Kíváncsi vagyok hogy meddig érkeznek új drivere xp-re.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Videokártyák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
2014ben ér véget az XP támogatása hivatalosan,szerintem olyan tájt kezdik majd el hanyagolni
Vannak dolgok...
Szép és jó, hogy dolgoznak ezeken az eljárásokon, de amíg - számomra - ilyen hangyaf*sznyi különbség van a képek minősége közt, pláne ekkora erőforrás igénybevételével, addig nem igazán látom értelmét aktiválni.
Mivel a kártyám se mai (Saph. 5750 -nyilván nem elsősorban ezekhez írták), így pláne nem áldozom fel az élvezhető játékmenetet, a szépség oltárán.
☀ Just - try - a new Beginin'! ☀ ✥ Too much pain, not enough profit... ✥ Check ☞ http://goo.gl/i0KAr

T_Stark
(senior tag)
Szerintem is, ezek az élsimításos dolgok olyanok hogy így állóképen ha nagyon figyelem még észreveszek valami kis különbséget (bár az sem olyan hogy ne lennék meg nélküle), viszont játék közben, mozgóképen, a kutya nem figyel ilyenekre.
Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.
remélem addigra lesz olcsó win7
gyorsan gépelsz? írj rám...
Pontosan. 
☀ Just - try - a new Beginin'! ☀ ✥ Too much pain, not enough profit... ✥ Check ☞ http://goo.gl/i0KAr
A Super Sampling régebbi játékoknál nagyon sokat segít, egyszerűen gyönyörűek lesznek az élek, igaz a vga-t is 2-3x-an zabálja. Én például a TDU-val játszok úgy. Tény,hogy nemér annyit,de egy 5 éves játék ígyis úgyis megy maxon tehát mértne eresszem rá 
Vannak dolgok...
Full HD felbontáson van értelme még ilynnek?
TV-n játszom így számomra van, de a barátom 24-s monitorján is simán kivehető a különbség első látásra.Élesebb az egész kép(ismétlem TDU-ban, máshol nem próbáltam ) Ha van időd és megvan a TDU nézd meg 
Vannak dolgok...

hunmyke
(fanatikus tag)
TDU-ban ezt én is tapasztaltam, a kocsik teteje, illetve az épületek széle messze élesebb lesz tőle. 22"-on 1680x1050-es felbontáson nem ártott bekapcsolnom.
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi

Kvg
(fanatikus tag)
Nagyon is.
Elvileg már a 12.3 -ban is ilyen élsímitátás müködik, de nekem nem igazán vált be. v-sync-el és anélkül is lagolt a BF+. Így maradt az alkalmzásbeli ami nem adot 100+ Fps-t négis folyamatos volt a kép.
A morfológiai szűrés ami a médiaplayerben megjelent teljesen feleslegesen bűn ronadává tesz a filmeket. A vlc nem használja ez a dekódolást szerencsére.
[ Szerkesztve ]

lujó55
(PH! addikt)
én is remélem...

juzer78
(tag)
A 12.3-ban ami volt az csak 7xxx kártyák esetén működött, ebben ami van az 5xxx kártyától felfelé műxik.
Óóóóó, végre nem az elmosást jelenti az élsimítás. 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

Kvg
(fanatikus tag)
Nekem 7870-em van. ezért is fúra hogy kétszer adják el ugyanazt a poént, de erre még gyurniuk kellene.
[ Szerkesztve ]
olyannyira sikerült, hogy a monitor fázisai eltolódnak ablakonként
mintha egy CRT előtt ülnék és win98 -al küszködnék. elég félelmetes 
Privátban keress, linkeld a hirdetést is ha valamire rákérdezel. Köszi!

zoltanz
(PH! kedvence)
Van értelme, állóképen ha nincs AA azért látszik. 
Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

FLATRONW
(fanatikus tag)
A Catalystben nem lehet megcsinálni azt, hogy csak azok a programok használják ezt a fajta szűrést, amelyikben akarom?

lee56
(őstag)
Known issues under the Windows 7 operating system :
.
The Catalyst Control Center may experience random crashes in specific configurations.
..
Azért ez milyen már 
Már vagy 10 éve fejlesztik a drivert, és még mindíg vannak ilyen finomságok 
No Comment

Sennalacy
(fanatikus tag)
Elvileg erre vannak az alkalmazásprofilok.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
én ilyet még nem csodálkoztam élsimításon, ez az AutoLOD elég komolyat javít. vagy csak nekem tetszik ennyire? 
FSP ÉS BE QUIET TÁPOK ÉRKEZTEK(GARIVAL) és BIOS ÍRÁS http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vinibali

