2013. május 24., péntek

(#1) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tudom, h egyszerű vagyok, mint a raklap, de EZ: "majd mediáció útján is " mit jelent? :F

Amúgy eléggé vicces egy szitu - kíváncsi vagyok mi lesz a vége...

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#2) Vitus

Vitus
(őstag)

Tulajdonképpen érthető az Nvida álláspontja. És mellesleg amit az Intel tesz ezzel az a felhasználóknak is rossz mert ráerőlteti a hulladék integrált vezérlőjét és ezzel a haladás útjába áll. Bár érthető az is, hogy őt meg az anyagiak érdeklik és szomorú lenne, ha elesne egy csomó chipset eladásától. Legalábbis neki lenne szomorú az egyszerű usernak csak előnyére válna ha nem jutna el hozzá. :D

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#3) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A cél: hírben maradni így vagy úgy.

Mediátor - közvetítő a két fél között.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) littlelion21 válasza bolondember (#1) üzenetére

littlelion21
(VIP)

(#5) azbest

azbest
(Szakértő)
LOGOUT blog

az minden esetre vicces, hogy egy csökkentett képességű dologra mondják, hogy nincs joguk a licenszet alkalmazni... végülis a memória vezérlő nélklüi chipset bizonyos értelemben butítás a korábbihoz képest. (Egyszerűbb chipset, kevesebb feladattal)

sosem értettem, hogy mi köze a processzorgyártónak a chipsetgyártókhoz... foglalat alakjához... csak azért kell licensz, hogy ráírhassák, hogy intel procit fogad?
A zoknigyártók miért nem perelik be a cipőgyártókat? :U

A Raspberry Pi találkozik a felhővel, avagy elosztott fordítás különböző architektúrák között: http://tinyurl.com/RPi-icecc-farm

(#6) vehement69 válasza rudi (#3) üzenetére

vehement69
(senior tag)

ihhh én először mediTációt olvastam :DDD

I am cancer in your bones

(#7) lezso6 válasza vehement69 (#6) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem vagy vele egyedül... :B

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#8) GuMipOkE válasza bolondember (#1) üzenetére

GuMipOkE
(fanatikus tag)

A mediáció lényegében a tárgyalásos megoldás egyik fajtája, de inkább egy köztes megoldás, ami még nem jogi út, és nem is egyszerű tárgyalás, mert a felek között megromlott már a viszony. Ilyenkor legtöbbször egy harmadik felet is bevonnak a tárgyalásba, aki közvetít a 2 fél között. Ezeken a tárgyalásokon jogi szempontok csak részben jelennek meg, mert a fennálló jogi helyzettől függetlenül is megállapodhatnak a felek, míg a bíróságon csak jogon alapuló döntés születik (kivéve a peren kívüli megegyezést). Ezért mediátorként gyakran nem csak jogászok tűnnek fel.
Persze ebben a konkrét esetben szerintem egy szép kupac jogászcsapat szkanderozik, mert komoly tétje van a dolognak.

Riszpekt

(#9) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

B+ én is :DDD

http://www.leekspin.com/

(#10) dark100

dark100
(fanatikus tag)

Az intel kicsit pofatlan lett manasag. ok, nem dol a le, meg az alkalmazottak fizeteset is befagyasztottak, de ezzel a mindenkit kiszoritok politikaval (nvdia, amd) vegul oda fog jutni mint az ms, hogy mindenki gyulolni fogja, belertve a vasarlokat is.

Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software

(#11) Parci válasza dark100 (#10) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

pont annyira fogja érdekelni a vásárlók "gyűlölete", mint az ms-t: semennyire, amíg fogy a termék. és fogy. az más kérdés, h az intel piaci magatartása mindig is finoman szólva kőkemény volt, mindenki emlékszik még az első slot a athlonokra, amihez szabályosan nem mertek alaplapot csinálni a gyártók az intel piaci nyomása miatt.

there is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept

(#12) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Ezen a tavaszon mindenk IT-s cég pereskedik? Olybá tűnik, hogy válságban/rossz helyzetben a másik kizsebelése a divat.

Szép idő... csicsergő madarak... méhek... - inkább a hormonháztartásuknak engednének. :DDD

VIGYORRRGAZMUS.....

(#13) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Nem 2-3 hete volt hír, hogy kibékültek?

Unofficial PH! CS 1.6 - steam://connect/193.138.125.89:27233

(#14) dark100 válasza Parci (#11) üzenetére

dark100
(fanatikus tag)

Meglatjuk. De varhatoan neked lesz igazad, mert az onzetlenseg nem epp emberi jellemvonas, szoval egy esetleges boykott valoszinu erdektelensegbe fulladna.

Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software

(#15) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tök egyértelmű, hogy a QPI licensz nem része a szerződésnek. Ezt az NV is tudja. Az egész egyszerű politika. A GeForce-ok minden szegmensben életképtelenek, így jöhet a "Kiszel Tünci" stratégia. Hírbe kerülni bármi áron.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#16) Jim Tonic válasza Abu85 (#15) üzenetére

Jim Tonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazából vicces. Egyiknek sem megy jól, mind1ik fél a jövőtől. Bár nem így fest a piac jelenleg, ill. mindenféle "AMD rajongás" nélkül mondom, de még ők állnak a legjobban, mert szinte mindenre van megoldásuk, és technikai tudásuk nekik a legszélesebb a hardverek között.
Az NVidia is a saját megoldásait próbálja rányomni a piacra (CUDA), az Intel is (Larrabee), de mindegyik nagy kockázatokat hordoz, mert ha nem jön nekik össze, akár hatalmas bukásban végződhet a cég sorsa is.

Enter any 11-digit prime number to continue...

(#17) Loco7us válasza Fáraó (#12) üzenetére

Loco7us
(kvázi-tag)

"Szép idő... csicsergő madarak... méhek... - inkább a hormonháztartásuknak engednének. :DDD"

Ezt én így ismerem: Itt a tavasz dagad a f@sz :DD

(#18) Abu85 válasza Loco7us (#17) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eigen ... ez a rövid verzió. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#19) D1Rect válasza Jim Tonic (#16) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az intelt nem féltem, az NVidiát annál inkább....

http://www.leekspin.com/

(#20) Wolverine válasza Fáraó (#12) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt csinálják - egymást b@szogatják :DDD

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#21) Loha válasza Abu85 (#15) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Fent van valahol neten a szerződés? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak az NV és az Intel nyilatkozataiból lehet tudni, hogy kb. mi lehet benne, de sztem a tényeket rajtuk kívül nem tudja senki.

(#22) subpixels

subpixels
(kvázi-tag)

Érdekes egy per lesz, ki fog kijönni ebből győztesen az a kérdés. Szerintem amúgy most az Nvidiának van igaza. De majd meglátjuk.

(#23) ronson válasza dark100 (#10) üzenetére

ronson
(senior tag)

Addig nem fogják gyűlölni, amíg a világ tele van kétarcú sz*r emberekkel, mint ahogy a ph-n is sok ilyen van

Több, itt köztiszteletnek örvendő fórumtárs, aki anno elvakult amd-s volt, az most elvakult inteles. Csak sajna nem lehet már elérni azokat a régi hsz-eket, amivel rátudnék mutatni emberi minőségükre.

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.