Név alapján ez se magyar cég... 
Azért így 2013 közepén ne hívjuk már az AMD-t ATI-nak...

Név alapján ez se magyar cég... 
Azért így 2013 közepén ne hívjuk már az AMD-t ATI-nak...
200Dollár 
100-at ér max!
Ami nem Kínai,az hamisítvány

Ez egy hülyeség így.
Kell bele egy akksi, meg normális bemenetek, és akkor talán...
Aki él és nem boldog, az téved!

Ha lenne benne aksi, és mondjuk nem kéne kábellel csatlakoztatni a telefont, akkor TALÁN lenne értelme... de ennyi pénzből már tablettet veszek.
Egyébként a videó és a doboza elárulja, hogy mennyire komoly ez a termék.. 
gondolom amennyire a kábelezést...
ez ebben a formában nevetséges
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Még 1-2 év és lesz mindenkinek egy 19-22" colos monitora PC-hez kötve, billentyűzettel és egérrel.
★ Heinekenesis ★

Hát afelé haladunk 

Egy jobb tablet minden tekintetben veri ezt a kütyüt. Semmi értelme.
Hívószámkijelzés nélkül ne keress, a telefonom automatikusan elutasít!
Kicsivel tobbet mar tabletet kap az ember.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

Sőt! Egy olcsóbbat már ennyiért is... Szóval ez, ennyiért felejtős ...

Mobil eszközök mellé saját akkuval nem rendelkező terméket? Mivel több ez, mint egy régi 14"-os LCD? Ja, hogy nincs talpa? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Kalózkirálynak nem kell fizetnie. 
Talán érti a poént más is rajtam kívül, aki megnézte a videót. (One Piece)
[ Szerkesztve ]

Már vártam mikor jelenik meg egy ilyen (bár nem tudom ez az első ilyen-e).
Viszont egy vga(+audio) kimenettel semmi gond nem lenne a telefonokon. Valami mini hdmi.
Vagy már ilyen is rég van, csak mindenről lemaradok? Persze annak se biztos hogy lenne sok gyakorlati haszna.
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

Szerintem ennek a monitornak pont nincs gyakorlati haszna.
Ha valakinek nagyobb képen szeretnék mutatni valamit a telefonomról, ott vagy nincs 230V, vagy van monitor/tévé/projektor...
A nevéből árulkodik, hogy akik az árát és a paramétereit szabták, ugyanolyan gec(s)ik voltak, mint akik kitalálták, és összerakták a selejtezett kicsióccsókinai maradékokból..
Bezzeg ha tették volna rá egy almát, a akkor már mindjárt az iMan-ek álma lett volna.
www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus / LG Optimus L9 <3
Hordozható monitor he?Akkor mire való a tablet?
panasonic eluga

Ez mi a ...?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Hát nem tudom, én agymosott apple mániás vagyok, mindenem apple, de ha ezt az apple adta volna ki, akkorse kellene, ugyanúgy mint az érintős ipod nano, az is egy baromság, Tehát hülyeséget mondtál 
Tök m1, hogy ki gyártja, drága és hülyeség. EBBEN a koncepcióban.

Azt elszúrták... Apple karóra, ami egyben iPod. Ha így hirdették volna, akkor nagyobb durranás lenne
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Miket kinem talalnak ... 
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™