Pedig elegáns húzás lett volna, ha erre alapból rákerül már a második joy. Értem én, hogy a Nintendo az külön utakon járt mindig is, nem is ezzel van a baj, de másodjára is kihagyni a második joy-t, az duplán kihagyott ziccer szerintem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Multimédia » [Re:] A Nintendo 3DS XL is kap egy Circle Pad Pro kontroller kiegészítőtHozzászólások

nyerek01
(lelkes újonc)
Nem tartom azt jó jelnek ha egy cég minimális erőfeszítéseket sem tesz a felhasználói vélemények elemzésére, és azok álltal támasztott igények kielégítésének megvalósítására.

dahneey
(kvázi-tag)
ez így no comment, legalább a felső kijelző felbontását növelhették volna úgy mint az apple tette az iphone 3gs - iphone 4 és az ipad 2 - ipad 3 között. a circle pad meg egyszerűen botrányos.

shaddam
(tag)
Alapból miért nem fért bele?
<<PS3,PS Vita, PC, 7" gánydroid néptablet>>Nem szégyenled magad Shaddam? << Podcast Partner >> http://❥.ws/tro & Battlefield.hu << PS3 Media Center FTW >> Kösz fater! >>

moli.hu
(őstag)
azert nincs masodik analog, mert akkor a piacon levo keszulekek egy reszenel az alapertelmezett volna, igy egyes jatekgyartok szamitananak ra a jatekuk fejlesztesekor, ami viszont azt jelentene, hogy a jatek nem fut a piacon levo keszulekek masik reszen.
ugyanez a felbontasra.
at van ez gondolva alaposan, orakig, tobb nagysagrenddel(!) reszletesebben, mint itt barmelyikunk tenne.