2012. május 23., szerda

(#1) tusi74

tusi74
(őstag)

Azért nem kellene ennyire tolongani ennél a cikknél. :D

Én szeretem a Vaterát, és nagyon örülök, hogy ők nyertek. :C

Ugyanígy örültem volna, ha az Edigital nyer, mert az a másik kedvencem. Imádok náluk vásárolni. Megrendelem a cuccost T-Online kedvezménnyel, beülök a kocsiba, és mire a bolthoz érek, már jön az SMS, hogy a cucc átvehető. Így a netes kedvezmény is megmarad, és a cucc is nálam van.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#2) huygens válasza tusi74 (#1) üzenetére

huygens
(tag)

Az tény, hogy a vatera 100x jobb mint a teszvesz.
Sokmindent adtam-vettem a vaterán, a teszveszen meg semmit. Ráadásul egyszer azért is kellett fizetnek a teszveszen, mert minimálárasan indítottam aukciót és nem vitték el. Ja, pá teszvesz, lehet csodálkozni miért nem megy a szekér...

(#3) tusi74 válasza huygens (#2) üzenetére

tusi74
(őstag)

Hát színvonalban a Vatera magasan felette jár. A fent levő áruk mennyisége sem összemérhető. Sokkal színesebb kínálat.

És szerintem az is szép teljesítmény, hogy 2x egymásután az övéké a díj. Hajrá Vatera! 3 a magyar igazság!

[ Szerkesztve ]

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#4) huygens válasza tusi74 (#3) üzenetére

huygens
(tag)

Egyébként a teszvesz "elődje" egy allegro.pl nevű oldal, ami a legyeleknél nagyon pörög. Még 5 országban vannak jelen rajtunk kívül, és ott is megy a szekér, csak kies hazánkban nem sikerült.
De ne csodálkozzanak, amikor olyan húzásaik vannak, mint a minimálár büntetése (nem tudom, hogy megvan-e még), vagy fizethetsz azért is, amit nem adtál el.

(#5) tusi74 válasza huygens (#4) üzenetére

tusi74
(őstag)

Azért "pöröghetne" egy kicsit jobban is!

Egyébként nem lenne az rossz oldal, de annyira elárasztotta a ruha, hogy teljesen beskatulyázta már magát. Nem színes a termékkör, nincsennek jelen a régiségkereskedők, a "nagy kutyák", akik az aukciós portálok savát-borsát adják. A festmény, ékszer, műszaki cikk kategória a Vaterán sokkal színesebb, bővebb. Innentől kezdve látogatottabb. A Teszvesz inkább olyan "nőcis" oldal. Ruhák, édi-bédi "cipikék", szalvéták, "csizmik", "farik" site-ja.

[ Szerkesztve ]

(#6) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

lol

amazonhoz vagy ebayhez képest mekkora fos ez :O

(egyébként ezek miért nincsenek itthon?)

mit miótaaa???

(#7) tothm

tothm
(őstag)

Sztem ne olyan rossz ez a vatera!

(#8) Calibos válasza huygens (#4) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Nem a tesz-vesz hibája ha az eladó hagyja magát "szopatni"...amikor regisztrált elfogadta a feltételeket... szerintem itt az eladó hibázott...

(#9) tothm

tothm
(őstag)

Mondjuk nekem az apronet meg az expressz jobban tetszik mert ott nem kell licitálni hanem ha van rá pénzed megveszed és kész!

(#10) Calibos válasza tothm (#9) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Kicsit más kategória az apronet.

(#11) Terminator_

Terminator_
(fanatikus tag)

Hát jó régen írt ide bárki is :B Azt hittem hogy ha van ilyen téma akkor az nagyon megy de ezek szerint nem :DDD

Hibás Lcd Moncsikat tévéket veszek! Írj bátran pü-t.

(#12) Terminator_

Terminator_
(fanatikus tag)

Kiváncsi leszek hányszor kapja még meg ezt a címet ha mindenkit inaktivizálnak :DDD

Hibás Lcd Moncsikat tévéket veszek! Írj bátran pü-t.

(#13) SSlyTR

SSlyTR
(kvázi-tag)

hali
kis segítgséget szeretnék kérni, van egy telefon amit meg szeretnék venni de, amint beírtam az összeget, amiben megegyeztünk,de nem annyival licitált, hanem csak a licit lépcsővel emelte meg. tudna vki segíteni? mondjuk aki vatera tag? csak rá kellene licitálni és akkor újból megpróbálhatnám. előre is köszi

(#14) stop válasza SSlyTR (#13) üzenetére

stop
(senior tag)

egyenlőre örülj neki, igy lehet kevesbbért is meg tudod venni.

ha meg mindenképp 'uriember' akarsz maradni, akookor a leütési ártól függetlenül - már személyesen, mondjuk átvételkor- kifizetheted az általad ajánlot (magasabb) árat is.

"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

(#15) 4d

4d
(fanatikus tag)

Rakás sz..r a Vatera. Annyira utálom. Csak a baj van vele. De tényleg nem is akarom az időmet pocsékolni, teleírnám a fórumot h mi nem tetszik rajta

(#16) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Ejj, a mindenit ennek a feltöltési díjnak... Nagyon sz@r lett a vatera...

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Hirdetés

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.