2013. május 19., vasárnap

(#1) Honkydoo

Honkydoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Szuper! :C

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki aki erről nem tud, és megvalósítja. - Albert Einstein

(#2) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nem is érzem drágának, az viszont határozottan szimpatikus, hogy az összes kombinációt számba vették. :K

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) Patice

Patice
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És nincs olyan változat, amiben cserélhető is a merevlemez menet közben? Hot swap?

Vagy ezek olyanok, csak én nem látom?

(#4) Honkydoo válasza Patice (#3) üzenetére

Honkydoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg, ha még ezt is tudná, akkor egyértelműen néptermék lenne! (Erről nem láttam infót.)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki aki erről nem tud, és megvalósítja. - Albert Einstein

(#5) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ötletes. :C

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#6) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üzleti gépeknél már jó ideje van ilyen. De jó dolog hogy a többi gépnél is lehet ilyen opciót választani. Mivel manapság már nem mindig van szükség ODD-re. Viszont adattár az kellhet.

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#7) Duliee

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyiért nagyon kéne :) :R

-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#8) Silentfrog

Silentfrog
(PH! addikt)

Akinek nem kell az optikai meghajtó annak szuper találmány!

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

12,7-es akasának van régóta, és kapni is lehet itthon.

ez valószínű ugyanaz más branddel, az akasa is csak matricázza, szerintem ebay-es kínai is ugyanaz, de olyanom nincs, uh csak tipp.

-- regisztrálj Ügyfélkaput -- hülyékkel nem tárgyalunk; semmit sem veszünk nettó ár felett, ami ker. forgalomban kapható; a cikkekben dollárban kiírt árak nettó árak!; nem terra-, hanem terabyte

(#12) lapa

lapa
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és szerintem mind hotswap. mondjuk nem teljesen értem ezmiez: szét kell szedni a notit hozzá? mert amelyik eleve fiókos, ahhoz van amúgy is fiók, nem?

(#15) Ringman válasza lapa (#12) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

ált alulról 1 csavar tartja a fiókot, alulról (ennek a rögzítése a hirdetésbeli fiókhoz különféle acéllemezzel történik. az odd műanyag elejele pattintható, ezt le kell szedni és a hdd-caddy elejére rakni (ha vmi íves oldalú laptopról van szó.)

szerk: itt egy útmutató is random laptophoz: [link]

[ Szerkesztve ]

-- regisztrálj Ügyfélkaput -- hülyékkel nem tárgyalunk; semmit sem veszünk nettó ár felett, ami ker. forgalomban kapható; a cikkekben dollárban kiírt árak nettó árak!; nem terra-, hanem terabyte

(#16) macilaci78 válasza lapa (#12) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Egy ODD-cserének meglelő szerelést igényel. A legtöbb notinál elég az alján egy csavart kivenni és kihúzod az ODD-t, vagy csak egy műanyag zár van. Még az eredeti ODD profilját is rá lehet pattintani, így teljesen láthatatlan a beavatkozás.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#17) proradeon válasza Duliee (#14) üzenetére

proradeon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hat en vagy 2 honapja jutottam hozza 5000 Ft-ert hardverapron egy ilyen ODD Caddy-hez. Es nem csak egyszeri szerencses vetel volt, nagymennyisegben arulta a kollega.

BTW elegedett vagyok vele. A HDD helyre ment az SSD, a Caddy-be pedig a HDD.
Az ODD-t pedig egyaltalan nem hianyolom. Velemenyem szerint szepen lassan "kimegy a divatbol", es a BD-t is csak archivalasra fogjak hasznalni az emberek.

NEM "Kingstone" hanem "Kingston" | NEM "Blue-Ray" hanem "Blu-Ray" | NEM "TeRRaByte" hanem "TeraByte" | Dropbox regisztráció +500 MB ajándék tárhellyel -> http://db.tt/gstlfucl

(#18) raper

raper
(senior tag)

A HP-nek már régebbóta megvan ez a lehetősége egy átalakítón keresztül, de sajna nem ilyen olcsó.

(#19) shteer válasza proradeon (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

odd-nek meg 2500ért egy usb ház és ha néha kell is használni, hát elő kell venni a fiókból

eladó Samsung E2220 monitor - 22k, Yamaha aktív házimozi sub - 15k > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#20) proradeon válasza shteer (#19) üzenetére

proradeon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eddig is csak windows telepitesre hasznaltam ODD-t, de most mar az is pendrive-rol megy. :) Szoval szepen megszabadulok DVD iromtol, es majd egyszer ha olyan olcso lesz az USB-s BD iro, hogy mar szinte az ember utan dobjak, akkor beruhazok egyre, csak es kizarolag archivalas celjabol. :)

NEM "Kingstone" hanem "Kingston" | NEM "Blue-Ray" hanem "Blu-Ray" | NEM "TeRRaByte" hanem "TeraByte" | Dropbox regisztráció +500 MB ajándék tárhellyel -> http://db.tt/gstlfucl

(#21) poli27

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

[link] Ebayen is lehet ilyet venni cirka 4000ft körül.

(#22) bocsika

bocsika
(senior tag)

A kívánságlistámon régen fenn van egy ilyen projekt.
A mostani hdd helyére egy ssd és a mostani meg huss ebbe bele.
tárhely pipa
sebesség pipa.
Mintha az ember új gépet vett volna. :D

(#23) asound

asound
(PH! addikt)

Ez mondjuk már elég régóta létezik, igaz nálunk nem igen voltak kaphatók. Az enyémet ebayről rendeltem, direkt a notebookomhoz valót.

MOD
shteer ODD házat be tudnád linkelni?

[ Szerkesztve ]

Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly

(#24) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

király:)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#25) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nekem is van ilyenem, de sajnos beszerelni nem tudtam.

