2013. május 19., vasárnap

(#1) djculture

djculture
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy testvér figyel újabb fejezete, még jó hogy ez esetben csak akkor figyelhet ha hagyjuk..:D

"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"

(#2) dkface

dkface
(tag)

twitch.tv reszkess

xfire-steam desmond69

(#3) eXodus

eXodus
(őstag)

ph/matv mikor tér át erre? ;]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#4) bambano

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

no, mostmár a mobilarénások se védekezhetnek azzal, hogy a ph!tv-t nincs mivel megcsinálni.

(#3) eXodus: :R

[ Szerkesztve ]

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#5) fatallerror

fatallerror
(PH! addikt)

haha és pont a google papolt h aggódik az internet szabadságáért a zártrendszerek és kompromisszumok miatt : DDDD

ettől függetlenül jó dolog ez :))

don't tell me what i can't do!

(#6) anulu

anulu
(PH! félisten)

Remelem, igy egyszerubb lesz sport streameket vadaszni. oh wait... "jogvedok"

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#7) blackrulz válasza bambano (#4) üzenetére

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is várom már hogy a silverlight lekerüljön és nézhessem élőben a phtv-t...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) Zefír

Zefír
(őstag)

UP !!! Cseréljétek le a mostani cuccot erre PH!TV-sek!!! Mi is beszállhatnánk hangout-ba
Szerintem fergeteges adásokat lehetne így csinálni!!!

Egyébként ez a gugli készül valamire.. mostmár minden héten jön valami újdonság.

Aki meg mondta, hogy nagytestvér figyel minket.. a nagytestvér akkor is figyelt amikor ustreamet használtál vagy akármi mást...

Szerk: PROXY-ra fel emberek!!! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) musculus

musculus
(kvázi-tag)

Kulturáltan csak annyit tudok mondani: halál a silverlightra!
Nekem nem azért van bajom ezzel az MS-es technológiával, mert desktop linuxot használok, hanem mert meghal tőle a jó öreg gépem.
De persze az is nagyon jó lenne, ha a táblagépről, a fotelben hátradőlve tudnám nézni az adást.

Várjuk az itthoni bevezetést, mint a Mikulást!

-stultus, qui legimus-

(#10) Syl

Syl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nigériában bezzeg már elérhető... :W

A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.

(#11) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Ez remek, remélem foci streamek lesznek rajta, és sok jó dolog

Kíváncsi vagyok, ha itthon is elérhető lesz akkor mik lesznek :))

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek hiányzik valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#12) Zefír válasza enginev3.0 (#11) üzenetére

Zefír
(őstag)

Tüntetések :DDD

(#13) noxwill válasza Syl (#10) üzenetére

noxwill
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert valószínűleg ott nagyobb igény van erre mint nekünk,,,,,,, :W

A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...

(#14) lordfreyr válasza eXodus (#3) üzenetére

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont erre gondoltam én is, szóval +1. Remélem hozzánk is jön egy-két hónapon belül.

[ Szerkesztve ]

"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

(#15) eXodus válasza lordfreyr (#14) üzenetére

eXodus
(őstag)

Hacsak nem lesz olyan sikeres nigériában h elfogy az egész internet.

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#16) lujó55 válasza eXodus (#3) üzenetére

lujó55
(PH! addikt)

naggyon jó a kérdés... :C

(#17) rt06 válasza dkface (#2) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na jah, kivancsian varom en is, hogy tulelik-e a tobbiek, esetleg a google fog-e bebukni...

esetleg aki ki tudja mar probalni, az megirhatna, hogy mikent lehet stream-elni (sajat progit csinaltak, fmle hasznalhato-e), miket lehet allitani (felbontas(ok), delay, etc

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#18) blackrulz válasza rt06 (#17) üzenetére

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem használtam csak néztem eddig, pl woody tolt elég sok live streemet, állítólag a delay nem volt túl nagy, pár másodperc. mivel mw3-at tolt szívott is miatta ha a többiek nézték közben. felbontásban 1080p-t nem toltak akiket láttam, de 720p volt az tuti, főképernyőben tolták a játék képét, felső sarokban meg ment a webcam.

