Dolphin for Pad a legjobb.
As the window open, I release everything that corrode inside of me.
Dell Latitude E4200 E4300 E4310 E6400 E6410 E6500 E6510 E6320 E6420 E6520 XT magyar billentyűzet ÚJ
Dell Precision M6400 Precision M6500 világítós magyar billentyűzet Studio XPS 1340 magyar billentyű
Dell Latitude E6400 E6500 E6400 Latitude D600 D520 D530 D500 D505 gyári új akkumulátor
Dell XPS M1330 magyar billentyűzet Inspiron 1525 1540 1545 N5010 M5010 N5110 N5030 M5030 N5040 N5050
Dolphin for Pad a legjobb.
As the window open, I release everything that corrode inside of me.

Aha,nekem is tetszik ez a dolphin pad,csak ez is megáll,egyszerüen kidob a böngèszőből.Meg a java kisalkalmazást ez sem támogatja,de azért bejön.

firefox for androidot próbáltad?

Próbáltad a tabletet teljesen újraindítani? (Power gomb hosszan nyomva.)

Megpròbàltam,semmi változás,kifagy,ledob a netről.Notebookon megy a net,bàr van amit nehezen tölt be,de nem fagy le a böngésző.Szar mobil netem van,lehet az a gond,hogy èrzékeny a transzformer.

Ha teheted, próbáld ki WiFi-n is. Ha ott nem "dobálja" el a kapcsolatot, akkor sikerült behatárolnod a problémát.

wifin vagyok.Vettem egy 3g routert,és úgy netezek.

Úgy értettem, hogy máshol, ahol nem mobilszolgáltató adja a netet...

Értem.Megpróbálom.köszi

Esetleg még azt tudom tanácsolni, hogy állítsd vissza a tabletet gyári állapotra. Erre lehetőséget ad az android. Majd úgy szűzen nézd meg, hogy mit csinál, dobálja-e még a netet...

ASUS confirms Android 4.0 Ice Cream Sandwich upgrade on Eee Pad family
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)
Magyarul ez egy frissítés 3.2.1 Honeywell-ről 4.0 Ice Cream Sandwich-re?
Nem derül ki, hogy ez mikortól és hogyan lehetséges?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Player/S Wifi 5.0 YP-G70CW 16GB BLACK

"However, no exact dates have been released yet."
Gyanítom hogy ugyanúgy frissíted majd a géped ahogy eddig.

Na ez ismét jó hir 
Holnap kiderül,hogy a gépemmel van gond,vagy a nettel.De gyanitom,hogy a nettel.Tegnap este pl egyszer dobott le a netről.
Érdekel valakit transzformer billentyű?Vadi új....

Á, közülünk senki nem gondol ilyesmire! 
Szerintem nem futhat az iGO 1280x800-as felbontásban. Ezt ui. nem támogatja. Ráadásul az iGO-t már nem fejlesztik Androidra, csak iOS-re, így véleményem szerint nem is várható változás e téren. - De ne legyen igazam!
[ Szerkesztve ]

Nálam a Sygic nem akar elindulni! Egyszerűen nem értem! 

Helló!Kipróbáltam a gépet rendes nettel,ledobott a netröl ugyanúgy.Csináltam egy gyári visszaállitást,mivel múltkor teljes jelszóvédelemmel láttam el a gépet,és eddig oké minden,talán ez volt a hiba,bár nem értem h miért akadozott töle.Még próbálom,remélem megoldódott a problematika.

Vadi új transzformer billentyüzet eladò,20e ft.

Csak nem Transformer-re...

Tudnátok ajánlani valami jó képregény olvasót (CBR fájlokhoz), amit ki is próbáltatok? - A Marketen van néhány, azt láttam.

Sziasztok!
Meg tudnátok nézni, hogy az alábbi játékok futnak-e rendesen (sebesség, kijlezőt hogy használja, kihúzza-e a képet teljes képernyőre stb.)
Dungeon Hunter 2 (erre már valaki írta, hogy jól fut, másnál is így van?)
Starfront Collision
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Ajánlom figyelmetekbe a HD Widgets alkalmazást, az időjárás mellett kiteszi a wifi, bluetooth, fényerő, repülőmód, elforgatás gyors ikonját. Sokféleképpen lehet formázni, beállítani és teljesen kompatibilis a 3.2-essel és az Asussal.

