Itt csak az esetleges márkahűség vagy fanatikusság dönt.
Azért így 2013 közepén ne hívjuk már az AMD-t ATI-nak...

Itt csak az esetleges márkahűség vagy fanatikusság dönt.

Na melyik dobozt válasszuk? 
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

Tényleg nagyon úgy tűnik...
Normi™

Még nem módosíthattak nyilván majd meg lesz piszkálva ez is.
EVGA
Egy percet se tölts azzal, hogy mérgelődsz a tegnap miatt, engedd el és szabad leszel!

Azért az az 1000 dolcsi az nem rossz! Kiváncsi lennék , hogy mennyi lesz mire ideér
suxy

<szarkazmus>
Fantörpikus, nem is tudom melyik márkát válasszam a 300 ezres kártyából. De legalább már kapható, legalábbis geizhals.at (árgép féle site) szerint.
</szarkazmus>

Na meg a garancia....

Ausztriában már van, ezer ojróér.. 

marhajó, ugyanaz mindegyik...dobozba persze evga jön be
Tökoco'.
Amúgy ténylegesen, nem is baj, hogy nem engedik módosítani.
Talán tanultak az 590 "hibájából".
Véleményem szubjektív...

Szép kerek ára van
295 óta kicsit felmentek ezen kategória árai
.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Végre eljutottunk arra a szintre, hogy még jobb is a 2 gpu-s kártya, mint egy SLI rendszer... Nemsemmi.
Véleményem szubjektív...
Gyönyörű,hát lehet rá mást mondani?
Igen! Ide 2-ővel!

OE-KVK

Rég láttam ilyen szép referencia hűtést.
ROP egységek számát visszavették, sávszélt visszavették, órajelen emeltek?
Ja, mellesleg az árnyalókat megdobták 1024-gyel.. 
A referencia hűtés meg szerintem elég jól sikerült.
Én azt választanám, amelyre több garanciát ad a forgalmazó, persze az sem mellékes, hogy mennyivel több pénzért.
[ Szerkesztve ]
Kezd felhigulni a PH! - Agyrákot kapok...
Hátő.. Jah! 
Véleményem szubjektív...

Jézusom teszt szerint ez mit mér Bf3-ban. Te jóég! 
Magyar játékos fórumokat olvasva egy dologra jöttem rá,minél kisebb a videokártya,annál jobban fut az aktuális csúcsjáték :)

Az sem rossz! De az a 334w az sli 437w-jához képest.... Ezt, hogy csinálták? 
suxy
Ár: nagyon húzós
Fogyasztás: relatíve nagyon jó
Teljesítmény: minden jelenlegit lemos a pályáról...
A 7990 2560x1600 és a fölötti felbontásban minden további nélkül jobb lesz (ott 7970~680), az alatt jó kérdés még. De nagyon úgy tűnik, hogy a 690 durván jól skálázódik. Szép munkát végeztek az nVidiás srácok.
Nem semmi. Belerakok egy ilyet a gépbe, és az e-péniszemet talicskában kell tolni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Az óberhé neve:Nagyobb-Nálad. Az óberhé neve:HALÁL"
ronda, nagyon gyors és drága! röviden ennyi lenne a lényeg. 
Batman: Arkham Origins 2013. 10. 25.

Az ezüst szín a domináns 
AVEXIR 32GB 4-es RAM kit (féláron) eladó - http://href.hu/x/ki89

MOD:
gyönyörű, nagyon gyors és relatíve drága! röviden ennyi lenne a lényeg. 

kb 70 w-al fogyaszt kevesebbet mint a gtx 680 sli, hűvösebb, kb olyan gyors, csendesebb csakhát 1000 dollár... 800-900ért brutál lenne, de így se semmi 
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!

