2013. május 24., péntek

(#1) kcsa

kcsa
(őstag)

Az megvan amúgy hogy SIM cseréért a vodafone képes 7khuf összeget elkérni? Mennyi lehet egy sim kártya amúgy? 200huf? :)

"fan" és nem "fun"...

(#2) Straw válasza kcsa (#1) üzenetére

Straw
(senior tag)

Annál azért biztosan több, kábel televíziózásban használt átlag smart kártya 5-10 Eur között mozog. Egy sim kártya sem másabb sokkal. De a lényeg hogy semmi képen sem 7K.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#3) szp1

szp1
(őstag)

"mely azonban a távközlési matuzsálemek szerint ....."

Ezt most nem értem. Olyan öregek mint Matuzsálem, tehát őskövületek, vagy valami más kifejezést gondoltatok ide?

Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány)

(#4) ne_nezze válasza kcsa (#1) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

érdekes a tsek nekem ingyen kicserélték pedig csak új telefont vettem.

tjb007: kösz most felvilágosultam

[ Szerkesztve ]

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#5) tjb007 válasza ne_nezze (#4) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

[link]

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#6) d.salvatore

d.salvatore
(kvázi-tag)

Teljesen feleslegesnek tartom, még a Mikor-Sim se terjedt el olyan mértékben. Nálunk Szlovákiában a Telekomnál(T-Mobile) 4 euróért (1200huf) ért kapsz jelenleg egy Mikro-Sim-et.

Apple iPhone 5 White 16GB - iOS 6.0.1

(#7) sekli

sekli
(PH! addikt)

[ Szerkesztve ]

(#8) ittakary válasza sekli (#7) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#9) ne_nezze válasza sekli (#7) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:DDD

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#10) kcsa válasza ne_nezze (#4) üzenetére

kcsa
(őstag)

Én elvadult user vagyok, a teljesen régi, nagyméretű érintkezős kátyát kivágattam méretre (gyk.: ez akkora, hogy még a rézlapocskából is lecsíp a vágó). Jéé, működik. Úgy voltam vele, hogy ha nem menne, akkor a 7K marad úgyis kifizetendőnek, de legalább megpróbáltam, és megy... :)

"fan" és nem "fun"...

(#11) lordfreyr

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hülye ötletekért az Apple-nek biztosan nem kell a szomszédba mennie. Már a micro-SIM is baromság, de a nano-SIM...
Egyébként ez vicces kijelentés: "A még kompaktabb, vagy még nagyobb akkumulátorral felvértezett telefonok létrehozását segítő"
Pontosítanám: egy-két tizedmilliméterrel vékonyabb telefonok előállítását tenné lehetővé, ezért van szüksége az Apple-nek rá. A kompakt nálam azt jelentené, hogy kisebb szegély a kijelző körül és jobb helykitöltés az akku számára, de a gyártók nem így gondolják, "ahogy a mellékelt ábra mutatja". Pedig ez a vékonyság mánia érthetetlen, nekem már az Xperia Neo is túl vékony.

(#7) sekli: +1. Pontosan így van.

[ Szerkesztve ]

"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

(#12) sz.gabor11 válasza lordfreyr (#11) üzenetére

sz.gabor11
(tag)

egyet értek, az iPhone mindig ki akar tűnni valamivel és szinte már nem a mobilokkal foglalkozik hanem minden felesleges dolgot levédet. A helyett h csinálna egy normális mobilt -.-"

(#13) drosan válasza kcsa (#10) üzenetére

drosan
(lelkes újonc)

Anno az SD kártyát is kivágtad Micro-ra? :) Viccet félretéve, ez van, a miniatürizálás hódít, ez is a technikai fejlődés velejárója. Amugy mindegyik szolgáltatónál lehet ingyen cseréltetni csak ügyesnek kell lenni...

(#14) kcsa válasza drosan (#13) üzenetére

kcsa
(őstag)

áh hülyén nézett volna ki ha cseréltetni akarom, meghallom hogy hétezer, majd öt perc múlva visszasétálok hogy "jajj tessékmá megnézni aranyoskám, elromlott" :DDD

"fan" és nem "fun"...

(#15) V.T.CS.

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

ha az én új sim-em is fizeti az alma akkor oké. meg egy új moto-t is kérnék.

