Nem rossz képek!
Kifejezetten tetszik ez az íjászos,dzsungel harcos stílus
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
ben800
(fanatikus tag)

Misi 007
(őstag)
Nálam a Crysis 2-vel elásták magukat végleg.
Olyannyira hogy még az első résztől is megszabadultam.
Egyedül a Far Cry az amit nem adok el mert az legalább minőségi volt a Crytek-től.
Formula 1 Official Race Edits: http://tinyurl.hu/y8Dd/
Nekem tetszett a két előd is. Egyik sem volt kiemelkedő, de egyszer-kétszer ki lehet őket játszani és még élvezhetőek is voltak.
Microsoft Xbox One & Sony Playstation 4 pre-order when possible.

CygnusX
(lelkes újonc)
Páncélosrambó 
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
jah nekem is ilyesmi jutott eszembe,ez a modern technikáról szól vagy nem? 4-ben meg mivel megy majd kődobálóval? ![;]](/dl/s/v1.gif)
gyorsan gépelsz? írj rám...
nem gyengén várós! 
1. rész az egyik kedvencem.
2. rész szerintem nem lett annyira jó, ezt pedig majd meglátjuk, hogy milyen lesz. 
Batman: Arkham Origins 2013. 10. 25.
Ezek az idegenek. :/ A második részt is félbehagytam miattuk. 
Assassin's Creed Brotherhood [http://href.hu/x/ke64] és Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition [http://href.hu/x/ke66] eladó.
Azok a páncélos minigunos köcsögök nem gyengén szivatósak! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó a konfigurációm!
Ááá zsírrrr! 
OE-KVK
Egész jól néz ki. Remélem nagyobb figyelmet fordítanak majd a multi- ra, mert valahogy a C2 mp nekem nem jött be. Meglátjuk. 
Nekem erről az íjászos- dzsungeles dologról a Turok jut eszembe. Bár azt 2008- ba eléggé lehúzták, nekem mégis tetszett.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
a turok nekem is bejött,de azért az egy más világ
Persze más, de akkor is ez volt az első ami beugrott a kép alapján. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

tdd587
(őstag)
Kicsit le vagyok maradva: ha az első részben pont az tetszett, hogy arra kószálhatok, amerre csak akarok, akkor a második rész nem fog tetszeni? Láttam videót róla, most az komoly, hogy úgy kezdődik, hogy berak egy szobába és még a kilincsen is van egy marker, hogy tudd merre kell kimenni?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Angel1981
(PH! kedvence)
A Crysis 2 tényleg gyengus volt, de az első rész az szerintem nagyon jó, máig előveszem időnként.
World of Tanks

Siera
(senior tag)
Nem tudom mivel fogják magyarázni, hogy mért nem lehet majd automata fegyvereket használni... már nem mintha bajom lenne a csigás íjjal 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda, hogy mi az, mert anélkül nem tudom, hogy mire gondolsz!
nekem ami elsőnek beugrott az egy két csúnya szó,nem írom le mert szabit kapnék érte 

Silentfrog
(PH! addikt)
Akkor most tartanak abban a stádiumban az Nvidianál,hogy vinni kell lassan a pénzt a fejlesztőknek hogy be tudják épiteni még a játékba a pirosak kártyáinak lassitására kitalált turpisságokat?! . ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
IGEEEEEEEEEEEEEEEN!! Végre erre vártam és most jön 
Sorry a Caps-ért ez az első és utolsó, de ennél a hírnél nem bírtam ki 
A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...

