Gépigényt a népnek 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák

A videó meg jó durva, kíváncsi leszek erre is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

KisTopi95
(fanatikus tag)
Most majd az égbolton is számolni fogja a vizet? 
Offot félretéve, egész jól néz ki, remélem hasonlóan visszaadja az egész feelinget mint az előző részek.
Várjuk ki, mi lesz a vége| Youtube csatornám http://adf.ly/BIbNv

Zolix64
(lelkes újonc)
Épp ma vettem meg a 2. részt ~9€-ért, ennyit ez is meg fog érni majd
.
Kíváncsi leszek mit tud majd 
Crysis,Crysis Warhead/Wars,Crysis2! pü!!
egyenlőre nem tűnik másabbnak mit az előző részek, leszámítva a fegyvereket
Kicsit rókabőrhangulat, de majd meglátjuk. A videó tetszik, jónak ígérkezik!
Dobjanak össze valami fasza Single részt, és királyság, na és persze, optimalizálják! 
Véleményem szubjektív...
A kis telhetetlen... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Stacker STC-01 és 8. kerületi lakás: http://href.hu/x/hpj2

Armagedown
(fanatikus tag)
Valamilyen konzol , PCre ez is vacak lesz ...
Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

barisj
(fanatikus tag)
egy gép igényre én is kíváncsi lennék 
◄► [06-20/33-00-447] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/ikis] ◄► [Hirdetéseim: http://href.hu/x/hsxf] ◄► [http://www.youtube.com/user/xEERify] ◄►

asound
(PH! addikt)
Az első részben nagyon tetszett a hatalmas bejárható terület. Remélem itt is visszatérnek hozzá, a 2-ben a városi harc annyira nem jött be.
[ Szerkesztve ]
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly
Jó hát na, rittyentsenek ide valami jót, aztán boldogság lesz. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Nem jön be. Nekem az első részben is inkább a katonákra lövöldözős rész tetszett, ez az alien-es marhaság már egy kicsit sok és itt még több lesz, ahogy látom. A 2. rész is egy ideig tök normális volt, utána meg.. hagyjuk. Biztos játszható lesz, meg high-end grafika, de a hangulata szar.
[ Szerkesztve ]
Good people drink good beer. - Hunter S. Thompson
ahol ezúttal már a titokzatos Próféta karakterét irányíthatjuk.
Dehogy titokzatos. Inkább zabos. ÉS mindenkit lehentel aki a szeme elé merészkedik ![;]](/dl/s/v1.gif)
A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...

tdd587
(őstag)
Semmi pánik, a greatest jelzőt angolban inkább a legnagyszerűbbre szokták használni. Már ha az a bajod, hogy tükörfordítottál (ez ránk magyarokra jellemző hiba) és az jött ki neked, hogy a legnagyobb.
A videó meg keveset mutat, nem látok a torkolattűztől... amúgy biztos szép lenne.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Nem, jól értelmeztem, éppen ezért van vele bajom. 
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Nagyon várom, király lesz!
Batman: Arkham Origins 2013. 10. 25.
Reméljük ezúttal nem (csak) benchmark lesz, de ez után a videó után inkább kb. "crysis 2 expansion pack"-nek nevezném...vissza az első rész hangulatához, környezetéhez! Van még abból mit kihozni...
#20 Mukorka: Tény, hogy eléggé sok butítás volt benne, plusz számomra az egész olyan szürke volt, olyan mosott rongy hatású, semmilyen...hiába volt rendben a grafika a színek nem tetszettek, a környezet borzasztóan egyhangú volt...crysis 2 után a crysis warheadet játszva leesett az állam...szóval tényleg inkább visszafelé fejlődés volt, mint sem előre ilyen téren a crysis 2...
[ Szerkesztve ]
Quake Live ID: DiCE6 ||| Proud owner of Edifier/AKG audio equipment ||| TwinMuscleWorkout broscience = Results

Mukorka
(PH! addikt)
Nekem ez Crysis 2 dlc gyanús.
(#19) kNG: az előző részét nem nevezném benchmarknak. Max dx11 + textpakk de akkor meg inkább crapmark.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
várjuk ki a végét 

hussanas
(újonc)
zenet kolcsonvettek a prometheusbol, nembaj 
jobb graf meg akkor lesz, ha jonnek az uj konzolok 
[ Szerkesztve ]
ahogy látom lesznek új "szörnyek" is. ez remek ötlet, kell a változatosság! 
Batman: Arkham Origins 2013. 10. 25.
Most adták ki a Max Payane-ét, ott megnézheted ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ajj basszus Crysis 1-be olyan faszán nézett ki a SCAR, Crysis 2 be pedig szerintem olyan ostobán néz ki. De úgy látom hogy itt is megtartották ugyan azt. :\
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
Nekem erről csak az jutott eszembe, hogy annó a 2. részről is milyen szép videók jöttek ki, aztán, az, hogy mekkora konzolport let a végleges kiadás. Részemről nem érdekel ez a játék.
{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}

HollyBoni
(PH! addikt)
Remélem ezt nem cseszik el. Több fegyver mindenképp kéne bele, és több ember elleni harc! Nem nagyon szerettem a földönkívüliek elleni csatákat. Kellett beléjük fél tár, és összesen egy fegyverhez vihettél vagy 3-4 tárat... Na meg nyitottam környezet.
Hát pedig a Crysis egyik lényeges eleme az idegenek elleni harc 

