Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Tartozékok, egyebek
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
Senhi
(fanatikus tag)
Gyorsan megnéztem, sajnos flash alapú szóval biztos nem fog menni.
PC-n keresztül, vagy ilyesmire szakosodott (fizetős) alternatív iOS böngészővel meg lehet oldani, ha fontos. Farmville-nek van saját appja, esetleg játsszon azzal...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

trita
(tag)
Köszönöm.Nem olyan fontos,maradnak legalább a saját asztali számitógépjük mellett,ezt meg meghagyják nekem. 
Rita

HoryThePooh
(tag)
Jobban jársz 
azt a trutyit amit egy kölök fel tud vinni a képernyőre... netuddmeg 
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
Én is így gondoltam, aztán vennem kellett egy második iPad-et, ha én is használni akartam... Még így is előfordul, hogy mindkettőn ők kotlanak, és én kényszerülök a PC (vagy a telefon) elé.

trita
(tag)
Még csak pár napos,de már most veszekednek rajta.én akkor jutok hozzá,ha isiben vannak,. 
Rita
Sziasztok!
A héten vagy a jövő héten jön az Ipad 2-őm és az lenne a kérdésem, hogy vannak-e olyan dolgok amik után nézzek. Első apple termékem szval még semmit se tudok róluk. Esetleg ti milyen programokat használtok rá. Melyek a legjobbak amiket mint átlag felhasználónak ajánlatok?
Válaszokat előre is köszi!
Tóbi 
szerk.: most akarok venni egy USB-s wifi sticket. a wifi használatával mi a helyzet. jól támogatott és egyszerű?
[ Szerkesztve ]
Origin: ERGOTiC-Tobi
"szerk.: most akarok venni egy USB-s wifi sticket. a wifi használatával mi a helyzet. jól támogatott és egyszerű?"
Mihez akarsz venni USB-s WiFi sticket?

Az iPad-ben van Wifi!!!
ilovewp.net // szilvasvaradbob.hu

Allure
(fanatikus tag)
Szerintem a gépéhez akar venni, bár arra a célra jobban járna egy wifi routerrel szerintem.
Ja értem, de akkor sem lesz nete az iPad-en. Ahhoz, ahogy mondod WiFi router kell.
Illetve, ha 3G modemes stickre gondolt, akkor az meg nem fog menni. Akkor 3G-s iPadet kell venni. (ha jól tudom).

Allure
(fanatikus tag)
De lehetne vele nete, mert meg lehet osztani a géppel, csak ahhoz mennie kell a gépnek mikor netezni akar.
Ezt nem tudtam. Köszi!
igen erre gondoltam. USB stick-et a gépbe bedugom és azon keresztül lesz a környező szobákban is net. Esetleg tudtok ilyen cuccost ajánlani?

Allure
(fanatikus tag)
Én még mindig azt mondom, hogy jobban jársz egy wifi routerrel, mert akkor nem kell egész nap mennie a gépednek. 5000 Ft-ból megúsznád, pl.:[link]
Ja, ilyen célra router. Egyszer beállítod, aztán soha többé nem lesz vele gondod.
Mitől siklik a hajótok ily csendességesen? Fúziós motortól.

alibaba78
(őstag)
Nem tudom, ti talalkoztatok-e mar a problemaval ,de mostmar nem tudok elmenni mellette szo nelkul. Miota az 5.x szoftver kerult telepitesre, random ki-kilepeget safaribol. Erdekes, hogy az iphone ilyet nem csinal. Lehet, hogy nalam van a problema?

nord_
(PH! addikt)
Ipad 2-n is? Azt hittem, ez csak a kevesebb memóriás első széria kiváltsága. 
Előfordul nálam is.
Samsung Galaxy S3 Marble White

-axxon-
(tag)
Nálam semmi ilyesmi nem jelentkezett.
Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik viszont megelőzik őket.

Allure
(fanatikus tag)
Néha-néha előfordul nálam is, bár én azért ki szoktam lőni a nagyobb memóriaigényű appokat.
Nálam se, mert nem használok Safarit... Sík buta még iOS 5 alatt is. 
mi a jobb?
Kindle Paperwhite
Bármi
Na jó, nem, de az Atomic biztosan.

greggggg
(fanatikus tag)
nálam rendszeresen. elég idegesítő. aztán egy régebbi állapotot tölt be mikor visszalépsz...

alibaba78
(őstag)
Igen, de csak miota az ios 5.x telepitve lett. 
(#1568) xnace: Probaltal mas bongeszot? A 4.x-eknel is tapasztaltad?
(#1569) -axxon-: Akkor te szerencses vagy. A kivetel erositi a szabalyt. 
(#1570) Allure: Probaltam mar eleg sok mindent, de appok kilovese, sot ujrainditas, es ures taskbar mellett is jelentkezett.
(#1574) greggggg: Nalam is. Mintha csak az 5.x ota megbolondult volna.
Nem csak nálad van így. Nem memóriaelfogyás, nálam mindig egy-egy nagyobb tab bezárásakor fekszik hanyatt a böngészde. Elég irritáló.
Egyébként jobban is merül, lényegesen...
[ Szerkesztve ]
You made 500000 invulnerability potions !

