2013. május 21., kedd

(#1) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helyes.Nem árt a fejlődés a legjobb email szolgáltatásnak.(Szerintem írom a trolloknak) ;]

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#2) Syl

Syl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eddig csak olyan szövegek mentek itt, hogy "fujj, a gugli elolvassa (és értelmezi) a leveleinket". Erre mit fognak lépni a károgók?

A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.

(#3) Duliee válasza Brutális eb (#1) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem tudom... mi alapján fordítgatnak bele... Ja meg érdekes, épp hirdettem egy terméket egy oldalon, és jött két e-mail is :D szóval két spam-et már le is fordított

-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#4) Mr X

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha úgy fogja fordítani, mint a Marketen az alkalmazások leírásait, akkor kösz, de kösz nem. :D

önjelölt nyelvtannáci...

(#5) bambano válasza Syl (#2) üzenetére

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hogy gebedjen meg a gugli :)

eddig nagyon jó spamfilternek bizonyult, hogy amit nem tudok elolvasni, az spam.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#6) Brutális eb válasza Duliee (#3) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A beikszelt szerződés szerint amit elfogadtál a fiók létrehozásakor..... :DDD

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#7) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem hasznos dolog ez.

ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) sheratan válasza bambano (#5) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem egészen értem. ez az érkező leveleknél opcionális, és bizonyos nyelvekhez beállíthatod, hogy ne fordítson semmit. hol a probléma?

mondjuk nekem nem annyira hasznos. amilyen nyelveken tudok, azokból többet tudok, mint amit a G képes lenne lefordítani. amiken meg nem tudok, azokon leveleket sem szoktam kapni...

Nexus 4 @ CM10.1 + intersectR

(#9) negyedes

negyedes
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csodas, mozt mar megertem mi van a spanyol spamokban.

.... meg amúgy is az a kényszerképzetük hogy az emberiség legyen már egy nagy egybeolvasztott munkás massza, ahol névtelen, ki tudja milyen nemű emberek vidáman sétálgatnak a kijelölt úton...

(#10) Vukmir

Vukmir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

biztosanazértcsináljamertelakarjamégjobbanolvasni!!!

:D

"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing

(#11) ollie válasza Brutális eb (#1) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A magyaroknak meg a visszafejlődés (vagy inkább a fejlődés hiányának konzerválása), ugyanis ez még egy ok lesz a lustáknak arra, hogy nehogy megtanuljanak egy idegen nyelvet.

(#5) bambano: szerintem a fordított levelet sem biztos, hogy el fogod tudni olvasni.

[ Szerkesztve ]

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#12) bambano válasza sheratan (#8) üzenetére

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a korábbi hsz-ben "felmerült" egyfajta elvárás a guglit utáló trollkodókkal szemben :)
ennek az elvárásnak próbáltam megfelelni :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.