Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Egyéb mobil, tartozékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
de azt nem tudom, hogy ez mindennapos elbánás-e. 
Bazinga!

majom2
(őstag)
biztos nagyon szimpatikus voltál 
velük nekem is jó tapasztalataim voltak eddig.
jah, neeem, nem velem volt. én majd maximum egy iMacnél szeretném ezt élvezni esetleg a jövőben. 
Bazinga!
ajanljatok nekem valami jo filmlejatszot ami kezel normalisan feliratokat is, mert aszottem egyszerűbb lesz itt találni megfelelő lejátszót, de androidon 3 ingyenes megfelelőt is találtam, itt meg nem nagyon találkoztam épkézlábbal, olyan nincs ami külső feliratot kezel?
Kindle Paperwhite

majom2
(őstag)
oplayer
en az avplayerhd-t hasznalom.
srt-t biztos kezel, mast meg nem probaltam.
most konkretan egy db avit sem jatszik le, nem ertem... aszittem kiforrottabbak itt már az appok
Kindle Paperwhite
újratelepítettem, most elkezdte az avit játszani, de a feliratból csak 1 sort, a 3.-at jelenítette meg. valakinek valami ötlet? külön van a felirat.
most hogy néuzegettem kicsit jobban, hébe hóba menet közben is bejön egy-egy sor a feliratból... érdekes...
Kindle Paperwhite

mleslie
(tag)
Májusban megy egy barátom az USA-ba.
Mennyivel olcsóbb onnan beszerezni 16 vagy 32Gb-s független 3g-s verziót?
Lehet megkérem, hogy hozzon nekem egyet...
Ha kifizeti a vámot és az ÁFA-t, akkor nem sok különbség van. Ha nem, akkor az csempészésnek minősül, és elkobozhatják, ha lebukik vele (tudtommal 400 USD fölött vámköteles).
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

mleslie
(tag)
Már hozott be, a kutya nem foglalkozott vele, igaz az még az első verzió volt, ami olcsobb volt már ha jól emléxem... szóval lehet hogy belefért a keretbe
na, sikerült megoldani, -1 -es indexre kellett rakni, meg western europe kodolasra.
Kindle Paperwhite
410 euro a keret. Abba pedig siman belefer a tizenhatos wifis joszag, en is igy kaptam anno az elsot.
You made 500000 invulnerability potions !

mleslie
(tag)
Köszi az infót, akkor belevágok ha kiutazik. Remélem nem lesz garanciális problémám.
Hol lehetne megnézni az ottani (független 3G-s) árakat.

talamasca
(senior tag)
"...sot a +3G-s valtozaton is hatha lesz ra erdemleges GPS progi..."
Navigon.

[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 920; Deszka 2; Hackintosh (INTEL Core i5-3570K 3.40GHz , GIGABYTE GA-Z77-DS3H, CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz)

talamasca
(senior tag)
Ja, és itt megvehető:
Navigon-iTunes-AppStore
Nokia Lumia 920; Deszka 2; Hackintosh (INTEL Core i5-3570K 3.40GHz , GIGABYTE GA-Z77-DS3H, CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz)