Stee
(újonc)
Tudna valaki tippet adni, hogy ipad-en mivel szerkesszek egy pc-n word-ben előkészített, tartalomjegyzékes, címsoros doksit, úgy hogy ne váljon szarrá ha belenyúlok az ipaddal?
A Pages tud ilyet? Quick office pro nem tudja, csak elrontani...
Soha nem felejtem el hogy, a táj amit magam előtt látok, a hátam mögött folytatódik.
Nekem uj tokom van, ami kitudja kapcsolni a kijelzot, ha lehajtom. Na, ha ez a funkcio be van kapcsolva, akkor sokkal gyorsabban merul, ahogy megfigyeltem...
Kindle Paperwhite
Nálam csak akkor dobja el magát a Safari, ha kereső mezőbe kattintok. De csak néhány lapnál. Ilyen pl. az 576.hu is.
Itt inkább más programokkal van baj. Vtok és a hivatalos Facebook app rendszeresen kilépked. Előbbi akkor, ha indulás közben elfodulna a kép, utóbbinak meg teljesen mindegy. 
Mitől siklik a hajótok ily csendességesen? Fúziós motortól.

alibaba78
(őstag)
"Egyébként jobban is merül, lényegesen..."
Ezt el is felejtettem mondani. Egyszeri feltoltessel eddig napi 1-3 ora hasznalat, heti 5 napban, es picit hetvegen netezessel elment, most ugyanez 3-4 nap.
Vmit nagyon elb@szarintottak ebben az innovacioban.

greggggg
(fanatikus tag)
Tenyleg kerdesem: ti milyen tokot hasznaltok? En keresek de nem akarom h osszeb****a a hatuljat.
Én egy ilyet fogok venni nemsokára:[link] Most egy jó védőfóliát keresek Ipad-re. Valaki esetleg tud ajánlani? 

greggggg
(fanatikus tag)
De ez Pad1re van. Amugy jol nez ki.

-axxon-
(tag)
ezt olvasd el:
office teszt
Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik viszont megelőzik őket.
Ilyen, automatikus kepernyo-oldasra kepes tokom van jelenleg, ezert az aerert egesz jo, tepozar tartja a helyen a keszuleket, barsonyos a belseje, ára is rendben van. Nagyon stabil, minosegi, foleg az elozo tokomhoz kepest 
Kindle Paperwhite
Nekem ilyen nem volt, a Marware CEO-t hónapokon át használtam iOS4-gyel, és vígan megvolt a 10 óra használat és szinte végtelen standby. A tok nem változott, viszont látványosan merül standbyban is....

Stee
(újonc)
Köszönöm, némi támpontot ad a cikk.
Soha nem felejtem el hogy, a táj amit magam előtt látok, a hátam mögött folytatódik.
Nekem ilyen van kék színben. Nagyon jól megy a kék Smart Cover-emhez! 
[ Szerkesztve ]

greggggg
(fanatikus tag)
Köszönöm, mindenkinek!!! 
valaki használ Ipad-re valami minőségi képernyővédőt? Olyanra lenne szükségem ami taszítja is valamilyen szinten az ujjlenyomatokat. Tudnátok segíteni?

a másik kérdésem meg az hogy lehet valahogy külön magyar nyelvű könyveket keresni Itunes-ban? 
Moshi iVisior. Legjobb, amit lattam.
Erre esetleg valakinek ötlet?

5.0.1 alatt másnak is jobban merül az iPad 2-je?
Nem stopperrel mértem, csak úgy használat közben érzésre mondom, hogy kevesebbet bír.
A vicces, hogy iPhone 4-em üzemideje jobb lett az 5.0.1-től...
Nekem már 5.0-tól kezdve sokkal kevesebbet bír, mint előtte.

HoryThePooh
(tag)
iTunesben nemtom, de keress iBook-ban. Ott tuti lehet, nem sok van de lehet. De jobbat is ajánlok. MEK book app, a Magyar Elektronikus Könyvtár ingyenes appja.
Nem beszélve arról ha már fent van az iBook akkor 'magyar epub' a gugliban is segít 
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
Nekem nem, teljesen más és (nekem legalábbis) sokkal idegesítőbb baj van az 5.0.1-el...
Mégpedig, hogy sima 5.0 alatt is random kilépett 1-2 alkalmazás tízből egyszer, de 5.0.1-en tízből három-négyszer is kilép. Főleg safari, mikor tabokat zárok be, de más programok is előszeretettel csinálják. Elég idegesítő. A teamviewer-nél legbosszantóbb a dolog.
Más: aki esetleg Splashtop Remote Desktop-ot használ, kérem nézze meg az infojában, hogy 2 monitoros módot támogat-e! Fontos lenne, és a honlap supportjából sem derül ki számomra, hogy végül működik-e rendesen. Köszönöm.
iPhone 4-4S-5 tokok, fóliák! Mondj egy árat és vidd! http://goo.gl/PIrBm
ezt kicsit elnéztem
[ Szerkesztve ]
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy