''Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet''

''Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet''
LOL ez a konzervdoboz-fíling. Ha netán valaha megjelenik a gyakorlatban, akkor remélhetőleg valami stabil megoldást találnak ki a feltekerésre...
Mondjuk ez már nekem is kicsit extrém... 
[ Szerkesztve ]
Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

Nem lenne rossz
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Nemsokára megjelennek majd "retro" telefonok, amik úgy néznek ki, mint a középkori tekercsek, amikről a kivégzendők neveit, bűneit olvasták fel. 
Vitázni az interneten, olyan mint futni a Paralimpián. Hiába nyersz, attól még fogyatékos maradsz...
Ez nagyon király, de mi az a rengeteg bad pixel a kijelzőn?
A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.
Haha, ez jó 
Múlt: Nokia 3510 -> Nokia 6020 -> Nokia N70 -> Samsung Galaxy Ace | Jelen: Samsung Galaxy W & Google Nexus 7 16Gb

Gondolom tesztelőpadon van a kijelző és pont ilyen dolgokra is tesztelik.
Jó lesz ez, tényleg építhetnek ezekkel a megoldásokkal elég kompakt eszközöket.

Jó lenne ha úgy működne mint a fényvisszaverő szalag. Ha nem használjuk a telefon akkor lehetne egy karóra
Ez elvileg gyűrhető, hajtogatható.
Legalábbis ha rákeresel találsz olyan videót, amin félbehajtják, kalapáccsal ütik stb...
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

Gondoljatok bele,h az milyen lesz mikor vmelyik gyártó megpróbálja ezt majd a TV-kel is
70"-os TV a kezedben feltekerve 
[ Szerkesztve ]
^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

Csak használják is,mert a Sony és az Ericsson is már annyi mindent tervezett,védetett le,aztán a felét nem használja
de szurkolok,jön a tekerős xperia XD amúgy tényleg nem rossz ötlet,elég komolyan néz ki

Nekem valahogy jobban tetszik, ha egy kijelző stabil és merev. De nyilván majd ez a megoldás is megtalálja a maga felhasználási területét.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

Bele lehet rakni a túratáska aljába, mint a pokrócot? 
félelmetes... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Gyanítom ennek még kell idő bőven míg eljut hozzánk. 
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

durva, de meddig bírná vajon...

► norbest - N -

Szerintem nem lesz ez tömegcikk csak a mérnökök feszegetik a technika határait.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Mire ebből relatíve tömegcikk lesz...
Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!