marlboromen
(fanatikus tag)
Köszi, ez nagy segítség volt, nekem is működik így. Már csak annyi a bajom, hogy kint hagyja a feliratot a következő mondatig, ez ilyen? Bár így is élvezhető.
HTC Hero-HTC Desire Z-Galaxy Nexus
Aham .. majd ha már én is iOS alakút szarok reggelente, lehet meg tudom oldani, hogy ne kérjen regnél credit cardot. Csak egy szűz gépen az Appstore megnyitása után nem is engedett tovább máshogy.
Hogy ezt vtechun rendesen el tudta magyarázni, te meg ledegradálsz? Biztos bennem van a hiba.
Eladó Yashinon DX 50mm 1.7 - http://href.hu/x/kh68
Nem emlékszek pontosan, de mintha stewardessek hozhatnának be talán 600 dollárig cuccokat, mezei halandóknak alacsonyabb a keret. A 16-32-es 3G-s nem biztos, hogy bármelyikbe belefér...
Mi ebben a degradálás? Te akartál egy kicsit trollkodni, és érdekességképp elmondani itt a publikum számára, hogy a csúnya rossz Apple még azt se engedi, hogy bankkártya megadása nélkül ingyenes programot tölthessen le az ember.
Igen, benned van. Pl. ha kérdeztél volna, nemcsak tényt megállapítasz, akkor lehet, én is arra vonatkozólag válaszolok. Így meg a saját véleményemmel reflektáltam. Miért is kellett volna bármit elmagyaráznom? Ténymegállapítással jöttél, amire a válaszom ugyanez volt. 
Amin leakadtam, hogy nem tudtam anélkül Appstore reget megcsinálni, hogy credit card numbert nem adok meg neki, pedig csak az appstore ingyenes részét akartam megmutatni neki .... Hát anyád.
vs
Sácok! Az tényleg létezik, hogy az ingyenes alkalmazásokat is csak a kártyám megadása után tudom elérni? Remélem csak én rontottam el valamit, mert ha így van, az elég gáz.
------
Érzed a különbséget? Nem kell hozzá semmilyen extra széklet.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
hogy válaszoljunk is: megy anélkül is, de lehet csak nálam volt "hibás" 
mod: bár, az Mac App Store-on volt, nem iOS-en.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S
Így van! 
mancheter85, joey20:
Miért gondoljátok, hogy saját böszmeségem miatt egyből trollkodni akarok?
Lehet, hogy nektek így jött le, de pont nem ez volt a célom vele. És igen, azt hittem hogy kötelező megadni credit card numbert - legyünk őszinték, nem is állna messze az Apple filozófiától (és ez itt most nem negatívum, hanem egyszerű tény, ha már egyszer leregisztráltad bármikor tudsz gond nélkül vásárolni - viszont engem idegesít hogy nem tudtam megmutatni), mert regnél nem volt hajlandó tovább engedni anélkül - ha meg cancel-re nyomtam, visszadobott az Appstore kezdőre, és kezdhettem előről...
Azt hogy regisztráció nélkül hogy töltök le, 10 perc alatt meg nem sikerült kideríteni.
Néha bennetek is meg van az a (nem állítom hogy ok nélkül) reflex, ami miatt egyből trollt kiáltat.
Amúgy annyira vagyok troll, hogy a kolléganőt meg akarom győzni, hogy tartsa meg az iPad-et, mert neki bőven elegendő arra, amire használni szeretné - és ne cserélje le egy laptopra.
Téma részemről off.
És köszi a segítséget.
Ez a pulse nevű progi hatalmas, csak az a komoly hátulütője van, hogy a Google Reader streameket nem szinkronizálja vissza, tehát nem teszi olvasottá, amit megnéztem.

majom2
(őstag)
Pár napja jött ki egy frissítés (2.2.1), azzal próbáltad?

nord_
(PH! addikt)
Na, ezért maradtam a MobileRSS-nél. 
(Ami szerintem ráadásul jóval áttekinthetőbb, ha az ember mappákba rendezve tartja az oldalakat.)
[ Szerkesztve ]
Szerintem nincs két napja, hogy feltettem, és tegnap este az App Store Update része nem jelzett semmit...
Ostoba kérés, de most alig van időm utánajárni: Beszereztem egy almás BT billentyűzetet, de nem ártana valami leírás az extra funkciókhoz, hogy teljes értékűen ki tudjam használni. Hirtelen az Apple oldalán nem találtam. Esetleg valakinek van ilyesmije? THX
Szerk: Azt hiszem, közben megtaláltam. 
[ Szerkesztve ]
Define: extra funkciók.
Közben bele is olvastam, az elérhető információ közel 0. 
(#529) Karma
Pl. a "multitasking" sáv felhozása, alkalmazások váltása (ha megoldott), másolás-beillesztés, ilyesmi (mint Win alatt az Alt/Ctrl+Tab, Ctrl + C/V, stb). OSX-et csak percekig próbáltam, tehát triviális dolgok is totál sötétek lehetnek számomra...
[ Szerkesztve ]
Nem tudom iPaden ez hogy megy, de az biztos, hogy az OSX-es filozófia alapján a Ctrl helyett a Command (alma/⌘) gombbal vannak a shortcutok. Gondolom ⌘+C és ⌘+V a copypasta.
Megpróbálom majd.
Egyébként ezek közül nem világos néhány elérése.
Pl:
"a külső bt bill tud:
- fényerőt, hangerőt állítani
- ipod funkciókat vezérelni
- kijelölni, copy, paste, undo, redo, stb..
- le/fel ugrani a teljes szövegen, ill előre/hátra az adott sorban
- nyelvet váltani
- tabbal az input mezők között mászkálni
- virtuális bill-t ki/be kapcsolni"
Ezeken kívül az alkalmazásváltás érdekelne különösképpen.
[ Szerkesztve ]

almaspece
(kvázi-tag)
Egyebkent kulonbseg van a sima bt keyboard es a dockolos keyboard kozott, az utobbin vannak dedikalt gombok is pl (app switching)
Kösz a linkért, ezt kerestem.
Mindenesetre az alkalmazásváltás és a Home gomb hiánya elég elkeserítő. 
Sajnos iPad2-vel kompatibilis dokkolós billentyűzetről még hír sincs. Legalábbis az iStyle szerint a régi nem működik jól a 2-vel (amit nem igazán értek, talán a dokkoló port elhelyezkedése vagy állása nem passzol).
26-27e Ft lesz, és még nem kapható...

