2013. június 20., csütörtök

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből az árból veszek 30db sima 890-est és még jobban is járok talán :D

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#2) Daywalker válasza KaiotEch (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És még veszel melléjük egy éles kést? :DDD

(#3) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

reptereken az egy nyomtató felé a legkomolyabb igény, hogy ütésálló legyen a teteje? DAFUQ? :F

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#4) Daywalker válasza Lenry (#3) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ez olyan lehet, mint a céges autó:DDD Vagy ha nem megy valamiért a nyomtatás, akkor mindig a nyomtatót verik ;] Na ezért nem árthat:D

[ Szerkesztve ]

(#5) Khaal

Khaal
(őstag)

Elég durva ára van ezeknek a nyomtatóknak.
Nálunk egy "sima" FX-890 volt, és nem igazán lehetett érezni rajta hogy bármivel strapabíróbbra lett volna tervezve mint egy középkategóriás otthoni nyomtató. A lapadagoló tartópöckei, majd a letépő egyik tartópöcke is letört, 2 év használat után végül le lett cserélve, mert végül már naponta begyűrte a papírt. Pedig senki se csapdosta a tetejét.
A sebessége se volt túl meggyőző még draft módban sem, a helyére került lézernyomtató gyorsabban kinyomja 2 példányban az a4-es számlát mint ez nyomta az egy lapot.

[ Szerkesztve ]

Nézz szét, hátha találsz valami érdekeset: http://t7.hu/yuq-khaal

(#6) Apika

Apika
(PH! addikt)

Egy kis nosztalgia.. De az ára... :Y

(#7) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Beárazták rendesen ... :Y

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#8) Angel1981

Angel1981
(PH! kedvence)

Komoly darab! :R

World of Tanks

(#9) dízelracer válasza Daywalker (#4) üzenetére

dízelracer
(senior tag)

(#10) ng0ofy válasza Khaal (#5) üzenetére

ng0ofy
(senior tag)

Viszont olcsóbb fenntartani.

Ütésállóság: a könyvelőnknél láttam "Gizike" hogy kezeli a mátrixnyomattót, kell az a tépő rá, higgyétek el :D

(#11) KaiotEch válasza Daywalker (#2) üzenetére

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most is van nálunk legalább 20db 980-as meg 10 890-es... semmi bajuk.

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#12) CoDWaW07 válasza dízelracer (#9) üzenetére

CoDWaW07
(senior tag)

LOL:D :D :D

[ Szerkesztve ]

(#13) Daywalker válasza dízelracer (#9) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:C :R :R Ezért örök hálám fog üldözni:DDD Betegek a Mucsi videók, de ezt speciel még nem láttam:DDD Amúgy meg "egy cigi...":DDD

[ Szerkesztve ]

(#14) blackrulz

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem halott a mátrixnyomtatók piaca, de ahogy látom tartós tejet se igazán érdemes vennie...

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#15) ROBOTER

ROBOTER
(őstag)

Szerintem ma a mátrixnyomtatónak a többpéldányos indigós és a bizalmas iratok nyomtatásában van jelentősége.

(#16) mistixx

mistixx
(tag)

"...repülőtereken felmerülő igényekre terveztek, így kialakítása robusztus, ütésálló fedéllel..." Kifejezetten alkalmas például a téli időszakban, a nagy havazások miatti járat törlések idején kialakuló felháborodott tömeg oszlatására ha közéjük dobják.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#17) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Bizonyos feladatoknál tényleg jobb/olcsóbb a mátrixnyomtató. Cégnél én egy LX300-ast nyüstölök, 2,5 éve vették újonnan, 50k volt, de 700 Ft bele a festékszalag. :) Könyvelőprogramból karakteres nyomtatásra kiváló. De ha kell épp egy Word/Excel dokumentumot is kinyomtat, lassabban és nem is olyan szép, de ha megfelelően van formázva, olvasható marad. Piszkozathoz simán elég. Komolyabb feladatokra meg ott van a lézerprinter. :D

(#18) bon válasza Khaal (#5) üzenetére

bon
(fanatikus tag)

Nálunk egy Epson DFX-5000-es nyomtató, üzemel több mint 10 éves, durva egy gép mérete és a sebessége is.

A számítógépnek lelke van! - ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, SB X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01, HTC 7 Trophy

(#19) banhammer

banhammer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Évek óta nem láttam mátrixnyomtatót.

Most kicsit nosztalgiázok.

Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

(#20) Bago

Bago
(újonc)

Üdv.

Bár a hír A4-es nyomtatóról szól, és igazából ebben a kategóriában viszonylag olcsó lézereket lehet kapni, azonban az A3-as méretben már korántsem ilyen esélytelen a mátrix technológia.
A bérszámfejtés területén a mai napig kell A3-as listákat nyomtatni több példányban. Kezdve attól hogy mennyibe kerül egy A3-as lézer, és mennyi a fenntartása ( dob egység, fixáló, stb tehát nem csak tintaköltség van) már a mátrix a nyerő. Mi két Epson fx2190 nyúzunk több mint 4 éve. Már ott járunk, hogy kezdjük széthajtani a laptovábbító görgőket. Szerencsére minden kapható ezekhez a dögökhöz.

Visszatérve az A4 méretre, itt kevés a legyártott darabszám és ezeken kell behajtani a fejlesztés költségét. De azt én sem értem, hogy miért kellett megerősíteni a szerkezetét. A 890-es széria egyébként is egy tank.

(#21) mrbigfoot

mrbigfoot
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jár-e még ebben a fórumban valaki, de találtam egy epson fx 1050 nyomtatót (benne egy festékkazettával amire rá van matricával írva, hogy "új") és most várom, hogy szobahőmérsékletű legyen és teszteljem... Ezt még el l ehet adni? Vagy van valami értéke? Vagy mit érdemes vele csinálni? :DD

Leleményes a Magyar... Sörösdobozokból építenek napkollektort... Újabb ok az ivásra emberek!! - Te má megint be vagy b@szva?! Kell a melegvííz... Nem látod mit meg nem iszok a családér???

(#22) nemcso válasza mrbigfoot (#21) üzenetére

nemcso
(senior tag)

Eladható, főleg, ha üzemképes, de alkatrésznek is. Ára (hírdetések alapján, üzemképes állapotban) br.18.000

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#23) mrbigfoot válasza nemcso (#22) üzenetére

mrbigfoot
(lelkes újonc)

Ez jól hangzik, csak kéne rá vevőt is találni, gondolom az a nehezebb feladat :DD

Leleményes a Magyar... Sörösdobozokból építenek napkollektort... Újabb ok az ivásra emberek!! - Te má megint be vagy b@szva?! Kell a melegvííz... Nem látod mit meg nem iszok a családér???

(#24) nemcso válasza mrbigfoot (#23) üzenetére

nemcso
(senior tag)

Itt a harderapró, vatera, aprod, express...több hely van, a siker reményében.

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#25) mrbigfoot válasza nemcso (#24) üzenetére

mrbigfoot
(lelkes újonc)

Mindent megteszek az ügy érdekében, köszönöm a segítséget :R

(#26) mrbigfoot válasza nemcso (#24) üzenetére

mrbigfoot
(lelkes újonc)

Na most teszteltem... Mint egy álom úgy nyomtat még ennyi év állás és hánykolódás után... Lehet, hogy nem erőltetem az eladását, ez egy kincs :C

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.