2013. június 19., szerda

(#1) Crytek

Crytek
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem év végére leseik az 1GB-os jobbféle GTX 460 OC ára 53 ezer körülire.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 5660 GB HDD

(#2) Malachi

Malachi
(KORREKTOR)

hm, nem is tudom...
én is 1GB-osra pályáznék, de igazából sokáig biztosan nem hajtanám fullHD felbontáson.
mindegy, megvárjuk mit hoz a közeljövő, ha a 768-as 45k körül lesz, az 1GB-os meg 60k akkor előbbi mellett döntök majd.

(#3) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)

A kiszivárgott információk szerint a Barts október végén fog startolni.

Az szép... :U

(#4) csucsbicep

csucsbicep
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már relatíve most is jó áron vannak, főleg az 1-2 túlárazott 5770 és 5830 mellett.

(#5) Lord Vader válasza csucsbicep (#4) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nagy igazság, mert egy-két 5770 drágább mint egy 768 megás GTX460, pedig a teljesítménye még csak meg se közelíti. 5830-at nem is érdemes említeni se, mert az árához képest tökéletesen egyenlő a nullával. :DDD

HUAWEI Ascend G510

(#6) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Szerintem ebből nálunk semmi nem fog érződni :N

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#7) joshua7 válasza Malachi (#2) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Már most bőven ennyiért mennek a Ph-n. Sőt, gigás most is van 54-ért...

Semper Fi

(#8) fagy53 válasza Malachi (#2) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

"ha a 768-as 45k körül lesz", már most is annyi! Várhatóan ez az árcsökkentés 40k-ra viheti le első lépésben, de ha a forint nem gyengül drámaian, akkor 40k alá is le fog menni. ;)

(#9) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

1680X1050-es felbontáshoz elég a 768-as verzió nem?

Intel & ATI

(#10) Crytek válasza arpi6k (#9) üzenetére

Crytek
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oda elég igen!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 5660 GB HDD

(#11) DeckardCain válasza fagy53 (#8) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)

Jó lenne, de csak a Zotac 44-45k most, szerintem ez már a 169$-os árhoz van közel. A többi 768-as inkább 48-50k. Mondjuk egy MSI cyclone se lenne rossz 45ért ;]

De hangsúlyozom, nincs ellenemre a 40k-s ár :)

(#12) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lesz unalmas őszünk, az biztos...
Remélem a 6000-es széria már jó áron fog jönni (vagyis inkább hamar mérséklődik az ára), s nem fogják durván túlárazni.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#13) errorcode06 válasza Móci (#12) üzenetére

errorcode06
(senior tag)

Lehetséges azis hogy túl lesz árazva, és az 5xxx-es széria fog átesni egy árcsökkentésen...

(#14) Lehet hogy a 6xxx-es széria megjelenéséig már semmit sem fognak csinálni áemdéék...

[ Szerkesztve ]

Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#14) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki ismer az tudja, milyen szín a kedvencem... Ha az AMD nem csinál valamit, akkor egy ilyenre fogok befizetni. :K

"Azért ezt érdekesnek tartom, mert ugye a GTX460 eddig is megérte az árát és az AMD-nek kellett volna csökkenteni pl. az 5830-asok árát "először"..." (én, egy szakmai topikban)

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#15) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem hamar elkapkodják a népek az olcsósított 768-asokat...
Aztán szabad az út az 1GB-osok árcsökkenéséhez... ;]

(#16) Gyuri27 válasza RootRulez (#14) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Gondolod, hogy nem fog történni semmi? Csak, nehogy az amd válasza nagyon fájjon azoknak akik hirtelen felbuzdulva 460-t vesznek.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#17) fagy53 válasza Móci (#12) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Szerintem a jelenlegi 5xxx árakon jönnek ki úgy, hogy az 5xxx árakat csökkentik, már az nV miatt is ezt a lépést úgyis megtennék.
Nemcsak izgalmas ősz lesz, de pénztárca nyitogató is.. :D

(#18) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felőlem jöhetnek az 5xxx árakon, csak érje is meg kicsengetni értük azt a pénzt.

(#19) Brutális eb válasza Gyuri27 (#16) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen alapon minig fájni fog valami.
Pláne a mai percenként kijön valami jobb világban.
Kb.1 hónapja vagyok tulaja egy gtx 470 és ha az nvidia vagy az ati kijönne egy dupla olyan gyors kártyával féláron akkor is elégedett lennék.Mindig lesz jobb,gyorsabb,olcsobb simán megzakkannék ha állandóan ezen sírnék.

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#20) BiP válasza fagy53 (#8) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Most nézem, tényleg. Nincs egy hete, hogy még 49-50 volt a boltban.
Amikor kijött a 460, azt mondtam magamnak, ha 40 alá megy, veszek. Még a végén előbb teljesül, mint gondoltam.