mleslie
(tag)
Nem sok az egy kicsit?
Ha kintről hozod majd valami kupon kóddal, akkor megúszhatod 16-18 ezerből is. A bőr Smart Cover 22 ezres árához képest nem sok, amúgy meg fene tudja.

majom2
(őstag)
és ami még kimaradt:
- kijelölés: shift+(ctrl/alt/cmd)+nyilak
- nyelv váltás: cmd+space
alkalmazásváltás ill home gomb tényleg nagyon hiányzik... 

earny
(tag)
Hát ez egy mocskosul sz.r cikk.
Jobb helyeken még vázlatnak sem fogadnák el.
Sőt... még az index.hu-n is jobban összerakott cikkek szoktak lenni.
Semmi konkrétum, semmi normális info, csak hablaty össze-vissza, csapongás a témák között. Szerintem nem részegen kéne cikkeket írni. 

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4, iPad 2
Azért jól kiosztottatok itt ti ketten, most rákerestem, mert segíteni szeretnék a kollégának, nekem meg nincs iOS tapasztalatom:
Hát ha erre azt mondjátok, hogy ezt magamtól kellett volna kitalálnom - hogy nem az eszközön kell regisztrálni ahhoz, hogy ne kelljen bankkártya adatokat megadnom, komolyan falnak megyek.
Megint elbeszélünk egymás mellett, továbbra se érted a lényeget. Te egy szóval sem kérdeztél azzal kapcsolatosan, hogy lehet-e bankkártya megadása nélkül regisztrálni, semmi ilyenre vonatkozó kérdést nem tettél fel. Közölted, hogy nem tudtál regisztrálni kártya nélkül és az anyjuk picsáját. Nehezedre esett volna előbb kérdezni, és csak utána levonni a konklúziót? De te komolyan nem érzed, amit joey20 a #521-ben hangsúlyoz? Már most is túl van ragozva a történet, teljesen értelmetlenül. Ha nem tudsz valamit, kérdezni kell, nem pedig leírni a "tapasztalatokat", mert ezzel csak megtéveszted a többi fórumozót is. De ezek szerint még mindig nem érted...
Szerintetek milyen tokot lenne erdemes rendelnem az ipad ketteshez? Valami olyami lenne jo amivel ki tudom tamasztani, ossze lehet hajtani mint egy mapat, vedje is valamennyire, Bdapesten lehet ilyet venni szerintetek? Az egyes tokjai nem lehetnek megfeleloek? Ill. Neten hol, honnan lehetne rendelni, ami valamilyen szinten minoseget is kepvisel?
Kindle Paperwhite
Smart cover, és ha le kell tenni, akkor kijelzővel lefelé teszed az asztalra rajta a coverrel. Meg veszel valami tokot, amibe bele lehet tenni. Most meg nem igazán lehet itthon iPad 2-hoz tokot kapni.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
smartcover szerintem max a kijelzot vedi, de veletlenul kicsuszik a kezembol, az ellen nem ved. egy olzasmi tok kellene ami a regihez is volt, amivel tobbfelekeppen is fel lehet allitani, mikor hogy kenyelmes
Kindle Paperwhite
Nekem nem tetszenek a mappa tokok. Van egy plexi a hatlapon, és ha viszem valahova, akkor van egy zipzaras, parnazott tok. Mondjuk asztalra állítani nem tudom, de nekem nincs is rá igényem.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
hogyan hasznalod? mindig tartod az egyik kezedben? nekem az kenyelmetlen. pl. fexek az agyban jo ha megall a sajat laban, stb. smart cover jo lenne otthon ilyesmire, kb. 1-2 ezer ftert...
Kindle Paperwhite

majom2
(őstag)
A Smart cover-nek is van kétféle "álló" módja...
Miért, tan rosszul fogom? 
Ja, mint egy könyvet, úgy használom. Amúgy a többi tok se lesz olcsóbb...