akkor nevezzék ai ta-nak 
esetleg lehet anita 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
akkor nevezzék ai ta-nak 
esetleg lehet anita 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

bulvár a köbön 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Hogy nézhet ki a későbbiekben a gyerek e-mail címe?
Pl.: @@tokio.jp vagy mi?

úgy biztos nem 
csak angol betűk, arab számok és pár írásjel szerepelhet benne.
engem miért nem neveztek el így a szüleim. már trének érzem a Zoltán nevet

Így tényleg nem mert most nézem, hogy nem japán hanem kínai... 
Soha ne izgasson, hogy Zoli vagy, csak akkor, ha Lakatos a vezetékneved

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

ugyan, inkább büszke légy rá. törökül szultánt jelent ;)

# -nek még senki nem akarta elnevezni a gyerekét? 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
Az még hagyján, de amit az enyém jelent...na arra már nem vagyok büszke
![;]](/dl/s/v1.gif)
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Egy-két éve mesélte tanár rokonom, hogy a szomszéd településen a roma Csák család legújabb fiúgyerekét Norrisznak nevezték el... 
''Mit csinálnak a Windows gépek klaszterben? Hát egymás reset gombjait nyomkodják mikor másik elszáll...'' by Xebi@sg.hu
nincs norrisz utónév hazánkban, nem adhatták neki.

Hát nem tudom, nekem ezt mondták. Akkor lehet valami hasonlót adtak neki...
Egy időben meg arról híreztek, hogy Fradika, meg Dzsoki neveket adtak a gyerekeknek. Az is csak uborkaszezoni kitaláció volt?
Üdv: Mijo
''Mit csinálnak a Windows gépek klaszterben? Hát egymás reset gombjait nyomkodják mikor másik elszáll...'' by Xebi@sg.hu
Neked pedig a Mijo utónevet adták?