2013. június 19., szerda

(#1) Apika

Apika
(PH! addikt)

Tényleg szép darabok! :K

(#2) errorcode06

errorcode06
(senior tag)

a kiterjeszthető gariidő tényleg vonzó, főleg hogy 5 évre :Y

Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#3) tiborandras

tiborandras
(őstag)
LOGOUT blog

diamond-rol jo ideje nem hallottam. forgalmazzak a termekeiket hazankban vagy marad a szurkezes? :F

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#4) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Ennyiért már rendes hűtőt is tehettek volna rá :W

(#5) Angel1981

Angel1981
(PH! kedvence)

Fura. Bár régóta követem a piacot, de erről a "Diamond"-ról még nem hallottam...

World of Tanks

(#6) Davserer

Davserer
(újonc)

"Mindkét vállalat az AMD referenciadizájnjára épít, ám a matricák most tényleg tetszetősre sikerestek."
sikerestek

(#7) tiborandras válasza Angel1981 (#5) üzenetére

tiborandras
(őstag)
LOGOUT blog

akkor csak nem eleg regota ;] voltak legendas illetve hires-hirhedt kartyaik is

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#8) Petyyyyy

Petyyyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg jól néznek ki a kártyák. Az 5 év garancia már félúton van az EVGA szintjéhez. Ott 10 évre bővíthető egy regisztrációval. Plusz 10 dolcsit bőven megér. :K

Szemed az úton, pedál a padlón - http://www.youtube.com/watch?v=HJSqkwyL1Zo

(#9) ittakary

ittakary
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

10 dolcsis +2év gari elég jó :)

A kártyák szépek, és itthon méregdrágák lesznek :)

fél kilós Intel s775 gyári hűtő - 1k - http://goo.gl/OaQYk

(#10) Angel1981 válasza tiborandras (#7) üzenetére

Angel1981
(PH! kedvence)

Ja!
Hogy ez AZ a Diamond?!?!?! :Y :C

World of Tanks

(#11) Male válasza Angel1981 (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig jók voltak valaha... nekem még Riva128-am volt tőlük. (Arra emlékszem, hogy a driverükkel feltelepül valami plusz cucc, amitől a Start menüt a desktopon bárhol ki lehetett nyitni... nagyon kényelmes volt.)
szerk: Meg MonsterSound MX300-am is volt tőlük... igen jó hangja volt, és a játékokban a térhangzása is sokkal jobb volt, mint később a Live 5.1-nek, amire lecseréltem.

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) ElEvEn11

ElEvEn11
(tag)

Az a Gigabyte matrica nekem erősen Tron feeling. :)

A valamivel korrektebb hűtőt már tényleg a forgalmazás elején megcsinálhatnák, de valamiért mindig a referenciánál maradnak, aztán fél év után kezdenek el a gyártók csapatostúl áttervezett hűtőkkel és emelt frekikkel jelentkezni. Tiszta marketing szagú... :((
Nem is értem, miért csak az XFX merte bevállalni a startnál a többféle kivitelt.

[ Szerkesztve ]

Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)

(#13) Televan

Televan
(őstag)

Egy ilyen értékű kártyánál minimum lenne a három év, nem csak egy . Most ez lesz az új trend?
Ha vásárolnom kellene a gyémántot választanám megéri a +10$ és a regisztráció a 5 év garanciát.

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#14) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

kietettek magukért-> szép a matrica
:)))))))))))
lutraalbum

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#15) Ger_man

Ger_man
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A HD7770 mikorra várható? :U

(#16) Zotya84

Zotya84
(fanatikus tag)

"Egy nagy csúszás persze nem komoly gond..." az szerintem nap szeretett volna lenni.

[ Szerkesztve ]

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#17) Simon02

Simon02
(tag)
LOGOUT blog

"Matrica edition" - jelenleg ennyiben ki is merülnek a különbségek a kártyák között. 10$ = +2 év, azt hiszem erre mindenki rábólintana.

. . . . . . . . . . . . . . . . Privátra illik válaszolni! . . . . . . . . . . . . . . . . . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

(#18) tzsolesz

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért szépen beindult az AMD Marketing gépezete.

