WOW! 
Kellemes hír így péntek reggelre, jól fog telni a hétvége! ![;]](/dl/s/v1.gif)
World of Tanks

WOW! 
Kellemes hír így péntek reggelre, jól fog telni a hétvége! ![;]](/dl/s/v1.gif)
World of Tanks

B@sszák meg!
Dolgozom a hétvégén pluszban szombaton este após születésnapja xD
Jó kis stresszteszt lesz a Blizzardnak ez. Ha nem halnak le akkor az bizony nagyon jó jel lesz nekünk is.
[ Szerkesztve ]
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

Hah! Mire megjelenik, már teljesen érdektelen lesz az egész a nagy hírverés miatt.
Nekem már így is az.

Nem baj nekünk nem 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

na megint nem lesz nyugtom hétvégén...
>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!
(#6) superecneB

Gondolom egy jó pár hétfői ZHból lesz pót ZH, hála ennek a játéknak ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó = http://tiny.cc/6v81ww

Akkor teszik is vele egy probat 
BF3:M3oH Jiayu G3S - Telefont csak Kinabol!

Ahhoz, hogy tudjon játszani az ember a bétával, kell lennie egy játéknak a battlenet accountján? Mert én közvetlenül onnan semmilyen klienst nem tudok letölteni, mivel erre hivatkozik.
Szerintem nem kell. Én nem voltam bejelentkezve az oldalon, mégis letudtam tölteni. Csak az életkoromat kérdezte.

Asszem én megpislantom, még úgysem játszottam egyik részével sem....

Sziasztok.
Hogyan tudom kipróbálni a Bétát ha nincsen Battle-net accontom? Vagy csak simán regisztrálni kell egyet azt joccak?
Köszi. 
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |

Remek hír, már 10%-nál tart az install.
Este 9-ig akkor még van idő mással foglalkozni, aztán lőttek minden egyéb tevékenységnek. 
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012)

Simán regisztrálni kell battle.netre és majd az accodon belül létrehozni egy battletagot.
Nem nagy ördöngösség...
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

Oks, ty megvan. 
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |

Majd megpróbáljuk. Csak azt sajnálom, hogy a Szombat most munkanap 
Battlelog --> kapeti07
Hazaérek fel is dobom a klienst, aztán majd este teszt.
Bár hétvégén meg nem nagyon lesz idő játszani, de kipróbálni pont jó lesz... 
Jeah! 
Véleményem szubjektív...
Csak nekem jön ilyen b@szot lassan a kliens letöltése?
Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

Gondolom rácuppantak most elég sokan... 
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

Szép.. 
Véleményem szubjektív...
Nekem jó ha jön 100 kbps-el. 
Este 9-ig ráér leérni.

Véleményem szubjektív...

Nálam is marha lassú, sőt 20%-nál sikerült is egyszer behalnia... 
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012)

Az meg, hogy lehet?!
Lehet US változatot szedted, mert lehet akkor US szerverről tölti. 
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

Én az európai klienst szedem, de így is volt, hogy 1 kb/s alá belassult.

Kérem adjátok le a tippeket hány órakor fog összeomlani a rendszer túlterhelés miatt! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igaz US jött.
jó lenne felébrednem már azért. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Blizz rendszer masszív...
olyan 21:05-kor 
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Nekem stabilan jön 400kb-al.
nekem ilyen hibát dob, ha kattintok a 44megás telepitőre
Akkor várjak, és egyszercsak jó lesz vajon?
-- BP XIII 27m2-es GARZONLAKÁS ELADÓ --

UPC net? csak mert torrenten tölti, és az UPC meg minimálisra lassítja a nem encryptelt uTP nélküli torrenteket...
megoldás - uTorrent+ kikukázod a .torrent fájlt a blizz downloaderből, azt letöltöd azzal... 
esetleg át tudná nekem küldeni valaki a torrent fájlt, hogy míg nem vagyok otthon is ráküldhessem a NAS-ra hogy szedje le nekem? 
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Szerintem hibás a telepítőd. Szedd le újból.
Nem GTS-datanet ADSL.

holnap munkanap... még szerencse hogy már 3x kitoltam a bétát. Minden esetre jó hogy mindenki kipróbálhatja.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
3adjára is ezt dobja, csekking updates, aztán error
szerk. lehet az a baja, hogy Mo-t választottam az acc létrehozásánál, tag is van.
[ Szerkesztve ]
Szép gesztus! 
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
egyreszt a beta downloader-bol legjobb tudomasom szerint nem nyerheto ki a torrent file (a veglegesbol igen, abbol sikerult is), masreszt a p2p letilthato (options download preferences), s akkor tisztan http-n keresztul tolt (ez amugy is megy a p2p mellett)
radi8tor1 (#27): nem fog, a telia host-ol nekik "par" szervert, az birni fogja
ha leallas lesz is, az valoszinuleg maintenance miatt, mert gyorsan valamit faragni akarnak (bar a hetvegere valo tekintettel imho nem sok ilyen lesz)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Búú!
Szóma, ha mondom, segít a gondon!
Tévedsz. Az utóbbi idők legnagyobb klasszikusa lesz. Várhatóan minden elképzelhető rekordot meg fog dönteni. Még 1-2 ilyen cím és idén már be is vagyok táblázva 
♞ olbaidhun.blogspot.hu ♞♞ sikfo.try.hu ♞♞♞ www.t7.hu/LHX ☎ 70 638 9093

Leszedtem az Eu telepitot, elinditom es feljon egy kis ablak Updating setup files... felirattal es ott megall a tudomany. Fel oraja az megy 
BF3:M3oH Jiayu G3S - Telefont csak Kinabol!

Már le is szedtem
.
Kíváncsian várom. Kár, hogy csak a hétvége. Remélem azért ennyiből is lelehet szűrni, hogy melyik kaszttal érdemes egy MF karit indítani
.
(Tudom, hogy már megkavarták az mf-et!)
Xbox 360 HDD FLASH + Új 4GB 65k, Új 250GB 78k, Phat 60GB LT3 50k, Phat LT3 45k - Budapest
Simán nálam előrendelve vagyon. 
Apropó kivettem a p2p letöltést és felkúszott 300 kbps-re a letöltés.
te jobban jártál, mert nálam egyből error-t dob
Any helpful meglátás?
[ Szerkesztve ]
Meglepne; Magyarországra állított Battle.net-accounttal simán lejött villámgyorsan. Az esetleges problémák miatt szerintem olvasd el ezt a hírt; igaz, hogy a Mists of Pandarára vonatkozik, de a Diablo III bétája ugyanolyan felépítésű és a problémái is ugyanazok szoktak lenni.
szerk: ez a #41-re is válasz akarna lenni. Az "Updating setup files"-nál megállás ismert hiba.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
köszi , átböngészem
nah, átraktam másik vinyóra a kliens-t , és érdekes módon egyből elindult, viszont a telepitési útvonalat meg lehet adni, vagy hova rakja def. a cuccot?
C:\Programfiles (vagy Prografiles(x86) 64 bites Win esetében) megy alapesetben, de meglehet változtatni én is megtettem. A legelején mikkor kérdi hogy elfogadod e a feltételeket, ott van egy change kapcsoló.
nyehh, elkerülte a figyelmem, akkor redownload 
@50: az biztos is 
[ Szerkesztve ]