2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Rage

(#351) Löncsi válasza Sonja (#344) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon üt. :DDD

Amúgy valóban nem sikerült jól ez a motor...
Gyakorlatilag az UE3 is hozza ezt a sebességet (~60fps), élesebb textúrák és jóval szebb látvány mellett.

[ Szerkesztve ]

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#352) romero28 válasza ÁdiBá (#350) üzenetére

romero28
(senior tag)

"a monitor közepén mikor mászkálok ilyen remegések jelentkeznek..."

nvidia control panelben kényszerítsd rá a vsync-et a játékra és megszűnik :K

(#353) Sonja válasza romero28 (#352) üzenetére

Sonja
(PH! kedvence)

Már nem kell azt sem, cfg file-ba megoldható! :K ;)

Egyébként itt egy max. grafikai config, méghozzá bekapcsolt vsync-el, tehát már nem kell force-olni!

Ezt másoljátok a rageconfig.cfg file-ba, átírva magatoknak 1-2 dolgot (VMEM, képarány, stb.). Nekem így már néha lemegy 30fps-re a vsync miatt! :D

Ilyen lesz a végeredmény!

seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "16" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_fullscreen "1"
//seta r_customAspectRatioV "10"
//seta r_customAspectRatioH "16"
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 disabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_restart

WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

(#354) sto1911 válasza Abu85 (#349) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ertem en, csak felhaboritonak tartom, hogy nem minden gep kepes kihasznalni a technologiat (ill. ahogy olvasom egyik sem), de ez a jatekmotorok egyik zsenijetol szvsz megbocsathatatlan. Ott van a Crysis, sokkal tobb tereptarggyal, es megis megy minden mai gepen ugy-ahogy. Ez meg leginkabb sehogy. :W

Itt van a Sonja altal keszitett egyik kep, elvileg a max. grafikarol: hat hogy nez mar ki a fold?!

Na mindegy, nem duhongok tovabb, majd egy honap mulva visszaterek ra, hatha lesz valami fejlodes.

[ Szerkesztve ]

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#355) Sonja válasza sto1911 (#354) üzenetére

Sonja
(PH! kedvence)

Nem véletlenül készül már a High Res pack. :K :D Ez volt a Crysis 2-vel is. :(

(#356) Abu85 válasza sto1911 (#354) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én megértem a felháborodást. Teljesen jogos. Nem véletlenül kerülgetik más fejlesztők a megatextúrázást. Úttörő technológia, de még nem jött el az ideje.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#357) szacsee válasza Sonja (#306) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Steamen van egy flash alapú játék, vagy minek nevezzem.
Szóval a csöveket ott is meg tudták normálisabban csinálni.
Bump mappingal is ki lehetett volna annyira emelni, hogy ne legyen ocsmány. :DDD

Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

(#358) darky@ válasza Abu85 (#340) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A phenom 2 x6-os konfigommal mire számítsak? A leírásod alapján a sandy bridge platform eddig a legjobb a rage számára az integráltsága miatt meg a gyors memória alrendszer miatt.
Segít majd valamit a nb meg a ramtuning nekem?

Eladó a konfigurációm!

(#359) romero28 válasza Sonja (#353) üzenetére

romero28
(senior tag)

szuper :C köszi , hogy közzétetted :R

(#360) Abu85 válasza darky@ (#358) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha magas a rendszermemória teljesítménye, akkor annyi problémád nem lesz.
Sajnos nincs olyan jelenleg, hogy jó, de ha a legjobbat keresed, akkor az x58 ajánlott. Északi híd van a proci és a VGA között, de a háromcsatornás rendszermemória többet számít. Igazból a kritikus rész a hardver oldaláról rendszermemória adatátviteli sebessége. Ha ott jó vagy, akkor általánosan nem lesz sok gondod. Na meg nem árt úgy minimum 1 GB VRAM.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#361) darky@ válasza Abu85 (#360) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha ssd-re rakom az akkor gondolom nem számít majd semmit ugye? Mit gondolsz arról hogy carmack megigérte hogy kiad majd high res textúra packot a játékhoz. Elég lesz oda 4 gb rendszer memória meg 1 gb vram? :B
Single channelbe van a memória mert 1 db 4 gigás modul van a gépembe de utánna néztem gyakorlatilag semmit nem hoz sebességbe a dual channel. :(((

[ Szerkesztve ]

Eladó a konfigurációm!

