2013. május 24., péntek

(#1) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Grat hozzá, bár én 240 rugót nem adnék soha laptopért.

Mellesleg ha azt akarod kapni, amit kinéztél, javaslom a netről rendelést, a helyi boltoktól már elszoktam (én is Békés megyei vagyok). ;)

[ Szerkesztve ]

(#2) maxisama válasza misx (#1) üzenetére

maxisama
(kvázi-tag)

legalábbis ennyiért nem ilyet :C

wasd4.hu | Videójáték Magazin - Cikkírókat, tesztelőket keresek!

(#3) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Grat a notihoz.Használd egészséggel.

(#4) Digital válasza maxisama (#2) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Akkor milyet?
Szerintem korrekt gép!

[ Szerkesztve ]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#5) Ursache válasza maxisama (#2) üzenetére

Ursache
(fanatikus tag)

Hát, mert egy fos dell biztos jobban megéri :D A kétszer akkora ár mellett, mert mindenki a supportra huzigálja ;]

REJTETT SZÁMOT NEM VESZEK FEL!

(#6) cer

cer
(tag)

Annyit tudnál mondani még róla, hogy meddig hajtható a kijelzője?
Csak azért mert egy 180-ba hajló core i-re vadászok és ha ez tud annyit akkor felkerül a cetlire.

" Nosce te ipsum " _ Hp Elitebook-ok a legjobb áron _ Nálam -> a HA-n

(#7) Szpisti

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Szuper a laptop, még játékra is alkalmas, ha le akarnám cserélni az asztalimat, ennél lejjebb nem adnám...
Amúgy tényleg drága boltban vásárolni, ha megnézed, ( http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/5146_acer_aspire_5942g-334g50mn_15_6_quot/ ) sokat spórolhattál volna, és még úgy is két nap múlva nálad a gép...

"Nem lehet minden dáccórájt!" - by keresztapám

(#8) DaveJr válasza Ursache (#5) üzenetére

DaveJr
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ha nem is Dell(már nem sokkal drágábbak, de tény h a legutóbbi modellek nem lettek jók felszereltségben) de egy HP, Lenovo, Toshiba belefér egy ilyen árba. És tartósságban biztos jobbak az Acernél...Sajnos nagyon sok olyan Acer-rel találkoztam ami nem bírta 1-2 évnél tovább.
De kívánom hogy a cikk íráját sokáig szolgálja az Acer gond nélkül!:)

És ajánlom megvásárolni az Acerhez a plusz 2 év kiterjesztett garanciát!!!

[ Szerkesztve ]

(#9) McKane

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

valami op.rendszer volt hozzá?

(#10) sutszi

sutszi
(őstag)

Üdv!

Grat a géphez. Már egy ideje nézegettem ezt a típust. Van i5 és i7-essel szerelt verziója...
Az árát pedig nagyon megérte szerintem így is, hogy kicsit drágábban kaptad meg.
Usanotebook, szerintem általában drágább, és még itt is online rendeléssel 223K, de személyes átvételnél 230.
Iponnál is 230K körül alakul. Tudom ezek mostani árak de pár hete is ennyi körül alakultak.
Sebaj, a lényeg, hogy van egy fasza géped! :K :K

Körbe lehet nézni milyen gépek vannak manapság.
Gyalázat, hogy sokszor legalább egy eSATA vagy FireWire közül egyik sincs a gépben.
Némelyik újabban még az ExpressCard-ot is nélkülözi... :W :W :W

(#11) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 5740G van, a kisebb tesója. Szintén kiváló noti, ~50k-val kevesebbért :)

műanyag/plexi gömböt keresek! http://tinyurl.com/c864gof

(#12) rizso válasza BloodyEddie (#11) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Grat a géphez! :) Azt a sok extra gombot meg a hangerőszabályzót(és persze a gombok háttérvilágítását) elfogadnám az asus-omon is :U

(#13) blueMerle válasza DaveJr (#8) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Sajnos nagyon sok olyan Acer-rel találkoztam ami nem bírta 1-2 évnél tovább.

