2013. május 25., szombat

(#1) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, valahogy nem kaptam kedvet hozzá így a leírás és a képek alapján...

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#2) CoolBoy323 válasza kolosanyi (#1) üzenetére

CoolBoy323
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Probald ki, egesz jo unalomuzo :-)

Hirdetéseim: http://goo.gl/lYiGg

(#3) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs új a nap alatt avagy elnökünk itt is besegített pár száz programkód törzsanyagának mozgatásába. :DD ;]
[link]

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#4) nebulo válasza Brutális eb (#3) üzenetére

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem meg úgy tűnt a képek alapján, hogy nincs igazán a 1280x720-as felbontásra optimalizálva, vagy nem?

Ui.: nem válasz akart lenni, elnézést.

[ Szerkesztve ]

(#5) Brutális eb válasza nebulo (#4) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi gond de ha elolvastad a cikket akkor egyértelmű a NINCS HD-re optimalizálva.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#6) forintuser válasza Brutális eb (#5) üzenetére

forintuser
(senior tag)

Hogyan lett a grafikai értékelés 9/10? :F

Holnapkészítést vállalok. Eladó masina.:http://hardverapro.hu/apro/megegyezunk/hsz_1-50.html

(#7) BloodRay

BloodRay
(PH! kedvence)

Hétfőn játszottam vele iPhone 4-en, mától meg már folytathatom akár az Xperia Minin is! :D
Utóbbin egyébként kellemes a grafikája.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#8) Brutális eb válasza forintuser (#6) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tőlem kérded?
Nem tudom a cikkírót kérdezd.Én is furcsáltam mivel eléggé oltva volt a grafika.

(#9) Neurotoxin válasza Brutális eb (#3) üzenetére

Neurotoxin
(senior tag)

c64 :DD 16oson játszottam annak idején ilyesmivel, de az érzés ugyanez ;]

A bemutatott játék nem igazán hozott lázba, azért lehet, hogy majd kipróbálom.

[ Szerkesztve ]

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#10) forintuser válasza Brutális eb (#8) üzenetére

forintuser
(senior tag)

Bocsi nem válasz akart lenni. :B

Holnapkészítést vállalok. Eladó masina.:http://hardverapro.hu/apro/megegyezunk/hsz_1-50.html

(#11) dr. Kind válasza forintuser (#6) üzenetére

dr. Kind
(HÁZIGAZDA)

Nem a Galaxy Nexust vettem alapul, egy kisebb felbontású (pl. WVGA) mobilon teljesen jól néz ki a mocsár kivitelezését kivéve.

(#12) V.T.CS.

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

elég debilnek tűnik. azért màr vannak durva játèkok telefonra.

(#13) domperke

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Nekem nem jött be a játék... :(

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#14) daninet válasza V.T.CS. (#12) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

vannak, de én kifejezetten utálom ezeket a szuper 3D-s játékokat, 10percnél tovább telefonon nem köt le, ahhoz pedig végképp nincs kedvem, hogy a nap közepén 15-20perc játék lezabáljon 40% akkut.
Inkább puzzle, 2D ügyességi, vagy bármi ami kreatív. :K

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#15) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

" Sajnos Galaxy Nexus készüléken további problémák is akadnak, a játék ugyanis meglehetősen instabil a legújabb referenciamobilon; ám úgy tűnik, ez típushiba.."

Nem típushiba, hanem rendszerhiba. Nexus S 4.0.4(tegnapelőtt este kijött!) esetén is instabil. Gingerbreadon semmi gond nincs vele.. Amúgy ICS elég sokszor úgy néz ki, mintha nem lenne kompatibilis visszafele.. :(

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#16) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah, hogy ezek majmok? :DDD

daninet Így van, nem kell ide csilli-villi akármicsoda. Csak kössön le. :K

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#17) Apika

Apika
(PH! addikt)

Köszi az ajánlót! Letöltöm, és ki fogom próbálni én is! :K

(#18) HardRic

HardRic
(őstag)

3 napja állandóan ezzel játszok. Ha fizetős lenne, megvenném, fantasztikus játék.

¯\_(ツ)_/¯

(#19) Balázs1621 válasza daninet (#14) üzenetére

Balázs1621
(fanatikus tag)

Egyetértek, én is inkább a 2D-s ügyességi/logikai játékokat szeretem, Jewels és hasonlókat.

Játékhoz: nem rossz, de sokat nem fogok vele játszani.

[ Szerkesztve ]

(#20) V.T.CS. válasza daninet (#14) üzenetére

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

én sem a szupi 3d-sekre gondoltam, hanem pl.: a mérges madarakra. ott azért gondolkodni is kell néha.