Cybertrone
(PH! nagyúr)
Látom nem csak én lettem bizalom vesztett... a videó jó, de a C2 is jónak indult aztán konkrétan leszopatták az egész PC-s közösséget!
És a tetejébe mindvégig állították azt ami nyilvánvaló volt, hogy de hát így úgy, a végén pedig elismerték hát igen... így úgy...!
Számomra ez a game nem ér pénzt... sőt lehet sávszélt sem! 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

asound
(PH! addikt)
Lényeges igen, de nem kell túlzásba esni. C1-ben a legjobb az ember-ember elleni harc volt, igaz ott a szörnyű AI rontotta a játékélményt.
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly

xstyle
(tag)
Az a lényeg, hogy a hangulata legyen jó, az már elég ha kicsit jobban néz ki, mint az előző rész.

intr1cacy
(kvázi-tag)
Remélem ennek is Hans Zimmer fogja írni a zenéjét. 
Si vis pacem, para bellum.

tdd587
(őstag)
Take it easy. Ez nem több, mint ami. Egy franchise harmadik része.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Cybertrone
(PH! nagyúr)
Nyugodt vagyok... Nem a gammel van a gondom, ha nem azzal ami a 2 megjelenése előtt ment, és amiből semmi, illetve alig teljesült valami... tetézve a mesterséges gépigénnyel, és a gyenge multyval, ami egy copy-paste COD nanoruhában! Semmi törődést nem mutattak a multy iránt, az első naptól fogva hemzsegett a csalóktól... 
A marketinget már most beindították, hát ha ezzel feledtetni tudják azt ami az előző rész megjelenése előtt, és a megjelenés után volt!
Jelzem most sem a gammel van bajom, ha nem azzal ami ezután következik, a millió ígérettel amiből itt a parlamentben is sok van, és azzal hogy abból kb 5% fog érdemben teljesülni! 
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Izgalmasnak tűnik számomra a helyszín. Még van 1 év szóval felesleges már most leírni a játékot. 
Football More Than Just a Game ..

Gude
(őstag)
Max Payne után bele se merek gondolni a gépigénybe. 
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát
Mivel ugyanaz a motor mint a 2-ben (CryEngine3) nem hinném hogy drasztikusan nagyobb lenne...
[ Szerkesztve ]

kapeti07
(senior tag)
Szinte biztosra veszem, hogy azt fogják majd elhinteni a népnek, hogy ááá ez csak az új GTX 660-osokon vagy annál nagyobb VGA-kon fog igazán jól futni. Sajnos mostanában ez a tendencia 
Battlelog --> kapeti07
És ez miben merült ki, hogy konzolport? A grafikája maxon nagyon szép volt (az optimalizációról nem tudok, mert GTX570-en nyilván nem volt probléma a sebességgel.)

Malachi
(KORREKTOR)
n+1 hent, egynek a második is jó volt, ez is elég lesz annyira.
valamit azért meghallhattak a panaszokból, mert az első dzsungeles rész után a második városi tényleg elég kiábrándító volt, de itt a várost már benőtte a dzsungel.
szóval akár még jó is lehet.
lehet tudni, hogy ez valami lezáró rész lesz, vagy várhatóak még Crysis címek később?
ja még valami, a második előtt nagyon-nagyon eltalálták a reklámkampányt, talán azért is lett kicsit csalódás maga a játék. emlékezzünk csak: LINK
Túl nagy népszerűséget szereztek az első résszel ahhoz, hogy abbahagyják. Amíg lehet belőle pénzt csinálni, addig lesznek új részek szerintem.
Pl. Egy maszek "patch" miatt lehetett csak részletesen beállítani az effekteket, a játék úgy indult, hogy press start, meg állítólag auto aim is volt benne. Arról nem is beszélve, hogy szerintem az 1 jobban nézett ki, igaz ez szubjektív vélemény. Kell még bármi egyéb? 
Cybertrone: Nálam a második rész sem ért sávszélt. 
{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}
Nem fejlődött a grafika, ezt elismerem, de a leírtakból semmit nem vettem észre.
Na nálam lehet a fogadásokat kötni hogy a Nanodome kupoláját tesszelálni fogják-e plusz teljesítménycsökkentés miatt. 
Xbox ONE---->The next Generation of Xbox

Mukorka
(PH! addikt)
All in 
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
ez most melyik résznek a dlc-je? 
gyorsan gépelsz? írj rám...
Degonosz: 
Xbox ONE---->The next Generation of Xbox
Ez a dzsungeles dolog eddig nagyon tetszik, viszont NyúJorktól szerintem lassan már mindenki hányni tudna, valami mást is kitalálhatnának. A motor pedig a videó alapján nem sokat változott (ha változott) az előző részhez képest. Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle.
(#14) Jhonny06: +1
[ Szerkesztve ]
Assassin's Creed Brotherhood [http://href.hu/x/ke64] és Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition [http://href.hu/x/ke66] eladó.

baraksumoron
(lelkes újonc)
Amilyen jó lett az első rész annyira átment a második rész a marketingre, (természetesen a money-ra), ez a harmadik rész meg rókabőr és inkább Crysis 2.1.