Naveno
(kvázi-tag)
reméljük, ebben már menni fog a crossfire/sli támogatás, mert az előző 3 részben szar volt

djRusT
(kvázi-tag)
Hűűűű....nagyon várós!!!
/addigra egy kis gépújítás elkél majd biztos
/
| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
Ha a Crysis 3-at ki fogom próbálni, az csak a vadászíj miatt lesz.
Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.
Ahogy látom a képeket, betondzsungel és természeti dzsungel egyvelegét láthatjuk majd. Ravasz egy húzás annyi biztos.
És ezzel biztossá vált hogy a gépfelújítás szükségszerűvé válik 

Rayyy
(fanatikus tag)
Az elsőt és a kiegészítőjét megvettem, a másodikat kihagytam. Lehet, hogy a hármas jó lesz... viszont a képeken nem egészen értem a történést: vajon hány évvel lesz az első rész után? Mert a sztori szerint szorosan követik egymást a részek (ahogy olvastam) és ahhoz, hogy például egész Manhattan-t benője a lián (inda vagy mittoménmi), ahhoz nem elég 1-2 év szerintem. Fura.
[ Szerkesztve ]
Az első rész azt hiszem 2020-ban játszódik. A második ha jól emlékszem 3 évvel később, 2023-ban. Ez 2047-ben. Elég sok minden történhetett azóta. Az egyik képen látni New York ból a Lingshan sziget sziklcsúcsát. Szóval szerintem visszafog térni az 1 hez. Legalábbis merem ajánlani hogy Nomádot és Pszihót is beletegyék ha már 2 ben finoman kifelejtették őket. + akkor már Alcatrazt is.
Ime:

[ Szerkesztve ]

Ryder62
(senior tag)
Olyan mint valami post apoc. Ahhoz hogy így benője tényleg hosszú éveknek kell eltelniük. És akkor itt jön a kérdés: akkor a 3. rész hány évvel játszódik a 2 után?
"I am surrounded by primitives" - Javik aka space troll
KÉPREGÉNY SPOILER
El kell hogy keserítselek, Nomad meghalt 2020-ban.
A játék érdekelni fog, de nem veszem meg premiernapon az száz százalék.
[ Szerkesztve ]
Xbox ONE---->The next Generation of Xbox
Részlet az eredeti bejelentésből:
In 2047, Prophet is on a revenge mission after uncovering the truth behind Cell Corporation’s motives for building the quarantined Nanodomes.....
(#27) orichalcos
Heh? 
Netán vmiről lemaradtam?
Nálam még mindig ott tart a dolog h visszamegy a szigetre
Ezt a spoilert előbb is kirakhattad volna 
[ Szerkesztve ]