Kvg
(fanatikus tag)
De. Erre találták ki a profilozását a rendszernek.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

juzer78
(tag)
Még nem tökéletes, de az első verzióhoz képest mindenképpen előrelépés. Én 6870-en néztem és mindenképpen jobb, kevésbé pacás. De én továbbra is maradom a MSAA-nál.
Ennél jobbat driveres post-process AA-tól nem lehet várni. Ez a legjobb algoritmus, ami most létezik, és ami csak a képkocka végső adatai alapján dolgozik (driverből ez fontos, mert több adatra nincs lehetőség). Jobbat csak úgy lehet kreálni, ha beépíted a motorba, mert akkor elérhetővé válnak az extra információk.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

julius666
(PH! addikt)
Win8-as driverről lehet már tudni valamit?
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

FLATRONW
(fanatikus tag)
Szerintem a morfológiai szűrés alapon kivan kapcsolva, tehát ha nem te engedélyezted, akkor nem ez okozza az elmosott képet. Ilyen elmosott képet az x264 kodekkel való tömörítés okoz abban az esetben, amikor túl van tömörítve a videó és a kodek ily módon próbálja meg eltüntetni a kép kockásodását.

plekk
(tag)
Tudtommal a Win 8 még ki sem futott a gyárból, nem akarom offolni a topic-ot de nekem nem is hiányzik a Win 8. Legalábbis amit eddig láttam előzeteseket illetve képeket róla, nos nem hinném h egyhamar váltanék rá.
A felhasználói felület nem jön be
, de ez csak egyéni konklúzió.

Enclave
(fanatikus tag)
Az itt leírtak elolvasásával lehet felületes voltam de az "Autolod"-ot kézzel v. "-1,5"-es értékkel hogyan lehet CCC alatt bekapcsolni?
Illetve az MLAA 2.0 bekapcsolása? "gaming"->"3d application settings"->"smoothivision hd:anti-aliasing" -> "morphological filtering" pipa és csúszka 8x-re állítva?
Vagy lehet az a probléma,h. egy 5870-es van a gépemben 7xxx helyett?
Köszönöm!
Semmi sem állandó, csak a változás.

Exelsior
(fanatikus tag)
én sem akarok offolni de éppen win 8 -at használok élesbe és nagyon ígéretes. Messze gyorsabb a win 7-nél semmi gond nincs vele a METRO UI-t is megszoktam és itt a nagy gond neked. Ez miatt már nálad nem sokat ér. A start menü-t leszámítva nagyon jó lesz.
Remélem más is javítottak a driverben amúgy.
HTC One 32GB Silver HT (129.111.11), ASRock 970 Extreme 4 ,Zalman Z11 Plus Ház, Chieftec GPS-550A , AMD Bulldozer FX-8120 3.7GHz Turbo Core OFF AM3+, ASUS Silent Knight II, 1X 8 Gb DDR3 1600Mhz Kingmax,VTX3D HD7870 2GB X-EDITION"LG LW4500 Cinema 3D TV" HTC One S ICS 4.1.1 4.1+ Sense S4 SOC Germany

julius666
(PH! addikt)
Hát pedig offoltad, pláne hogy még csak offba se raktad a hozzászólásod.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

Kvg
(fanatikus tag)
Érdekes amit írsz tehát citrompotló a dolog, nem oylan az íze mint az igazinak. Egy Alan Wake tipusú game-bennagyon azt biztos, de a BF3- nál nagyon nem használható az apró szaggatások miatt.

Exelsior
(fanatikus tag)
Nem vettem észre hogy lehet ilyet. elnézést. mindegy.
HTC One 32GB Silver HT (129.111.11), ASRock 970 Extreme 4 ,Zalman Z11 Plus Ház, Chieftec GPS-550A , AMD Bulldozer FX-8120 3.7GHz Turbo Core OFF AM3+, ASUS Silent Knight II, 1X 8 Gb DDR3 1600Mhz Kingmax,VTX3D HD7870 2GB X-EDITION"LG LW4500 Cinema 3D TV" HTC One S ICS 4.1.1 4.1+ Sense S4 SOC Germany

FLATRONW
(fanatikus tag)
Az lenne a kérdésem, hogy Nvidia esetében az élsimítás módját alkalmazás vezéreltre vagy alkalmazás beállításának javítására kell állítani, hogy működjön az FXAA, vagy nem számít. Természetesen az Élsimítás - FXAA be van kapcsolva.

r3dsnake
(PH! addikt)
arra is gyúrhatnának, hogy az amd e450-es notebookom le tudjon rendesen menni sleepbe, újraindulás nélkül...

