azért van arca, napi ezer sms mellett mutogatni a számlát. szerintem leginkább az égő, hogy nem tett semmit az általa előre látható tényállás megelőzése érdekében. biztos nem volt ideje sms-írás közben. a videót nem láttam...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
czappa
(fanatikus tag)
De azért ugye nem a csaj a hibás?
(Mondjuk, hogy lehet ennyi sms-t írni nem értem.)
A szolgáltató szövege miszerint meg lehet változtatni a számlázási módszert azért kamu, mert bármilyen beállításról van szó az átlag user marad defaultnál és ezt ők is tudják, ergo az alap számlázási módszernek kéne egy kivonatnak lennie, max lehessen ''bővebbet'' kérni.
Szerintem.

csiga997
(őstag)
az amerikai AT&T óriásszolgáltató gyakorlatáról, akik nemrégiben kiküldték az újdonsült iPhone-tulajdonosoknak első számláikat
Első számla, érted? Mégis, honnan a francból kellett volna tudnia előre, hogy 100 oldalas számlát fog kapni? 
napi több mint 1000 sms ? 
86,4s-t kellene irnia egy ujat ha nem alszik eszik sétál 
számoljunk 12 órát csak egy apbol mert 8 orát alszik az ember illetve 4 óra közlekedés
akkor 43,2s kell egy sms-re neki...sztem lehetetlenség kvéve ha nem iyleneket ir : ok, no, yes..
a számlához...adja le papirnak és láám megmentett egy fát
ja, csakis a csaj hibája... meg pl. az arstechnikásoké, akiknek 30-50 oldalon keresztül részletezték, hogy melyik órában hány byte adatforgalmuk volt - amiért nem kell fizetniük egy fillért sem a csomagjukban...
[link]

csiga997
(őstag)
És ha minden SMS-nek min. 5 címzettje van..?

kozmate
(fanatikus tag)
Az is érdekes, ha az ember kiszámolja, nálunk mennyibe kerülne 35000 SMS.
ja ja, én is arra tippelnék, hogy egy jó nagy társaság akik kör emailezgetés helyett kör sms-eket küldözgetnek ![;]](/dl/s/v1.gif)
we all deserve a bit of luck.
Valoszinuleg nem kezzel irta, hanem SMS gatewaynek hasznalta az iPhone-jat (mar ha tud ilyet egyaltalan az iPhone
)
Falsus in uno, falsus in omnibus.
sztem itt a forgalomról van szó, tehát, mondjuk írt 5 ezer sms-t egy hónapban, a többi válasz (persze így is k*va sok)
"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos
barmi miatt is ennyi a forgalom, az baromi nagy gaz, ha az AT&T 300 oldalnyi papirkötegeket kuld ki. az usaban nem hiszem hogy gond lenne neten elerhetöve tenni a szamla reszleteit es 1 oldal papirt kuldeni, amire ra van irva, hol nezheted meg....
Don't go home! Many people have died there!
többen írták is, hogy e-számlát ide, ill, ők is hasonló után váltottak azonnal.
de mondjuk a hazai módszer is működhetne: SMS, jan 15-feb 15, 35000 db. 0 Ft. kb ennyi.
ha 4-5 drága távolsági/06-90 hívás van, az ember szereti tudni mikor és hova ment, de ha napi 1000 sms (még ha az napi 10 rövid céges riport 100 embernek is), akkor francot se érdekel...
1000 sms-t küldött naponta, szerinted vajon honnan sejthette volna. nem arról van szó, hogy ki a hibás, csak arról beszélek hogy semmi csodálkoznivaló nincs azon, ha ipari méretű forgalomra ipari méretű számlát kap. mi is csomagot kapunk minden hónapban, bár most már talán csak a netről töltjük le a listát a költségfelosztáshoz.
mondjuk visszaszívom, hogy megelőzhette volna. talán nekem sem jutott volna eszembe előre lemondani. remélem ettől kellőképpen megnyugszol.
nem tudom így van-e de homályosan úgy rémlik valami EU vagy nemtom milyen döntés miatt küldenek a mo-i szolgáltatók is részletest.
mégse. [link]

polip
(PH! addikt)
azért ez kemény 
marad haszna az atandt-nek?
ilyen számlák kiadása után
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

he7edik.
(PH! addikt)
Te se nézed ki a csajból hogy képes bekapcsolni egy PC-t? 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

FTeR
(PH! addikt)
ejnye no. hát nem hallottad, h ezt a telót milyen könnyű használni? hol van ehhez egy pc? esetleg egy mac, de semmiféleképpen egy pc.
//
most hirtelen nem mernék rá megesküdni, de talán az egyik gázszolgáltató számla értesítője néz ki úgy, h a boríték belső felére van nyomtatva az infó. és így a boríték üres 

Mercutio_
(PH! kedvence)
A dolgot nem kommentálnám, a szolgáltató balf...sága a default részletezés beállítása, DE maga a cikk címe a szokásos Blikk szintű szenzációhajhász szöveg
hányszor kell még elmondani, hogy már évek óta olyan papírra nyomtatják a számlákat amik sose láttak fát...
Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács
az én ótépés számlaegyenlegem is ilyen...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

FTeR
(PH! addikt)
most, h mondod tényleg az 
furcsa, nekem az otp normál számlát küld..
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
nekem meg cserélgeti - hol több lap, hol csak egy ilyen ''boncsdkiaborítékodésörüjjé'' cucc... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...