2013. június 20., csütörtök

(#1) orrlyuk

orrlyuk
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönet a cikkért, ez zseniális program, hajrá fejlesztők!

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#2) Trusk

Trusk
(újonc)

Az ötlet nem mondható újnak. A PLEX media server, és PLEX media center kliens ugyanerre való. Pozitívuma, hogy mutatja a filmekhez a borítókat, értékeléseket, szereplőket, zenénél szintén bekategorizálja, és fényképeket tölt le az előadóról, stb.
Kliens ugyanúgy van Androidra is, ami elég kiforrottnak mondható, stabilan működik, sok funkcióval, beállítási lehetőséggel. telefonon, tableten egyaránt kiváló.
A PC-s klienst, a PLEX Media Centert meg már ne is említsem, amivel szintén lehet akár streamelve is nézni távoli gépen futó PLEX media server filmjeit is, valamint megosztani is lehet másokkal, a MyPLEX weboldalon.

(#3) vicze1

vicze1
(őstag)

Az alap AirPlay simán nem kompatibilis OS X-el?

(#4) kapcsandika válasza Trusk (#2) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

Mondjuk a PLEX 5$ iOS-re...

Cikkhez: Nálam otthon be van állítva egy laptop rajta egy 500-as HDD. Arról megy a stream minden mobil eszközre, így nem számít hogy mennyi a belső memoriája a készülékeknek, mert szinte semmit nem használunk belőlük.

Nagyon szeretem az airplayit-et véletlenül akadtam rá, de nagyon bejövős, és elég sokat fejlődött mostanában stabilitás terén

[ Szerkesztve ]

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#5) buvartacsko válasza Trusk (#2) üzenetére

buvartacsko
(senior tag)

Gondolom nem vágod, hogy mikor PLEX nem volt, az Applenél már akkor volt ilyesmi.

Apple fikázók részére: http://bit.ly/12peDfN

(#6) zedii

zedii
(fanatikus tag)

ez nekem ellentmondás a cikkben:
Érdekes próbálkozás tehát az Air Playit, ám a létjogosultságával kapcsolatban nem vagyunk teljesen meggyőzve. ... -><- ...Ez egy kétélű fegyver: egyrészt a sávszélességről és a karbantartásról nem nekünk kell gondoskodni, viszont sokan nem szeretik külső szolgáltatóra bízni a kényes adatokat.
miért nincs létjogosultság akkor ,ha azt akarja a felhasználó ,h ne a dropbox és társain legyenek a az adatai?? miért nem alternatívája ez a megoldás? :F

(#7) Karma válasza Trusk (#2) üzenetére

LOGOUT blog

Nekem ellentétes tapasztalataim vannak a Plexszel, instabil kliens és szerveroldalon egyaránt. Ami bevált eddig, az az Air Video volt (csak iOS :(), illetve az XBMC. De ez utóbbit remote nem erőltettem.

You made 500000 invulnerability potions !

(#8) kiszu

kiszu
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nem megy androidon.
Beállitva a server progi es amikor inditanám a táblagépen,mindig kilép a program.

(#9) NGA

NGA
(őstag)

WP7-re is van hasonló már régóta, és működik:

Oneplayer

(#10) whYz

whYz
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem se megy, viszont Plex-et most probaltam, es mukodik, meg kicsit szinvonalasabb is.

(#11) Apika

Apika
(PH! addikt)

Érdekesnek tűnik ez az alkalmazás! Este próbát is teszek vele... :K

(#12) cain69

cain69
(őstag)

nofene, sikerült újra feltalálni a dlna-t?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#13) buvartacsko válasza cain69 (#12) üzenetére

buvartacsko
(senior tag)

te miről beszélsz?

(#14) beloadjoker

beloadjoker
(tag)

Androidon nem ér semmit. Legalábbis nálam is leáll csatlakozás helyett. :-(

Samsung Galaxy s3 + nokia N900 + acer aspire 1825PTZ stb. ELADÓ : http://hardverapro.hu/apro/elado_acer_aspire_1825ptz_netbook_tablet_ajandek_t/hsz_1-50.html

(#15) cipofuzo87

cipofuzo87
(kvázi-tag)

Olyan médiaszerverről tudtok, amit OpenWrt-re lehet telepíteni és van hozzá iOS/Android kliens?

(#16) Polllen válasza cain69 (#12) üzenetére

Polllen
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ez jutott eszembe elsőre. :) De lehet csak hiányosak az ismereteim.

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#17) cain69 válasza cipofuzo87 (#15) üzenetére

cain69
(őstag)

ushare, és választasz hozzá tetszőleges dlna-képes alkalmazást droidra/szifonra. én pc-n a samsung allsharejét használom, droidon pedig az imediashare lite vált be mx video playerrel.

[ Szerkesztve ]

(#18) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Úgy látom majdnem olyan mint az Air Videó, még az ios felület is, de ingyenes. Én már nem fogok váltani ha egyszer kifizettem a másikért a pénzt. Meg nem is volt még vele soha gondom.

iPhone dokkolós egérpad eladó! -»»http://href.hu/x/j2uf

(#19) buvartacsko válasza cain69 (#17) üzenetére

buvartacsko
(senior tag)

értjük, akkor mindenki dobja el a kezéből az ios eszközét, és szaladjon androidos telefont venni, mert ott is elérhető ugyanez a funkció!!44

(#20) cain69 válasza buvartacsko (#19) üzenetére

cain69
(őstag)

(#21) elmouse

elmouse
(tag)

Én régebben az Orb-bal játszogattam. Az is tudja ugyanezt és szinte ingyen. Azért az iOS kliensért fizetni kell, ami a 3G-n keresztül is le tud játszani.

Ka nama kaa lajerama!

(#22) cipofuzo87 válasza cain69 (#17) üzenetére

cipofuzo87
(kvázi-tag)

köszi, számomra nagyon hasznos válasz volt

(#23) lugosi

lugosi
(őstag)

Ez a progi nagyon jó! Feltettem a gépre, letöltöttem az app store-ból a klienst, és minden beállítás vagy egyéb setup nélkül meglátta egymást a kettő és működik. A streamelés sebessége kifogástalan, a keresés, tekerés stb. szintén. Átkódolni is tud, nekem nagyon tetszik ez a program.

(#24) nfsu17

nfsu17
(PH! addikt)

ss2.png not found.

(#25) atees

atees
(tag)

Buta kérdés:
Ha nem megy a gép akkor nem érem el a megosztott mappákat igaz?

Iphone 4 & Ipad 2

(#26) Karma válasza atees (#25) üzenetére

LOGOUT blog

Hja, így van.

[ Szerkesztve ]

(#27) atees válasza Karma (#26) üzenetére

atees
(tag)

Köszi!
Közbe kipróbáltam!
De csak saját wifi hálózaton megy máshonnan nem érem el sajna

Iphone 4 & Ipad 2

(#28) lugosi válasza Karma (#26) üzenetére

lugosi
(őstag)

Állati kíváncsi lennék mi volt az amit először beírtál, csak utána kitöröltél... :DDD :DDD

(#29) Karma válasza lugosi (#28) üzenetére

LOGOUT blog

Nem valami érdekes, igazából csak hozzáírtam azt a félmondatot, hogy egyértelmű legyen a "Hja." :P

(#30) lugosi válasza Karma (#29) üzenetére

lugosi
(őstag)

Oké ;)

(#31) kapcsandika válasza atees (#27) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

Portot kell nyitni neki a tűzfalon. Nekem megy kívülről is, iOS-el és Droiddal is.

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.