Már csak TV csatornákkal kellene szerződést kötnie, és akkor valóban erősek lennének a reklámkampányokban is....

[ Szerkesztve ]

Optimus Black, F Astra, Pentium 4 (s478), kínai cipő, olcsó farmer, 2 gyerek, és egy feleség...... :)

(#19) syl5

syl5
(őstag)

Hát nem tudom, szerintem kifejezetten csúnyák ezek a ref modellek.
Elférne már alapból két venti.

[ Szerkesztve ]

Pull UP or Shut UP!

(#20) brian1987

brian1987
(tag)

Szépek is jók is, 10 dodo plusz 2év gariért szerintem is meg éri.

Am én maradtam le vagy itt a PH.!-n még nem volt róluk teszt?
(Külföldi oldalakon már láttam) de én azért kíváncsi lennék a PH.-s tesztre is.)

Csak este vagyok elérhető :)

(#21) Def26

Def26
(PH! nagyúr)

Újra van Daimond? :))

Microsoft!!! really??? watch tv on my own tv!!! brilliant!

(#22) banhammer válasza Chiller (#4) üzenetére

banhammer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd idővel jönnek a saját tervezésű hűtők is.

Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

(#23) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a plusz gariidő ha ki lesz váltva, azoknak jön jól akik pl 1-2 év után megunják, de sminán el tudják majd adni, hisz egy hirdetésben milyen jól hangzik hogy még évek vannak hátra a garancia lejártáig. És a vásárló is sokkal bizakodóbb. Az a 10 dollár bőven megtérül... :K

« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

(#24) Loveless válasza Male (#11) üzenetére

Loveless
(őstag)

nem beszélve a diamond modemekről, még a betárcsázós időszakban.
akármilyen fos volt a vonal, sosem dobta el a kapcsolatot, nagyon jó kis cucc volt, pont egy fél fizetésembe került anno :)

~ Reinkarnációs tanfolyam? Miért is ne, egyszer élünk! :) ~

(#25) MZperX75 válasza banhammer (#22) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom a gyártók,már nyár végén kaptak néhány GPU-t tesztelésre,
szeptemberben meg folyamatosan szállít neki GlobalFoundries(az az AMD)
Míg a(gyártott kártya) készlet eléri azt a pontot mikor ,elkezdhetik árulni.
Vagyis az AMD azt modja ,hogy most!

Gondolom már készen vannak a gyártók egyedi hűtéssel tervezett kártyái is !
Csak várják az AMD-től az Áment!
Azután csak úgy fossák majd... :DD
(nem rég volt hír a 7970-re készült vizes blokkokról)

Ami nem Kínai,az hamisítvány

(#26) Male válasza Loveless (#24) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:) Lehet, hogy nekem is az kellett volna...

A plusz garis témához: jó az a plusz pár év, csak éppen az gyári gari... egy 3 éves kártyát nem biztos, hogy megéri kipostázni... szóval a 3 év bolti gari szerintem hasznosabb, mint az 1 és bolti + 4 év gyári egy VGA esetén.

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#27) do3om válasza Angel1981 (#5) üzenetére

do3om
(fanatikus tag)

Húúúúú régen a V770 ultra, csak képeken nézhettem mert jó ára volt abban az időben is.
Felső kategóriás cuccok voltak a nevén.

(#28) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

Követendő példa amit a Diamond csinál :K

"Legen...Wait for it...Dary"

(#29) Zanik válasza Male (#11) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis hangkártya volt. Kár, hogy egy idő után nem volt hozzá support, és rendszeressé váltak az inkompatibilitási gondok. De a hangja tényleg jó volt, ráadásul aranyozott csatijai voltak! :K

Origin/Steam: PaJKoS

(#30) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Jó kis Diamond SLI-s Voodoo2 config mmmmhh :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) Male válasza Zanik (#29) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, emiatt cseréltem én is... meg mert bekajáltam a Creative marketingjét :B

(#32) sasa134

sasa134
(senior tag)

Elsa, Hercules, Diamond, Orchid, PowerVR, Matrox, STLab, S3....szép idők voltak...

