2013. május 24., péntek

(#1) abridabri

abridabri
(senior tag)

nekem bejon ez a turbo gombos tuning ujrainditas nelkul .Emlekeztet a 486 os turbo gombos idokre ;)

(#2) Blum1866

Blum1866
(újonc)

A turbo gomb tényleg jo dolognak ígérkezik.
Az ára szerintem az egekben lesz,mármint ahhoz képest hogy külön-külön megvásárolva az alkatrészeket minden bizonnyal olcsóbban jönnénk ki. A ház kinézete pedig..no komment :B

(#3) zolee5016

zolee5016
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez egy közel 1millás cucc lesz mire ideér! :Y

dcu 2-es hűtést vennék.......

(#4) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Nekem max a ház kéne, de lehet az sem mert arany árban mérik. :U

(#5) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hiányzik a HDD belőle, úgyis mindenki vesz bele..

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6) abridabri válasza KrenAtesz (#5) üzenetére

abridabri
(senior tag)

aki ilyen gamer konfigot vesz az nem kezdo , tehat mar van egy gepe amiben van 1 hdd , igy azt fogja atkoltoztetni :)

(#7) DrJános

DrJános
(fanatikus tag)

Hát a belseje az igen acélos, de a pénz amit kérnek majd érte azt ki nem fizetném nekik. :DDD

Amúgy én vagyok az egyetlen akinek a ház kimondottan nem tetszik? :))

Gép a profilban. Eddigi mobiljaim: S.E.K300i => S.E.K800i => S.E.K800i ...........................Jelenleg: S.E. Live with Walkman WT19i User...................... "Hát akkor b*sszák meg ezek a b*zi trollok!" - Bocha

(#8) sampe

sampe
(fanatikus tag)

nem csúnya, de én jobban szeretem a házilag "tenyésztett", real hand made-gépeket :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#9) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Határozottan tetszik a ház, de a belsejével már akadnak gondjaim.

Tudom, hogy az a GTX 560 Ti sok esetben egymagában is tud kellemes mennyiségű FPS-t hozni full HD felbontásban értelmes grafikai beállítások mellett, de hol marad a GTX 570, 580? Még azokat is lehet kapni, vagy már leállították azoknak a gyártását és GTX 680 lesz helyette orrvérzésig, mert javulnak a kihozatali arányok?

Ingyenes, Half Life 2 mod: http://release.blackmesasource.com/

(#10) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

engem a lamborghini cuccokra emlékeztet :U

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#11) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tyű de komoly ház! :) Az igen! Nagyon bejövős! Ritkán látni ilyen szép design-os házat.
Mindig csak az alap 4 oldal alja teteje téglatest forma aztán azt hívják ilyen meg olyan cirádás néven design-os háznak.
Na ez már az! Le a kalappal! :R

szerk.: a házat külön nem? Nem árulják? :) Mondjuk jelenleg nincs rá szükségem, de kíváncsi vagyok mennyibe fáj.
Olyan 30- max 50k-t tudok elképzelni csak a házért forintban.

[ Szerkesztve ]

(#12) vitko válasza Mr.Csizmás (#10) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is az a széria jutott eszembe róla, de ez nekem valahogy nem jön be... :(

Age of Empires/Heroes stílusú játék böngészőben: http://bit.ly/TBzzhR --------- Gangnam Style kicsit másképp :D http://www.youtube.com/watch?v=meKjq3ydb3U

(#13) coolpet

coolpet
(fanatikus tag)

Szerintem is ronda.

De lehet nekem rossz az izlesem, nekem nemkellene ha ingyen adnak sem, komolyan nem nezegetnem. Inkabb veszek egy komolyabb kinezetu 10k-s nem gamer elnevezesu hazat, es fureszlap+furo+fogo, kialakitom ahogy nekem tetszik.

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#14) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Játékos gépbe aztán nagyon kell az i7 3770K...
Mondjuk ilyen árba belefér.

Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.

(#15) capulet75

capulet75
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos atomdrága lesz.