Én kipróbáltam egy jópárat, nekem a Perfect Viewer vált be, azt használom most is.

Nem találhatók a képek! 

Van arról információ, hogy mikor kapja meg a Transformer az Ice Cream Sandwich frissítést?
Nálam betölti a képeket, nálad lehet valami gubanc.
HD Widgets for Honeycomb Tablets

404 - Not Found
Egyébként megint jól felverte az árát az euro árfolyam. Majdnem a prime jósolt árát nyalogatja a 32G verzió.
Tényleg rossz link volt, sorry. Ez talán jó lesz: HD Widgets
[ Szerkesztve ]

Igen, ez már jó! 

Ma reggel frissítés érkezett a gépre... ez még nem a 4.0 -ás Droid.. Valaki meg tudná mondani mi frissült? A Market biztosan és a képernyőzáron az óra lett más... Talán a beállítások is bővültek. írjatok tapasztalatokat! 

Rendszer stabilitásra jött a frissités
Szerintem minden frissítésben azt írják, hogy a stabilitást javítja ugyanis ez olyan jól hangzik. Nekem semmi gondom nem volt vele, ez a mostani 3.2.1-es nagyon stabilnak tűnik.
Nem úgy, mint az iPad-osoknak az új frissítés az iOS5-tel, nagyon sokat szenvednek vele.

Hát én nem tudom,de a netről mindig ledob,nem javult a dolog semmit 
Indulj ki abból, hogy eddig minimum. 20-30 wifihez csatlakoztam már és egyszer sem dobott le. Volt közte nyilvános, a sajátom, a barátaimnál WPA, WPA2, jelszó nélkül is.
Ez nem az Asus és nem az Android hibája, nálad van valami egyedi hiba ami lehet beállítás, vagy akár a mobil neted.
Mc Donald's-ban próbáltad már, ott is ledob?

Mekiben nem,de havernál digi net van,ott is ledob,igaz nem olyan sürün....
Csak neked van ilyen gondod vele. Vagy rossz a készüléked, vagy a neted, esetleg a beállításod. A gép nálam hibátlan, az op rendszer stabil, máshol keresd a hibát.
Szervizben voltál már, kérdezted őket?

nem érdekes,végülis működik...

Rendszer firmware-frissítés menüpont alatt, nekem nem aktív a [Frissítés ellenőrzése] gomb.
Miközben azt írja, hogy az eszközhöz rendszer-firmware frissítés áll rendelkezésre. Kérjük ellenőrizze az értesítéseket. Persze az értesítéseknél nincs semmi. Ez így van az utolsó 3.2.1 óta (kb 1 hónapja)
Nálatok hogy áll ez a helyzet? Egyébként nekem semmiféle javítás nem érkezett ma.
[ Szerkesztve ]
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~

Hmm érdekes.... nálam ugyanúgy aktív. .egyébként én sem észleltem változást frissítés óta. Stabil volt eddig is. Eggyetlen gondom, hogy készenlétből a felébresztés néha csak újraindítással sikerül. Ez sajnos megmaradt..... Ettől függetlenül jó kis készülék.... Várom már a 4.0-ás Droidot..... 
A tegnapi frissítés óta nekem is ezt írja. Nem lehet hogy nálad is frissített, csak nem vetted észre?

Nincs jó hírem. Csak a táblagép visszaállítása segít a dolgon! Szóval rászántam magam a resetre nagy nehezen. (adatvédelem/gyári adatok visszaállítása) Most már aktív a frissítés keresése gombom. Nem talál semmit, de legalább aktív.
Még szerencse, hogy az alkalmazásaim 90%-át vissza is állította a gép, persze a maradék wrz 10%-ot újra kell raknom 

Neked is egy táblagép visszaállítást javasolnék. Olyan nincs, hogy nem tér vissza stabilan az alvó módból! Resetelj!

Már reseteltem.... régebben... de nem oldotta meg.... sajnos. Egyenlőre nem zavar. Várom a köv. frissítéseket és a 4.0-át...