2013. május 18., szombat

(#1) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na akkor most jöhet egy újabb topik ami arról szól majd, hogy kinek milyen HDD-je van/volt és mikor hogyan ment galyra. ;]

Amúgy szvsz most a WD kínálata jobbnak mondható már ami a desktop HDD-kat illeti. A Seagate új Mementus XT noti merevlemeze viszont egy érdekes kezdeményezés. Remélhetőleg csinálnak majd belőle 7200es 3,5ös verziót is.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2) Brutális eb válasza Oliverda (#1) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na akkor én önmagammal fogok vitázni mert a haldokló segate melett tegnap bekerűlt egy wd vinyó. :)

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#3) ZCoyote válasza Oliverda (#1) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Nekem még nem ment gallyra vinyóm. De azért a Seagate-ek szarok :DDD

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#4) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem eddig a Toshiba, Fuji és a WD lemezei váltak be maradéktalanul. :D

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#5) zoli03 válasza Oliverda (#1) üzenetére

zoli03
(senior tag)

(#6) Lars

Lars
(őstag)

"a papíron a Kajmán-szigeteken bejegyzett, de Kaliforniából irányított Seagate"
Ez csak nekem szúr szemet ? :D
Lehet hogy ennek is köszönhető a jó kis profit. Nem viszi el úgy az adó :DDD

(#7) FRENK1988

FRENK1988
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehhez hozzájárultam én isssss :C

Honnan tudjuk, hogy a bitek nem nőneműek? -Nincs olyan állapotuk, hogy "talán". | http://bit.ly/11AYsM6 <<< HP Compaq 56 Hibás laptop eladó

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá WD :) Eddig nem csalódtam benne.

ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) z0d1AK válasza ^Clown (#8) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem is.
A Seagate felvásárolta a Maxtor-t is, nem?

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#10) FRENK1988 válasza z0d1AK (#9) üzenetére

FRENK1988
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen.
Nekem egyszer volt egy olyan HDD-m amin Seagate "felségjelzés" volt de a tipusa meg - DiamonxMax21 - az meg a jól ismert Maxtor volt

Honnan tudjuk, hogy a bitek nem nőneműek? -Nincs olyan állapotuk, hogy "talán". | http://bit.ly/11AYsM6 <<< HP Compaq 56 Hibás laptop eladó

(#11) ^Clown válasza z0d1AK (#9) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, fel. Sokan szidják/szidták a Maxtort, nekem hosszú évekig (több, mint 5 évet - a vinyót 2002-ben vettem) ment egy 60 gigás, semmi nyűgje nem volt. De a sok negatív tapasztalatot olvasva kezdem azt hinni, hogy ez pusztán mák volt.

ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) zazahoho válasza ^Clown (#11) üzenetére

zazahoho
(őstag)

nem csak neked volt mákod,itt van nálam egy ősgép (beállt a proci ventije,de úgy ,hogy kézzel alig lehet megmozdítani :((( )abban 2004 -es maxtor van és hibátlan!!
wd mindig is jobb volt ,reméljük az is marad

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#13) Killing válasza ^Clown (#11) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem egy 80GB-os maxtor teljesít a gépben már 4 éve. Semmi hangja nincs, megvagyok vele elégedve.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#14) sheratan válasza ^Clown (#11) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a fiókban van 3 maxtor vinyó, már régen nem használjuk őket itthonra (főleg amióta a szüleimnek vettünk egy nettopot, vagy minek hívják ezt). az múltkor elővettem őket, hát az egyiknek olyan hangja van, hogy a porszívó megirigyelné, de talán még egy-két régebbi Tupoljev gép is...

saját felhasználásra általában én is WD-t szoktam venni, illetve a laptopban Hitachi van, ha jól emlékszem, és egyikkel sem volt soha semmi baj.

Nexus 4 @ CM10.1 + intersectR

(#15) Kriza

Kriza
(őstag)

Na... 1x HSZ. után tényleg témánál vagyunk... :DDD

Kiváncsi vagyok, hogy a WD erősödésében mennyi szerepe volt a Seagate tavalyi firmware problémáinak.

www.megszoritas.hu <---eladó domain. Ha érdekel, írj privátban | Stephen King - A Setét Torony (Európa kiadó) 1. kötetetét megvásárolnám.

(#16) Sziszka_88

Sziszka_88
(kvázi-tag)

Nekem is eddig csak Seagate, WD vinyóim voltak eddig nem volt bajom egyikkel sem ,de a Seagate-t szeretem halk, gyors, nem melegszik.. nekem bevált!

[ Szerkesztve ]

(#17) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem samsung vinyóim voltak, meg egy maxtor az utóbbi évtizedben, tavaly vettem egy seagate 7200.12-t, 1 hónap után már hibás szektoros volt, eddig minden más vinyóm minimum 2 évig hibátlanul bírta. Uh nem meglepő hogy a seggét veszít... nem selejtet kéne gyártani.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#18) Sanyix válasza ^Clown (#11) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor még jó volt a maxtor, utána lett szar. Én is 2001-ben vettem egy 20 gigás maxtort 7200rpm-est, és 6 évig ment.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#19) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én legutóbb notiban cseréltem vinyót. Seagate-ről WD-re, de nem azért mert elromlott hanem mert nagyobb kellett, a Seagate-et meg megtartottam külső HDD-nek.

(#20) z0d1AK válasza ^Clown (#11) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Nálam volt több 40GB-os Slim Maxtor vinyó, nem volt velük gond, csak melegedtek, asszem.

Mondjuk most vettem és adtam el egy 160-as bad sectorost is :C

Szóval válogatni kell ott is.
De az irodában az egyik srác egy WD-t hozott vissza, 500-as, tegnap jött a nagykerből, betette a gépbe, és kattog, fel sem ismeri. Tehát ott is lehet szar...

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#21) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Besegítettem még 1 darabbal, ma vettem egy WD Caviar Blue 500GB-os vinyót. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#22) bul07

bul07
(őstag)

nekem Maxtor D540x-4k jó tapasztalataim voltak most is van még az asztalomon 3-4 darab igaz rég nem próbáltam őket
az egyiket leejtettem az utcán betonra csúszott még vagy két métert meg kis darab letört belőle, utána beraktam gépbe és működöt rendesen
ugyanilyen többször földhöz(beton) volt vágva de nem hibásodott meg

ezt egy mostani vincseszterrel nem próbálnám ki

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#23) ntomka válasza ^Clown (#11) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is működik még itt egy 60-as maxtor, kb. 8 éve és hibátlanul. A nagy hangján kívül semmi baja, igaz, sosem volt halk, mert 7200rpm-es és régen más volt az emberek zajküszöbje, jobban hozzá voltunk szokva a hangos pc-khez. :)

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#24) Jim Tonic válasza ^Clown (#11) üzenetére

Jim Tonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem 5 volt, mindegyik meghalt. :)

Ki emlékszik a jó, öreg Quantumokra? A Quantum Fireball nagyon jó volt a maga idejében. Aztán a HDD divízió a Maxtorhoz került.

Enter any 11-digit prime number to continue...

(#25) _Scythe_

_Scythe_
(fanatikus tag)

IBM & Memorex -> Quantum -> Maxtor -> Seagate
Samsung -> WDC (?)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.