8-al helyett 8-cal, 4-el helyett 4-gyel (-val,-vel), ellenben 8-cat helyett 8-at; meg fog ≠ megfog, ki keres ≠ kikeres, úgy is ≠ úgyis

(#21) Silentfrog

Silentfrog
(PH! addikt)

A hirrhez csak ennyit füznék hozzá
:R

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#22) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

FullHD-ra tervezek kártyát venni, de még sokallom az új generációs kártyák árait. Apropó, előző generációkból (akár Ati, akár nVidia) melyik kártyák ajánlottak FullHD-re? De lehet most már kivárom az október végét.

Origin/Steam: PaJKoS

(#23) Gyuri27 válasza Brutális eb (#19) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Gondolkozz. Ha tudom, hogy az nv csökkentése után amd árcsökkentés lesz nem veszek vga-t. Se ilyet, se olyat. Ez azt hiszem logikus.
Az más hogy veszek valamit és utánna alattomban kiadnak valami baszott gyorsat féláron.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#24) Tigerclaw

Tigerclaw
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mire begyűrűzik hozzánk az ejtett ár addigra talán lesznek infok az új ati kártyákról. Most az ati van lépéshátrányban, és ha kártyákat nem is tud hirtelen prezentálni, de szerintem hamarosan megjelennek az első "ninja" tesztek a 460 kihívóiról. (persze csak akkor ha jól sikerült a hatos széria.

Steal Different! (SJ)

(#25) fagy53 válasza Tigerclaw (#24) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Nincsen lépéshátrányban, figyeli az nV próbálkozásait és bármikor csökkenthet árat különösebb áldozat nélkül. Eddig komoly haszon volt az AMD GPU-kon, ez mérséklődik és hogy ne legyen ez sem fájdalmas, piacra dobja a 6xxx-eket, így részben behozza az előbbi ármérséklést. Ha jól csinálja, időben lép, akkor nem lesz komoly gond a növekvő nV eladás.
Nekünk meg duplán jó, mert akár zöld, akár vörös valaki, mindenképpen jól jár.

(#26) zazahoho

zazahoho
(őstag)

HURRÁ ezt az árversenyt vártuk már régóta :C ,csak így tovább :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#27) Lacika001

Lacika001
(fanatikus tag)

Általában az ATI VGA-kat részesítem előnyben, azonban ha most vennék vgat az biztos GTX460 lenne.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy a HD5770-GTX460 768Mb-Hd5830-as kártyák előállítási költsége hogy viszonyul egymáshoz..

(#28) Abu85 válasza Lacika001 (#27) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A HD5830 kicsit drágább lehet a GTX 460 768 MB-osnál. Kb az 1 GB-os GTX 460 verzió költségén gyártható. A HD 5770 gyártása jelentősen olcsóbb mindnél. A HD 5850 annyi, mint egy HD 5830, míg a HD 5870 ennél egy kicsit drágább (+10 dollár). A GTX 465/470/480 kártyák és a HD 5970 gyártási költsége közel megegyezik (200-220 dollár).

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) Móci válasza Lacika001 (#27) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én hirtelen Hd3850-nek olvastam. Asszem vagy aludni kell mennem, vagy még be kellene verni pár sört.

(#30) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

Nv hírecske amd vga képekkel. kimás

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#31) Abu85 válasza rumkola (#30) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha te ezt NV hírecskének látod, akkor baj van a látásoddal. Ez egy piacelemző hír. Ha csak egy kártya árcsökkentéséről akarsz olvasni, akkor az első bekezdést olvasd csak. ;)
Gondolom jött volna az AMD bérenc duma is, de beírtam a hírbe, hogy ez a legjobb ár/érték arányú kártya, így nehéz belekötni. Mikor veszed észre, hogy kettőnk közül nem én kötődök érzelmileg egy gyártóhoz. ;]

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#32) BiP válasza Abu85 (#31) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Cím alapján én is "nv hírre" számítottam, és ránézésre megleptek a képek.
Végigolvasva a hírt, viszont teljesen indokolt. (bár én az első kép helyett egy gtx-et tettem volna bele)

8-al helyett 8-cal, 4-el helyett 4-gyel (-val,-vel), ellenben 8-cat helyett 8-at; meg fog ≠ megfog, ki keres ≠ kikeres, úgy is ≠ úgyis

(#33) RootRulez válasza Abu85 (#31) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DDD korrekt válasz...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#34) Keldor papa válasza Abu85 (#31) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem én meg már adtam volna neki egy BANánt. ;)

Sony Playstation 4 500GB + Killzone Shadow Fall előrendelve!

(#35) Abu85 válasza BiP (#32) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha valamin lehet segíteni, akkor az ez. :) Kép berakva.

(#34) Keldor papa: Azt ki kell érdemelni. Nem osztogatjuk csak úgy a szabit. :D

[ Szerkesztve ]

(#36) Brutális eb válasza Gyuri27 (#23) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a te érveid szerint vásárolnék soha nem lenne vga a gépemben.Mindig lehet várni árcsökkenésre,csíkszélesség csökkenésre,teljesítmény növekedésre,stb.
Valahól meg kell állni.
Venni kell egy kártyát ami adott pillanatban neked valamiért megfelel,hogy utánna mi lesz meg már tök nem számít.