(#16) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a nokia érvelése nagyon helytálló: ha a a nano sim tényleg egy négyzet, akkor az még sok bonyodalmat tud okozni az egyszerű felhasználók körében.
És mint tudjuk, ők vannak többen.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#17) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez semmi más, mint az Almánál egy eszköz a zsarolásra. Már korábban is kifejtették, hogy ingyen adják a használati jogot, ha a felhasználó gyártóknak nincs jogi vitája az Almával. Erről szól az egész, ennyi az össz cél. A mostani Simmel is lehet kis készüléket gyártani, de ezzel szanaszéjjel lehet szivatni a többi gyártót.

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#18) Lenry válasza sekli (#7) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nincs olyan élethelyzet, melyre ne lenne xkcd csík :)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#19) Hennet válasza schawo (#17) üzenetére

Hennet
(fanatikus tag)

magától értetődik h az Apple nem önzetlenségből tesz ingyenessé egy szabadalmat... :(

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#20) schawo válasza Hennet (#19) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy teljesen fölösleges szabadalmat akarnak szabványosítani, hogy lehessen vele trollkodni. Ennyi. Nem véletlenül tiltakozik a többi gyártó.

[ Szerkesztve ]

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#21) gzbotii válasza Straw (#2) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lenyeg, hogy teljesen ingyen kene cserelni, ez igy mar nagyon lehuzas. Fizessek azert, hogy hasznalhassam a kartyamat, amiert amr amugy is eleget fizettem? :W

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#22) tdd587 válasza gzbotii (#21) üzenetére

tdd587
(őstag)

Telenornál is ingyen cserélték nekem tavaly év végén a SIM kártyát. Van erre policy, vagy azt mondod, hogy hibás és pl. nem ismeri fel mindig a telefon (nálam ez volt), vagy ha 2 évnél öregebb, akkor is ingyen cserélik.

Szerk: új telefonnál pedig nyilván olyat adnak, ami belemegy, ez neked nem kerül pénzedbe. (Ha független telót hozol, az már persze érdekes kérdés... ha nekem holnaptól kellene micro SIM, akkor szerintem simán elhajtatanának.)

[ Szerkesztve ]

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#23) kcsa válasza tdd587 (#22) üzenetére

kcsa
(őstag)

dehogy hajtanak el. Teljesen kedvesen felajánlják a fizetés ellenében történő cserét ;]

"fan" és nem "fun"...

(#24) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez az akkus dog miatti bevezetés jó nagy baromság. Nem vékonyítani kéne a végtelenségig ezeket a készülékeket. Egy 7-8 mm-es készüléket már nem is lehet normálisan megfogni. Ilyen az én Note-om is nagyon zavar, hogy nincs rajta fogás. Legyen pár mm-el vastagabb és már is lehet bele tervezni egy nagyobb kapacitású akkumulátort, ha már az akkumulátor technológia nem fejlődik érdemben. Razr Maxx például jó példa erre. Szóval itt a megoldás nem pedig a nanoSIM-ben.

[ Szerkesztve ]

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#25) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A még kompaktabb, vagy még nagyobb akkumulátorral felvértezett telefonok létrehozását "

Amúgy meg: nem fogok fizetni azért, hogy kisebb SIM legyen a mobilomban. :W

[ Szerkesztve ]

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#26) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom elképzelni, hogy a Nano SIM miatt tudjanak kisebb, kompaktabb, vagy nagyobb akkumulátorral rendelkező telefont gyártani.

Az pedig még hozzájön, hogy a Nokia és a vele egy oldalon álló gyártók szerint az új SIM-nek tok kell, ami miatt több helyet is foglal.

(#27) Wave86

Wave86
(tag)

Szerintem is felesleges. A mostani, normál méretű SIM-ek teljesen megfelelnek. Nem ez fogja vissza a fejlődést. Ellenben, ha gyakran változtatgatják, az csak zűrzavart okoz és nem lesz egy jól bevált szabvány.
Eddig jó volt, ezután is jó lesz.

(#28) kiskaktusz

kiskaktusz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha az x10 mini prom, micoSIM nélkül, a hagyományos SIMmel is megy, ráadásul a méretei ellenére teljes értékű okostelefon (kivéve a nem túl uptodate OS-t), akkor b@asszák meg a micro, illetve a nano SIMjüket is :W

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#29) gzbotii válasza kiskaktusz (#28) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az volt az elso okostelefoom. Nagyon szivem vagya volt es meg most is sokszor gondolok ra/hasznalnam :K

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#30) pumpedlix

pumpedlix
(kvázi-tag)

lesz :)) nemlesz

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.