És konkrétan ezzel a modellel van tapasztalatod? :U :U
Imádom, mikor az emberek általánosítanak. Igen, van az Acernek hulladék kategóriája de _ez nem az_.

[ Szerkesztve ]

ZTE Grand X IN, SGS4

(#14) mexicanraven válasza Ursache (#5) üzenetére

mexicanraven
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmm... Ha a delleket hordozzák, mi történik az "écerekkel"? Aki egy kicsit is tájékozott tudja mit nyújtanak ezek a gépek minőségben! (ált. nem sokat)

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#15) hoffman_ válasza blueMerle (#13) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Édesanyáméknál a cégnél, a "flotta" csupa Acer gépből áll, van jó pár darab, újabb-régebbi, kisebb-nagyobb, és - kopkopkop - nincs velük probléma, jó rég óta. Ez a gép nagyon tetszik, számomra is tökéletes lenne (kivéve, hogy hdmi-t nem találtam rajta, ami ha nincs, az szgyenletes dolog :D)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#16) adamka16

adamka16
(őstag)

Nem rossz kis noti, bár én elvből nem vennék soha Acer notit az fix.

ELADÓ!!! -->>> http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=adamka16&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#17) Pano

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kis írás grat! :C

DE én is csatlakozom ahhoz, hogy 240-es kerettel tuti nem vettem volna ACER-t.

Szeretem a kettes számrendszert(1), vagy mégsem(0)?

(#18) eddie303 válasza mexicanraven (#14) üzenetére

eddie303
(őstag)
LOGOUT blog

A minosegre vonatkozo dolgokkal egyreszt egyetertek (kopik a festek roluk, stb) de hosszu tavon megkockaztatom, hogy elege megbizhatok, s azt az idotartamot, amire terveztek, siman at lehet huzni vele. Dell-nel sokkal van olyan tapasztalatom, hogy vasarlas utan 2-3 (olyan is van, hogy kevesebb) evre az akku teljesen feladta a harcot, nem is tolt. Ebbol van latitude, ami eredetileg 4-6 orat birta kb.

Linux.... The choice of a GNU generation.

(#19) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én most tutira egy TimeLineX-et vennék ha futná rá, egész pontosan a tesztelt modellt. 3 év gar, jó VGA, korrekt akkus üzemidő, hibátlan ergonómia. Egyszerűen tökéletes.
A tesztelt gép elég jó, de maga a teszt nem sok konkrétumot tartalmaz a hibákról, illetve a teljesítményről. Kezdetnek azért nem is rossz.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#20) simonzé válasza adamka16 (#16) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom még nem volt Acered, csak Stereotypiád. Divat mondani, hát te is mondod. Az Acer nem véletlenül lett a világ második (nemsokára első) notebookmárkája, már a HP-t is lenyomja. Ennyi hülye vásárlót... :P

(#21) hoffman_ válasza simonzé (#20) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott a pont.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#22) SymbianOS

SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elsőre ferrarit? :DDD Én Intem HD vga-val nyomom, olyan notit még nem gyártottak le ami képes az asztalit helyettesíteni.

Minarelli 40mm-es dugattyú eladó! - Pjurvjú :D - ez jó: http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs - birkák! :P

(#23) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes gép. Nekem az a multimédia gombsor jobb oldalon nem jön be. Főleg a hangerő szabályzó tárcsa. De használd egészséggel.
Az ára meg annyi amennyi. Ezt annak mondom aki sokallja, a technikát meg kell fizetni. Nekem használtan került ennyibe a gépem anno. :B
Amúgy az Acer egyre jobb gépeket gyárt.

