2013. június 19., szerda

(#1) Squirrel

Squirrel
(senior tag)

Hatalmas otlet, de szamomra bizarr, igy is eleg sok nem kivant energianak, sugarzasnak vagyunk kiteve, ami persze nem artalmas, de megis no a daganatos betegek szama...

büdös a ****, de jó!

(#2) danih

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem majd akkor lesz aktuális, ha a kapott adat bennemarad az agyban :DDD

Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

(#3) KaiotEch

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyből ez a film jutott eszembe...

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#4) Ftomm

Ftomm
(senior tag)

ez tetszik, bár tényleg nagyon sok már így is az elektromos sugárzás körülöttünk!
ha ez működik, akkor annyi az NFC-nek...

[ Szerkesztve ]

(#5) Nexuiz

Nexuiz
(kvázi-tag)

Tényleg elsőre elég bizarr, de legalább majd nem kell kábelekkel bajlódni, egy érintés ide másik ide kis várakozás és adatátvitel kész. :))

Nem én voltam!

(#6) Spectrum

Spectrum
(fanatikus tag)

Csak az a probléma, hogy az emberi test, mint vezető a Microsoft szabadalma 2004 óta.

[link1]
[link2]

Remélem valami összejön a dologból és nem veszik a süllyesztőbe egy ostoba pereskedés miatt..

[ Szerkesztve ]

(#7) HENE válasza Spectrum (#6) üzenetére

HENE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem ismerem az USA szabadalmi jogát, de nem hiszem, hogy magát az emberi testet mint közeget szabadalmi oltalom alá lehetne helyezni. Gondoljunk csak arra, valaki levédetné a rezet, az üvegszálat meg a levegőt. A MS valószínűleg a technológiára kapott szabadalmi oltalmat. Ha ez a mostani eltér attól, akkor nincs semmi gond.

''Csak ülünk itt a sötétben mint a drogosok.'' by Ula

(#8) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

És ebayen lehet majd egy dollárért kapacitív sétabotot és kapacitív cipőket venni, hogy otthon megismerjen a lábtörlő :D

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/ ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#9) FlekkeN

FlekkeN
(fanatikus tag)

Bedughatlak a készülékembe?
Bedugám magamat a készülékedbe.

Máris új szókapcsolatok jönnek létre.

(#10) sztanozs

sztanozs
(senior tag)
LOGOUT blog

A jövő szoftverinformációkalóz technológiája. :)

Mindig alá akarom írni... :(

(#11) danikollar

danikollar
(senior tag)

Valaki megérint és ellop tőled egy csomó adatot, egy-két filmet! :D

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=danikollar

(#12) raper válasza FlekkeN (#9) üzenetére

raper
(senior tag)

Egy hölgy előtt állsz és megkérded Tőle?

Connected Me? :) Vagy....

(#13) maross

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minek wifi, ha egyszer foghatom ket oran keresztul a hangszorot, hogy szoljon? Nem igazan ertem a koncepcio elonyeit.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#14) patex1983

patex1983
(senior tag)
LOGOUT blog

Azta :Y
Na ez már tényleg sci-fi-be illő.

(#15) nXu válasza maross (#13) üzenetére

nXu
(kvázi-tag)

Nem arról van szó. Képzelj el pl egy átlagos Sennheiser fejhallgatót, amin eddig a telefonodról szólt a zene. Na most ugyanezt, csak nem gyűröd szét a kábelt, nem gabalyodik össze a zsebedben és semmi baja nem lesz, lévén nincs is.
Ja, és nem meríti az akksit sem úgy, mint a bluetooth, mert nem rádiós kapcsolat.

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, és ha ez valóban összejön, viszlát, NFC!

(#16) wwenigma válasza nXu (#15) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Zsír, tehát szupravezetők vagyunk szobahőmérsékleten...

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#17) bambano

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

milyen pompás ötlet az emberi testben egyébként jelenlevő feszültségeket összezavarni egy halom külső adattal... idióták.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#18) kiszi07

kiszi07
(tag)

Hatalmas ötlet! :DD

Matricák eladók (Intel, Amd, Dolby, Saphhire,Gigabyte) apro/matricak_eladok_proci_lap/hsz_1-200.html

(#19) JColee válasza nXu (#15) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy a francba ne meritene az akksit?

Én már a következő rendszert is utálom.

