2013. május 22., szerda

(#1) EczkE

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi a tesztet! Apámnak kéne végre valami füles, mert sajnos sokat telefonál kocsiban. :(

De sajnos az árát nem találtam a cikkben. Tudom, nem nagy kunszt utána nézni, da ha már annyira olcsó, beleírhattad volna. :)

Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

(#2) Lars

Lars
(őstag)

Az árát tényleg odaírhattad volna, bár így komolyabb volt a meglepetés. Amikor rátaláltam, hangos nevetésben törtem ki :D
Akit érdekel, 2500 HUF jelenleg. Legalábbis én ennyiért találtam.
Ennyiért igazán megéri, ha valaki sokat vezet, és az autóban nincs kihangosító, akkor célszerű, és sokkal olcsóbb is egy ilyet venni, mint megvárni az első csekket ...

(#3) Kalandor válasza Lars (#2) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Speedshopban 1590Ft :)

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#4) EczkE válasza Kalandor (#3) üzenetére

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

(#5) Lars válasza Kalandor (#3) üzenetére

Lars
(őstag)

Nekem ez többnek tűnik [link]
Persze még 2500-ért is simán megéri :D Én már azon röhögtem :)

(#6) Samus válasza Lars (#5) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Elnézést mindenkitől, az írást kiegészítettem az árral.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#7) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én azt hiszem vmi 1000ft-ért vettem egy kékfog headsetet a speedshopban egy pénteki leárazás alkalmával. :D
Annyit simán megért, de nem ez a modell volt.
Azóta is hűen szolgál.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#8) Kalandor válasza EczkE (#4) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#9) Lars válasza Kalandor (#8) üzenetére

Lars
(őstag)

Ez majd csak pénteken lesz annyi nem ?
Lehet hogy nagy sor fog állni a bolt előtt :D Ez már a pofátlanul olcsó kategória.
Ja, és így akkor mindenkinek igaza lett végül :R

(#10) EczkE válasza Kalandor (#8) üzenetére

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

:R

(#11) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem én is veszek, úgyis ma vettem 800Ft-ért egy garanciális telefont :)

(#12) Lars válasza Kalandor (#11) üzenetére

Lars
(őstag)

Ilyen költségekbe ne verd magadat, drága lenne telefonhoz képest ez a headset, még akciósan is 2x annyiba kerül :D

(#13) Misi1979

Misi1979
(őstag)
LOGOUT blog

Ismerem ezt a headsetet, 1000db rendelése esetén 4usd körül mozog az ára:) Egyedül a hangminősége (mármint a mikrofoné) gáz néha, vagyis ki kell fogni egy jól működő példányt.

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#14) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Az ára nem olyan rossz, de én inkább egy használt márkásabb darabot vennék ennyi pénzért.

كرر

(#15) dave666

dave666
(senior tag)

Köszi az írást :R
Ennyiért ajándék, ha rendesen használható :)

Dave666

(#16) EczkE

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem akadt egy kis gondom vele. Akció keretében rendeltem egyet apámnak.

A gond az, hogy egy telefon sem látja a kis fülest. Próbáltam a Spicámmal, egy Samsung s5230-cal és egy Vodafone 547-el, de egyik sem látta, de a headset ledje villogott kéken, hogy működik.

Ötlet esetleg? :F

(#17) Kalandor válasza EczkE (#16) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én is vettem ma egy ilyet, még az akciós áron (innen is maximum respect, hogy még pénteken megrendeltem, de nem volt gond, hogy csak ma vegyem át :) ).

Nagyon gagyi a cucc :D
Kissé hangosan kell beszélni vele, és erősen kell bele beszélni (majdnem kiabálni).
Mindennapos használatra, főleg utcára szvsz abszolut nem ajánlott, hanem pl. magamfajta homeworkernek jó, ha otthon hívnak, nyugodtan beszélhetek hangosan de közben még tudok mondjuk gépelni vagy mászkálni. Egyfajta kényelmes kihangosítónak jó szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#18) EczkE válasza Kalandor (#17) üzenetére

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

A tiéd legalább jó. :D

(#19) tvamos

tvamos
(őstag)

Lehet bennem van a hiba, de nekem ez a hallojaratba dugoz cucc nem all meg a fulemben. Meg a klipsszel sem
A masik, hogy hiaba irja a telefon, hogy paired, a winamp nem jatszik rajta mediat. Meg lehet ezt hekkelni?

Tomi - "Az alkohol nem megoldas, de a tej sem az!" - (altalam) ismeretlen szerzo / Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.