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#24) adamka16 válasza simonzé (#20) üzenetére

adamka16
(őstag)

megfordult pár 130e+ -os acer a kezeim között, de egyik sem hagyott bennem mély nyomot. meg benn a wifi a notiba, Win7 ready-ként reklámozzák és sehol egy vista vagy win7 driver :) csak a jóöreg xp. meg benn a webcam a notiba de beépített mikrofon az nincs. és még sorolhatnám.... :K ;)

jah... és a két USB volt összesen az egész gépen. azok is jó szorosan egymás mellett. nem régi gép volt....fél éves most kb

[ Szerkesztve ]

ELADÓ!!! -->>> http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=adamka16&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#25) sutszi válasza adamka16 (#24) üzenetére

sutszi
(őstag)

Az lenne a kérdésem, hogy feltűnt-e a szóban forgó gép ára. (240K ) Azért ez egy más súlycsoport mint amikről beszélsz.

Látom "jól" tájékozott vagy. Mutass egy szerinted "csúcs márkát" ami ugyanezeket tudja és árban nem lehet magasabb ennél mint 15%. Kösz.

(#26) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jók ezek a notik, nekem egy régebbi változata van meg (5920g). 2 éve vettem és most ment tönkre (tippre az alaplap). És ez utóbbi a probléma, ugyanis a szerviz nem Magyarországon van, ráadásul már lejárt a gari is...

Kívánom, hogy neked nagyobb szerencséd legyen.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#27) varga911

varga911
(senior tag)

Amit nem értek, hogy az első képen van numpad, a többin viszont nincs. Kétféle billentyűzettel kapható? Nekem pl. első szempontok között van, hogy van-e.

Üdv. :)

(#28) adamka16 válasza sutszi (#25) üzenetére

adamka16
(őstag)

Csak neked!
[link]

khm.... inkább egy Sony Vaio... szerintem :)

jaaah.... és míg el nem felejtem... ebben Core i5 van ;)

(#29) adamka16 válasza sutszi (#25) üzenetére

adamka16
(őstag)

sorry....

[ Szerkesztve ]

(#30) csokislecso válasza McKane (#9) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Igen, volt hozzá Win 7 Home premium

Soha ne add fel.......... csak ha van rajta elég bélyeg//// Minden szinten szinte semmi

(#31) PhoenixK

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

"A bluetooth sajnos nem működik pedig elvileg van a gépbe, amikor bekapcsolom fel is villan pár másodpercig de életre kelteni nem tudtam."

Most akkor van benne, vagy nincs? Mert ha van, akkor olvass utána, hátha csak driver-gubanc van vele, de ha nem, akkor vissza minden! Ha már ennyit fizettél érte, akkor működjön mindene!

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#32) csokislecso válasza varga911 (#27) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Num pad valszeg 17ˇ"-os verzión van mert erre tuti nem férne.

Soha ne add fel.......... csak ha van rajta elég bélyeg//// Minden szinten szinte semmi

(#33) SymbianOS válasza ollie (#26) üzenetére

SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bővítetted volna ki.
Ez csak azért van, h ha majd eladom akkor oda lehessen írni.

Minarelli 40mm-es dugattyú eladó! - Pjurvjú :D - ez jó: http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs - birkák! :P

(#34) BloodyEddie válasza adamka16 (#24) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

5740G.

Win7 Home Premium X64-el, és csak Win7es driverekkel. Januárban jelentették be, kb márciustól kapható. 4 usb, beépített mikrofon, és minden anyámkínjával felszerelve, ami nekem kell.

műanyag/plexi gömböt keresek! http://tinyurl.com/c864gof

(#35) adamka16 válasza BloodyEddie (#34) üzenetére

adamka16
(őstag)

oké. de egy 130-140e Ft-os notin azért legyen már 4 usb minimum...

(#36) Titan44

Titan44
(fanatikus tag)

Én is notin játszom, habár Asus géppel nyomom de ugyancsak Radeon HD 1 Gb memóriával. És nagyon flottul mennek rajta a dolgok. :))

Titan44 felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#37) csokislecso válasza cer (#6) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

A kijelző max. eddig hajtható: [link] nem tom h ez elég e neked. Egyébként bátran ajánlom ezt a gépet :K

(#38) Chaser válasza blueMerle (#13) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az hogy hulladék-e majd 1 év múlva fog kiderülni:)
Mindenesetre aki vette a +2év garkiterjesztést én megvenném a helyében, 20-22k körül van, ha beüt a ménkű ennek többszörösét fogja "visszahozni".

ollie: A kinti szerviz miatt nem vennék acert, bár a timeline-x eléggé csábító...de nem:) Ha a lap adta meg magát kb lehet kukázni a gépet :U Ha már nem garis viheted bármelyik szervizbe, de egy lap 50k-tól indul + 10-20k beszerelés...