RyanGiggs
(senior tag)
Nálam nagyon várós! 
Az első rész(ek) voltak a legjobbak, a C2 is tetszett, persze nem annyira!
Bízom benne, hogy a C3 még jobb lesz mint az első!
Bár ezt erősen kétlem!
Mikor jön már?
OE-KVK
Amúgy a hivatalos bejelentés itten elolvasható 
Gyors fejszámolással 24 
Várós lesz nagyon, bár vsz akkora fejlesztés nem lesz ez és a 2 közt, mint a 2 és az 1 közt volt, de azért biztos ütős lesz.
Siera: nem lesznek automata fegyverek?? Ezzel nem találkoztam.
Crysis 3 PH! Játékoslista: http://goo.gl/Sv2UP :: C2 / C3 nick :: HNT Stanchore
Hát igen...meglátszik hogy kétfelé vált a régi Far Cry fejlesztőcsapat. De mig a Far Cry jó irányba halad, a Crysis csak a hülyeségeket halmozza fel. Crysis 1 egész játszható volt, a Warhead nekem túl lienárisra sikerült...na és a szinkron...amikor a pomber maci hangja volt a szinkronhang...az kivágta a biztositékot. A crysis 2 ben nagyot csalódtam...1x végigviszem kategória volt, ráadásul nemhogy a történetben nem tudtam elhelyezni hogy most mivan...még az idegenek akik ellen eddig harcoltunk hirtelen még szint is váltottak. Kiváncsi leszek hogy a 3-ban visszatérnek-e a régi vágányra vagy folytatják a nanoruha egyszerüsitését... a végén már csak egy opció lesz ahol a karakterünk le szopja magát feltölti maxra az életét és mehet tovább a harc...
PC épités olcsón, akár hozott alkatrészből is. Neked is koszos a moı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨̨̨̨̨̨nitorod?
A következő részben meg a pattintott követ kell feltalálni meg a csuzlit és azzal kell kergetni ezeket a szépséges földönkívülieket.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Siera
(senior tag)
Valóban, nem igazán jól fogalmaztam. De szerintem egy íj közel sem lehet olyan hatékony, mint egy automata, vagy akár egy félautomata.
Magamból kiindulva gondoltam, hogy majd valami hülye dumával (lőszerhiány, vagy hasonlók), magyarázzák, hogy mért kell íjazni.
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda, hogy mi az, mert anélkül nem tudom, hogy mire gondolsz!
Jahhh, már azt hittem elkerülte a figyelmem ez az "apróság" 
Lehet felszerelik majd minden földi jóval.. (robbanó fej, gauss kiegészítő, stb..)
Crysis 3 PH! Játékoslista: http://goo.gl/Sv2UP :: C2 / C3 nick :: HNT Stanchore
Gauss Íj. Lol, azt megnézném. 
remélem ezt nem baxák el gépigény téren, de ahogy visszagondolok a régebbiekre.... ezt besz0ptuk 
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.
Most mi izélsz? Bajod lesz belőle ha tesszelálják majd az esőcseppeket meg a felhőket is? Vagy a füstöt? 
látom vágod mire gondoltam
(#42):komolyan írtam 
[ Szerkesztve ]
Remélem nem az iróni szól belőled.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Ren Hoek
(őstag)
Ez nem olyan, mint a post-apoc... Ez AZ kb a képekről
De nem bánom, szerintem jó lehet a beton-dzsungel kombó

KvPt
(tag)
Spoiler: Csak én nem értem, hogy Prophet, hogy kerül ebbe a részbe, miután az előzőben fejbe lőtte magát?
[ Szerkesztve ]
SPOILER
Végigtoltad a 2. részt? Ott a végén Alcatraz-ból lesz Prophet.

KvPt
(tag)
Igen, csak ezek szerint túl rég volt már...

fatallerror
(PH! addikt)
a crysis 2ben hans zimmer munkáján kívül más nem igazán érdemel dicséretet sajnos :/
ez a crysis 3 elsőre vicc, nem tudnak már mit kitalálni ezért visszamegyünk ny-ba, meg ötlettelenségükben kitalálták h legyen íj....
a sztori lehet vonzóerő tehát nem írom le a játékot előre természetesen, a játékmenet rendben volt szóval lehet jó lesz...
ma mindenki csak bántott szóval ne hurrogjatok le 
don't tell me what i can't do!
+1!
Engem szerintem csak akkor fog érdekelni a Crysis, ha a nanoruhát és a betondzsungelt kidobják a kukába végre. Ez azonban nem mostanában fog bekövetkezni, ha egyáltalán megtörténik ez a Crytek-nél.
The Stars Were Mine!
(#49) fatallerror válasza huskydog17 (#48) üzenetére

fatallerror
(PH! addikt)
a nanosuit a játék lényege így kétlem h elhagyják : D és jó is, reálisabb mint az ingben küzdő főhős aki 5 lövés után is vígan ugrál : D
new york jó csak túl monoton ebben a játékban és több helyszín kellene meg 1 jó sztori és jó lehet, de így totál ötlettelenség, uaz a recept mint a crysis 1 és a warhead, menjünk vissza oda ahol voltunk
don't tell me what i can't do!
(#50) huskydog17 válasza fatallerror (#49) üzenetére
"reálisabb mint az ingben küzdő főhős aki 5 lövés után is vígan ugrál"
Nos, ebbe inkább ne menjünk bele, úgy tűnik teljesen mást értünk reális alatt.
A betondzsungel szerintem baromi unalmas és monoton.
The Stars Were Mine!