Köszönet a cikkért, ez zseniális program, hajrá fejlesztők!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
Köszönet a cikkért, ez zseniális program, hajrá fejlesztők!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

Az ötlet nem mondható újnak. A PLEX media server, és PLEX media center kliens ugyanerre való. Pozitívuma, hogy mutatja a filmekhez a borítókat, értékeléseket, szereplőket, zenénél szintén bekategorizálja, és fényképeket tölt le az előadóról, stb.
Kliens ugyanúgy van Androidra is, ami elég kiforrottnak mondható, stabilan működik, sok funkcióval, beállítási lehetőséggel. telefonon, tableten egyaránt kiváló.
A PC-s klienst, a PLEX Media Centert meg már ne is említsem, amivel szintén lehet akár streamelve is nézni távoli gépen futó PLEX media server filmjeit is, valamint megosztani is lehet másokkal, a MyPLEX weboldalon.

Az alap AirPlay simán nem kompatibilis OS X-el?

Mondjuk a PLEX 5$ iOS-re...
Cikkhez: Nálam otthon be van állítva egy laptop rajta egy 500-as HDD. Arról megy a stream minden mobil eszközre, így nem számít hogy mennyi a belső memoriája a készülékeknek, mert szinte semmit nem használunk belőlük.
Nagyon szeretem az airplayit-et véletlenül akadtam rá, de nagyon bejövős, és elég sokat fejlődött mostanában stabilitás terén
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

Gondolom nem vágod, hogy mikor PLEX nem volt, az Applenél már akkor volt ilyesmi.
Apple fikázók részére: http://bit.ly/12peDfN

ez nekem ellentmondás a cikkben:
Érdekes próbálkozás tehát az Air Playit, ám a létjogosultságával kapcsolatban nem vagyunk teljesen meggyőzve. ... -><- ...Ez egy kétélű fegyver: egyrészt a sávszélességről és a karbantartásról nem nekünk kell gondoskodni, viszont sokan nem szeretik külső szolgáltatóra bízni a kényes adatokat.
miért nincs létjogosultság akkor ,ha azt akarja a felhasználó ,h ne a dropbox és társain legyenek a az adatai?? miért nem alternatívája ez a megoldás? 
Nekem ellentétes tapasztalataim vannak a Plexszel, instabil kliens és szerveroldalon egyaránt. Ami bevált eddig, az az Air Video volt (csak iOS
), illetve az XBMC. De ez utóbbit remote nem erőltettem.
You made 500000 invulnerability potions !
Nekem nem megy androidon.
Beállitva a server progi es amikor inditanám a táblagépen,mindig kilép a program.

WP7-re is van hasonló már régóta, és működik:
Nekem se megy, viszont Plex-et most probaltam, es mukodik, meg kicsit szinvonalasabb is.

Érdekesnek tűnik ez az alkalmazás! Este próbát is teszek vele... 

nofene, sikerült újra feltalálni a dlna-t?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

te miről beszélsz?

Androidon nem ér semmit. Legalábbis nálam is leáll csatlakozás helyett. :-(
Samsung Galaxy s3 + nokia N900 + acer aspire 1825PTZ stb. ELADÓ : http://hardverapro.hu/apro/elado_acer_aspire_1825ptz_netbook_tablet_ajandek_t/hsz_1-50.html

Olyan médiaszerverről tudtok, amit OpenWrt-re lehet telepíteni és van hozzá iOS/Android kliens?
Nekem is ez jutott eszembe elsőre.
De lehet csak hiányosak az ismereteim.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

ushare, és választasz hozzá tetszőleges dlna-képes alkalmazást droidra/szifonra. én pc-n a samsung allsharejét használom, droidon pedig az imediashare lite vált be mx video playerrel.
[ Szerkesztve ]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Úgy látom majdnem olyan mint az Air Videó, még az ios felület is, de ingyenes. Én már nem fogok váltani ha egyszer kifizettem a másikért a pénzt. Meg nem is volt még vele soha gondom.
iPhone dokkolós egérpad eladó! -»»http://href.hu/x/j2uf

értjük, akkor mindenki dobja el a kezéből az ios eszközét, és szaladjon androidos telefont venni, mert ott is elérhető ugyanez a funkció!!44

Én régebben az Orb-bal játszogattam. Az is tudja ugyanezt és szinte ingyen. Azért az iOS kliensért fizetni kell, ami a 3G-n keresztül is le tud játszani.
Ka nama kaa lajerama!

köszi, számomra nagyon hasznos válasz volt

Ez a progi nagyon jó! Feltettem a gépre, letöltöttem az app store-ból a klienst, és minden beállítás vagy egyéb setup nélkül meglátta egymást a kettő és működik. A streamelés sebessége kifogástalan, a keresés, tekerés stb. szintén. Átkódolni is tud, nekem nagyon tetszik ez a program.

Buta kérdés:
Ha nem megy a gép akkor nem érem el a megosztott mappákat igaz?
Iphone 4 & Ipad 2
Hja, így van.
[ Szerkesztve ]

Köszi!
Közbe kipróbáltam!
De csak saját wifi hálózaton megy máshonnan nem érem el sajna
Iphone 4 & Ipad 2

Állati kíváncsi lennék mi volt az amit először beírtál, csak utána kitöröltél...

Nem valami érdekes, igazából csak hozzáírtam azt a félmondatot, hogy egyértelmű legyen a "Hja." 

Portot kell nyitni neki a tűzfalon. Nekem megy kívülről is, iOS-el és Droiddal is.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan