Na ez nagyon jo lessz. Majd, kb 2020-ban.
ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike
Na ez nagyon jo lessz. Majd, kb 2020-ban.
ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

Aranyos a koncepció, de gondolom ez nem egy önálló készülék lesz, hanem a mobiltelefonnal / tablettel bluetoothon keresztül kommunikálva csinálja a dolgát. Különben elég necces lesz megoldani a szemüveg hosszan tartó energia ellátását.
(#3) Quasi_modo

Érdekes ötlet, de engem alapból zavar, ha csak az egyik szememmel látok. Az sem elhanyagolható, hogy egy ilyen kütyü használatakor mindkét szemnek különböző képpen kellene fókuszálnia.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

Gondolom addigra megtanulsz helyesen írni is.

@Quasi_modo Te miről beszélsz? 
[ Szerkesztve ]
Nexus S 4.1.2

A „Project Glass” néven megismert jövevény jól láthatóan csak az egyik szem számára fog képet kivetíteni
Erről.

igen azért, hogy a másikkal lásd a környezetet
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???

Arra írtam, hogy szerintem a két szem nem szeret két különböző irányba fókuszálni. De lehet hogy az agy sem díjazza.
[ Szerkesztve ]
nem kell kettőfelé fókuszálnod, valószínűleg dinamikusan tudja úgy állítani a vetített kép fókuszát, hogy ugyanoda essen, ahová egyébként is fókuszál a szemed
gondolom valami hasonlóan, ahogy a vadászgépeken is
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

OK. Ha ezt megoldják akkor hadd szóljon.

Nem is fog. Ugyanoda fog fókuszálni mindkettő, csak épp az egyik előtt lesznek opcionális adatok. Head up Display-t (aka. HUD) láttál már? Hasonló elven működik, az ember látómezejébe vetíti az információt. Olyan mintha az úton látnád a sebességet, fordulatszámot, stb... Nem kell állandóan máshova fókuszálnod, mondjuk a műszerekre vagy a középkonzolra.
szerk: megelőztek. A vadászgépeken is ilyen van, igen.
[ Szerkesztve ]
Nem mondom, hogy nem rossz ez az egesz meg biztos lessz ra vevo is, de van ertelme?
Vezetes kozben meg hasonlo..de tenyleg, szukseges ez nekunk

A vezetés mellett még n+1 alkalmazása lehetséges. Elég gyenge a fantáziád, ha ezt nem látod be.
Nexus S 4.1.2
Lehet, hogy gyenge. De ertelmes dolgokra gondoltam, nem filmnezesre kutyasetaltatas kozben..
nekem nagyon nem jön be. remélem nem cuppan rá minden gyártó.
Szerintem nem kell agodni, legalabb 2 evig biztonsagba leszel toluk 
hát ha majd csak ilyen "telefonokat" lehet majd kapni, akkor xarban leszek.
így is rám van rohadva a pilot télen-nyáron. és a napszemcsimet nem cserélem le ERRE.
Lehet ertelmetlen vagyok, de mi az a pilot
[ Szerkesztve ]
ez
ha majd ilyet csinál a gugli, akkor szóljatok. 
Ja, en azt hittem eleinte az a kis homatrtasi, ami olyan nagy divat lett tavaly nyaron;DDD

kiterjesztett valóság: óóóó jeeee 
igyekezhetnének már vele! Nekem van jópár ötletem, hogy én mire használnám!!! 
An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

az nem olyan(a HUD már nagyon ősi dolog), a sisakdisplay-hez hasonló [link]
nincs homártasim, nem is fogom a jó kis björn borg hasitasimat lecserélni. mondjuk már ritkán használom. bár rájöttem hogy ha csinálnának szép szemüfont (lol, megvan a neve) akkor lehet kéne. de ilyen star trek-eset biztos nem vennék fel.

Nekem olyan van és nagyon szeretem! Van 3 db is, különböző alkalmakra, a megfelelő ruhakollekciómhoz. 
kis cicafiú.
mau. 

cipők is vannak hozzá illők szép sorban?

An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod
Uff. Hat... maradjunk annyiban nem az en vilagom az ![;]](/dl/s/v1.gif)
Cipokkel mi a gond? Nekme is van 9 par, oszt' beke van 
A lapcsaládon belül olvastam max egy hónapja a technológia levédetését. Látsz mindkét szemeddel az utcára.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

sztem ne ebben a topicban beszéljük meg. Amúgy ha van 9 pár cipőd pasi létedre nem fogod megérteni 
Ne értsd félre nem rosszindulatból mondom, nincs ezzel se baj csak nem megszokott. 
Az átlag férfinak van egy ünneplős és egy max kettő normál cipője. 
Akkor nem offolom szet itt, de a 9 par cipohoz hozzatartozik, hogy veszek minosegit 25e Ft-ert es van olyan, ami 2,5-3 eves es meg nem ment szet 
Az a cipö, amelyik három évet nem bír, az szerintem tíz fillért nem ér.
Eddigi sportcipöim mindegyike többet bírt ennél, még az alig párezer forintos is, az alkalmibb cipöim pláne. A 75€-s tavaly adta meg magát véglegesen, idén csak 180-ert sikerült utódát találnom. Félcipöként ösztöl tavaszig hordom, hordtam a sportcipöket meg tavasztól öszig. Aktuálisan viselt cipöm már vagy tíz éves lesz, harapta már meg kutya a lábammal együtt, irodabútor peremei vagdalják, de bírja, a bélése kopott meg.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec
Hat nekem egy olcsobb cipo 3 honapot bir ki, focizas nelkul 
Akkor vagy kocsid van es nem sokat setalsz, vagy nagy mazlid 
nekem is vannak 1,5 éves converse-eim amik úgy néznek ki mint az új. több csoszogóm van mint a barátnőmnek, ez nem jelent semmit.
Igy van 