[ Szerkesztve ]

The way of life: Vespa & snowboard

(#33) Pala válasza vanhalen (#30) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Volt ilyenem, sőt, egy időben 4db is. :D Még anno Radeon 8500 mellett is használtam V2 SLI-t 2003-ban, mert a Glide-ot támogató játékokat inkább abban futtattam.

Meg V770 Ultra, Viper II (Savage2000), jó kártya volt mindegyik!

(#34) Methos81

Methos81
(kvázi-tag)

Szeretnék kettőt kérni az 5870esem beszámításával.. lehet?

LG küső DVD, Logitech Wingman, Logitech 3d joystick, Saitek P2500 Rumble Pad 2 eladó

(#35) MZperX75 válasza vanhalen (#30) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jé ilyenem nekem is vóóótt! De csak sajna a 8M-ból :( 12M-ból
TNT2-16M+2db Voodoo2-8M(és ezt egy szar P2-celeron266@412Mhz L2=0 hajtottam,így már majdnem felért 266Clamath-hoz) 25.000vót cerka,a klamaty meg vagy 70-80ezer.
De megfogadtam ,hogy celeron soha!(C300A@450) nem volt rossz.

[ Szerkesztve ]

(#36) vanhalen válasza Pala (#33) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Van egy olyan érzésem, hogy anno egy V2 kiadását jobban vártuk, mint most egy HD7xx-ét, aztán a megvétele után 3 napig még a wc-re is a manualját szorongatva mentünk :DDD Kíváncsi vagyok, ha most vennénk 2 HD7970-et CF-be, visszaadná e azt az élményt :) Kicsit hiányoznak azok az idők. Manapság már bocs de sz@rj@k a cégek ezeket a kártyákat félévente/egyévente oszt jóvan.. Öröm látni azért olyan régi (nagy) neveket még, mint Diamond :K
Persze ez most full off, sorry.

[ Szerkesztve ]

(#37) Pala válasza vanhalen (#36) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nem kell elnézést kérni, szerintem mindenkinek jólesik a nosztalgia (mármint mindenkinek, aki tevékenykedett abban az időben és kellemes emlékei vannak a korszakról :) )

:D

(#38) vanhalen válasza MZperX75 (#35) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Régi szép idők :DDD Bár én nem a C300@450-re gondolok így, nekem a Tua ilyen impozáns emlékezetű: önmagában is lőtte a P4-eket, de ha húztad, a húzással egyenes arányban (érezhetően) sokszorozódott a teljesítménye :) (Ha jól tudom, a Nehalem tervezésekor is Tuához nyúltak vissza újra :) ) De a software rendering évek után egy Q1 Voodoo1-el is nemsemmi élmény volt..

[ Szerkesztve ]

(#39) MZperX75 válasza vanhalen (#38) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nagyon ott volt.(Q1)
Szerencsére jó kis tábor jött össze nálunk,így sokad magammal összebutoroztuk a gépeinket azt ment a games!

Unreal1 voodoo-val volt a legszebb, 2 vodooval 1024-ben! :Y

Blood1,DukeNukem egymás ellen!

Mondjuk nekm későn jött az első X86-os PC! A Celeronos volt az első,mert

Primo 1984-85,Commodore plus/4 1986,Amiga500(1M bővítve)1988,Amiga600HD-20M-HDD és 1991-97 csak utána X86-os PC 97 vagy 98 ban talán ,nem emléxem pontosan S3-trió64-1M-val kezdtem....
VoddoRush,Voodo1,2,TNT mennyi szart vettem én akkor (AverTV tunnert vettem 22.000Ft :Y )
Hozzáteszem,mindezt egy 14"-os NEC CRT 800x600 @60Hz :B

[ Szerkesztve ]

(#40) Srodney válasza vanhalen (#30) üzenetére

Srodney
(senior tag)

azigen! :B :Y

(#41) daa-raa válasza Zanik (#29) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Köszönd a Creative-nak, hogy tönkretette az Aureal-t, csak hogy felvásárolhassa, és a technológiájukat szép lassan (tényleg csak lassan) beépítse a saját cuccaiba. Igaz, hogy az EAX soha nem érte el azt a szintet, amit az A3D 3.0 képviselt (sok szempontból a 2.0-ét sem), de azért mindenki arra élvezett.