Szerintem igen kis százalék fogja megbánni a GTX460 vásárlását mivel jó kis kártya.

Abu"38" kb ezt mondom én is. :R

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#37) Keldor papa válasza Abu85 (#35) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom, ha alattam moderátor vagy házigazda felirat lenne kicsit idegesítene, hogy be-be szól. :DDD

[ Szerkesztve ]

Sony Playstation 4 500GB + Killzone Shadow Fall előrendelve!

(#38) Abu85 válasza Brutális eb (#36) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindenki másképp gondolja ezt. Valójában mázli kell, hogy a legjobb pillanatban vegyél egy terméket. Utólag lehet, hogy megbánod, de előre nem lehet tudni. Ezért nem nézem sosem az árakat a vásárlás után mert csak felbasznám magam. :DDD

Szerk.: Persze, tökéletes kártya. Inkább általánosságban írtam amit írtam. :)

(#37) Keldor papa: Engem borzalmasan nehéz felhergelni.

[ Szerkesztve ]

(#39) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Helyes, helyes! :K
Minden jóérzésű gamer beláthatja, hogy addig jó neki, amig legalább két nagy szereplő ott van a VGA piacon. Licitáljanak csak egymás alá, az nekünk mindenképp jól jön!
Most egy picit talán a nV-nak kellene drukkolni, hogy erősödjön eladásban, nyereségben, mert ugye ATi-éknál elszálltak az árak pöttyet, legalábbis a jó kis 4xxx-es sorozathoz képest!
Szóval hajrá árverseny, izgalmas karácsonyi szezont a VGA-vásárló népnek!

(#40) gainwardgs

gainwardgs
(őstag)

1 rakat fos ez a vga 4890 feeling ;] gtx460 4 ever :C

Intel Core i5 2500K@4.8Ghz (Corsair H100+2*Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, MSI GTX 680 Lightning, Samsung SyncMaster SA300B 22", Corsair 600T Special Edition White

(#41) Jacek

Jacek
(tag)

ha most kene vennem tenyleg GTX460 lenne.. szerencsere nem surgos:) igy okt/nov kibirom, aztan a sok geek veszi a 6xxx sorozatot es majd jo aron veszek egy 5850-et:) hasznaltan persze:)

[ Szerkesztve ]

(#42) dízelracer válasza Abu85 (#38) üzenetére

dízelracer
(senior tag)

"Valójában mázli kell, hogy a legjobb pillanatban vegyél egy terméket."

Az biztos. Mikor anno megvettem az X800XT-m örültem mint majom a farkának. 1-2 játékot leszámítva minden játékban szépen elverte a haverok agyon istenített 6600GT-jét. Aztán 2-3hónapra rá debütált az X1000 sorozat. Gondolom a SM3 nem léte miatt egyik napról a másikra esett vagy tizenpárezret az X800XT ára, ráadásul marha jó áron elkezdtek szállingózni a GTO-k is amiből kis szerencsével XT-t lehetett varázsolni. Komolyan mondom majdnem sírtam. Azóta nem vettem felső kategóriás alkatrészt. Nem akarok újra szopóágra kerülni. :P

[ Szerkesztve ]

(#43) Oliverda válasza Abu85 (#31) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"...de beírtam a hírbe, hogy ez a legjobb ár/érték arányú kártya, így nehéz belekötni."

Ugyanmár, dehogy nehéz: [link] ;]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#44) schwartz válasza Keldor papa (#37) üzenetére

schwartz
(őstag)

Meg szerencse, hogy nem te vagy a gore...akarom mondani, a moderator... :DDD

(#45) Pug válasza Oliverda (#43) üzenetére

Pug
(PH! addikt)

trollok közül a kedvencemtől idéztél :DDD :DDD :DDD

(#46) Sanyix válasza Oliverda (#43) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fú ezt még nem is hallottam. Ezek szerint ez a gyerek hülyébb mint gondoltam :DD

Ez a 169 euros ár már egész tűrhető... LENNE 230 forintos euroval. De saaajnos ~280 ft-s euroval ez még mindig keményen túlesik a 40k-s határon, ami fölött nem veszek semmilyen szgép alkatrészt.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#47) BiP válasza Abu85 (#35) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

(#48) 9950es válasza Sanyix (#46) üzenetére

9950es
(fanatikus tag)

Én a Riva TNT-t is megvettem 45-é , 128 után egy álom volt :DDD

[ Szerkesztve ]

120 fps or GTFO :D

(#49) rumkola válasza BiP (#32) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

:DDD

[ Szerkesztve ]

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#50) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Nahh, végre történik már valami...

CF-be vágok két hatezrest ...érzem... :DDD király lesz, milyen jó, hogy már eladtam mindent és nyugi van :))

Hardverlesen

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.