Mármint GTX580 SLi, nem?

nem
nézd meg ha nem hiszed, nem tudom h csinálta az nv de kevesebbet fogyaszt jóval a 680 sli-nél de a sebessége azonos de néha jobb
20 w-al fogyaszt többet mint az 580as
[ Szerkesztve ]
Fontos, hogy a vállalat a saját webáruházában rendelt kártyák esetében limitálja a vásárlást, így egy háztartásba csak egy GeForce GTX 690-et szállít a cég.
WTF 
Mert milyen megfontolásból?? Nem mindegy hogy a tehetőseknél hány darab ilyen lapul?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Megrendelted már? 
[ Szerkesztve ]

Ezt látva, nem véletlen tolta júniusra az AMD a HD7990-es megjelenését... felköthetik a gatyát... a HD7990 mindenképp drágábban előállítható: sokkal nagyobb gpu-k, több ram stb... és várhatóan kisebb vagy max azonos teljesítmény... nem lesz nagy biznisz az NV ára alá pozícionálva piacra dobni... lehet meg sem jelenik... ha lassabb a GTX690-nél akkor a fentebb említettek miatt szimplán értelmetlen piacra dobni.

Ez mennyi lesz itthon? 300k? Mert tesztnél ezer dollárt irtak. 
Magyar játékos fórumokat olvasva egy dologra jöttem rá,minél kisebb a videokártya,annál jobban fut az aktuális csúcsjáték :)

Nem-nem. Én maradok majd 7970 CF-nél. 
Nem, mert nagyon limitált a készlet. Az NVIDIA-nak eléggé kevés a TSMC-nél a gyártókapacitása jelenleg. Később ez javul és ez a limit eltűnik.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
pont én is ezt akartam linkelni,mi a f@szom ez?az biztos hogy nem valami limitált Ferrari így túllihegni valamit,tiszta vicc amit csinálnak
[ Szerkesztve ]
gyorsan gépelsz? írj rám...
Értem ezt, de ha lenne rá pénzem nekem ne mondja meg senki mennyit vegyek, főleg nem ekkora árcédulájú terméknél. Nem az én gondom, az ő saruk, oldják meg. Elég nevetséges egy dolog..
fatallerror: evvel csak azt érik el, hogy inkább másik gyártótól veszik akinek 2 kell (esetünkben ugye másik matricával),
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

legyél már okosabb! ha már ennyire ezen kattogsz használhatnád az eszed... átutalod szomszédnak a másik 1000 dollárt és megveszi ő aztán ennyi : P
Nagy felbontásoknál a 7990 szvsz tuti meg fogja verni a 690-et.
"nem lesz nagy biznisz az NV ára alá pozícionálva piacra dobni... lehet meg sem jelenik..."
Akkor ezek szerint 5970 és 6990 mellett semmit nem volt értelme gyártani az nVidiának...
[ Szerkesztve ]
ezt te sem gondolod komolyan
Kivételesen jól néz ki a referencia hűtés.
Az ára meg elég húzós egy, két év múlva csak szép anyagi buktával lehet eladni.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

akkor mástól veszed, na bumm : D minek ezen kattogni, mindent lehet ha pénzed van : D
Azt nem vágom, hogy miért kell előre inni? (amedvebűrire) 
a zöldszív örökké dobog

Ott a pont!
bitang jo lett, kivancsian varom az amd valaszat a 7990 szemelyeben! ![;]](/dl/s/v1.gif)
feltetelezem valogatott gpu-k vannak a kartyan alulfeszelve, mert furmark alatt 100 wattal kevesebbet ker a gtx 680 sli-nel, pedig megegyezik a teljesitmenyuk 
par teszt az "allat"-rol 
erdemes megfigyelni, mennyivel gyorsabb az elozo generacios 6990/590-nel...
4 sale http://tiny.cc/aprok

full mind1 h melyik a gyorsabb...
általánosságban tehát nem neked
nem értem mire jók ezek az nv vs amd, amd vs intel, pes vs fifa, kis pöcs vs nagy pöcs stb buzulások...
egyik fél bizonygatja h a sajátja az hú az isten nincs jobb annál, erőlteti csak az akaratát a másikra de ha a másik nem azt választja ami neki tetszik rosszul fog aludni....
hülyeség az egész, már előre látom h ha jön a 7990 és 0,000001%-al gyorsabb lesz a gtx 690-nél akkor jönnek a monitor előtt névtelenül okos emberek h na a szar nv megszívta mekkora szaaar
elnézést 
(#49) WongFeiHong válasza fatallerror (#48) üzenetére

Mindig az a jó ami van az embernek. A másiké vagy felesleges vagy csak sz*r lehet. Tisztelet a kivételnek aki nem igy gondolkodik ebben az országban.
Ugyan erről beszélek... Meg feltételeznek tények nélkül.