(#21) Mr. Byu

Mr. Byu
(fanatikus tag)

Hát nem tudom, én egy ilyen játékot sokkal többször veszek elő, mint egy csúcsgrafikás Doom 3 utánzat FPS-t... :) Amúgy ez sokáig egy ingyen letölthető kis egyszerű játék volt iPhone-on, úgy tűnik nagyon berobbanhatott, mert nemsokára fizetős lett, és most már itt van Androidra is... :D

(#22) Timc válasza Mr. Byu (#21) üzenetére

Timc
(újonc)

Sosem volt fizetős iPhone-ra, és most is az ingyenesek közt van.

Szifonon nincs semmi gond a grafikával, nekem a mocsárral sem volt semmi bajom. Mondjuk a mocsárban nem hullámzik a víz, attól mocsár...elég hülyén is nézne ki. Egyébként sztem teljesen jó, hosszú ideig képes az embert lekötni, mert mindig kicsit tovább akarsz futni.

(#23) kutti

kutti
(lelkes újonc)

Leszedtem se live with walkmanre és sztem nagyon szép munka, jó játék

(#24) LJ.

LJ.
(tag)

iPhone-on játszok ezzel a játékkal sokat, aki kételkedik benne, annak csak ajánlani tudom, sztem elég addigktív :D Bár sztem iOS alatt szebb a grafika, érdekes hogy droidra nem tudták ugyan olyanra megcsinálni :-O

(#25) jer1cho válasza HardRic (#18) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csatlakozom...nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Mondom kipróbálom...na még egy kört...még egyet utoljára...ez már tényleg az utolsó... :D

Azt valaki tudja, hogy hogy lehet megszerezni a szereplőket? Egyelőre nem voltam túl sikeres, asszem 180.000 körül csináltam a legtöbbet....

[ Szerkesztve ]

(#26) Genji

Genji
(senior tag)

Én végignyomtam, minden megvéve, minden cél elérve. :K Aki könnyűnek találja tolja autóban (utasként) jó kanyargós útviszonyok mellett. Megtréfál azoknál a részeknél mikor az út szélén kell futni. ;)

“The difference between the impossible and the possible lies in a man's determination.” Tommy Lasorda

(#27) KFChicken

KFChicken
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

nem csak nexuson instabil defy+ gb-vel ugyanugy néha kilép új játék indításánál, végre egy értelmetlen játék aminél nem kell gondolkodni, és még le is köt :)

(#28) Apika

Apika
(PH! addikt)

Na én is letöltöttem. Hamar megszoktam a kezelését, és nekem is tetszik ez a játék... :K

(#29) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

Miattatok töltöttem le iOS-re, azóta letehetetlen.
Egyszerű és nagyszerű :R

"A szép nők miatt megvesszük a sört! A rondák miatt meg megisszuk."

(#30) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma frissult, en nem vettem eszre semmi javulast, eddig se volt bajom vele :)

Hirdetéseim: http://goo.gl/lYiGg

(#31) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy lehet a Doom 2-höz hasonlítani? 2.5D játék sprite-okból álló ellenfelekkel, a textúrák felbontása is kb. négyszer kisebb... Ez a játék inkább a 97-98-as időszak ős 3D-s 3rd person shooterjeire meg beat'em upjaira emlékeztet, mint a Fighting Force, az első 2-3 Tomb Raider, az ODT és társai. Vagy mondjuk a Rayman 2.

Évek óta próbálkozom, de nem sikerült megértetnem az emberekkel a stílus és műfaj közti különbséget. Az FPS, RTS, RPG az műfaj. A dark fantasy, anime, cyberpunk, az a stílus. És az se mindig... Magyar szakzsargon...

(#32) Devergo7

Devergo7
(kvázi-tag)

Kinek mennyi a rekordja?

10 milliónál nem tudok többet. :DDD ;]

Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#33) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

SDziasztok!

A harmadik pályán, amikor a telefon (tablet) döntögetésével kell irányítani a figurát, tapasztalt valaki hibát?
Nálam ez a rész abszolút nem működik, nem érzékeli a tablet (MyAudio Series9) döntögetését :(

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#34) spyduck

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Barátnőmmel függők lettünk :DDD

Csinált már vki 1,5 millánál több pontot? ;]

[ Szerkesztve ]

(#35) spyduck

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4,5 millió pont

a barátnőm csinálta és nem bírom megdönteni :DDD

(#36) spyduck válasza spyduck (#35) üzenetére

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megdöntöttem :D

6.6 millió ;]

(#37) VoDaFoNe válasza spyduck (#34) üzenetére

VoDaFoNe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

9,7 millió. Azt hittem földhöz vágom mikor meghaltam.

Ebben q játékban nem a grafikát kell nézni csak szimplán kikapcsolni kell az agyad. Erre is van kitalálva az egész. Vigyázni kell vele mert az ember hajlamos ottragadni ha most meghalok abbahagyom mondatok után.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#38) spyduck válasza VoDaFoNe (#37) üzenetére

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

wááááá, meg kell dönteni ;]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.