"Az óberhé neve:Nagyobb-Nálad. Az óberhé neve:HALÁL"

(#16) Retekegér

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Nos, az élienvér cuccoknál jobb a formavilág, de biztos drága lesz. AMD VGA-t nem lehet kérni bele?

<< Milyen kifli?! >>

(#17) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

ízlések és pofonok.. de ez a ház ronda

EVO & STi power

(#18) XtremLor válasza radi8tor1 (#4) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Ellote jo lenne bele is nezni, megis mennyi hely van benne es milyen elrendezessel :P

"Legen...Wait for it...Dary"

(#19) KaiotEch válasza abridabri (#1) üzenetére

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mint a 486-osoknál? Újra bejön a turbo gomb? :D

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#20) matteo_szg válasza Puma K (#9) üzenetére

matteo_szg
(senior tag)

A GTX 570 és 580 EOL egy ideje. Plusz értelmetlen is lenne GTX 680 és 670 mellett árulni.

jupiiii

(#21) FlekkeN

FlekkeN
(fanatikus tag)

Ez nem a 486-os turbo gomb. Ez a Knight Rider-es turbo boost! Benyomod battlefield 3 közben és a tankod kirepül az ablakon. :DDD

(#22) XtremLor válasza FlekkeN (#21) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Vagy a gep ugrik fel veletlen ;]

(#23) Mr.Csizmás válasza FlekkeN (#21) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kész, leborultam :DDD

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#24) radi8tor1 válasza XtremLor (#18) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

(#25) M^xx válasza radi8tor1 (#24) üzenetére

M^xx
(tag)
LOGOUT blog

Nálam bejövős a gépecske... de az is biztos, hogy az árából jobbat összelehet majd rakni.

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ Battlelog: MULTIGAMING_Maxx Ha egy jó közösség tagja szeretnél lenni: 91.82.224.70 www.multigaming.hu az eredeti !

(#26) XtremLor válasza radi8tor1 (#24) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

:R beulrol se nez ki rosszul mar amennyit kivettem belole.

(#27) Tauren45

Tauren45
(fanatikus tag)

Az jó mert ez Ausztriában már 2 hónapja kapható, mondjuk nem ilyen hardware-val de az se rossz amivel lehet kapni.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |

(#28) freemanone válasza abridabri (#1) üzenetére

freemanone
(őstag)

MSI 790FX-GD70
Sose tűnt el, csak nem minden deszkára pakolják rá. A kifejezetten gamer és tuning lapok kapnak csak és azok közül se sok. Nekem volt ilyen deszkám csak annyi a baj vele, hogy be kell nyúlni a gépházba és az alaplapon kell nyomkodni a gombot! :D

An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

(#30) Retekegér válasza plasticdwarf (#29) üzenetére

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Ez a piaci szegmens mindig is létezett és létezni fog.

<< Milyen kifli?! >>

(#31) Televan

Televan
(őstag)

Turbó gomb nosztalgia. Régi AT -s gépen volt. Turbóval 16Mhz , nélküle 8Mhz.

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#32) Angel1981 válasza abridabri (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! kedvence)

Így van! :)
És amúgy is jól néz ki!

World of Tanks

(#33) Recon666

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Érdekes formája van, de valamiért tetszik.

(#34) Indy69

Indy69
(fanatikus tag)

Na végre valami egyedi forma :Y tetszik ,csak biztos fényára van, aminek a feléből össze eszkábálnék egy ütős konfigot :D

Asztalosként alap német nyelv ismerettel ,keresek társat vagy brigádot Ausztria,vagy Németországi munkához.

(#35) zed1983

zed1983
(őstag)

Annyira nem tetszik ez a ház...

(#36) harlyngton válasza Televan (#31) üzenetére

harlyngton
(kvázi-tag)

8Mhz istenem, de szép idők voltak azok...

"Nem jó hülyékkel vitatkozni, mert ha lemész a szintjükre legyőznek a rutinjukkal!"