SymbianOS: Nagyon helyes, én se tennék másképp. Lehet fikázni a dellt mert drágább asusnál, acernél, de ne felejtsük el, hogy 99%-ban 3 év alapgarival vannak, sok esetben nbd kiterjesztéssel, ahol sehova nem kell vinni a gépet, a szerviz megy hozzád, nem futár. Az én 1.5 éves gépemre még van 2.5év, az alapból 4 évvel volt. Sajnos ilyen nbd gar sincs acernél.

[ Szerkesztve ]

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#39) SymbianOS válasza Chaser (#38) üzenetére

SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én amit tudtam aktiváltam, véletlen sérülés gart is. :DDD

(#40) sutszi válasza adamka16 (#28) üzenetére

sutszi
(őstag)

Grat. Nem rossz kis gép azt el kell ismernem.

DE, személyes véleményem ami miatt nem tetszik ez a gép:

- Kisebb az akksi.
- Gyengébb a webcam.
- A Sony az összes CPU-ban letiltja a hardveres virtualizációs képességeket. Nem nagy cucc, átlag usernek 0. Nekem sokat számít. Meg különben is, ha az Intel adja, miért veszi el.
- Nincs eSATA
- Sem FireWire - ez utóbbi egy Sony-n elég fatökűség. :W
- VGA 1: érdekelne milyen típusú memóriát tettek az 5650 mellé. Ezzel nagyon szeretnek vakítani a gyártók manapság. Láttam pár példát.
- VGA 2: Nemrég az ATI összevonta a driver támogatását, és nem külön ad ki mobility/desktopra. Persze fenntartotta a lehetőséget, hogy amelyik gyártó akarja továbbra is saját maga készíti a driver támogatásokat. A Sony pedig utóbbi lehetőséget választotta, így az ATI oldaláról letöltött driver nem támogatja a Sony gépeket. Jelen pillanatban márciusi az utolsó driver.

(#41) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Egy 8 cellás akksi belefért volna és a bal oldali bill kialakítás nem tetszik. Én se adtam volna ki 240 ezret notebookért, de ha Neked tetszik....

(#42) rekid

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

Eloszor is hasznald egeszséggel a geped!
Masodszor: Hat nemtudom. Egyre jobbak az acerek is tény, azert mar messze nem olyan rosszak mint par eve voltak. De azert 240 ezer garibovites nelkul egy acerért meredek huzas. De kivanom hogy Te legyel az aki racafol a sok hitetlenre. :)

Dell és tarsai: Lehet fikázni az árat és a felhozatalt, csak mutassatok akkor meg egy gyártót aki 4 év garit lepakol a gépe mellé olyan szervizzel ahol érvényesíteni is tudod azt.

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Desire LeeDroid | NEXUS 7

(#43) goodboy007

goodboy007
(fanatikus tag)

Én ilyet vettem még április elején.

Viszont elég hamar kifutott a 7740G széria, ezeken igazából semmi változtatás nincs a kijelzőméretet és a -szerintem felesleges- jobboldali multimédia konzolt kivéve. Ja de, az enyémbe 0,3-as webcam van, na bumm.
Azt pedig plánen nem értem, hogy miért emelték fel ennyire az árát -bár az is lehet, hogy rossz helyen vetted- én 195k-ért vettem itt Pécsen egy kiskerben és a fő komponensek -proci, vga, ram, hdd- ugyanazok.