(#362) szacsee válasza Abu85 (#360) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

SB DC-vel majdnem annyit tud, mint X58 TC-vel. Nagyon ellépni a Gulf tud, de az meg ugye nem minden X58-as deszkával rendelkező halandónak adatik meg.
Alapon 1600 Cl9-es rammal majdnem 20Gb/sec a memóriaművelet SB-vel (írás, olvasás 18,5, másolás 20G/sec, késleltetés 47,5ns). Még a kis G530 is 1066-on hajtott ramokkal ellép a Liano 1600-on hajtott ramsebessége mellett.... intel phowa. ;]

Itt Jones95 képe a Bloomfield topikból 4,2Ghz-es procival 2000Mhz-es rammal.

Itt pedig alapon egy 2500K 1600Mhz-es rammal Cl9-es időzítésen.

Itt pedig izelítőnek a G530 1066-os ramokkal. :D

[ Szerkesztve ]

Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

(#363) wednesday válasza Abu85 (#360) üzenetére

wednesday
(őstag)

Tényleg egy A8-3850 mit érne ezzel a játékkal, persze jó gyors RAM modulokkal megtámogatva? :D
Ott az integrált GPU, a jövő útja. :) Jó persze nem veszett gyors még, meg rendszermemóriát kell ennie (ami nem ér fel egy GDDR5-el), meg gondolom az API még így is eléggé limitálna, hiszen nem APU-ra írták a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#364) darky@ válasza szacsee (#362) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az xbox memória adatátvitel sebessége olyan 22 gb\s körül mozog ezért is jó a játék sandy bridge konfigokkal eddig azokon fut a legkevesebb hibával ha jól bekonfigoltad a játékot.

Eladó a konfigurációm!

(#365) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Megnéztem az alaplapi hang kártyával úgy is súg ez a szemét. :(((

<---Train With Max--->

(#366) deicide válasza darky@ (#364) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt tudom igazolni, az 1600 CL9 ramom 20GB/s körül megy, az akkor közel van az xbox ramsebességéhez.

-You believe in jesus? -Yes, I do! -Well, you're gonna meet him! "God Dethroned"

(#367) darky@ válasza SzlobiG (#365) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld meg azt hogy mindent alapra teszel vga-t procit ramot nem tuningolod úgy is szarakodik a hang?

Eladó a konfigurációm!

(#368) Ilsyde válasza Sonja (#353) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Ez javitja a texturak betoltodesenek keseset is? Annyira most mar nem zavar, ha valami uj helyre erkezem es hirtelen fordulok akkor ugyan latom ahogy betolt mindent de ha varok par masodpercet akkor becacheli az egesz terepet es teljesen eltunik ez a hiba. De azert jo lenne ha eloszor sem tortenne ilyesmi :)

Mas bajom nincs vele, stabilan es szepen fut. Koszi a configot is, ha hazaertem eljatszadozom majd a beallitasokkal.

(#369) Sonja válasza Ilsyde (#368) üzenetére

Sonja
(PH! kedvence)

Jó kérdés, de nálam nem jött elő ezzel a configgal, az biztos! :K Még azért add hozzá ezt is a config file-hoz:

seta fc_maxcachememoryMB 2048

(#370) darky@ válasza SzlobiG (#365) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amit írtam korábban a dx-et updatelted már játék telepítése után amit a telepítő feldob?
Sonja: Haveromnak i5 2500k-s gépe van 560 ti-vel és azt mondja nála azért jobban néz ki a talaj mint amit te csináltál képeket azokon kevésbé részletes.

[ Szerkesztve ]

Eladó a konfigurációm!

(#371) SzlobiG válasza darky@ (#370) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Igen legújabb van fent.

<---Train With Max--->

(#372) szacsee válasza SzlobiG (#371) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ringyóz hang panelnél és az X-fi panelnél is ugyanolyan minőség van belőve?
Próbáld meg 24-bit 48Khz, vagy azalatti beállítást.
Hangszoróbeállítás stereo, vagy 5.1?

(#373) darky@

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy kis összefoglaló a hibákról: [link]

Eladó a konfigurációm!

(#374) darky@ válasza SzlobiG (#371) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Problem 3: How To Fix Audio Crackling/Static Sound

Solution: Go to the directory: \Documents\Rage\out\Settings, Open: "Audio.scr" with a text editor and Change: API("XAudio2") to API("aOpenAL"). According to my experience, choose a new driver for your audio card will be helpful. Realtek HD audio 2.64 is a good option.

If you face any issue above, this article will be helpful. The best choice is to choose new drivers to take the place of the old versions. We will update news and drivers timely, hope you can keep paying attention on us.

Eladó a konfigurációm!