(#20) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem azonnal ez jutott az eszembe :DD :DD :DD

[link]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#21) blackrulz

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pillanatokkal ezelőtt kaptuk a hírt, miszerint a utorrent hivatalosan bejelentette, az új logójukon Shiva fog szerepelni, a hinduk szerverparkokat égetnek.

a rendőrség keresi továbbá a képen látható, illegális filecserélőket.

segítségüket köszönjük ;]

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#22) Nexuiz válasza blackrulz (#21) üzenetére

Nexuiz
(kvázi-tag)

:DDD :DDD

Nem én voltam!

(#23) nXu válasza JColee (#19) üzenetére

nXu
(kvázi-tag)

Nem meríti annyira, mint a bluetooth.

wwenigma: miért, egy sima fülhallgató-kábel szupravezető?

De csak egy példát mondtam, a cikkben szerepel jóval több felhasználási terület.

[ Szerkesztve ]

(#24) maross válasza nXu (#15) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehhez is ugyanugy kell egy ado, egy vezeto felulet, es egy vevo, utobbi ugye a sennheiser fulesben. Miert nem jo wifis/radios/akarmisnek? Lehet kevesbe meriti az akksit, de mindig pontosan fel legyen tapasztva a vevo resze a boromre, kellemetlen. Nem mondom, biztos jo valamire, de sok ertelmet nem latom az allva tapsolasnak.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#25) JColee válasza nXu (#23) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Meg mindig nem ertem, mibol gondolod, hogy kevesebbet fogyasztana.

Én már a következő rendszert is utálom.

(#26) Rayyy

Rayyy
(fanatikus tag)

Ezt az ajtónyitást nem értem.
Képes a tekknológia felismerni az egyes embereket (vagyis egy bizonyos ember elmentett bőr-profilját) és ez alapján csak ennek az egy embernek az érintésére nyílik az ajtó? Mert odáig rendben van, hogy vezetjük az áramot, de ez azt jelenti, hogy áramon kívül mondjuk DNS-infókat is küldünk magunkról az adott eszközbe?

(#27) Komplikato válasza Rayyy (#26) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Nem. De képzeld el ajtónyitó kód egy tárgyban van amit viselsz (óra, fülbevaló, akármi), mondjuk olyan tárgyban amit sokkal hamarabb veszel észre ha eltűnik mint a kulcscsomó ... és nem kell elővenned semmit sehonnan csak megfogod a kilincset. Amire te gondolsz az valami RFID chip lenne a bőröd alatt, de ahhoz meg sem kéne érinteni kilincset, csak az nem sokan vállalnák be. :D

[ Szerkesztve ]

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#28) Rayyy válasza Komplikato (#27) üzenetére

Rayyy
(fanatikus tag)

Tehát mondjuk aktiválom a nyitó kódot az órámban, ami az érintésemen keresztül megparancsolja a kilincsnek, hogy nyíljon ki? Így már érthetőbb.

(#29) macilaci78 válasza nXu (#15) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ehhez az kellene, hogy a telefonom a bőrömmel érintkezzen. Télen majd az alsógatyámba teszem szerinted? :W

De ha ehhez is annyira jó csatlakozás kell, mint az EKG-hez, ahol smirglivel szőrtelenítik a felületet, akkor felejtős. :N

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#30) bloomberg

bloomberg
(tag)

És mikor tudom majd az okostelefonomat feltölteni mindössze azáltal, hogy megfogom?

A sokat telefonálók előnyben :)

(#31) Parson válasza Rayyy (#26) üzenetére

Parson
(őstag)

Nem kell hozzá DNS-infó. Totál felesleges. Íme a válasz a kérdésedre.

──────────────── P r o / E N G I N E E R ────────────────

(#32) Alchemist válasza Squirrel (#1) üzenetére

Alchemist
(őstag)

Lehet hogy előbb kéne az EM sugárzás miatt kikukázni a mobilt, mint ezt a megoldást...

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#33) Apika válasza blackrulz (#21) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Ez ütött! :DDD

(#34) rolii21

rolii21
(tag)

Fuhh nagyon durva:O

Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá' F.sz kivan.

(#35) Apone33 válasza blackrulz (#21) üzenetére

Apone33
(őstag)
LOGOUT blog

Komoly. :C

Play Hard!!!