TTomax
(PH! kedvence)

Trevize1987
(tag)
Azért ez az élsimítás... Battlefield 3-ban FullHD-ben van mikor pont egy headshot múlik az élsimításon, ha kidugja a fejét egy oszlop mögül messze. Nem azt mondom, hogy olyan rohadt nagy dolog, de nekem azért be van kapcsolva 
Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.

paavoo
(fanatikus tag)
Nekem még mindig ezt írja catalyst telepítője, és nem megy tovább:
Pontosan ezért raktam újra win7-et 2 hónapja, most 12.2-es driver van fent, vicc az egész, 12.3 se ment fel. Nem tudja valaki miért akad meg itt? (11.10 után kezdte el ezt játszani ezt velem, előtte 2 éves winre is simán feltolta, most meg 2 hónapos win7-tel is gondja van, nem értem.)
Köszi!
TTomax: próbáltam, az még leszedni se tudta (download failed
)
[ Szerkesztve ]

TTomax
(PH! kedvence)
Arról nem beszélve,hogy pont állóképen lehet a legnehezebben lemérni mennyit is javit egy játék látványán... nekem pl felfordul a gyomrom amikor futás közben az összes függöleges-vizszintes él össze-vissza töredezik elöttem,egy normális sarkot nem látok... persze ennek igénye egyénfüggö,van akit ez egyáltalán nem zavar... nos ök azok akik sokat spórolhatnak egy vga vásárlásakor.Amióta létezik élsimitás azóta ez a leghardverigényesebb feladatok egyike...
(#39) paavoo
Szedd le letöltésvezérlövel... tipp,de egy próbát megér... 
[ Szerkesztve ]
.... Powered By "GTX670FTW SLI" .... http://surl.hu/6adjGd

ledgeri
(PH! addikt)
Birom, hogy mindíg akkor amikor az asztalomon már rendet raktam.. 
szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest); Keresek bármilyen infót A szemüvegről https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZcjpXbMiCtg#t=272s

ezcsakmuacc
(újonc)
nekem radeon 4670en mintha az új driverrel szebb lenne a kép, meg pár fps el több. alig hittem el.
de lehet csak beképzelem de nagyon úgy tűnik javított
A régi driverekhez képest lehet teljesítmény növekedésed. Nekem is 10-es driverrel cod4 single-be voltak mikro lagjaim, ezek mára eltüntek az új driverekkel, 11.- 12.-.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

julius666
(PH! addikt)
persze ennek igénye egyénfüggö,van akit ez egyáltalán nem zavar
Igen, ez egyénfüggő. Engem pl. magasabb monitorokon annyira nem zavar hogy recések az élek.
Az viszont igen, amikor nem találja meg rendesen az él helyét az algoritmus és csak elkeni, mert akkor nem "1 sornyi vastagságú" recés lesz, hanem rögtön 2-3 sornyi még mindig recés de legalább homályos szutyok.
Vagy amikor az UI-n szétkúrja a betűtípusokat, az apró részleteket egybekeni és csak sejteni lehet kb. hány töltényed van.
Vagy amikor a subpixel elemeket normális temporális szűrés hiányában nem fedezi fel és megjelennek-eltűnnek képkockánként mozgás közben, így villogva. Ez a távoli subpixel összetett, kontrasztos textúráknál jön ki legjobban, mint pl. a kerítések ahol az egész egy villogó-örvénylő massza lesz. Csöppet idegesítőbb számomra hogy megyek egy fps-ben és nem csak az ellenfelek mozognak a távolban hanem "a pálya is" a gagyi post-process AA miatt, mint hogy recések az élek.
Pedig a demókon olyan jól tudnak kinézni. 
Hosszú évek óta mindig a PH!-n megjelenő AMD driveres cikkben lévő linkről töltöttem le a legfrissebbet,.
Most is így történt,telepíteném,erre kiírja,hogy nincs megfelelő hardver,
Vazze,elfelejtettem,hogy most Nvidiám van!!

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Remélem, ez már normálisan működik a HD 3850 CrossFireX configommal. 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Mooka-Miki
(fanatikus tag)
De neeeee 
[link] - már egy ideje van.
A Win 8-nak viszont nem lesz havi frissítése, amíg meg nem jelenik.
A júniusi Windows 8-hoz lesz frissebb driver?
Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://href.hu/x/iisz
Nem, az autoLOD a nevéhez híven automatikus. Ahogy a hír is írja az SSAA mintavételétől függ a szint. A 2x-es -0,5, a 4x-es -1, a 8x-os -1,5.
Szimplán csak be kell pipálni a morfológiai szűrőt. A csuszkával nem kell játszani, mert ez egy post-process szűrő.
A HD 5870-en is megy az MLAA 2.0. Az SSAA viszont csak DX9 alatt. DX10 és 11 alatt csak a HD 7000 kapta meg.