(#37) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alsó képet nézve teljesen olyan érzésem van, mintha egy fejreállított deltoidot néznék és lefelé haladva szélesedne a ház, de gondolom ez optikai csalódás.

Egyáltalán nem lennének rosszak ezek a gyárilag összeállított brand gépek, a hozzájuk kapcsolódó support és jótállás miatt, de sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy az árcédula nem az itthoni átlagpolgárok béréhez lett "kitalálva".

Pedig ha tehetném őszintén szólva néha nagyon "beleugranék" egy-egy ilyen brand gép megvásárlásába :)

(#38) banhammer

banhammer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A házat külön meg lehet venni valahol?

Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

(#40) planbmokus válasza freemanone (#28) üzenetére

planbmokus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Volt is probléma keményen azzal az OC zsenivel...

Ez a titán meg vicc, legalább valami komoly deszka lenne benne. Vagy komoly víz.
Szánalom, hogy a szemetet pakolják össze...

www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus / LG Optimus L9 <3

(#41) Puma K válasza matteo_szg (#20) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Miért, ennyire elfogytak? :Y

Ingyenes, Half Life 2 mod: http://release.blackmesasource.com/

(#42) freemanone válasza planbmokus (#40) üzenetére

freemanone
(őstag)

Hát igen.... én szerencsés voltam, mert nem volt gondom vele. Kifogtam egy korrektül működő példányt, de volt visszhangja pár fórumban.

An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

(#43) Runner_fxr

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

Fene tudja, nekem tetszik, de annyi pénzt tuti nem ér amennyi ez lesz. Meg szerintem aki ilyen szintű asztali gépet vesz, az maga rakja inkább össze, tehát nem értem erre mi szükség van.

Ezen majdnem befostam a röhögéstől! :) Ez a nyelv, meg az a fazon, te jó Isten! :D

[ Szerkesztve ]

(#44) matteo_szg válasza planbmokus (#40) üzenetére

matteo_szg
(senior tag)

Vicces vagy, hogy úgy leszemetezed, hogy gőzöd sincs, milyen alaplap lesz a gépben, illetve a deszka mire lesz képes...

Lesz belőle tesztpéldány, amit majd a Prohardver is megkap, azt követően majd elfogadom a kritikákat, addig csak feleslegesen vagdalkozol...

jupiiii

(#45) Mr.Csizmás válasza matteo_szg (#44) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ilyen állatkák vannak a bacsis fanclubban facebookon is

az egyik így nyilatkozott a múltkor, őszerinte nem gép, ami nem 4-6 magos i7, HT-vel, az talán elég a netezésre :DDD

(#46) Malachi válasza Runner_fxr (#43) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

érdekes, ahogy a tápot beszerelték. a házból húzza ki a levegőt.

(#47) SoundBird válasza Runner_fxr (#43) üzenetére

SoundBird
(kvázi-tag)

:D
Köszönöm! Felüdítetted a napot! Haláli! :))

(#48) M^xx válasza Runner_fxr (#43) üzenetére

M^xx
(tag)
LOGOUT blog

Nagyot mutat ilyen aprócska ember mellett ez a ház :D Vagyis furát akartam írni. :DDD

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ Battlelog: MULTIGAMING_Maxx Ha egy jó közösség tagja szeretnél lenni: 91.82.224.70 www.multigaming.hu az eredeti !

(#49) planbmokus válasza matteo_szg (#44) üzenetére

planbmokus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

P8Z77 V

A videóban tökéletesen ki lehet venni, és az adatok alapján is be lehet azonosítani. (Csak figyelned kellett volna)

Sabertooth vagy Maximus - Ezért az árért elvárnám.

pszt!

@Mr Csizmás: Köszönjük az intelligens megjegyzést! :C

[ Szerkesztve ]

www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus / LG Optimus L9 <3

(#50) matteo_szg válasza planbmokus (#49) üzenetére

matteo_szg
(senior tag)

Jé, akkor miért látom itt a konfigurációs listában opcionálisan a Deluxe és a Maximus lapokat?

inkább magadat csitítgasd...

jupiiii

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.