Tele vannak pénzzel. már csak az a kérdés hogy jól járnak-e vele? 
Nokia Lumia 610 Windows® Phone 7.8 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64
Tele vannak pénzzel. már csak az a kérdés hogy jól járnak-e vele? 
Bizony, hogy tele! Am eladó a házunk, valahogy kellene nekik írnom, csendes környezetben, titkos bázisnak tökéletes!
Ha az élet egy nagy játék, akkor én tuti, hogy kocka vagyok! //Nokia E7-00
milyen igaz xD háth .én jól lehúznám őket

Jo lenne ha itthon is elerheto lene ez a hulu.
>> DROPBOX -->> 2GB ingyen tárhely, szinkronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<<
Szerintem nagyon is jól járnának vele, hisz felnyomják a felhőbe, aztán onnan azt nézheted meg amelyiket csak szeretnéd, nyilván pénzért.
[ Szerkesztve ]
Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft
bírnám , csinálna belőle egy olyan szolgáltatót ami csak apple termékeket ad el vagy valami hasonló, fantáziám szárnyal.
vagy csak amerikai készülékeket, vagy tudja a fene. meglátjuk mit hoznak ki belőle.
#7. szerintem magyarországgal nem kaszálna semmit, gondolj bele, új üzleteket kiépíteni, meg hálózatokat stb.. azt kitudja, ez sem egy rossz ötlet.
[ Szerkesztve ]
(#7) anubys1984

Szerintem is jó döntés lenne a portfólió bővítésére.
És jó lenne, ha ezzel együtt nálunk is biztosítaná az elérhetőséget. 
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012)
Miről beszélsz? Milyen készülék eladás?
Egy ez videó strem szolgáltatás, ahol ha befizetsz, akkor nézhetsz sorozatokat, videókat bárhonnan 720p minőségben. Tulajdonképpen hasonlo, mint az Apple TV, ott is megveheted a filmeket, és kedvedre nézheted őket. Itt annyival más a helyzet, hogy videókat és sorozatokat 1 bizonyos havidíj mellé kötik, és utána annyit nézhetsz amennyi belefér. Legalábbis én így tudom. De szó sincs itt apple termékek eladásáról..
Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft
kicsit félreértetteél akkor. de valószínű én írtam érthetetlenül. én arra akartam kijukadni hogy létrehozhatná mint szolgáltatót.
Akkor tényleg félreértettem.
Apple bácsi nem nagyon szokott külön szolgáltatót létrehozni, ha valamit megvesz, akkor azt magába olvasztja. És szerintem ez is lesz, bővítik ezzel az Apple TV illetve az iTunes kínálatát.
hadd bővüljön csak. én szerintem ez a mostani a legjobb hogy van sok fajta operációs rendszer lehet válogatni, és egyre jobban fejlődnek. 
márcsak egy valami fejleszthetnének(igaz az apple üzemidejét nem tudom. mennyi) az akkumlátort.
[ Szerkesztve ]
akkor itt egy újabb dolog amit levédethet magának az apple xD
A reményhal megdöglött, az új házikedvencem a szarok rája...
Az Apple üzemidők a legjobbak, de tény, hogy az akksikat fejleszteni kéne, rég óta semmi sem fejlődött rajtuk.
ez gonosz, mindazonáltal én sem támogatom hogy az apple kebelezze be, az semmi jóra nem vezet, főleg ha itune-sosítja és lehúzósítja...