2013. május 25., szombat

(#1) domerator

domerator
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...az Egyesült Államokon kívül, egészen pontosan néhány európai országban is elérhető lesz, mely nyilván a saját készülékek terjesztésének előkészítését is jelentheti. Pontos részletekről egyelőre nincs információ... :W :W :((

Galaxy Ace most egy darabig. Xperion v5 by ronin79, 806/320MHz smartassv2... végre használható az Ace 2 év után...:-)

(#2) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jöjjön csak

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#3) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy más Androidos készülékre felrakható az Amazon-os alkalmazás bolt?
Vagyis Kindle fire vásárlása nélkül hozzáférek minden Amazonos tartalomhoz?

Xperia x8-hoz keresek előlapot, kijelzőt, digitizer-t, és telenoros alaplapot.

(#4) 8zabi válasza Bici (#3) üzenetére

8zabi
(senior tag)
LOGOUT blog

Amazon Appstore néven fut, minden Androidra telepíthető, de csak alkalmazásokat vehetsz a telefonodra vele, a többi gondolom Fire "exclusive"

a vásárláshoz USA-beli címet kell megadni a 1-Click Buy beállításnál az Amazon profilodban

[ Szerkesztve ]

(#5) GhanBuri Ghan

GhanBuri Ghan
(fanatikus tag)

Egy kindle touch-ért még 100 eurót sem sajnálnék...

(#6) Bici válasza 8zabi (#4) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Értem és köszi! :R

Xperia x8-hoz keresek előlapot, kijelzőt, digitizer-t, és telenoros alaplapot.

(#7) Tigerclaw

Tigerclaw
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én már annak is örülnék, ha nálunk is engedélyeznék a digitális zenevásárlást.

Btw, az EU-s alapelvek amik pl. az áruk és szolgáltatások szabad áramlásáról szólnak, csak a kereskedő érdekeire vonatkoznak, vagy a vásárlóéra is? Tehát az a gyakorlat EU-s irányelvet sért-e, amikor egy EU-s országban lévő bolt megtagadja az eladást, ha te pl. magyar, vagy portugál vagy? (a konkrét példa, hogy az amazon.co.uk csak angol ügyfeleknek ad el zenét mp3-ban (CD-n meg lehet venni, de ugyanazt a zenét mp3 formában már nem))

Steal Different! (SJ)

(#8) mkRoland válasza 8zabi (#4) üzenetére

mkRoland
(senior tag)

Nekem mostanság már Amerikában használható telefonszámot kér, mielőtt tudnék letölteni. Kár érte, mert rendszeresen éltem a Daily Free App lehetőséggel.

[ Szerkesztve ]

(#9) 8zabi válasza mkRoland (#8) üzenetére

8zabi
(senior tag)
LOGOUT blog

én ma is "megvettem" a mai ingyeneset, eddig nem találkoztam ilyennel, lehet be van állítva az is, nem emlékszem már rá, ajánlom a fakenamegenerator-t

(#10) Gusztáv válasza Tigerclaw (#7) üzenetére

Gusztáv
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel az EU-ban nem egységes a szerzői jog kezelése, ezért az összes ilyen bolt meg van lőve. Ahhoz, hogy egy országban működni tudjanak, meg kell egyezniük a helyi jogtulajdonosokkal. Na most egy Magyarország méretű piacért (valamint ismerve a jó vásárlóerőt :DD ) egyszerűen nem éri meg a fáradságot (még ha nem is lenne deficites).

Laci

(#11) Tigerclaw válasza Gusztáv (#10) üzenetére

Tigerclaw
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ok, de miben különbözik ilyen szempontból az, hogy CD-n vagy MP3 formában veszem? CD-n lehet, de MP3-ban nem? Ezzel is kezdenie kellene valamit az EU-nak, mert ez is egy termék, illetve szolgáltatás. Ha nekem jogom van ott vásárolni, és ott olcsóbb, akkor miért zárnak ki? Épp az lenne a lényeg, hogy verseny legyen.

Steal Different! (SJ)

(#12) Gusztáv válasza Tigerclaw (#11) üzenetére

Gusztáv
(őstag)
LOGOUT blog

Persze ez így lenne logikus, de ennek semmi köze a logikához, ez jog :DD .

Laci

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.