Nagy testvér figyel újabb fejezete, még jó hogy ez esetben csak akkor figyelhet ha hagyjuk..
"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"
[Re:] Megbukott a „három dobásod van” rendszere Franciaországban
[Re:] Az elítélt hacker szerint fejlesztése megvédi az összes ATM-et
[Re:] Feltörték a Financial Times oldalát és twitter fiókját
[Re:] Magyarországon a legnagyobb mértékű a mobilhívásokra eső adóteher
[Re:] Másodszor is az EA lehet „Amerika Legrosszabb Vállalata”
Nagy testvér figyel újabb fejezete, még jó hogy ez esetben csak akkor figyelhet ha hagyjuk..
"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"

ph/matv mikor tér át erre? ![;]](/dl/s/v1.gif)
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
no, mostmár a mobilarénások se védekezhetnek azzal, hogy a ph!tv-t nincs mivel megcsinálni.
(#3) eXodus: 
[ Szerkesztve ]
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

haha és pont a google papolt h aggódik az internet szabadságáért a zártrendszerek és kompromisszumok miatt : DDDD
ettől függetlenül jó dolog ez 
don't tell me what i can't do!

Remelem, igy egyszerubb lesz sport streameket vadaszni. oh wait... "jogvedok"
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X
én is várom már hogy a silverlight lekerüljön és nézhessem élőben a phtv-t...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

UP !!! Cseréljétek le a mostani cuccot erre PH!TV-sek!!! Mi is beszállhatnánk hangout-ba
Szerintem fergeteges adásokat lehetne így csinálni!!!
Egyébként ez a gugli készül valamire.. mostmár minden héten jön valami újdonság.
Aki meg mondta, hogy nagytestvér figyel minket.. a nagytestvér akkor is figyelt amikor ustreamet használtál vagy akármi mást...
Szerk: PROXY-ra fel emberek!!! 
[ Szerkesztve ]

Kulturáltan csak annyit tudok mondani: halál a silverlightra!
Nekem nem azért van bajom ezzel az MS-es technológiával, mert desktop linuxot használok, hanem mert meghal tőle a jó öreg gépem.
De persze az is nagyon jó lenne, ha a táblagépről, a fotelben hátradőlve tudnám nézni az adást.
Várjuk az itthoni bevezetést, mint a Mikulást!
-stultus, qui legimus-
Nigériában bezzeg már elérhető... 
A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.
Ez remek, remélem foci streamek lesznek rajta, és sok jó dolog
Kíváncsi vagyok, ha itthon is elérhető lesz akkor mik lesznek 
HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek hiányzik valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

Tüntetések 
mert valószínűleg ott nagyobb igény van erre mint nekünk,,,,,,, 
A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...
Pont erre gondoltam én is, szóval +1. Remélem hozzánk is jön egy-két hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

Hacsak nem lesz olyan sikeres nigériában h elfogy az egész internet.
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

naggyon jó a kérdés... 
na jah, kivancsian varom en is, hogy tulelik-e a tobbiek, esetleg a google fog-e bebukni...
esetleg aki ki tudja mar probalni, az megirhatna, hogy mikent lehet stream-elni (sajat progit csinaltak, fmle hasznalhato-e), miket lehet allitani (felbontas(ok), delay, etc
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
nem használtam csak néztem eddig, pl woody tolt elég sok live streemet, állítólag a delay nem volt túl nagy, pár másodperc. mivel mw3-at tolt szívott is miatta ha a többiek nézték közben. felbontásban 1080p-t nem toltak akiket láttam, de 720p volt az tuti, főképernyőben tolták a játék képét, felső sarokban meg ment a webcam.
mondjuk ez így elég kevés de nekem ennyi infóm volt
delay alatt arra gondoltam, hogy allithato-e esetleg (pont az olyasmi miatt, amit te is irsz)
felbontasnal pedig elsodlegesen arra, hogy nezokent leskalazhatom-e, ha a stream 1080p, en viszont csak 360p-kent akarom nezni
ez a kep-a-kepben viszont jol hangzik, akkor igy mar gyanus, hogy van hozza valami ertelmesebb program
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
a skálázhatósága tutibiztos szerintem, mert mobilneten néztem mindig, és kizárt hogy 720p-t folyamatosan tudott volna hozni, ahogy most se megy...
kosz az infokat

ideje volt már, most már csak azt nem értem, miért korlátozták csak bizonyos országokra... ez valami nyílt bétateszt? 
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
Feltételezem az országok nemzetközi szolgáltatásbarát jogrendszeréhez lehet valami köze...
"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

12 egy tucat a Magyarországról is elérhető streamcsatornákból. sőt, még magyar is van, az inda személyében. nem tudom miről lehet szó.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

Szerintem az az előnye pont a zárt rendszernek (meghívásos alapon nézhetik csak azok, akik csatlakoztak egy közösséghez, klubhoz), hogy a jogvédőket kivédi. Egyrészt nem is láthatják (elvileg), hogy mit adsz az adásodban. Másrészt ha valahogy látja is, a barátaiddal azt osztasz meg amit akarsz, amíg nem publikusan teszed. Olyan, mintha az otthonodban tartanál mozidélutánt vagy együtt néznétek a meccset. Amíg nem kérsz érte pénzt szabad ilyet tenni. Ott volt anno a dvd-k elején. (: Lehet még ott van, de nem láttam olyat évek óta (:

Igen, az nem lenne rossz, ha csak egy szűk körnek, azaz a broadcast-ra meghívottaknak lenne lehetőségük. Így tényleg a jogvédőket is ki lehetne kerülni.
Bár szerintem a Google ténykedéseit nem nézik jó szemmel, de egy jogvédő szervezet sem annyira elvetemült, hogy nekimenjen a Google-nek.
Ha pedig nekimegy, a Google megeszi reggelire. Öröm lenne nézni, ahogy elbuknak! 
Ja, miért ne lenne? Szerintem ezeknek az it cégeknek valami bajuk van velünk, hogy mindig utolsóként kapunk meg mindent...
( #23 ) lordfreyr
Erre nem is gondoltam. Ez viszont gáz...
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Vagy Kenya. 
Tegnap pont néztem egy élő adást, és meglepődtem, hogy megy itthon, mivel a múltkor még nem volt elérhető ez sem.
Szerk.: Ezek után már csak egy kérdésem van: minek használok még Facebookot ? 
[ Szerkesztve ]
Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid