2013. június 19., szerda

(#1) ArchElf

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Power-over-air?

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#2) BlueDeath

BlueDeath
(fanatikus tag)

ennél közelebb alig tehet wifi antennát az agyához az ember... :W

Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.

(#3) mzso válasza BlueDeath (#2) üzenetére

mzso
(senior tag)

Igen. ÉS??????????

Már csak hallgatható hangminőséget kéne felfedeznie a Koss-nak. Eddig még 1 jó véleményt nem hallottam Koss-ról.

[ Szerkesztve ]

(#4) azbest

azbest
(Szakértő)
LOGOUT blog

vicces lehet, amikor hol a bal, hol a jobb fül merül le... majd a elfogy a power a iphone-ba dugott sugárzóból is :U

Battery Life: 2 hours / 1.2 hours (STRIVA CAP mode)
STRIVA CAP Battery Life: 3 hours / 2 hours (STRIVA CAP mode)
lehet cserélgetni a töltőn őket

[ Szerkesztve ]

A Raspberry Pi találkozik a felhővel, avagy elosztott fordítás különböző architektúrák között: http://tinyurl.com/RPi-icecc-farm

(#5) atti_2010

atti_2010
(PH! nagyúr)

Emberek az 500 euró nem zavar senkit?

1.Gigabyte-F2A85X-UP4,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,M4-ATX 6-30V DC/DC (250 Watt)paneltáp, LG 26LV5500. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI HD6850,LG e2350T.

(#6) Kov1024 válasza BlueDeath (#2) üzenetére

Kov1024
(HÁZIGAZDA)

Még mindig messze nem olyan káros, mintha hosszasan mobiltelefonálnál :)

(#7) fezlergabor

fezlergabor
(Ármester)
LOGOUT blog

S akkor ezzel én is beszállhatok a zinternetbe? :U

"Feel I was running an endless mile, Last candle burns and I'm dying inside, All of this will turn to ash, a change for a peace of mind!" /// PRIVÁTBAN NINCS ÁRAZÁS!

(#8) macilaci78 válasza atti_2010 (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ha lenne olyan használati értéke, ami indokolná a birtoklási vágyat, akkor releváns lenne az ár. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#9) schawo válasza mzso (#3) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Koss Porta Pro ;)

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#10) Apika

Apika
(PH! addikt)

Nekem nagyon szimpatikus a STRIVA TAP. Csak két dolog tántorít el: Nagyon rövid ideig bírja az akkuja, és horror ára van...

(#11) Recon666 válasza mzso (#3) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Akkor nem igen jársz a fejhallgatós topicban.
PL; Koss Porta pro.

Úgy látom már írták feljebb. :B

[ Szerkesztve ]

(#12) banhammer

banhammer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon drága és kicsi az üzemideje.
Pedig kellene...

Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

(#13) Raucher válasza atti_2010 (#5) üzenetére

Raucher
(tag)
LOGOUT blog

Engem nem zavar az ára. Sohasem venném meg.

Ezzel nagyjából öt évet késtek. Mára teljesen értelmét vesztette a koncepció.
Egy okostelefon + BT fejhallgató felállás olcsóbb és rugalmasabb megoldás.
(Még útközben is hallgathatom a kedvenc netrádiómat.)

(#14) Dragon27

Dragon27
(fanatikus tag)

Koss fejhallgatóm nagyon kényelmetlen 30-45 percig bírtam legtovább ... nem vagyok nagyfülű ... :DDD a hangzása jó és érdekes az L felén a mélyharangok +közép ,magas és R.felén csak a közép magsashangok . de ezt csak akkor veszed észre amikor fordítva veszed fel ..

Nemtudom hogy ez minden Koss-nál így van e :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

nagyon szeretem a Koss füleseket.mai napig használok egy lasaan 2 éves modelt tőlük,és király a hangminősge.biztosan ezek is nagyon jól szólnak

üdv.

(#16) Yeffy DJ

Yeffy DJ
(őstag)

besz_rok, miket ki nem találnak... :Y :)
jó cucc, tetszetős, Koss lévén hangminősége is franya lehet, csak hát az ár...
meg az akksi is lehetne kicsit izmosabb... :(

de tetszik egyébként

Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu

(#17) rankesz válasza Yeffy DJ (#16) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Hát, nekem van Koss the plug fülesem, de kb. rühellem olyan szarul szól... :N

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#18) schawo válasza rankesz (#17) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Koss The Plug borzalmas. :)

[ Szerkesztve ]

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#19) eszgabor

eszgabor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

egy okostelefon nem tud wifin osszebaratkozni egy ilyen fulessel?
miert kell hozza kulon egy gyufasdoboz?
az elonye egy sima bt-hoz kepest az lehet, hogy lossless zenehallgatashoz is eleg a savszelessege. a bt fulesemre 212kbps savszelt ir a gepem amikor ossze vannak parositva. egy lossless folyam meg 900+ kbps szokott lenni.
egyebkent meg a drotos a legbiztosabb. nem merul le, nem sugaroz es nincs akadas az adatfolyamban :-)

Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...

