Optimalizáció: "...majd meglátjuk, mi lesz képes azt futtatni." ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na de nem trollkodok, erősen várós, az első részét is szerettem. 
Love cannot save you from your own fate.
(#1) - monkey -
Optimalizáció: "...majd meglátjuk, mi lesz képes azt futtatni." ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na de nem trollkodok, erősen várós, az első részét is szerettem. 
Love cannot save you from your own fate.
A video az ctr c-ctrl v mirros edge.
Még a kopter ugrás is iszonyat deja vu.
Remélem ez csak egy kiragadott részlet volt és több lesz a játék mint amit itt mutat.
Az első rész ugyanis zseniális volt.
Végűl pedig akkora kamu ez a nem bírná a grafikát a mai hardver........
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Ezek szerint valóban gameplay a 2009-es videó, most már semmi kétség.
Aaah, és annál csak jobban fog kinézni mire megjelenik... Nagyon várom.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Remélem nem ilyen lesz a játék futás közben, ez így szerintem játszhatatlan. A kamera rángatózása nagyon zavaró, nem látni, hogy hova lehet ugrani, stb.
If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!
Szerintem a környezetet hasonlóan oldják meg, mint az Assassin's Creed-ben, szóval gyakorlatilag bármilyen kiálló peremet felhasználhatsz... a kamerát meg nyilván lehet majd szabadon is mozgatni, sőt, még az is meglehet, hogy ki lehet kapcsolni a "TV-seket", vagy pedig nem állandó dolog lesz, csak menekülős akciónál. 1 év múlva remélhetőleg majd több infót kapunk. 
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

én nagyon várom, NAGYON, soksok éve, de ha ilyen lesz a játék, hát...ez nekem játszhatatlan, szabályosan elszédültem a hülye kameramozgás miatt.
amúgy szép és jó, de tényleg, ne ez legyen már az a nagy újítás, amit terveznek, ezzel csak elszúrják az egészet.

Én is nagyon várom ezt a játékot (igazság szerint nincs még egy játék, amit ennyire várnék), de ez a kamera szerintem is elég érdekes. Persze az is igaz, hogy ez egy évekkel ezelőtti videó, azóta sokat alakíthattak rajta, meg az is lehet, hogy játék közben egyáltalán nem lenne zavaró. Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy ha már eddig nem jelent meg, akkor addig ne is adják ki, amíg nem lesz teljesen olyan, amilyent akarnak.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
Mirror's Edge, Tomb Raider keverék.
Egész jó 
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
én ezt a videót anno 2009ben láttam először egy PCGURU mellékleten, és akárhányszor megnéztem azóta, csak tátottam a számat. Az első megnézés óta, el sem tudom mondani, mennyire várom ezt a játékot. Ez a gameplay videó, amúgy nem tudom miért, talán mert kiszivárgott videó, a gamer világ körében eléggé ismeretlen, a legtöbben csak a cinematic trailert (vagy még azt sem ) látták. Nekem a kamera mozgásával semmi problémám nincs, a gears 3-ban és a kane2-ben is nagyon rázkódik a kamera, mégis lehet vele játszani. Egyébként meg ez a videó már 3 éves XD. Azért külön köszönet, hogy a gameplay lett a cikkhez belinkelve, ráadásul HD-ban, mert én akárhányszor kerestem a Youtubeon, csak alacsony minőségben találtam, míg a PCGuru DVD-jén HD-ban volt. (Azon a számon mellesleg sok kiszivárgott videó foglalt helyet: http://www.youtube.com/watch?v=b5TIZBh8X5Q ezt sajnos töröltették, illetve ez: http://www.youtube.com/watch?v=DQPyIYfBRCs ez meg tudjuk milyen lett hangulat megvan, de attól még egy kalap *ar)

Már hogy lenne gameplay? Nem is látja merre megy, úgy meg elég nehéz irányítani. 
Főleg a gyorsaság miatt nem túl hihető.
[ Szerkesztve ]
A kamera egyből követi amerre fordul, egyáltalán nincs kizárva a gameplay. Játszottál te az első résszel? Amikor menekülni kellett a katonák elől, akkor sem volt teljesen szabad a mozgástér, illetve a kamera is fixebb volt, sőt... Mirror's Edge ismerős? Jade környezetre való "figyelmessége" meg simán megoldható már, gondolj csak bele, Assassin's Creed...

ez amúgy jogos, túl sima és folyamatos ahhoz, hogy éles gameplay legyen. talán valami begyakorolt útvonal, vagy nem tudom, de pl. mikor beront a budiba, azt nem láthatta előre, hogy ott éppen arra kell fordulnia és nem vissza, vagy a zsarukat lenyomni, bármi.
esetleg még úgy tudom elképzelni, hogy a mozgás mellett van még egyetlen - mostanában sajnos egyre divatosabb - action gomb és ha jön valami akadály, eléállnak a zsaruk, akkor gomb benyom, script elindul, Jade ugrik/kapaszkodik/mászik/csúszik/tapos...
[ Szerkesztve ]
Remélem nem olyan lesz, mint a jól ismert videóban látható jelenet, mert annak semmi köze az első rész hangulatához. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
[link] - semmi köze?! O_o
Valószínűleg épp egy ilyesmi jelenet van a videóban, kicsit korszerűsítve ugyebár. Nekem tetszik...
De mindegy is, gameplay-e a 2009-es videó vagy sem, azt véletlenül sem hinném, hogy kiölnék a játék lételemét, a lopakodós, különféle feladványokat, akadályokat megoldós játékmenetet...
Ez ugyanis elég nagy érvágás lenne. Sőt, ez az "extrém" kameramozgás is szerintem csak az ilyen pörgősebb jeleneteknél lép érvénybe... bevallom, hosszútávon lehet, hogy tényleg zavaró lenne.
[ Szerkesztve ]
Igen, semmi köze. Attól még hogy rohangálni és lopakodni kell, attól még a környezet hangulatának semmi köze az eredeti BGAE -hez...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.