2013. június 19., szerda

(#1) arty

arty
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem a cím inkább így lenne helyes:
Epson 710HD: újabb alternatíva a céges prezentációkhoz

ez egy prezentációs modell, magas fényerővel, "irodai" felbontással.

(#2) elefant válasza arty (#1) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát de Home Cinema a termékcsalád neve.....

(#3) blackrulz válasza arty (#1) üzenetére

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem sem az otthoni mozivásznon a célja... Azért elég karcsú a felbontás... Irodába rendben van

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#4) arty válasza elefant (#2) üzenetére

arty
(őstag)
LOGOUT blog

ezért is nemértem az Epsopnt se (és sokszor az Acert sem). tényleg olyan nehéz gyártani direkt otthonra egy 720p, 1200-1400 lumenes variánst és azt HomeCinemanak belőni?

oké, azt értem, hogy egy hipermarketben nem lehet bemutatni egy 1200 lumenes mozivetitőt, node ott a 2800as is béna képet vetiteni... akkor meg minek az égbetornászni a fényerőt, amit otthon úgyis sötétben fog a vevő nézni?

persze költői :)

(#5) elefant válasza arty (#4) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

igen egyetértek minden szavaddal.

az van, hogy az epson kezd teljesen kivonulni az otthoni szegmensből, és nekem ez kicsit olyan mintha a megmaradt dolgaikat beöntenék ilyen újnak mondott termékekbe.

láthatóan semmi koncepció nincs e mögött a termék mögött sem. itt kopogtat a 4K az ajtókon, a Full HD az otthoni vetítésre már gyakorlatilag alap évek óta, erre előállnak egy HD projektorral. olyan fura az egész.

(#6) aram01 válasza elefant (#2) üzenetére

aram01
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pedig köze az nincs hozzá

gyorsan gépelsz? írj rám...

(#7) arty válasza elefant (#5) üzenetére

arty
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos ahogy a nagytévék megfizethetőek lettek, a vetitő biznisz már nem megy annyira :(

nagyon sajnálom a tendenciát, mert én abszolút vetítő párti vagyok - csak lassan megint az égbe szöknek az árak a kis forgalom miatt, az lesz mint régen :(

(#8) gekkoXT

gekkoXT
(fanatikus tag)

Ha igazán jó projektort akar valaki, igaz, ennek sokszorosáért, annak az epson EH-TW9000 az igazán tökéletes választás!
Megdöbbentő színhűség, élesség, felbontás, fényerő.
Természet fotósok ajánlották nekem, mert fehéren-fehér színt is tökéletesen jelenít meg.
Diavetítő minőségű a rajzolata.

(#9) elefant válasza arty (#7) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

de azért a méret nem minden. a felsőkategóriás tévék között tényleg vannak olyanok, amik jó szintet hoznak, de azoknál olcsóbb egy projektor szerintem, és a kép minősége pedig hasonló (vagy jobb a vetítők esetében). . egy barátnőm nagy sorozat meg filmrajongó, de tévét nem néz egyáltalán. neki azt javasoltam, hogy inkább egy vászonra meg egy közepes projektorra ruházzon be, mint egy tévére.....

annak aki csak megnéz mindennap egy-két részt a kedvenc sorozaatjai közül, esetleg egy filmet, de tévézni nem akar, médialejátszóra, smart rendszerre nincs szüksége, annak szerintem még mindig egy proji is lehet az ideális váalsztás (ha még helye is van hozzá persze)

(#10) mugencivic

mugencivic
(lelkes újonc)

Rendes hűtést ebbe sem raktak.. 29dB ECO módban -> porszívó.

(#11) arty válasza elefant (#9) üzenetére

arty
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is sikerült már "magammal" rántani pár embert, akik tévé helyett/mellett végül vetíteni kezdtek :D

(#12) kiskaktusz válasza mugencivic (#10) üzenetére

kiskaktusz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem túl halk a kis cucc :DDD

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.