mondjuk ez így elég kevés de nekem ennyi infóm volt:D

(#19) rt06 válasza blackrulz (#18) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

delay alatt arra gondoltam, hogy allithato-e esetleg (pont az olyasmi miatt, amit te is irsz)
felbontasnal pedig elsodlegesen arra, hogy nezokent leskalazhatom-e, ha a stream 1080p, en viszont csak 360p-kent akarom nezni

ez a kep-a-kepben viszont jol hangzik, akkor igy mar gyanus, hogy van hozza valami ertelmesebb program

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#20) blackrulz válasza rt06 (#19) üzenetére

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a skálázhatósága tutibiztos szerintem, mert mobilneten néztem mindig, és kizárt hogy 720p-t folyamatosan tudott volna hozni, ahogy most se megy...

(#21) rt06 válasza blackrulz (#20) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kosz az infokat

(#22) sultansmith

sultansmith
(fanatikus tag)

ideje volt már, most már csak azt nem értem, miért korlátozták csak bizonyos országokra... ez valami nyílt bétateszt? :D

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#23) lordfreyr válasza sultansmith (#22) üzenetére

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltételezem az országok nemzetközi szolgáltatásbarát jogrendszeréhez lehet valami köze...

"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

(#24) sultansmith válasza lordfreyr (#23) üzenetére

sultansmith
(fanatikus tag)

12 egy tucat a Magyarországról is elérhető streamcsatornákból. sőt, még magyar is van, az inda személyében. nem tudom miről lehet szó.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25) ng0ofy válasza anulu (#6) üzenetére

ng0ofy
(senior tag)

Szerintem az az előnye pont a zárt rendszernek (meghívásos alapon nézhetik csak azok, akik csatlakoztak egy közösséghez, klubhoz), hogy a jogvédőket kivédi. Egyrészt nem is láthatják (elvileg), hogy mit adsz az adásodban. Másrészt ha valahogy látja is, a barátaiddal azt osztasz meg amit akarsz, amíg nem publikusan teszed. Olyan, mintha az otthonodban tartanál mozidélutánt vagy együtt néznétek a meccset. Amíg nem kérsz érte pénzt szabad ilyet tenni. Ott volt anno a dvd-k elején. (: Lehet még ott van, de nem láttam olyat évek óta (:

(#26) Wave86 válasza ng0ofy (#25) üzenetére

Wave86
(tag)

Igen, az nem lenne rossz, ha csak egy szűk körnek, azaz a broadcast-ra meghívottaknak lenne lehetőségük. Így tényleg a jogvédőket is ki lehetne kerülni.
Bár szerintem a Google ténykedéseit nem nézik jó szemmel, de egy jogvédő szervezet sem annyira elvetemült, hogy nekimenjen a Google-nek.
Ha pedig nekimegy, a Google megeszi reggelire. Öröm lenne nézni, ahogy elbuknak! :)

(#27) kolosanyi válasza Syl (#10) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, miért ne lenne? Szerintem ezeknek az it cégeknek valami bajuk van velünk, hogy mindig utolsóként kapunk meg mindent...

( #23 ) lordfreyr
Erre nem is gondoltam. Ez viszont gáz...

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#28) mrhitoshi válasza Syl (#10) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy Kenya. :W
Tegnap pont néztem egy élő adást, és meglepődtem, hogy megy itthon, mivel a múltkor még nem volt elérhető ez sem.

Szerk.: Ezek után már csak egy kérdésem van: minek használok még Facebookot ? :F

[ Szerkesztve ]

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#29) B1T3 válasza eXodus (#3) üzenetére

B1T3
(őstag)

Én is erre gondoltam. :) Bár konkrétan nekem a Silverlight-tal sincs bajom, de általánosságban véve ideálisabb lenne így. :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.