2013. május 23., csütörtök

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

31.5", 4xfHD, és TN panel :U

A 27"-es IPS árára kíváncsi leszek, remélem hoz egy kis árversenyt.

(#2) Füleske

Füleske
(őstag)

Azt sejtem ez az új Viewsonic 27 colos is az új LG panelre vár , mint az Asus (va/pa278q) és a Dell (u2713). Kérdés ki mit hoz ki abból a panelból és mennyiért. Remélem lesz verseny. :K

(#3) stranger28 válasza Füleske (#2) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

ASUS Z68-V PRO, Majestouch 2 és ventivezérlő eladó: http://goo.gl/qlveD

(#4) Füleske válasza stranger28 (#3) üzenetére

Füleske
(őstag)

Most rosszul látok vagy tényleg hdmi - t raktak a DP helyett ???

(#5) stranger28 válasza Füleske (#4) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is annak tűnik... HDMI a menő manapság. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy glossy...

(#6) Füleske válasza stranger28 (#5) üzenetére

Füleske
(őstag)

Szerintem ez csak valami demó példány... Mert ha ez így kijön az gázos.

(#7) edward2

edward2
(őstag)
LOGOUT blog

Androidos AiO jó csak mondjuk 27"+on :)

(#8) Recon666

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Az IPS árára kíváncsi vagyok. :)

(#9) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennyi adatot két darab dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a, vagy esetleg a DisplayPort 1.2 HBR2 bemeneten lehet biztosítani.

Engem az érdekelne, hogy hogy küldök ki a VGA akármelyik portján 2560*1600-nál nagyobb felbontást. Tudtommal driver-ből visza van fogva. Vagy ehhez vennem kell 4 kábelt, és a 4FHD képnegyedet külön-külön ráküldenem Eyefinity-vel?

Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.

(#10) fi:zi'k válasza .mf (#1) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mintha IPS-t írna a 4k-s monitorhoz.
Legalábbis a kis táblán mellette, a 4. sorban nagyon IPS betűket akarok látni. :))

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#11) aram01

aram01
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudnék belőlük csemegézni

gyorsan gépelsz? írj rám...

(#12) fi:zi'k válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Két DVI csatival tolja a képet.

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#13) Füleske válasza fi:zi'k (#10) üzenetére

Füleske
(őstag)

Csak egyféle panelt találtam , amihez passzol a méret-felbontás : [link]

A 8ms is stimmel.

[ Szerkesztve ]

(#14) stranger28 válasza Füleske (#13) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lesz az, mert külföldi oldalakon 10 bitet írnak.

Meg az egyik sorban tisztán kivehető, hogy NTSC color gamutról van szó, az meg TN-nél lehet nem jó reklám. :D

[ Szerkesztve ]

(#15) .mf válasza fi:zi'k (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nagyon remélem, hogy az lesz...
Azért feltételeztem, hogy TN, mert a 27"-esnél nagybetűkkel hirdették, hogy IPS, akkor ennél, ha szintén az lenne, miért ne tették volna?

De jelenleg a 27"-es árára vagyok kíváncsibb. Ez a 32"-es úgysem az én árkategóriám lesz, bármennyire is szeretném :B

(#16) Füleske válasza .mf (#15) üzenetére

Füleske
(őstag)

Nincs ilyen méretben az LG - nek fullhd - nál jobb panelja . Ezért nem IPS. De nem is TN , lásd a fentebbi linkemen.

A 27 - es árát én valahova 200 körülire tenném , a 31,5 - ös meg kb. ennek a 10 - szerese...

(#17) fi:zi'k válasza Füleske (#13) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon jó. :C
Sajnos az ára is az lesz.

(#18) .mf válasza Füleske (#16) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Mivel a Dell már egy éve 150-170k-ért árulja a saját 27"-esét, ami még egyebeket is tud (pivot pl.), így kétlem, hogy 200k-ért tudnák adni. S nem is örülnék neki, mert avval nem lenne árverseny...

(#19) Füleske válasza .mf (#18) üzenetére

Füleske
(őstag)

Azért vess egy pillantást a Dell mostani árára is. Meg az nem ledes , sokat fogyaszt , nincs rajta usb3 és "ősrégi". :) Ha azt veszem hogy a VP2765 120k akkor a VP2770 simán lesz 200k , főleg ha a Dell a képek szerint baltázza el az U2713 - at. Vagy ha nézem a HP ZR2740W - t az is 180k és abszolút nem egy kiemelkedő monitor , eszembe nem jutna megvenni. Lehet hogy az U2713 olcsóbb lesz , de ha az lesz ami a képeken van akkor én inkább mást vennék.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.