2013. május 22., szerda

(#1) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

El tudnám fogadni :)

meglepően jó az ára, tudom, itt drágább lesz, de azért kint elég jó ár.

(#2) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hmmm... milyen eredeti design :U

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#3) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kezdőára az operációs rendszerrel együtt (természetesen Windows 7-tel látták el) 799 euró.

és oprendszer nélkül? merthogy egyre inkább divat oprendszer nélkül kérni a gépet, vagy a nem használt oem oprendszer árát visszakérni. arról nem is beszélve, hogy mi van, ha:
- már van legális win7-em, mert akciósan megvettem
- nem wint akarok rajta futtatni.

ettől eltekintve egész barátinak tűnik mind felszerelésileg/tudásilag, mind árilag.

Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

(#4) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tisztára beleszerettem. Nagyon-nagyon kellene.
Kihalnak a hagyományos desktopok nálam.

Enter any 11-digit prime number to continue...

(#5) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kinek lenne kedve egy ilyen gépet összetapicskolni?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6) orbano válasza Depression (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekem nagyon :K

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) BloodRay

BloodRay
(PH! kedvence)

Egész csinos ás szimpatikus gép. Én is blokkolnám. :K

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#8) Mercutio_ válasza Depression (#5) üzenetére

Mercutio_
(PH! kedvence)

Kinek nem? :DDD

Azért egy integrált nvidia GPU még kevés a desktopok kiszorításához :N

Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács

(#9) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Na ez már kezd egész használható lenni. És Orbano-hoz hasonlóan én is szívesen "összetapicskolnám". :) A design meg ismerős valahonnan, de hát ez legyen a legnagyobb baja...

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#10) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

A gép hátulja láttál összesírtam magam... ezek nem néztek meg egy iMac-et? :(

Steam: marcias88

(#11) Jim Tonic válasza marcias (#10) üzenetére

Jim Tonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert? Miben jobb az iMac? Nincs rajta szellőzőrács?
Hogy dobálja a kijelző, RAM, stb. hibákat?

(#12) marcias válasza Jim Tonic (#11) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

A csatlakozók gány elterendezésére IS céloztam.

Steam: marcias88

(#13) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért nem is rossz, hisz noticuccok vannak benne. Csak ne lenne ilyen csicsa a design...

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#14) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Na ez a gép nekem nagyon bejön :R

CSS (Hun)Bloodkiller

(#15) Depression válasza marcias (#12) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi ebben a gány? Felhasználóként az ember az esetek közel 100%-ában elölről nézi a gépet. Elölről nézve pedig egy helyről jönnek a kábelek, akár még össze is lehet kötegelni, ami sokkal szebb, minthogy a csatlakozól lefele néznek, és a kábelek pedig a gép teljes szélességét kihasználva kilóméterekre vannak egymástól.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#16) orbano válasza Depression (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem lehetnének a csatlakozók lefelé, akkor sokkal szebben el lehet rendezni a kábeleket, mert hozzásimíthatók az asztalhoz. így meg tuti lesz egy "gyönyörűszép" fekete kábal "lófarka" a gépnek, ami ha olyan helyen van az íróasztal, hihetetlenül ronda tud lenni. szerintem

A vér nem válik VAZZE!™

(#17) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ezek nagyon jól néznek ki,csakhát az ára,ha olcsóbb lenne sikertermék lehetne

(#18) Jim Tonic válasza marcias (#12) üzenetére

Jim Tonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ezen sírtad el magad?
Uhhh, Te szegény.

(#19) runner 125 válasza ngabor2 (#3) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

A 800 ajró elég kemény összeg érte, de a forma nagyon penge. A 3 lábas megoldás tetszetős. :K

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#20) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! kedvence)

Jól néz ki, elsőre nekem teljesen a régebbi panasonic fullHD-s LCD tvkre hasonlít, aminek a széle az adott képen uralkodó színűre változott.
Drága szerintem is, a VGA szerintem nem kellőn erős, esetleges játékhoz.

(#21) Sefter

Sefter
(őstag)

mikor lesz ez kapható...?

"...a dábsztep szarság, mikor optimusprime maszturbál a láncfűrésszel NEM ZENE" by Peak - Törpenyúl eladó - Amerikai Staffordshire terrier kölykök foglalózhatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.