Jesszus, azért ha tényleg ez az átlag, akkor elég durva. Egy tininél max el tudom képzelni. Nekem külön cipősszekrényem van, jó, az meg lehet, hogy túlzás, de legalább vamn miből választani.
Emberek! Ne csak telefonokat meg tableteket vegyetek, hanem cipőt is meg ruhákat is!
Nagyon le tudom sajnálni az olyanokat, akik a legújabb telefonnal, vagy iphone-nal villognak, de nincs egy hozzá illő ruházatunk, cipőjük. Na az a gáz! 
sokan vannak. úgy néznek ki mint a csövesek és 150 ropás telefonjuk van.
Bizza
Nem lehet csajozni i4S-el ha rongyos vagy es bena 1000 Ft cipoben flangalsz 
én meg nem tudok venni, mert nincs a méretemben (48) olyan, ami tetszene is. probléma megoldva..
Eheti megosztós nyereményjáték egy bringás kesztyűért: www.bringabolt.hu
Te aztan nagy labon elsz
Nekem 41.5-42 eleg, peddig 1.76 magos vagyok. Van egy haverom aki 198cm magas es neki is "csak" 45-os laba van
nincs ájfónom, és nem is akarok. csajoznom meg nem kell, mert van.
ha valakinek fullos telefon, autó kell hozzá akkor bajok vannak. 
te sem fogsz eldőlni. 
Csajozasban is van hosszu es rovid tav
Meg 2 ora 
Arra talan jol johet.
A hosszu tavhoz, meg valoben nem ez kell 

Nekem se 2 pár cipőm van félre ne értsd, de elég sokaknál látom, hogy megveszi a 2000huf-os cipőt és majd jövőre vesz másikat amikor már leszakad a lábáról, ez mellett pedig ott van az ünneplős amit csak akkor vesz fel ha alkalom van. Sokan nem költenek cipőre, mert inkább esznek helyette, viszont ők nem is mászkálnak iphone-al. Hacsak nem 50 havi részletre vette....
Én is úgyanúgy megveszem a 20-50k-s cipőt, ha épp megtetszik és megjön a kedvem egy új darabhoz. De mindemellett van összesen 4 pár utcai cipőm plusz az edző cucc.
A legöregebb már 5 éves és a talpa el van kopva egy kicsit, de ezen kívül nincs baja.
Részemről ez a téma off, az eredeti hozzászólás pedig egy apró trollkodás akart lenni a sztereotipiát alapul véve: nők = cipőhegyek, pasi = praktikusság 
Focira az a háromcsíkos cipömet még szintén 2007-ben vettem.
Utcai alkalmazású sportcipöim is mind minimum 2006 óta meglevök. Szintén háromcsíkos. Börcipöm meg vegyesvágot, a mostani márkás.
Egyszerü a megoldás- nem kell szart venni.
Szerintem en sem veszek ocskakat
Azert 20-30k nem epp ocska kategoria szvsz. De nekem mindig sikerul eljarni 3 ev alatt oket. De tegyuk hozza ezek vagy Converse tornacipok, vagy Element skate. Ami azert nem annyira tartos, mint egy bor felcipo 
Látodlátod, kommersz helyett kínai piacos, ugyanaz a minöség, tized árom. olyanból anno tesiórán két hónap volt egy cipö aszfalton focizva, de pont ennyit bírt a többiek focicipöje három-négy-ötszörös áron.
Egyébként haveron a bör félcipö jó ha két évet bír.
valaki tud cipöboltot ahol bör félcipöt 38-39-es méretben venni lehet férfinak?
Látodlátod, kommersz helyett kínai piacos, ugyanaz a minöség, tized árom. olyanból anno tesiórán két hónap volt egy cipö aszfalton focizva, de pont ennyit bírt a többiek focicipöje három-négy-ötszörös áron.
na ezt nem egeszen ertem 

Érdekes egy koncepció, de ez még nem holnap fog megjelenni a piacon, azt hiszem.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
A konzervmárka horror árú terméke helyett ugyan az a minöség beszerezhetö kínai piacos termékként, s ugyanannyi ideig bírja. (Egyébként állítólag 40-45 kg felett az ízületek nem szeretik, jobb kerülni.
Ha a focis példámat nem érted: középsuliban tesiórán a kínai tornacipöt nekem két hónapba tellett szétrúgni- a talpa lyukadt ki a nagylábujjam környékén, ahol fordultam, akik megvették a többszörös árú célcipöket, azoknak ugyanannyi idö alatt ugyanúgy tönkrement. Csak amíg nekik az mondjuk volt 2000 elött 5k Huf, és megúsztam akár hétszáz forintból is. A Legdrágább 1200Ft. volt.