El tudnám fogadni 
meglepően jó az ára, tudom, itt drágább lesz, de azért kint elég jó ár.
El tudnám fogadni 
meglepően jó az ára, tudom, itt drágább lesz, de azért kint elég jó ár.
hmmm... milyen eredeti design 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
kezdőára az operációs rendszerrel együtt (természetesen Windows 7-tel látták el) 799 euró.
és oprendszer nélkül? merthogy egyre inkább divat oprendszer nélkül kérni a gépet, vagy a nem használt oem oprendszer árát visszakérni. arról nem is beszélve, hogy mi van, ha:
- már van legális win7-em, mert akciósan megvettem
- nem wint akarok rajta futtatni.
ettől eltekintve egész barátinak tűnik mind felszerelésileg/tudásilag, mind árilag.
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor
Tisztára beleszerettem. Nagyon-nagyon kellene.
Kihalnak a hagyományos desktopok nálam.
Enter any 11-digit prime number to continue...
(#5) Depression
Kinek lenne kedve egy ilyen gépet összetapicskolni?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

nekem nagyon 
A vér nem válik VAZZE!™

Egész csinos ás szimpatikus gép. Én is blokkolnám. 
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Kinek nem? 
Azért egy integrált nvidia GPU még kevés a desktopok kiszorításához
Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács
(#9) Pisztillus

Na ez már kezd egész használható lenni. És Orbano-hoz hasonlóan én is szívesen "összetapicskolnám".
A design meg ismerős valahonnan, de hát ez legyen a legnagyobb baja...
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus
A gép hátulja láttál összesírtam magam... ezek nem néztek meg egy iMac-et? 
Steam: marcias88
Mert? Miben jobb az iMac? Nincs rajta szellőzőrács?
Hogy dobálja a kijelző, RAM, stb. hibákat?
A csatlakozók gány elterendezésére IS céloztam.
Steam: marcias88
Ennyi pénzért nem is rossz, hisz noticuccok vannak benne. Csak ne lenne ilyen csicsa a design...
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Na ez a gép nekem nagyon bejön 
CSS (Hun)Bloodkiller
Mi ebben a gány? Felhasználóként az ember az esetek közel 100%-ában elölről nézi a gépet. Elölről nézve pedig egy helyről jönnek a kábelek, akár még össze is lehet kötegelni, ami sokkal szebb, minthogy a csatlakozól lefele néznek, és a kábelek pedig a gép teljes szélességét kihasználva kilóméterekre vannak egymástól.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

szerintem lehetnének a csatlakozók lefelé, akkor sokkal szebben el lehet rendezni a kábeleket, mert hozzásimíthatók az asztalhoz. így meg tuti lesz egy "gyönyörűszép" fekete kábal "lófarka" a gépnek, ami ha olyan helyen van az íróasztal, hihetetlenül ronda tud lenni. szerintem
A vér nem válik VAZZE!™

Ezek nagyon jól néznek ki,csakhát az ára,ha olcsóbb lenne sikertermék lehetne
És ezen sírtad el magad?
Uhhh, Te szegény.

A 800 ajró elég kemény összeg érte, de a forma nagyon penge. A 3 lábas megoldás tetszetős. 
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Jól néz ki, elsőre nekem teljesen a régebbi panasonic fullHD-s LCD tvkre hasonlít, aminek a széle az adott képen uralkodó színűre változott.
Drága szerintem is, a VGA szerintem nem kellőn erős, esetleges játékhoz.