(#20) Yeffy DJ válasza rankesz (#17) üzenetére

Yeffy DJ
(őstag)

jó, hát azt nem mondtam, h mindegyik kiváló... :DDD
de ez tudtommal bármelyik márkánál előfordul, h vannak "szarabbak"... bár nem vagyok nagyon benne az audiotechnikában

Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu

(#21) butagyúrós válasza Yeffy DJ (#16) üzenetére

butagyúrós
(újonc)

"lehetne kicsit izmosab"
te is ;]

[ Szerkesztve ]

(#22) Yeffy DJ válasza butagyúrós (#21) üzenetére

Yeffy DJ
(őstag)

óóóó, kit látnak szemeim... :DDD :))
szevasz, te retek ;]

hát te mi járatban vagy errefelé? :N

[ Szerkesztve ]

(#23) butagyúrós válasza Yeffy DJ (#22) üzenetére

butagyúrós
(újonc)

getzi unalmas ez a ora bazz :W

(#24) Yeffy DJ válasza butagyúrós (#23) üzenetére

Yeffy DJ
(őstag)

az igen... :D
és ezért ide jársz offolni? lol :N

inkább máshova köszönj már be, nagyon várjuk/ják ;]

[ Szerkesztve ]

(#25) boba6 válasza mzso (#3) üzenetére

boba6
(fanatikus tag)

a saját tájékozatlanságomat nem villogtatnám
az ESP-950 biztos tévedésből van a világ egyik legjobb fejhallgatójának kikiáltva
de az olcsóbbak között a PRO DJ 100 se rossz ár/értékben (magyarul erősen ajánlott kategóriájában), a KSC75 pedig "it's a steal" kategória a világ fejlettebb részein

az 500EUR meg (nagyon) sok de valahol el kell kezdeni ezt a technológiát is

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#26) mzso válasza boba6 (#25) üzenetére

mzso
(senior tag)

Ki által? A Koss által? :D

A fentebb említett porta pro-n kívül nem nagyon volt még amit nem röhögtek volna ki a fejhallgatóhoz valamit értők.

( Gondolom a "világ fejlettebb részein" az ostobább jóléti országokat érted...)

(#27) schawo válasza boba6 (#25) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

OMG :U

Ki a bánatos fene kiáltotta ki ezt a "világ legjobb fejhallgató"-jának? :W Aki bármilyen fülest ilyennek kiált ki az nem százas. Ez egy szubjektív műfaj.

Oh az "egyik" szó kimaradt. Olvasni! :B

PRO DJ 100 se rossz ár/értékben De.

KSC75 pedig "it's a steal" kategória a világ fejlettebb részein Dehogy.

[ Szerkesztve ]

(#28) Shufny válasza mzso (#26) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Néztél volna utána legalább az ESP950 -nek, ha már alapból nem ismerted. :U

(#27) schawo: .. egyik... Komoly probléma vele a tartóssága, azért nem lett soha annyira népszerű, de a hangjára olyantól nem olvastam még panaszt, akinek egy fikarcnyit is adok a véleményére.

Mellesleg az hogy van, hogy szerinted a KSC75 nem jó ér/érték arány, de a PortaPro igen? :F

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#29) schawo válasza Shufny (#28) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rossz ár érték arányú füles, de közel sem steal. A KPP sem "steal", hanem egy elfogadható füles.

ESP950
Félreolvastam a hozzászólást, amire reagáltam. :B

[ Szerkesztve ]

(#30) ledgeri

ledgeri
(PH! addikt)

én vezeték párti vagyok.. abból is a minőségien vastag...

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest); Keresek bármilyen infót A szemüvegről https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZcjpXbMiCtg#t=272s

(#31) letepem

letepem
(tag)

ennek az árából már veszek egy lapost :O

látok, hallok, érzek és gondolkodom.

