És ez aztán mire jó? Beleteszik egy ebook readerbe ami nem hajlítható, de leglább nem törik el? Vagy hajlítható ebook readert csinálnak vele? Domborút?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
fatallerror
(PH! addikt)
nehéz lesz a tanároknak mert a jövőben így fognak puskázni : D
don't tell me what i can't do!

pilóta
(PH! kedvence)
Szvsz a hajlítás csak mint érdekesség van megemlítve, inkább a vékony/könnyű/nemtörikbe a fő fícsör...
Aki él és nem boldog, az téved!

szilagyiv
(fanatikus tag)
És hol lehet műanyag kalapácsot kapni?
ELADÓ: Samsung HMX-Q10 FullHD SD kártyás videokamera - Ha érdekel írj privit!

06209976900
(fanatikus tag)
Ha jól emlèkszem a sansungnak is van ilyen kijelzője csak az szines.
Azért lehetne ezt használni, gyakorlatilag mint egy papírlap 
. . . . . . . . . . . . . . . . Privátra illik válaszolni! . . . . . . . . . . . . . . . . . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

pilóta
(PH! kedvence)
Bármelyik barkácsáruházban...
Aki él és nem boldog, az téved!

06209976900
(fanatikus tag)
A jövő újsága.
Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft

h1ght3chzor
(senior tag)
Szuper cucc. 
Eladó Akku, töltő airsofthoz, modellhez!! Minőségi!!! Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.

Next Win ®
(tag)
Én már a telefon verziót várom ebből a szuper cuccból! 
A szomjúság az az állapot, amikor két sör között még innék egyet.

KevinMulder
(tag)
Vagy:
- íves üvegportálokra lehet felkenni
- autókban lehet műszeregység helyett rakni
- stb stb
Ha most az lett volna a cikk, hogy LG tervezi a hajlítható e-papírját, akkor fejem a falba vertem volna, hogy ebből sem lesz semmi, de így hogy már gyártják, így már tetszik
Egyébként, nem kell hajlítható telefont csinálni, de így legalább még ellenállóbb a kijelző! Vagy bármi más.. nem csak telefon, és sok helyen fel lehet ezt használni, nem csak a mi hétköznapjainkra kell gondolni
HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

Baskiria
(fanatikus tag)
Hanem a Vogonokéra? 

Mások! Hétköznapjaira! 
Légy kreatív

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises
Ezzel már ügyesebben törlöm ki a seggem, mint egy ebook readerrel.
Vissza kell vinnem pár kazettát.

julius666
(PH! addikt)
Ezt a hajlékonyságot az LG mérnökei úgy érték el, hogy a hagyományos üveg helyett egy speciális, rugalmas műanyagot alkalmaztak
Élmény az ilyen IT-bulvár cikkeket olvasni, tiszta SG-fíling. 
Olyan mintha csak annyi lett volna a kulcsa a flexibilis kijelzőnek hogy nem törékeny "üveget" hanem műanyagot kell rárakni, ez pedig eddig senkinek sem jutott eddig eszébe. Mintha minden kijelzőt fejlesztő mérnök hülye lenne. 
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

bigmasterg
(PH! addikt)

Angel1981
(PH! kedvence)
"Az új fejlesztésre épülő termékek villámgyors elterjedésére számítanak, főleg Európában."
Miért is?
Mi többet olvasunk, vagy rontópálok vagyunk? 
World of Tanks
Tán 2 év múlva a Harrey Potterben látott újságok is kezünkben lehetnének? Frankó lenne. 
06302480428 http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kiki18
Héj! És az ára? Az elmaradt.
Én először 2000-ben olvastam hajlékony kijelzőről, és azóta legalább egy tucatnyi ismert és ismeretlen cég mutatott már be ilyen-olyan technológiára épülő hajlékony kijelzőket, de még egyik sem jelent meg.
Mivel ez nem egy bárki által megvásárolható termék, hanem gyártóknak adják el, akik erre fognak alapozni terméket...
julius666: hidd el, ha többet árultak volna el erről az anyagról, akkor leírtuk volna...nem a karakterrel spórolunk. Nyilván nem akármilyen műanyagról van szó, de amúgy sincs rá okuk, hogy kiteregessék a technikai részleteket.
[ Szerkesztve ]
Tehát nem csak Harry Potterék olvashatnak mozgóképes újságot. 
„Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem. Nem látom tisztán a holnapot, lehet hogy ebbe én ma még belehalok!”

