E3-on is kínszenvedés volt a bemutatójuk, gondolom mégegszer nem akarják előadni.
( ͡° ͜ʖ ͡°) ʕ·͡ᴥ·ʔ (.__.)(◣_◢)

E3-on is kínszenvedés volt a bemutatójuk, gondolom mégegszer nem akarják előadni.

Gondolom azért, mert mindenki az új boxra számít, más nem érdekli az embereket perpillanat. Ezért nem is állnak a közönség elé még 2 évig, mert addig még jó a 360. 
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Gondolom én is

A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
Én se leszek kint egyiken se. Ne is keressetek...
Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.

Honnan lehet tudni, hogy kik lesznek kint?
TDU2: PapirzacskoHUN
Előre bejelentik a cégek, hogy lehet-e számítani az ő jelenlétükre...
fezzes are cool! | أنا لا أعرف ما يعني ذلك

Ásör hiányozni fog 
@TESCO-Zsömle:

[ Szerkesztve ]
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda, hogy mi az, mert anélkül nem tudom, hogy mire gondolsz!
Szerintem a játékosokat igenis érdekelné pár jó játék, esetleg box exkluzív cím, de jelenleg semmi sincs. Jön egy kicsit izzadtság szagú Gears meg egy iszonyat Fable. Halo 4-ről már mindenki tud azt nem kell reklámozniuk. Multiplatform címek úgyis kint lesznek saját kiadóval. Sajnálom, hogy túlzásba viszik a multimédia frontot meg ezt a barom kinectet. Azóta nem hallani semmi igazán jó 1st party cuccról...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
Ha nem lennének ezek a nagyobb bemutatóshow-ok is kint lennének a játékok a polcokon egy idő után. Nem értem miért nagy melodráma ez most 
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

kell a hype , meg a reklám, mert sok játék olyan , hogy anélkül nehéz lenne eladni belőle olyan sokat 
Ez világos, de ezzel a "nem megyünk ki mert durci van" bejelentéssel ezen gondolatmenetet követve csak maguk alatt vágják a fejszét. Nem tudom mit vár a Microsoft. Most akkor hogy nem jelennek meg sajnálatból kellene megvennem a förtelmes játékaikat? 
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

az a baj hogy nem tudnak már mit mutatni.
Mindenki az új generációt várja, kicsit kínos lenne nekik nagy érdeklődés , úgy hogy közben nem is mutatják be.
E3-on is nagyon gyenge volt a konferenciájuk.