2013. május 26., vasárnap

(#1) B1T3

B1T3
(őstag)

Kérdés, mikor terjed el, és hogyan fejlesztik még ezt is tovább.

(#2) zozo2001hu

zozo2001hu
(tag)

A következő telefonom nagy valószínűséggel ez a NOKIA lesz! Rendkívül innovatív megoldásnak találom ezt a komplex PureView képfeldolgozási technológiát, messze túlmutat a konkurencián.

Úgy gondolom a Symbian rendszerrel sem lesz problémám tekintettel, hogy Androidról váltok (Nexus S). :)

SONY XPERIA T Android 4.1.2 9.1.A.0.489 - Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WIFI Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1

(#3) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A kis gyújtótáv miatt a műanyaglencsék hőtágulásának a képminőségre gyakorolt hatása éppúgy probléma :F

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#4) Misály válasza schawo (#3) üzenetére

Misály
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kifejtened? Tenyleg nem ertek hozza.

(#5) schawo válasza Misály (#4) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha valami a hőtágulás miatt változtatja az alakját, akkor az változatja a fénytörési tulajdonságokat. Mivel a kis gyútáv miatt kis lencséket használnak, emiatt kicsi a változás abszolút mértéke, viszont az arányos mértéke azonos, mint nagy lencsénél. Így a gyútávhoz viszonyított változás mértéke is ugyanakkora, mintha nagy lencse és nagy gyútáv lenne.

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#6) Misály válasza schawo (#5) üzenetére

Misály
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De a gyújtótávolság jelen esetben ugyanakkorra marad, ergo kevésbé számít mint nagy optikánál, legalábbis a logikádból ez következik.

(#7) schawo válasza Misály (#6) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt nem értem. Én a rajzolat ellágyulásáról beszélek :)

(#8) Misály válasza schawo (#7) üzenetére

Misály
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor?

(#9) G-Guts

G-Guts
(fanatikus tag)

Továbbá főleg, hol?

(#10) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ezt én se értem. Ha a hőtágulás probléma nagy méretben, akkor logikusnak tűnik, hogy kicsiben is gáz.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.