Hát nem tisztem szidni egy alkalmazást de nálam kuka.
PRIVÁTBAN ÍRJ!!

Hát nem tisztem szidni egy alkalmazást de nálam kuka.
PRIVÁTBAN ÍRJ!!
(#2) xperiababu

Üdvözletem!
Olvastam a cikket, nagyon tetszett. Bejelentkeztem a Marketbe, hogy letöltsem az applikációt. Sajnálom, hogy nem vált be. Az indításkor megjelent a beállítás rész a menüben. Ott elérhetőek a cikkben említett lehetőségek. De a GPS frissítéssel nem töltődik be semmilyen adat. Nem értem, mit tehettem rosszul...
[ Szerkesztve ]

Szeretném látni, te milyet tudsz csinálni..... azok szokták így kritizálni a másik munkáját akik a sajátjukkal még a "kukáig" sem jutnak el!
[ Szerkesztve ]

Hát nálam még mindig a BW a nyerő.
Sokan meg már nem is használnak ilyesmit szerintem.
Pull UP or Shut UP!
Tán mesterszakácsnak kell lenni, hogy az étteremben azt mondhasd egy elédrakott ételre, hogy az rossz?
You made 500000 invulnerability potions !
felénk pl a BW katasztrófális, mert a pillanatnyi foknál mindig szar adatot huzott le, nem tudom miért de a fancy nekem sokkal jobb.
#2) xperiababu
engedélyezted a gps-t? 
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

fancy +1
We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

Tetszik a testreszabhatósága, de nálam marad a Sense megoldás, az bejövősebb kinézetre 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Ezzel maximálisan egyetértek! Természetesen bárki nyilváníthat negatív véleményt anélkül, hogy az adott dologban tevékenykedne. Aki ezt írta, gondolom ő is hurrogott már le filmet, pedig nem rendező, operatőr, vagy bármi. Esetleg zenét, pedig nem zenész stb...
A program nekem sem tetszik, van még mit ügyeskedni!
Nálam a BW a nyerő, nagyon sok beállítási, testreszabhatósági opció miatt. Ez valahogy nekem túl minimál, nem illik a Holo felülethez.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

A gond talán azzal van, hogy leírhatta volna hogy mi volt a baja az appal. Mert ennek a hozzászólásnak így semmi értelme csak egyel több komment. Ráadásul a fejelsztő is abból tanul, ha megmondjuk neki miért tetszik/ vagy nem tetszik, esetleg mit tegyen még bele.
'And I want to conquer the world, Give all the idiots a brand new religion'

Ennél sokkal komplexebb widgetek, app-ok állnak ingyenesen rendelkezésünkre.
Én azt nem értem, hogy aki ilyet szerkeszt az nem néz körül a Marketen,
hogy mi az elvárás? 
Ez pont olyan mint fahanggal megjelenni az énekversenyen.
Mindazonáltal üdvözlök minden magyar fejlesztésű alkalmazást, különösen azt amiben magyar nyelvet lehet választani. De működjön.
(Nekem a Sense Analog 4*1 vált be.)
.
PRIVÁTBAN ÍRJ!!

Azért este wifiről én is letöltöm, és kipróbálom...
Ezzel egyet is értek, mégis a destruktív kommenteknek is vannak szintjei, az övé még a legjobb fajták közül való, szerintem nem ilyen kritikus a helyzet. Ha valaki fakkolná a fejlesztőt meg káromkodna, na az már bőven túlzás.
You made 500000 invulnerability potions !

Jó kis app, de a Palmary Weather-t nem fogom lecserélni... 
SGS Miui v5 3.4.19

Jó kis app tetszik.Le is töltöttem.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
anno letöltöttem, de töröltem is.
ok: vannak sokkal jobbak.
azert nem fikaztam marketen mert nem tudok jobbat csinalni. 0 csillag

Bocsi a kicsit off kérdésért, de milyen launcher fut a képeken szereplő készüléken?

Nekem a koponyeg alkalmazása teljesen jó itthon, külföldön meg fancy.

Először is köszönöm a kritikákat. A kinézet puritánságának oka van, mégpedig, hogy elsősorban 2.1-re íródott. Jelenleg is 31.3%-a a felhasználóknak használja a SimpleForecast-ot 2.1-gyel, 38.6% a SimpleForecastApp-ot, ezért a minél kevesebb memóriahasználat volt a cél. Nem volt célom versenyezni pl. a Beautiful Widget-tel, sőt, azoknak készült, akiknek esetleg "sok" egy ilyen alkalmazásban a csillogás.
Emellett készül az egybegyúrt verzió, több grafikával, több településre kiterjedő előrejelzésekkel, de ezt már fizetősként szeretném kiadni (ha egyszer eljön itthon is a pillanat), persze a minimális áron, de cél, hogy legalább a developer access árát visszahozza. Sokan elfelejtik, hogy az ingyenes alkalmazások felrakásához is ki kell fizetni a 25$-t.

Gyári ICS

Van ennél jobb is ami ingyenesen letölthető
Hasznos dolog, de jobb lenne, ha hazánkat nézve az időkép.hu-ra támaszkodna a Google helyett....
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

Csak az a baj hogy soha nem találják el az időt.Olyan mint a köpönyeg.