(#375) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

látom sok embernek van gondja a játékkal, nekem ugy tunik nagy szerencsém van. konfig adatlapomon, 285-ös beta detonator, kenyszeritett vsync es tripla buffer, 1 giga gyorsítotár az ssd-n amiket megcsináltam. 1920-ban 2*AA, gpu transcode kikapcsolva(nem is tudom mi az) megy minden mint a karikacsapás. néha egy picit(tényleg minimálisan) látom hogy befrissul a textura, de annyi néha a gta 4-ben is volt(jo ott más miatt tudom) fagyással nem találkoztam.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#376) Loveless válasza SzlobiG (#365) üzenetére

Loveless
(őstag)

nekem is volt gondom a hanggal, alaplapi realtek, eléggé recsegett (abban a 10 percben, amennyit összesen játszottam vele).

mindem más játékban jó a hang...

~ Reinkarnációs tanfolyam? Miért is ne, egyszer élünk! :) ~

(#377) darky@ válasza darky@ (#370) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pár kép haverom i5 2500k 560 ti-s konfiggal csinálta a rage-ről én nem nagyon látok különbséget a sonja által készített képek meg e között de hát a haver tudja ő nem konfigolt semmit... :U
[link]
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

Eladó a konfigurációm!

(#378) Regirck

Regirck
(senior tag)

Felcsapattam a gépemre és örömmel jelentem, hogy hibátlan 90%-ban. A textúra késés nálam is megvan de, hogy minimális, hogy rángatom az egeret mint egy parkinzon kórós akkor észre vehető csak és akkor is ha nagyon figyelsz.

Én azt mondom, hogy köszönöm Carmack! (bár ha személyesen megtehetném kapna egy pofont, hogy nehogy elbízza magát, mert kell a patch azért)

bitHUmen - SkyNet

(#379) Malachi

Malachi
(KORREKTOR)

végignéztem gyorsan a STEAM fórumot és ez egy vicc, továbbra is. gyakorlatilag nincs olyan, akinél tényleg hibátlanul futna.

amúgy itt mindenki az USA-ban él, vagy hirtelen ennyire elfogadott lett a warez? bár őszintén szólva ebben az esetben nem is érdekel - igaz én azért megvettem ócsítva, már csak a kódot várom. de ez egy szégyen na, ez a lényeg. :(

(#380) maszi99 válasza darky@ (#377) üzenetére

maszi99
(őstag)

Sonja, és a haverod képei szerint egész korrektül néz ki szerintem :K

http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html

(#381) darky@

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy újabb okosság főleg azoknak akiknek 5 mp-ként van 1 kép:
"Ez esetleg azoknak lehet érdekes, akiknek fut a játék, és nem nagyon artefactol a grafika. Ez elvileg nyélre rántja a grafikát, nálam képminőségileg csodákat tett. A vicc az egészben, hogy a minimumhoz közeli konfigomon így is jobban fut, mintha hagyod, hogy az engine magának állítsa be a grafikát.
A RAGE/BASE mappában létrehozod a rageconfig.cfg filet és a következőt írod (másolod) bele:

seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "16" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "1" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"

Mentés és mehet.

Azoknak, akiknek nem megy azt javaslom, hogy nézzék át a Bethesda hivatalos fórumait, mert nekem onnan, hogy indítás közben azonnal leáll , meg 100% prociterheltség mellett 5 másodpercenként volt egy képkocka, odáig, hogy most nagyon jó grafikával fut arról a forumról néztem le a megoldásokat. Kicsit kitartónak kell lenni, kb 6 órát szenvedtem vele, és a végén nem akartam elhinni, hogy elindult."

[ Szerkesztve ]

Eladó a konfigurációm!

(#382) sto1911 válasza darky@ (#381) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Kicsit kitartónak kell lenni, kb 6 órát szenvedtem vele, és a végén nem akartam elhinni, hogy elindult." - nem akarok kitarto lenni, ennyi ido alatt vegigjatszani szeretnem, nem elinditani.. :DDD Ekkora szivast... :W

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#383) darky@ válasza sto1911 (#382) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld ki hátha.

Eladó a konfigurációm!

(#384) proof88 válasza darky@ (#381) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a végén lassan odáig fogunk jutni, hogy a problémák zöme a nem frissített drivereken túl az, hogy a játék rosszul lövi be a beállításokat, és ezt felül kell bírálni :F

Cikkeim: http://logout.hu/cikk/jatekom_pr00fps/bevezetes.html :: http://logout.hu/cikk/panikbetegsegem_tortenete/bevezetes.html

(#385) sto1911 válasza darky@ (#383) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Este megprobalom, mindenesetre koszonjuk a kitartasodat :)

(#386) Pala

Pala
(PH! kedvence)

