Az a grafikus mag egészen biztos hogy 512 GB fedélzeti memóriával megy? 
Buta elírás de laikusok számára teljes mértékig félrevezető lehet.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC, barebone, szerver
[Re:] Újra Kína a csúcstartó a szuperszámítógépek versenyében
A nagy Mac topic (Mac Mini, iMac, Mac Pro & egyéb Apple desktop)
MK908 Google Android 4.1 Mini PC TV Box RK3188 Quad Core 2G/8G BT
MK808 Dual Core Android 4.1 Jelly Bean TV BOX Rockchip RK3066 Cortex-A9 Mini PC stick
Rikomagic MK802 III Dual Core Android 4.1 Jelly Bean Mini PC RK3066 1.6Ghz Cortex A9 1GB RAM
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Zotyaka
(újonc)
Na én veszek egy ilyet. 
512 GB video memória, szinte hűtés nélkül (ugyanis nem sok anyag fér abba a házba) elég szép, főleg, hogy ekkora videokártya (sajnos) még nincs is (tudtommal). 
Ezeken kívül nem is olyan rossz, de az ára viszont borsos.
Nekem egy kicsit olyannak tűnik, mintha a konzolok ellen dobták volna ezt piacra. (saját véleményem szerint)
[ Szerkesztve ]
►Nem vagyunk mi rasszisták...csak színérzékenyek.◄

SonicX
(kvázi-tag)
Értelmetlen...
Inkább lenne 2 literes egy Brazos 2.0-val. Többet ér mint egy ilyen Intel+nVidia házasság. Nem is beszélve arról az átnevezett GeForece-ról.
The Fastest Thing Alive
30ért vinném 
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Javítanék: *GeFroce
Ezt én csak most veszem észre. 
Plazmacucci: Annyiért én is. 

macilaci78
(PH! addikt)
Biztos vagyok abban, hogy nem a konzolok ellen küldik harcba, mert elvérezne játékban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

SonicX
(kvázi-tag)
Most hogy írtad én is észrevettem. Melegem van nah, majd szétfolyok itt melóban...
Amúgymeg ha GeForoce vagy GeFroce, esetleg GeForce, nemkellene amiben GF van 
The Fastest Thing Alive
Jó lesz ez, majd használtan egy huszasért... Komolyan: ez mi ez? 
Powered by Fedora Linux • Photoshop kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok • „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója.
Azt hitték ennyi is elég lesz. 
Tévedtek!
SonicX: Én soha se szerettem ezt a nagy meleget. Én is sülök, mint csirke a sütőben.

Közben látom javították a cikket. Így már tökéletes! 
[ Szerkesztve ]

antikomcsi
(PH! kedvence)
Így már érthető az előbbi teljesen objektív hozzászólásod.
Szükség is van az ilyenekre. Köszi!

lujó55
(PH! addikt)
Na ez az ár eltúlzott még akkor is ha jól néz ki a TV mellett a nappaliban

Armagedown
(fanatikus tag)
Ez Atomsz@r lett 
[ Szerkesztve ]
Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio
Intel Atomsz@r? ![;]](/dl/s/v1.gif)

SonicX
(kvázi-tag)
Kicsit kétértelmű ez így amit írtál...
Tény hogy se az Intel-t se az nVidia-t nem szívlelem, de ennek a nettopnak a teljesítménye teljesen elégtelen, mellesleg azzal a dedikált vga-val még sokat is fogyaszt. Lehet így kellett volna a legelsőt is leírnom, főleg hogy csak az AMD-t emlegettem benne...
The Fastest Thing Alive
Ilyesmiben gondolkodok, de inkább Brazos ez így gáz.
Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

vanhalen
(senior tag)
Nem ez a széria volt, amit félév után kukázott az Intel, mert képtelenek voltak hozzá normális graf drivert iratni? Vagy az egy másik? Mert ha ő az, akkor még ha azt a geforce karit nézzük is mellette, a PCI-Ex 1 elég hattyúnak tűnik még egy atomos géphez mérten is. Aztán lehet, hogy tévedek és hűdejó 
Csak a D2700 szállítása szűnik meg, de még vihetik a gyártók pár hétig. A kisebb D-s Atomok megmaradnak egy ideig. Nem szabad ezt gyorsan leállítani, mert a partnereknek benne van a termékek fejlesztésében a pénz, így legalább nullszaldósra ki akarják hozni. Ha most az Intel azt mondja, hogy ennyi és nincs tovább, akkor az kellemetlen minden partnernek, mert nem tudják teljesíteni a megrendeléseket, és csináltak egy terméket azért, hogy pár héttel a megjelenés után leállítsák a gyártósorokat. Ez óriási probléma, így akármilyen rossz az új Atom muszáj gyártani.
A dPU-s gépeknél az Atom IGP-je le lesz tiltva. Az x1 PCI Express pedig szar ügy, de ennyit kínál az NM10.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Cickánykoma
(tag)
GF = GirlFriend
![;]](/dl/s/v1.gif)
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
(#19) antikomcsi válasza Cickánykoma (#18) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)
Ne diszkriminálj!
Mi van, ha mégis GayFriend? 
(#15) Cyberpunk
És mitől "gázabb", mintha C60-al lenne szerelve?
[ Szerkesztve ]

vanhalen
(senior tag)
Én értem, hogy próbálják menteni a menthetőt, de ez max. csak nekik jó és a(z újabb keletű) közhiedelemmel ellentétben ők vannak a vásárlókért, nem a vásárlók értük (bár ez nyilván vitatott pont lehet egyesek szemében) Ez a termék idejétmúlt, gyönge, herélt negyedmegoldásokkal "feltupírozott" és a konkurens termékekhez/tudásához mérten vérszegény és drága is. Valószínűleg a hangzatos és bejáratott brand elnevezések, a múlt "dicsősége" és a marketing fogja eladni olyanoknak, akik egyáltalán nem értenek és nem is akarnak érteni a hardverekhez. Ettől függetlenül nem lett volna ez rossz termék úgy 2-3 évvel ezelőtt. Csakhogy azóta sok víz lefolyt a hátunkon (nekem még most is) Valakinek biztos így is tetszik, ha mondjuk egy régi P4-ről vált. Viszont, szerintem sokan lesznek, akiknek csak a szívás lesz vele és kidobott pénz, meg a csalódás. Márpedig ha így lenne, az senkinek sem jó. Sem a vásárlóknak, sem az Intel(hírnevé)nek. Persze, végső soron végülis simán elég lehet azokra a dolgokra, amikre az emberek többsége használja a számítógépeket. Ha innen nézzük nem akkora átb@sz**s. Főleg, ha nem is tudnak róla, hogy át lettek blyaszvlya. Szóval simán tévedhetek 
[ Szerkesztve ]