A nyüves asus laptopommal, nem kompatibilis, sem az ide, sem a sata csatolós. :(

A sima hdd helyre sem lehet berakni az ide-sata átalakítót, hogy beszereljek egy ssd-t, mert az sem fér el.

Köszönöm asus................... :U

(#26) asound válasza antikomcsi (#25) üzenetére

asound
(PH! addikt)

Milyen laptop?

(#27) antikomcsi válasza asound (#26) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Azt hiszem talán A6M a típusa.

IDE-s lenne, de valamilyen egyedi csatlakozóval van kivitelezve az odd.

(#28) Atocha válasza JoeYi (#13) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

Valójában az ebayen megrendelhető már másfél éve és nem 6000ft-ért, hanem olcsóbban.
Várni kell rá 3 hetet, de megjön és tökéletesen müxik.

(#29) asound válasza antikomcsi (#27) üzenetére

asound
(PH! addikt)

Ezeket nézted? Vagy ezek nem ODD helyére valók?

[link]

(#30) antikomcsi válasza asound (#29) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ahogy látom ez a fémkeret, amibe a hdd-t kell rakni, a gép aljába.

Mindenesetre köszönöm a segítő szándékot. :R

(#31) Duliee válasza poli27 (#21) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Számold hozzá, hogy mire hozzád hazajut.. mivel US, amint láttam, plusz 6 dollár a szállítása. Ebay-en a legolcsóbb cucc hazaszállítva is 7500 Ft-nál kezdődik....

Nem azt kell nézni, hogy Ebay-n mennyi... Annak még haza is kell jutnia ...

[ Szerkesztve ]

-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#32) Ringman válasza antikomcsi (#27) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

nem slim-pata lesz az?

[link]

(#33) kiskaktusz

kiskaktusz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is kéne már egy keret egy HDD-vel, mert ritkán használom az ODD-t, de még nem veszek hdd-t az árak miatt, így keretet sem veszek hiába. :(((

[ Szerkesztve ]

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#34) Enszuke válasza Duliee (#31) üzenetére

Enszuke
(őstag)

3K korul van szallitassal egyutt

Nintendo WII rengeteg tartozékkal eladó

(#35) asound válasza antikomcsi (#30) üzenetére

asound
(PH! addikt)

Kár mert csak ezeket találtam. :(

MOD
Duliee Free shippinget kell választani. :))

[ Szerkesztve ]

(#36) rybank

rybank
(senior tag)

Üdvözlöm az ötletet. Talán én is beruházok rá!

SSD-m van. De a filmeknek, zenéknek és még talán a játékok is elfutnak egy HDD-n. A tárhely irtóra bekorlátoz. ( 64GB)

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

(#37) FireLord válasza poli27 (#21) üzenetére

FireLord
(tag)

Szerinted ez jó lenne egy Dell D830-hoz?

(#38) kiskaktusz válasza FireLord (#37) üzenetére

kiskaktusz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem is jó bele, biztos van hozzá valahol a neten, pl ebayen..

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#39) asound válasza FireLord (#37) üzenetére

asound
(PH! addikt)

D830-hoz:

[link]

Ingyenes szállítással.

(#40) Duliee válasza asound (#39) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De nem Magyarországra...

Change country:
US 7.00$ USPS First Class Mail International

(#41) asound válasza Duliee (#40) üzenetére

asound
(PH! addikt)

Igazad van, ehhez mit szólsz?

[link]

(#42) CreMindES

CreMindES
(lelkes újonc)

Már több mint 1 éve vettem ilyet kici kínai barátainktól, olcóért. Nem tudom ebben mi az egyedülálló, sokan átcimkézik már és szerintem jó pár kínai gyárból gördül ki ilyen. Am. jó dolog így az SSD és HDD kombó a notebeookban :)

Üdv.: CreMindES

(#43) Zanik válasza antikomcsi (#27) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Asus A6-os? Azokba (jó szar) TSST odd-ket szereltek anno. De elvileg szabvány pata csatijuk van. :F

Origin/Steam: PaJKoS

(#44) Duliee válasza asound (#41) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez már jobb :K

(#45) antikomcsi válasza Ringman (#32) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

De, igen ilyesforma, de sajnos eddig nem találtam ilyen csatolós keretet, ami belül sata-s eszközt fogad.

(#43) Zanik

Sajnos nem sima pata csati, hanem olyan, mint amilyet a #32-ben linkelt a kolléga.

Nem néztem meg rendesen, csak kihúztam, láttam, hogy nem sata és már dugtam is vissza. Aztán kértem egy ide/sata keretet. Saját figyelmetlenségem végett. Amúgy meg a fene enné meg, hogy még ezt is variálniuk kellett.

[ Szerkesztve ]

(#46) Ringman válasza antikomcsi (#45) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

én ezt vettem meg, de vagy a laptop, vagy a vezérlő (előbbire tippelek) miatt max 15MB/s a sebessége:

[link]

szerk:
kb 2008-ig volt elterjedt a slim-pata csatoló, hp 8510w-n is ugyanez van.
delock-nak van asztali géphez jó átalakítója - ha akarod még használni pl htpc-ben a meghajtót. [link]

[ Szerkesztve ]

(#47) gabber01

gabber01
(senior tag)

Asus N55SF-hez van ilyen?

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#48) asound válasza gabber01 (#47) üzenetére

asound
(PH! addikt)

[link]

(#49) Findzs

Findzs
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hasonlókat lehet kapni már egy ideje, olyan is van amihez adnak egy külső házat az odd-nek:
[link]

(#50) Alchemist

Alchemist
(őstag)

Remek, sikerült összehozni egy kb. 15 éves ThinkPad feature általános megoldását mai gépekre.
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.