Sianis megtömött egy pónit!

(#42) Zanik válasza daa-raa (#41) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Na, ezt nem tudtam, hogy a Creative aktívan részt vett a Diamond szétcseszésében. Pláne, hogy ha jól tudom a Creative hangkártyáival most hasonló gondok vannak (support hiánya). Arra viszont emlékszem, hogy iszonyat jól szólt a Half Life az MX300-assal!

[ Szerkesztve ]

(#43) daa-raa válasza Zanik (#42) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem a Diamond, hanem az Aureal tönkretételében. Referencia driver nélkül meg senki nem fejleszt a saját eszközéhez drivert.

(#44) MZperX75 válasza daa-raa (#43) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Unreal1 (3DFX voodoo) talán mint ha a hangal volna összefüggésben az Aural3D= A3D-je? Ano 1998-ból?Mert az tényleg valahogy eltűnt a süllyesztőben a 3DFX-el együtt.
De lehet hülyeségre emlékszem,"mandiner bumeráng" :B

[ Szerkesztve ]

(#45) zed1983

zed1983
(őstag)

Referencia hűtés... Az 5 év gar nem rossz!

(#46) ghostmat

ghostmat
(tag)

Jó kis Diamond Monster 3D II /voodoo2/ !! :D
Ha jól emlékszem nagyjából 38000,- volt akkor, és mikor beszereltem az államat úgy kellett összeszedni a földről ! :) A jó kis sw render 320x240 vagy 640x480 után a 800X600 sőt 1024x768as felbontás is néha az keményen odatett a látványnak..
Ma ha az inflációt is hozzáveszem 80e ből nem tudok olyan kártyát venni ami hasonlót produkálna...

Én kicsit többet vártam a 7970-től, ezzel az új architect stb stb...
de majd meglátjuk fél év múlva hogy muzsikál

Ez a fajta EE-s hűtő a 4xxx-es gen óta referencia?

(#47) daa-raa válasza MZperX75 (#44) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az A(ureal)3D egy hangleképzési eljárás volt, ahogy a Creative részéről az EAX. Semmi köze a 3DFX-hez.

(#48) MZperX75 válasza daa-raa (#47) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ok ezt akkor vágom,csak a Unreal-ban láttam volna A3D-t...(3dfx-et csak mellétettem Unreal-al nekem a kettő erősen összefügg)

:Y

(#49) zed1983

zed1983
(őstag)

Diamond - anno mint most mondjuk az eVGA :R

még èn is vettem anno voodoo2-t 37k-ért
És hàt igen Quake1...id...carmack

(#50) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Az öt éves gari idő nagyon impresszív....simán megéri a 10 dodót, még ha nem is valószínű, hogy ilyen sokáig használnék egy vga-t... :)

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#51) retfirg

retfirg
(kvázi-tag)

Óriáscsótányok folyamigőzhajónak álcázva :O

# If the wishes were fishes nobody ever get hungry

(#52) Zanik válasza daa-raa (#43) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Így már érthető. Hát sajnos a PC üzletágban nem mindig az történik, ami a felhasználóknak jó, és akár jó termékek/megoldások is eltűnhetnek a süllyesztőben. :((

(#53) rumkola válasza MZperX75 (#48) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

Én a Quake 3 miatt vettem A3D hangarit. :)
Akkor rosáltam be, amikor az első patch-el kivették belőle az A3D-t. :))))

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#54) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

A GLIDE-al nem tudjátok mi lett? Elég jól programozható volt már akkor is, mi lett volna, ha fejlesztenék. Tudtommal az OpenGL-re is csak azért álltak rá a játékfejlesztők, mert Glide-ot megvette SIS és ráült (ha igaz) nV meg a 3Dfx-et. Kár érte/ük, meg az Aureal-ért is..

(#55) Z10N

Z10N
(senior tag)

A kalapacs es a raketa azert kisse gagyi :DDD

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.