(#36) FlekkeN

FlekkeN
(fanatikus tag)

Telefonod a zsebedben fülhallgató a füleden és hallgatod a zenét vezeték nélkül. Azután véletlenül megfogsz egy villanypásztort és felrobban mindkét készülék. Az egyik a füleden a másik a gatyádban.

(#37) rolii21

rolii21
(tag)

Jajj. Veletlenul nem fogunk meg villanypasztort.:)

Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá' F.sz kivan.

(#38) csuha

csuha
(kvázi-tag)

Lehet hogy már csak én vagyok kicsit öreg meg begyöpösödött... de mi a f*sz....
Örülök ha nem fáj valamim nemhogy adatokat küldözgessenek át rajtam :))

Ez van... de nekem több kell, ez van... hát tegyél érte...

(#39) rolii21 válasza csuha (#38) üzenetére

rolii21
(tag)

Nyilvan nem faj:D Csak az idegeket roncsolja. Amm nem tom nem hinnem

(#40) Gdi válasza blackrulz (#21) üzenetére

Gdi
(tag)

Ez tetszett :)

Az első hsznek is igaza van a maga szarkasztikus megfogalmazásával.

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#41) csuha válasza rolii21 (#39) üzenetére

csuha
(kvázi-tag)

Nem is a fájdalomról beszélek hanem az esetleges hatásairól.. hosszabb távon :D

(#42) rolii21 válasza csuha (#41) üzenetére

rolii21
(tag)

Az csak jo egy esetleges tulzott toltes felgyulemlese eseten h valakit meg tudsz szivatni a kis villammal ha hozza nyulsz:) Amm nyilvan ez nem jon letre es nem is erre gondoltal:D Mondjuk ha az egyik ilyen vevot a fejemre teszem akk az agyamat is megzavarja?

(#43) csuha válasza rolii21 (#42) üzenetére

csuha
(kvázi-tag)

Nekem bőven elég ha picit magasabb a vérnyomásom már attól is szédülök :P

(#44) lujó55

lujó55
(PH! addikt)

biztos egészséges.
de ugye nem fogja kedvezőtlenül befolyásolni a spermiumok működését? :F

(#45) csuha válasza lujó55 (#44) üzenetére

csuha
(kvázi-tag)

Áhhhááá... rátértünk a lényegre :DD

(#46) lujó55 válasza csuha (#45) üzenetére

lujó55
(PH! addikt)

topic-related HSz. volt :K

(#47) lapa

lapa
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez egy tök életképtelen technológia mert nem lehet messziről, a felhasználó tudta és akarata nélkül minden malicsúz dolgot művelni vele. milyen ósdi földhözragadt már.

(#48) Enszuke válasza Nexuiz (#5) üzenetére

Enszuke
(őstag)

Azt nem ertem, hogy fog tortenni a fizetes? Mert vagy folyamatosan adom az azonosito jelet, de akkor merul az aku es a buszon barki leuritheti a szamlamat, vagy tennem kell valamit, hogy elinduljon az adas, akkor viszont ertelmet veszti a dolog.
Az NFC-vel is ez a gondom. Ha jol tudom, valami rfid szeru dolog, abbol pedig a passziv verzio egy nagyobb - de meg mindig hordozhato es megfizetheto - antennaval 1 meterrol is leolvashato.

Nintendo WII rengeteg tartozékkal eladó

(#49) FlekkeN válasza lapa (#47) üzenetére

FlekkeN
(fanatikus tag)

Azért mondjuk jó lenne ha az adatokat egy idő után megtanulnád befolyásolni, azután fel SSH-zol a gépre és máris a mátrixban vagy. Rögtön sci-fi.

(#50) Kopi31415

Kopi31415
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meghekkeléskor szívleállást fog okozni?
Ha defibrillátorral kiütöm bélát, esetleg kivégzem villamosszékben (ála Wednesday Adams) akkor új adatot hozok létre, törlök mindent, vagy mi lesz? Az új adat az én szellemi tulajdonom lesz? He ezzel sikerül kinyernem béla minden emlékét, akkor azok is az én szellemi tulajdonomat fogják képezni? Egy fullhD 3D háromórás film átküldése mennyi ideig tart? Végig fognom kell a készülékeket? Több emberen keresztül is megy? elektromos hálózathoz az interfész jó lesz konnektornak? Két ujj bele és töltöm a telót?

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.