(#32) boba6 válasza schawo (#27) üzenetére

boba6
(fanatikus tag)

a KSC75 fel árba általában a PP-nak és van akinek jobban bejön és kerül pár napi zsebpénzébe egy nyugati fiatalnak, és ver nála sok drágább fülest minőségben... márpedig DE, ezeket a termékeket illetik ezzel a fogalommal (rendeltem is egyet amazonról ha már arra jártam kemény 4000Ft-ért :P )

mzso:
Gondolom a "világ fejlettebb részein" az ostobább jóléti országokat érted...)
természetesen ebben egyet értek de ez nem ide tartozik, az meg hogy hangoztatod tovább ugyan azt miután rádcáfoltak... no comment
a sokszor 600USD körüli új áron amibe ERŐSÍTŐVEL kerül mutass elismertebb rendszert!

Shufny:
Komoly probléma vele a tartóssága
kérdés nélküli élettartam gari van rá :U kis túlzással ha kalapáccsal agyonverve küldöd vissza is megcsinálják ingyen

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#33) Shufny válasza boba6 (#32) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Nyilván nem tudom, hogy a Koss -ra élettartam gari van. :U De gondolom észrevetted, hogy egy pocsolya másik oldalán vagyunk.[link]

Személy szerint én két 5000 Ft alatti fejhallgatót is jobbnak tartok a PortaPro -nál, szóval szerintem is kicsit túl van lihegve. Mint ahogy sokáig a PX100 -at is túlistenítették.

M-Stage fejes erősítő eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#34) Johnny Cage válasza boba6 (#32) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"kérdés nélküli élettartam gari van rá :U kis túlzással ha kalapáccsal agyonverve küldöd vissza is megcsinálják ingyen"

és próbáltál már innen visszaküldeni egy fejest az USA-ba? többe lenne a leve, mint a hús.. (itt porosodik a szekrényemen a PP-m, megtört vezetékkel)..

(#35) mzso válasza boba6 (#32) üzenetére

mzso
(senior tag)

Persze, hogy "no comment". Csak magadat égetted be. A cáfolás a hsz-em után következett.

Egyébként meg téged nagyobb arányban cáfoltak meg mint engem...

(#36) boba6 válasza Johnny Cage (#34) üzenetére

boba6
(fanatikus tag)

Shufny&Johnny Cage:
és szerintetek mi hol számítunk a globális eladási statisztikáiba a cégnek?
nem rólunk van szó hanem általánosságban: arról hogy ha elromlanak OTT AHOL A LEGTÖBBET ELADJÁK BELŐLE élettartam gari van rá és megcsinálják ha bajod van, ebben a szövegkörnyezeteben szó sincs arról, hogy nálunk mennyire egyszerű vagy nehéz ezt érvényesíteni és milyen költségekkel jár (és főleg nem a PP-ról volt szó hanem az ESP950-ről, ha elromlik a 600USD-s cuccom csak rászánok 50-et a gariztatására már bocsánat)
tessék kicsit nagyobb léptékben gondolkodni...
itt porosodik a szekrényemen a PP-m, megtört vezetékkel >goto dudika10 ha magad nem megy

mzso:
pontosan mire gondolsz? az áthúzott részre? :))
vagy a DJ100-ra? amit az egyik tag szubjektív véleménye szerint nem látott jogosnak erre egy másik belinkelt egy másik hozzászólást ahol meg épp az ellenkezője van írva? LOL
megsúgom: az egész fejhallgatózás téma ERŐSEN szubjektív dolog, de a TE hozzáállásodat nézve a dolgokhoz sajnos üdvözöllek az ignore listámon

(#37) mzso válasza boba6 (#36) üzenetére

mzso
(senior tag)

Hogy el ne sírjam magam.

(#38) hagel válasza schawo (#9) üzenetére

hagel
(őstag)

Koss Porta Sport

Az uncsitesóm Philips walkmanjával hallgattam anno...

Súlyosan jó volt a hangja. Ki gondolta volna, hogy már 25 éves a termék!
És még mindig trendi!

De ez a sok rádiós izé engem is kétkedésre késztet: Ennyi sokféle rádióhullám már rendes zavaró tényező az emberi sejteknek. Én itthon most 27 Wi-Fi sugárzót látok a képernyőn a keresőben, és ebben nincsennek benne a szomszéd jelenleg zárva tartó cégek!

Megjegyzem, nem kell a komment erre. Tény, hogy a rádiózaj a hímivarsejteket lassítja.

Részemről kábeles!

[ Szerkesztve ]

(#39) hagel

hagel
(őstag)

Amúgy ez még nem is hír!

Ez már "HÍR" lenne:
A Koss STARIVA - Hi-Fi fejhallgatók egyenesen belőled táplálkoznak!

:C :R

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.