2013. május 25., szombat

(#1) mr.OCS

mr.OCS
(újonc)

Hát nem tisztem szidni egy alkalmazást de nálam kuka.

PRIVÁTBAN ÍRJ!!

(#2) xperiababu

xperiababu
(lelkes újonc)

Üdvözletem!

Olvastam a cikket, nagyon tetszett. Bejelentkeztem a Marketbe, hogy letöltsem az applikációt. Sajnálom, hogy nem vált be. Az indításkor megjelent a beállítás rész a menüben. Ott elérhetőek a cikkben említett lehetőségek. De a GPS frissítéssel nem töltődik be semmilyen adat. Nem értem, mit tehettem rosszul...

[ Szerkesztve ]

(#3) dlaj válasza mr.OCS (#1) üzenetére

dlaj
(fanatikus tag)

Szeretném látni, te milyet tudsz csinálni..... azok szokták így kritizálni a másik munkáját akik a sajátjukkal még a "kukáig" sem jutnak el!

[ Szerkesztve ]

(#4) syl5

syl5
(őstag)

Hát nálam még mindig a BW a nyerő.
Sokan meg már nem is használnak ilyesmit szerintem.

Pull UP or Shut UP!

(#5) Karma válasza dlaj (#3) üzenetére

LOGOUT blog

Tán mesterszakácsnak kell lenni, hogy az étteremben azt mondhasd egy elédrakott ételre, hogy az rossz?

You made 500000 invulnerability potions !

(#6) DemonDani válasza syl5 (#4) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

felénk pl a BW katasztrófális, mert a pillanatnyi foknál mindig szar adatot huzott le, nem tudom miért de a fancy nekem sokkal jobb.

#2) xperiababu
engedélyezted a gps-t? :DDD

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#7) Namelesske válasza DemonDani (#6) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

fancy +1

We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

(#8) Tikakukac

Tikakukac
(PH! kedvence)

Tetszik a testreszabhatósága, de nálam marad a Sense megoldás, az bejövősebb kinézetre :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#9) pingwin011 válasza Karma (#5) üzenetére

pingwin011
(fanatikus tag)

Ezzel maximálisan egyetértek! Természetesen bárki nyilváníthat negatív véleményt anélkül, hogy az adott dologban tevékenykedne. Aki ezt írta, gondolom ő is hurrogott már le filmet, pedig nem rendező, operatőr, vagy bármi. Esetleg zenét, pedig nem zenész stb...

A program nekem sem tetszik, van még mit ügyeskedni!

(#10) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam a BW a nyerő, nagyon sok beállítási, testreszabhatósági opció miatt. Ez valahogy nekem túl minimál, nem illik a Holo felülethez.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#11) uki válasza Karma (#5) üzenetére

uki
(tag)

A gond talán azzal van, hogy leírhatta volna hogy mi volt a baja az appal. Mert ennek a hozzászólásnak így semmi értelme csak egyel több komment. Ráadásul a fejelsztő is abból tanul, ha megmondjuk neki miért tetszik/ vagy nem tetszik, esetleg mit tegyen még bele.

'And I want to conquer the world, Give all the idiots a brand new religion'

(#12) mr.OCS válasza dlaj (#3) üzenetére

mr.OCS
(újonc)

Ennél sokkal komplexebb widgetek, app-ok állnak ingyenesen rendelkezésünkre.
Én azt nem értem, hogy aki ilyet szerkeszt az nem néz körül a Marketen,
hogy mi az elvárás? :W

Ez pont olyan mint fahanggal megjelenni az énekversenyen.
Mindazonáltal üdvözlök minden magyar fejlesztésű alkalmazást, különösen azt amiben magyar nyelvet lehet választani. De működjön.

(Nekem a Sense Analog 4*1 vált be.)

.

PRIVÁTBAN ÍRJ!!

(#13) Apika

Apika
(PH! addikt)

Azért este wifiről én is letöltöm, és kipróbálom...

(#14) Karma válasza uki (#11) üzenetére

LOGOUT blog

Ezzel egyet is értek, mégis a destruktív kommenteknek is vannak szintjei, az övé még a legjobb fajták közül való, szerintem nem ilyen kritikus a helyzet. Ha valaki fakkolná a fejlesztőt meg káromkodna, na az már bőven túlzás.

You made 500000 invulnerability potions !

(#15) bok92

bok92
(őstag)

Jó kis app, de a Palmary Weather-t nem fogom lecserélni... :B

SGS Miui v5 3.4.19

(#16) domperke

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Jó kis app tetszik.Le is töltöttem.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#17) V.T.CS.

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

anno letöltöttem, de töröltem is.
ok: vannak sokkal jobbak.
azert nem fikaztam marketen mert nem tudok jobbat csinalni. 0 csillag

(#18) dreamtheatre

dreamtheatre
(lelkes újonc)

Bocsi a kicsit off kérdésért, de milyen launcher fut a képeken szereplő készüléken?

(#19) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Nekem a koponyeg alkalmazása teljesen jó itthon, külföldön meg fancy.

(#20) Tafaya

Tafaya
(újonc)

Először is köszönöm a kritikákat. A kinézet puritánságának oka van, mégpedig, hogy elsősorban 2.1-re íródott. Jelenleg is 31.3%-a a felhasználóknak használja a SimpleForecast-ot 2.1-gyel, 38.6% a SimpleForecastApp-ot, ezért a minél kevesebb memóriahasználat volt a cél. Nem volt célom versenyezni pl. a Beautiful Widget-tel, sőt, azoknak készült, akiknek esetleg "sok" egy ilyen alkalmazásban a csillogás.

Emellett készül az egybegyúrt verzió, több grafikával, több településre kiterjedő előrejelzésekkel, de ezt már fizetősként szeretném kiadni (ha egyszer eljön itthon is a pillanat), persze a minimális áron, de cél, hogy legalább a developer access árát visszahozza. Sokan elfelejtik, hogy az ingyenes alkalmazások felrakásához is ki kell fizetni a 25$-t.

(#21) dr. Kind válasza dreamtheatre (#18) üzenetére

dr. Kind
(HÁZIGAZDA)

Gyári ICS

(#22) 06209976900

06209976900
(fanatikus tag)

Van ennél jobb is ami ingyenesen letölthető

(#23) r-chee

r-chee
(őstag)
LOGOUT blog

Hasznos dolog, de jobb lenne, ha hazánkat nézve az időkép.hu-ra támaszkodna a Google helyett....

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#24) 06209976900 válasza r-chee (#23) üzenetére

06209976900
(fanatikus tag)

Csak az a baj hogy soha nem találják el az időt.Olyan mint a köpönyeg.

(#25) kymco

kymco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem próbáltam ki pont a google időjárás szolgáltatásának a rossz híre miatt. De örülök, hogy megjelennek a market/play-en magyar fejlesztők... hajrá!

www.refujvaros.hu

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.