2013. május 18., szombat

(#1) ubuntoo

ubuntoo
(újonc)

A sorozattal részben összefüggő kérdés és valószínűleg van kapcsolatotok a szervezőkkel is, mi lett az elvileg befejeződött magyar Bada versennyel?

(#2) freeapro

freeapro
(fanatikus tag)

Engem is érdekel úgy általában a Bada-val kapcsolatban, hogy fejleszt-e rá valaki, és ha igen, mik a tapasztalatok.

(#3) Denzelii

Denzelii
(lelkes újonc)

Jaj, mostanában ritkán néztem ide, nem is volt időm vele foglalkozni:(.

Köszönöm, nagyon hasznos volt a cikk.

A versenyeknek elvben vége, eredmény hirdetés nincs :) Samsung support nem a legjobb :(((

D.

(#4) Karma válasza Denzelii (#3) üzenetére

LOGOUT blog

Szívesen :)

Igazából ez egyfajta beragadt cikk, nagyon régen írtam, azóta sok új dolgot tanultam (és kellett újraírnom, mert a beépített dolgok használhatatlanok). Cikkezni maximum logouton fogok róla, de annak sincs sok esélye.

Én is kíváncsi lennék, hogy akkor rajtunk kívül maradt-e valaki az országban, aki badával (is) foglalkozik.

You made 500000 invulnerability potions !

(#5) ubuntoo

ubuntoo
(újonc)

Most már inkább az a kérdés, hogy a Samsungot érdekli-e a Bada jövője vagy csendben feladják. Nem csak a magyar verseny eredményhirdetésének teljes elfelejtése különös, de a nemzetközi verseny is sajátos, a programok publikálása nehézkes, a nem bétának hívott platform tele van hibával, stb. Jelenleg nem szabad ebbe energiát fektetni, de a Samsung butatelefon részesedése miatt még elfelejteni sem.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.