2013. június 19., szerda

(#1) Zotyaka

Zotyaka
(újonc)

Az a grafikus mag egészen biztos hogy 512 GB fedélzeti memóriával megy? :))
Buta elírás de laikusok számára teljes mértékig félrevezető lehet.

(#2) Divi27

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Na én veszek egy ilyet. :K
512 GB video memória, szinte hűtés nélkül (ugyanis nem sok anyag fér abba a házba) elég szép, főleg, hogy ekkora videokártya (sajnos) még nincs is (tudtommal). :D

Ezeken kívül nem is olyan rossz, de az ára viszont borsos.

Nekem egy kicsit olyannak tűnik, mintha a konzolok ellen dobták volna ezt piacra. (saját véleményem szerint)

[ Szerkesztve ]

►Nem vagyunk mi rasszisták...csak színérzékenyek.◄

(#3) SonicX

SonicX
(kvázi-tag)

Értelmetlen...
Inkább lenne 2 literes egy Brazos 2.0-val. Többet ér mint egy ilyen Intel+nVidia házasság. Nem is beszélve arról az átnevezett GeForece-ról.

The Fastest Thing Alive

(#4) Plazmacucci

Plazmacucci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

30ért vinném :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5) Divi27 válasza SonicX (#3) üzenetére

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Javítanék: *GeFroce

Ezt én csak most veszem észre. :))

Plazmacucci: Annyiért én is. :K

(#6) macilaci78 válasza Divi27 (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Biztos vagyok abban, hogy nem a konzolok ellen küldik harcba, mert elvérezne játékban. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#7) SonicX válasza Divi27 (#5) üzenetére

SonicX
(kvázi-tag)

Most hogy írtad én is észrevettem. Melegem van nah, majd szétfolyok itt melóban...
Amúgymeg ha GeForoce vagy GeFroce, esetleg GeForce, nemkellene amiben GF van :P

The Fastest Thing Alive

(#8) ViZion

ViZion
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó lesz ez, majd használtan egy huszasért... Komolyan: ez mi ez? :D

Powered by Fedora Linux • Photoshop kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok • „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója.

(#9) Divi27 válasza macilaci78 (#6) üzenetére

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt hitték ennyi is elég lesz. :)
Tévedtek!

SonicX: Én soha se szerettem ezt a nagy meleget. Én is sülök, mint csirke a sütőben.

:D

Közben látom javították a cikket. Így már tökéletes! :K

[ Szerkesztve ]

(#10) antikomcsi válasza SonicX (#7) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Így már érthető az előbbi teljesen objektív hozzászólásod.

Szükség is van az ilyenekre. Köszi!

(#11) lujó55

lujó55
(PH! addikt)

Na ez az ár eltúlzott még akkor is ha jól néz ki a TV mellett a nappaliban

(#12) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)

Ez Atomsz@r lett :))

[ Szerkesztve ]

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#13) Divi27 válasza Armagedown (#12) üzenetére

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Intel Atomsz@r? ;]

(#14) SonicX válasza antikomcsi (#10) üzenetére

SonicX
(kvázi-tag)

Kicsit kétértelmű ez így amit írtál...
Tény hogy se az Intel-t se az nVidia-t nem szívlelem, de ennek a nettopnak a teljesítménye teljesen elégtelen, mellesleg azzal a dedikált vga-val még sokat is fogyaszt. Lehet így kellett volna a legelsőt is leírnom, főleg hogy csak az AMD-t emlegettem benne...

The Fastest Thing Alive

(#15) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyesmiben gondolkodok, de inkább Brazos ez így gáz.

Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

(#16) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Nem ez a széria volt, amit félév után kukázott az Intel, mert képtelenek voltak hozzá normális graf drivert iratni? Vagy az egy másik? Mert ha ő az, akkor még ha azt a geforce karit nézzük is mellette, a PCI-Ex 1 elég hattyúnak tűnik még egy atomos géphez mérten is. Aztán lehet, hogy tévedek és hűdejó :DDD

(#17) Abu85 válasza vanhalen (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak a D2700 szállítása szűnik meg, de még vihetik a gyártók pár hétig. A kisebb D-s Atomok megmaradnak egy ideig. Nem szabad ezt gyorsan leállítani, mert a partnereknek benne van a termékek fejlesztésében a pénz, így legalább nullszaldósra ki akarják hozni. Ha most az Intel azt mondja, hogy ennyi és nincs tovább, akkor az kellemetlen minden partnernek, mert nem tudják teljesíteni a megrendeléseket, és csináltak egy terméket azért, hogy pár héttel a megjelenés után leállítsák a gyártósorokat. Ez óriási probléma, így akármilyen rossz az új Atom muszáj gyártani.
A dPU-s gépeknél az Atom IGP-je le lesz tiltva. Az x1 PCI Express pedig szar ügy, de ennyit kínál az NM10.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#18) Cickánykoma válasza SonicX (#7) üzenetére

Cickánykoma
(tag)

GF = GirlFriend :DDD ;]

Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

(#19) antikomcsi válasza Cickánykoma (#18) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ne diszkriminálj!

Mi van, ha mégis GayFriend? :)

(#15) Cyberpunk

És mitől "gázabb", mintha C60-al lenne szerelve?

[ Szerkesztve ]

(#20) vanhalen válasza Abu85 (#17) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Én értem, hogy próbálják menteni a menthetőt, de ez max. csak nekik jó és a(z újabb keletű) közhiedelemmel ellentétben ők vannak a vásárlókért, nem a vásárlók értük (bár ez nyilván vitatott pont lehet egyesek szemében) Ez a termék idejétmúlt, gyönge, herélt negyedmegoldásokkal "feltupírozott" és a konkurens termékekhez/tudásához mérten vérszegény és drága is. Valószínűleg a hangzatos és bejáratott brand elnevezések, a múlt "dicsősége" és a marketing fogja eladni olyanoknak, akik egyáltalán nem értenek és nem is akarnak érteni a hardverekhez. Ettől függetlenül nem lett volna ez rossz termék úgy 2-3 évvel ezelőtt. Csakhogy azóta sok víz lefolyt a hátunkon (nekem még most is) Valakinek biztos így is tetszik, ha mondjuk egy régi P4-ről vált. Viszont, szerintem sokan lesznek, akiknek csak a szívás lesz vele és kidobott pénz, meg a csalódás. Márpedig ha így lenne, az senkinek sem jó. Sem a vásárlóknak, sem az Intel(hírnevé)nek. Persze, végső soron végülis simán elég lehet azokra a dolgokra, amikre az emberek többsége használja a számítógépeket. Ha innen nézzük nem akkora átb@sz**s. Főleg, ha nem is tudnak róla, hogy át lettek blyaszvlya. Szóval simán tévedhetek :)

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.