Ennek ellenére azt mondom jó vétel volt, 250k-ért sem kapsz ekkora teljesíményű más márkák közül. Race Driver GRID lazán megy 1280x720-ban, minden maxon, AA is, úgyhogy teljesen megfelel a kor követelményeinek.

Használd egészséggel! :R

szerk.: Az egyedüli, ami nem tetszik a dizájnon, az a kurzorgombok kialakítása, SZVSZ jobb lett volna megmaradni a hagyományos méretnél, de szokható. A látványos bekapcsológomb viszont nekem bejön.

[ Szerkesztve ]

"Ma már a tábortűzből is mindenki dízelt akar, a CD-rom lesz sírom is, mely iPod és eltakar."

(#44) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis noti, korrekt teljesitménnyel. Grat. :C

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#45) goodboy007

goodboy007
(fanatikus tag)

A gariztatásról meg annyit, hogy szobatársam ősszel vett egy kisebb típust -2,1-es AMD proci, HD4570, 3GB ram- és most szart be neki a kijelzője.

Csehbe vitték, múlt hét csütörtökön vitte el a futár és kedden küldték neki az SMS-t, hogy kész a noti, átvette a szállító és csütörtökre itthon lesz. Ma hívta barátnője, hogy meg is érkezett, szóval az egy hét átfutás szerintem teljesen korrekt és kibírható. Bár nem tudom ez más gyártók esetén mennyi időt vesz igénybe, gondoltam megjegyzem.

"Ma már a tábortűzből is mindenki dízelt akar, a CD-rom lesz sírom is, mely iPod és eltakar."

(#46) adamka16 válasza sutszi (#40) üzenetére

adamka16
(őstag)

viszont erősebb a prockó... erről megfeledkeztél.
mondjuk ha az egész hardvert ki akarod használni akkor totál mindegy mekkora akkud van benn. webcam? 1 vagy 2 mpixeles már olyan mindegy.... én biztosan nem ezt választottam volna ha már ennyit kiadok notira. még ha a sonynak gyengébb akkuja van meg nincs benne firewire+esata. amit mondjuk az életbe nem használnék! de lehet vannak még így sokan...
az meg a másik, hogy számomra a VAIO olyan mint egy olcsósított MacBook! na meg a dizájn...

(#47) csokislecso válasza LA_COSTE (#41) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

"Én se adtam volna ki 240 ezret notebookért"
Szabad megkérdeznem, h miért nem? :U

(#48) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1. A jó noti nem romlik el garanciaidőn túl sem. :)
2. Az egyik előző Notim egy Latitude D620 volt. Full alap gép, egy vagyonért, de a cég vett flottában vagy százat. Egy év alatt két akku ment tönkre benne (nem garis téma, 60e/db áron cserélték :Y), aztán az egész alaplap is. Az iroda 70 gépéből több mint 20-nál volt gar. probléma az első másfél évben Nesze neked 3 év garancia. Inkább kértem helyette egy HP-t.
3. Privátban volt Gateway, Acer, és most emachines E725 és egy AMD-s Acer Aspire 5536. Egy évesek, mindkettő jól van, köszönöm. A laikus nejem nem adta az emachinest egy jóval jobb HP-ért, pedig egy hétig azt használta. :D Asszem ez mindent elmond
4. Az Acer support oldala kiváló. Ott van az a Win7 BT driver, csak rossz helyen keresed.

(#49) Saint_ válasza simonzé (#20) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

nekem volt. ráadásul HP-ről képes voltam váltani Acerre. most ujra HP-m van :D

#47 csokislecso: még én sem adtam ki notebookért 240k-t, de adnék ki mondjuk, csak nem acerre. mostmár lehet akármiylen, ha egyszer rossz a rapasztalatom, akkor elfogult leszek

[ Szerkesztve ]

When I thought I could be strong...

(#50) LA_COSTE válasza csokislecso (#47) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Az egyik, hogy nem játékra venném. A másik, hogy ebből a pénzből kettőt is meg tudok venni. És végül: nem áldozok ennyi pénzt erre. Ennyi röviden.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.