Súlyos nyelvtani hiba: megesz négy gigabájt memóriát!
talán megeszik, nemde?
Regards: Csepy![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)
Tel: 30/570-8393; telószám nélkül nincs üzlet
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Intel Celeron D 330 2.66GHz Socket478 + Intel Socket478 (rézmagos) hűtő Eladó
Brainwavz R1 Dual Dynamic Speaker Earphones/dubla dinamikus hangszórós fülhallgató eladó (bontatlan)
Brainwavz Beta Headset IEM Earphones - mikrofonos fülhallgató eladó - iPhone és újfajta Android-hoz
Spec. Ati Eyefinity Monitor Akció!!! ;) - WTS/WTT: SyncMaster 550B CRT; Dimarson 29CL17 Monitor

Súlyos nyelvtani hiba: megesz négy gigabájt memóriát!
talán megeszik, nemde?

(mintha kedvesünk frissen vásárolt keblét tapogatnánk fragelés közben)
látom a szerkesztőségbe is megérkezett a tavasz... 
üdv,
Sam, a Lélek Tükre

Nem súlyos, és még csak nem is hiba...

Nekem ASUS notim van...
Szerintem nagyon jól összerakott gépek!
Mondjuk az enyém az asztali gép helyettesitő...
A billentyűzet kényelmes, megfelelő méretű. A TFT nagylátószögű, jó a fénye és a sebessége. Egyedül a 16:10-es képarány miatt nem jön be 
A proci miatt télen fűtésre sincs gondom 
Alap használat mellett csendes, ekkor fele órajelen megy. Játék alatt beindul a videókártya hűtése is... Ekkor már ordit a gép!
Ja igen 4hangszoró van benne, de ettől függetlenül béna a hangja...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

ért is ne lenne hiba. konzultálj a Magyar Helyesírási Lexikonnal!

Én is ezen röhögtem nagyot 
Persze, hogy hiba... volt... 

''ma már 92 000 darab egyforintosért cserébe odaadják''
Próbálta valaki? Szerintem két lábbal rúgnának ki az üzletből, ha 20 kg pénzzel fizetsz... 
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
Ha ideadod, megpróbálom, ha adsz 20 milliót, akkor mercit is veszek belőle 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
A cikkel kapcsolatban megjegyezném, hogy régóta lehet már kapni PCI-Express-es 6800-at, több, mint egy hónapja teszteltem is és a bolt, ahonnan hoztuk most is árulja őket.

Szuper, köszönjük az információt!
http://mlzphoto.blog.hu/
Ez kivágta a biztit 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Akkor végülis nem is votl olyan drága a 2.4 celeron M-el szerelt fujitsu siemens amilo pro v1000em
(Nettó 192, bruttó 240, de mivel norvégia nem eu tagállam így az áfa visszajött
)
Ha egy 1.3as van oylan árba mint nekem az
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Ez a két celeron nem egy kutya ám! A tied mobil(?) p4 alapú ez meg pentium m (banias) alapú! Szvsz amelett, hogy kevesebbet fogyaszt még gyorsabb is.
\m/
Hát akkor meg miért nem külön nevet adtak nekije?
Az enyém 2.4GHz Intel Celeron M.
De akkor ehhez miért fullra ugyanezt írják oda? Csak ksiebb órajelre?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

''2.4GHz Intel Celeron M''
Ilyen processzor (jelenleg) nem létezik. Ld.: Bővebben: link
A tied (ha jól tippelek) Mobile Intel Celeron, azaz laptopokba szánt P4 Celeron, nem pedig Intel Celeron M, és egyébként ég és föld a kettő az utóbbi javára.
Abban igazad van, hogy tényleg elég megtévesztő a Pentium/Celeron M-ek elnevezése.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Én ez alapján gondoltam:
Bővebben: link

Elírták a cikkben.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Bővebben: link
cat /proc/cpuinfo mobile celeronnak mondja>U

Ott is elírták, vagy inkább összekeverték, mert valószínű, hogy lövésük sincs a témához.
A Celeron M a Pentium M prociból képzett Celeron. Pentium M-ből a jelenleg elérhető legnagyobb órajelű változat a 2.13 GHz-es Pentium M 770. Már csak ezért is kizárt, hogy Celeron M-ből létezne 2.4 GHz-es.
cpuinfo -> ''Mobile Celeron'', tehát nem ''Celeron M'', így már egyértelmű.
Akkormiert nem centrinonank vagy másnak hivjak???

(Nem egészen értem a kérdést...)
Centrino = Pentium M proci + Intel chipset + Intel WLAN.
Celeron M alapú gép nem lehet Centrino.
Centrino Bővebben: link
- Intel® Pentium® M processor
- Mobile Intel® 915 Express chipset family or Intel® 855 chipset family
- Intel® PRO/Wireless Network Connection Family
Pentium M Bővebben: link
Celeron M Bővebben: link
Mobile Pentium 4 Bővebben: link
Mobile Pentium 4 M Bővebben: link
Mobile Celeron Bővebben: link
Tessék átfutni és nem kitudjamilyen szájtokról infót szedni!
A lényegi eltérés a 4-eses és a nem 4-eses cumók között, hogy az előbbiek a P4 magokra épülnek ami MHz hajhász asztali procimag kiegészítve energiamenedzser funkciókkal, a nem négyeses meg az IGAZI ultimate mobilproci, az izraeli fejlesztés.
Fő ismertető jegyeik, hogy a P4 alapúak jóval 2 GH fölött vannak, az M alapúak meg jóval alatta (bár most már van 2 GHz fölötti is). Fogyasztásban és melegedésben is jobbak a nem négyesesek.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

''Kis hazánkban a Hitachi Serial ATA II merevlemezei érkeztek meg elsőként a gyorsabb csatolóval.''
Pontatlan, ápr. 8-ától kaphatók az új SATA csatolós Samsungok, azok értek Magyarországra hamarabb. A napokban ide írtam róluk egy minitesztet, ha valakit érdekel: Bővebben: link. RAID teszt később lesz.
. o O o .