Hiába mutat előre technológiai szempontból ez a megatextúrázós akármi, inkább arra kellett volna koncentrálni, hogy egy kész, befejezett, játszható terméket dobjanak piacra. A végfelhasználókat nem fogja érdekelni, milyen eljárással jeleníti meg a képet a játék, viszont azt nem szeretik, ha bugos, ezer meg egy probléma van vele és az orruk előtt rajzolódik ki a táj. Jól sejtem vagy nem jól sejtem? :)

szerk.: Ha pedig Carmack kísérletezgetni akar az új technológiákkal, hát tegye, de ne a vásárlók pénzén, hanem csinálja szépen házon belül, tökéletesítse, és amikor majd a hétköznapi hardver is alkalmas lesz a futtatására (megfelelő minőségben és megfelelő sebességgel), majd akkor rukkoljon elő vele. Addig meg nyugodtan készülhetett volna a Rage is teljesen hagyományos módon (normálisan testreszabható beállításokkal), a gyakorlatban kb. senkit nem érdekelt volna, miféle forradalmi megoldások húzódnak mögötte.

[ Szerkesztve ]

(#387) dangerzone válasza Pala (#386) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jól sejted.

(#388) darky@ válasza proof88 (#384) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már rég ott vagyunk. ;]

Eladó a konfigurációm!

(#389) Keldor papa válasza Pala (#386) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezért kell venni az ilyen felhasználóknak konzolt és probléma tényleg letudva. Mert csak berakod a lemezt és megy, szép is a játék is nem is bugos, nem is crashel, a hangok is jók.
A kényelem adott, csak élni kell vele.

Szerk: Jaja... ennyi erővel csinálhatta volna Ray Tracing-el is. ;] Persze akkor kb. nálam lenne max 2fps, a gyengébb gépeken meg annyi se.:D

[ Szerkesztve ]

Microsoft Xbox One & Sony Playstation 4 pre-order when possible.

(#390) Pala válasza Keldor papa (#389) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nekem most (némi buherálás után) PC-n is szinte tökéletesen fut. :) Inkább csak a hozzáállást nem értem a fejlesztők, de főleg Carmack részéről. :F

(#391) maross válasza Keldor papa (#389) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De az milyen 2 fps lenne !!! Nem mennyisegre kell menni, hanem minosegre! :DDD

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#392) sto1911 válasza Keldor papa (#389) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne mar, a felhasznalo cseszte el, mert nem konzolon jatszik?

@(#394) Löncsi: Miota? Milyen, ekkora kaliberu cimet tudsz meg mondani, amit ennyire bugosan/optimalizalatlanul/stb. adtak ki? Mindegyikben van porgo hulla szintu hiba, de ennyire teszteletlen sz@rt csak tiz evenkent adnak ki hobbifejlesztok.

[ Szerkesztve ]

(#393) Keldor papa válasza Pala (#390) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze már nálam is jó tegnap óta, hála Sonja-nak. Textúra késés sincs jóformán, kb. annyira észrevehető, mint PS3-on. De maga a játék annyira nem adja, semmi kedvem rányomni kettőt az ikonjára.

(#394) Löncsi válasza sto1911 (#392) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Hát PC sajna ilyen...

Én is emiatt gondolkodom egy ps3/boxon. :K

[ Szerkesztve ]

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#395) maszi99

maszi99
(őstag)

Lassan már szégyellni kell az embernek ha pc-je van, ne hogy körberöhögjék :U
Ha így folytatják még ezt is megérhetjük :((

(#396) sto1911 válasza Löncsi (#394) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha emiatt vennel konzolt, akkor valoszinuleg elerik a celjukat (osszeeskuves elmelet rulez), te is es meg ezrek fognak konzolt venni, mert ott szepen megy. En meg nem, mert nem jo rajta FPS-t jatszani.

(#397) Mukorka válasza Keldor papa (#393) üzenetére

Mukorka
(PH! addikt)

Nekem amd-n jó az új driverrel, bár még minimális késés van. Igazán azt lenne jó tudni hogy egyáltalán kidogoz-e minden textúrát mert kb 5 méterre már látszik hogy nem tölti oda mindet

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#398) Keldor papa válasza sto1911 (#396) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De jó rajta, csak akarni kell, nem úgy hozzáállni, ahogy most éppen te is hozzáállsz.

(#399) darky@ válasza sto1911 (#396) üzenetére

darky@
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem összeesküvés elmélet mindössze carmack irányt mutat ahogy tette ezt már jópárszor élete folyamán hogy merre kellene fejlődni a pc-s hardwereknek.

Eladó a konfigurációm!

(#400) maszi99 válasza darky@ (#399) üzenetére

maszi99
(őstag)

Akkor elég jól sikerült az irányt megcélozni :((
Ennyi erővel széllel szemben is lehet ...... :DD

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Rage
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.