Zso2
(őstag)
Ügyesek ezek a koreaiak , minden téren fejlődnek a Samuval együtt. Be fogják darálni a nagy Európai és Amerikai márkákat előbb -utóbb...a jó árazású termékekkel.
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Zso2
(őstag)
Ne keverd a dolgokat, ez más tech...pl sokkal jobban olvasható(napfényben pl) .
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Európai szórakoztató-elektronikai márka?
Tudtommal csak a Philips van még "talpon", de ők is eladták a TV üzletágat ha jól emlékszem a Kínaiaknak.
Az USA pedig szintén nem egy szórakoztató-elektronikai nagyhatalom (legalábbis nem úgy tudom), csak a Vizio-t ismerem ilyen témakörben.
Kivéve persze az hifi és házi-mozi technikával (jellemzően high-end audio) foglalkozó vállalatokat mindkét kontinensen.
[ Szerkesztve ]
Ezt hogy sikerült előidézni? 
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát
Hitvány anyagminőséggel!
Mint láthatod nem egy terméknél, már nem a tartósság a cél. A garanciaidő vége után nem sokkal a legtöbb új termék tönkremegy.
Vannak kivételek, amik még nem is csillagászati áron futnak. De sajnos a piacon nem erre van többségében példa!
„Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem. Nem látom tisztán a holnapot, lehet hogy ebbe én ma még belehalok!”

bigmasterg
(PH! addikt)
Repülő út, kézi poggyász.
Hátizsákba, laptop mellé volt berakva.
Azt nem tudom, hogy a légnyomás különbséget nem bírta, vagy a laptop nyomta meg.
[ Szerkesztve ]
.

zooole
(senior tag)
A hajlékony OLED kijelzők sokkal érdekesebbek voltak. Segáz. 
SGS2 (CM9)

mzso
(senior tag)
Mindegyik epapír ilyen szűrke? Nincs valami kontrasztos fekete-fehér?

ssolitude
(őstag)
Ez tipikusan a meghajlított-megnyomott kijelző. Amazon-fórumon rengeteget lehet róla olvasni, a leggyakrabban előforduló hiba.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

justaview
(senior tag)
Mellényúlt, de igaza van. A Samsungnak valóban van akár színes könyvolvasókhoz is használható, reflexiós kijelző technológiája. Igaz úgy vette meg, de van. Íme.
És egy demonstráció a kertben.
[ Szerkesztve ]

DroppaB
(lelkes újonc)
Asszem ebből akarják megcsinálni a Skin-t...B ár nem értem mi értelme van egy hajlítható telefonnak...
tsaabeka.com, Xperia S

bigmasterg
(PH! addikt)
Az lehet, de szerencsém volt és gariban cserélték.
Végig nagyon korrektek voltak, így 3/4 év távlatából is
az amazonnak.
.
Talán a hajlítási lehetőség miatt kevésbé lesz sérülékeny.
Az már más kérdés, hogy vajon mennyire válik be a gyakorlatba a felhasználók körében?!
Azért ez komoly cucc. Szemünk előtt élednek fel a sci-fi filmek eszközei.. 
[ Szerkesztve ]
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
Hat igen, tok azert kell neki.
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát
Nagyon jó, tetszik.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

ufocsalad
(tag)
A telefon teljes felülete kijelzőnek lesz használható.
Reklámfelületek
(ha igy adnák nekünk fóliát , egy csomó jópofa dolgot tehetnénk vele,
de szerintem a gyártók beleteszik keretbe és elveszik a hajlékonysága)

cer
(tag)
...nem a karakterrel spórolunk.
Emiatt kérlek írd le mit is jelent az ODM mozaikszó.
Előre is köszönet!
" Nosce te ipsum " _ Hp Elitebook-ok a legjobb áron _ Nálam -> a HA-n

helkis
(PH! addikt)
4rétegű extra soft? 
e-papir, tehát akkor ez egy tapipad, amire lehet írni is? vagy csak egy hajlékony kijelző? [link]
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Pont ezt gondoltam. Azért ezt meg lehetett volna fogalmazni kevésbé bután hangzóan is. 
Amúgy onnan is lehet tudni, hogy itt nem csak a hordozóról van szó, hogy több cég is mutatott már be hasonlót évekkel ezelőtt, de hajlítás hatására el-el tünedeztek sorok/oszlopok, szóval nem volt az igazi elektromos szempontból.
Mindenesetre, ezzel jóval vékonyabb és könnyebb vázú cuccok gyárthatók, hiszen nem kell annyira merevnek lenniük, mint eddig.

kovgab
(tag)
+1 
Ká Úr
Na majd amikor ott jár a technika, hogy e-prapírral gyújtunk be a kazánba is

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Minek neked egy olyan régi újság? Mit kezdenél a ~3-10 éves hírekkel? 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Cikkhez: Ha jól tudom eddig se a kijelző hajlíthatósága volt a szűk keresztemet ahhoz, hgy ilyen faintos egypapír-újsággal tudjuk menni a retyóra olvasni, hanem a többi alkatrész.
Pl.: Ok, kijelző hajítható, de a memória, akku, wifi-adapter, SoC meg nem.
Így van egy olyan érzésem, hogy ez is nagy böhöm cuccokban lesz, csak jobban fogja bírni a strapát.
Pedig de nagyon tudnék örülni egy olyan terméknek, ami csak egy lap, és azon lehetne olvasgatni a rápakolt cuccokat.
Na mindegy, majd pár év múlva.
[ Szerkesztve ]