és mégis eljárt valakinek a szája 
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

és mégis eljárt valakinek a szája 
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Ba...meg
, mennyi, és mekkora, és aztamindenit.
Hát egyet elfogadtam volna ebből az fix 
Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

Nem semmi fogás!
World of Tanks
Azt a mindenit hejj! Elfogadnék pár gépet onnan.
« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

És mi az, amiről a hatóságok még nem is tudnak! 
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

nekem ennek olyan reklám íze van, mint a jó multkori objektíves balhé is 
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
Ha nem is biztos hogy az, reklám értéke az ilyen hírnek természetéből adódóan is van.
« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

"Egy teljes csempészbanda vesztét okozta"
Szó szerint? (Nem tudom, hogy erre is vonatkozik-e a halálbüntetés). Ezek valószínűleg csak a futárok voltak.

Haha, ilyet se hallottam még hogy kínábva csempésznek be műszaki cikket és ott drágábban eladják. 
Hong Kong továbbra sem Kína része teljesen?
A cikkben kicsit félrevezető a "szárazföld" szó, mivel Hong Kong szintén a Kínai szárazföldön van, max. félszigetnek lehetne mondani.
Steal Different! (SJ)

Gondolom, stadionban, tv-kamerák előtt lesz a bünti.
Kínában még tudják, mi jár a vétkesnek.
"Drága bíró úr, keziccsókolom', nem lesz sok az az öt év?..." ![;]](/dl/s/v1.gif)
Diablo 3 - TeeBee73#2590

És mi lesz a cuccokkal?Bezúzzák?? 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

"Csak a honvédelmi és diplomáciai ügyekben kötődik a Kínai Népköztársasághoz."
"A területet, amely több mint 260 szigetből áll, általában csak Hong Kongként ismerik..."
[Hong Kong]
„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”
Nem, még ha ebay-ről is rendel az ember, akkor ott is külön van China és van Hong kong
[ Szerkesztve ]
Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot
Ez így van.
A legjobb mikor Hong Kongból nem szállít Kínába. 
Azért remélhetőleg nem.
[ Szerkesztve ]
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄
Mindeképp az lenne a legjobb ha jogos tulajdonosához kerülne vissza. Vagy akár magához a gyártóhoz.

De ha a csempészek vették (lásd cikk), akkor a csempészek a jogos tulajdonosok 
Mondjuk nem tudom, a befektetett összeghez és a rizikóhoz mérten elég kicsi profittal kecsegtetett ez a művelet, de persze aki a kicsit nem becsóli..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Szerintem a csempészek simán megvették azoktól, akik ellopták. Így van rajta haszon igazán.

Ezt sem gondoltam, hogy a két rizsevő csapat között ekkora különbségek lehetnek, azt hittem olcsó itt is ott is! 
Remélem nem semmisítik meg, bár sztem már megvan rá az ember aki "újrahasznosítja"
.::www.megadanceradio.hu::.

Basszus, akkor ők találták meg a fotós táskámat. Véletlenül ott felejtettem a hotelben a képen látható beltartalommal. Na felhívom őket, hogy küldjék utánam.

Azért ez nem semmi mennyiség! Ha a csempészek pénze volt az a 63,5 millió dollár, akkor komoly alaptőkéjük lehetett...

aaah. omlik a szivarvany a szambol
remelem ezeket felrakjak a dx re es occoe lehet oket rendelni majd
(azok a feherek hatul erdekelnek 
Itt biztos köpött valaki szerintem is. Egyébként meg ekkora szállítmányt nem egyben kéne csempészni... Egyre hülyébbek ezek, több szálon adagolva, ha köpés, vagy szúrópróba alatt el is vérzik egy-egy szállítmány, még megmaradna a többi...
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
Inkább nem jutott valakinek "nokiásdoboz".
Steal Different! (SJ)

Lehet, hogy ez csak egy része volt a szállítmánynak, a többi simán bejutott... 
Nincs kizárva, csak az összértékből következtettem erre..
Kíváncsi lennék, hogy a lefoglalt szállítmány hol landol majd...
Steal Different! (SJ)
Újabb csempészek kezében.
![;]](/dl/s/v1.gif)
hát nem is a szemét égetőben 
Az a baj, hogy mégsem vágod, hogy mi a baj, vágod?!
Az igencsak nagy pazarlás lenne.
Az is lehet hogy tobb szalon volt adagolva, es ez csak a tizede 
senki se mondta, hogy könnyű lesz!
28.hsz!