''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma tudnivalók

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Hirdetés
Téma összefoglaló
én fullra raktam egyből és sose akad ugyhogy olyan veszett nagy gép nem kell hozzá az tuti
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! <> Kockák Mottója: Ami nem öl meg.....az EXP-t ad!

munky
(őstag)
Szerintem jól van optimalizálva.
Nekem egy középkategóriás gépem van és ezen hasít 1280X1024-ban minden maxra húzva 4X AA mellett. Ráadásul mindezt Vista alatt teszi SP1-el megtámogatva...

kdave9
(tag)
Egy szezon meddig tart? Versenyek számához kötik?
-H-U-N-T-E-R-

Unbaised-Ben
(senior tag)
a DIRT a megosztott dokumentumokba mentett...az addig oké...de reinstall után beillesztettem a ugyanoda a reinstall elött lévő mentésemet....és nemfogadta el a szemétje...

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | OCZ Vertex 3 120GB | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II
szintén zenész
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! <> Kockák Mottója: Ami nem öl meg.....az EXP-t ad!

capafog23
(őstag)
Nem értem mi bajotok az irányítással, nekem tök jól megy minden bill-el.
Szerk:
Valaki elmagyarázhatná annak a japán csoda versenynek a szabályait amikor ketten versenyzünk, azt nem értem hogy mikor kapok büntető mp-t.
[ Szerkesztve ]

Eagle16
(MODERÁTOR)
Akkor ha nekimész az ellenfelednek, vagy ha kimész a pályáról. (pl. a fűre)
Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw

Pietrosz
(PH! addikt)
Van online drift battle? Mert az nagyon jó lenne 
Van onlne drift is több fajta! 
Family Guy Online - Closed Beta - Sikeresen kifejlesztetted a "kúszókendert"

athomi
(PH! kedvence)
hogy idegenkedtél a tuningtól, most meg 3.00Ghz-en megy a procid 
Ide most nem tudtam mit írni.

Veg1ta
(tag)
Akkor az szívás.... 
Meg lehet nézni vhogy az eddigi rekordokat? Kíváncsi lennék mennyi is lett pontosan a legnagyobb driftpontszámom!? (majd' 11 millió) 
Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...
Elkészült Berescsepp Race Driver Grid Tesztje. Jó olvasgatást! 
jahjah

HDR renderin
(őstag)
igen,méghozzá 3 fajta
rift GP,Freestyle Drift,Drift Battle!
Valaki ment már 24 hours-t?
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

athomi
(PH! kedvence)
Én igen, mivel az első szezon végén muszály volt, de tök esélytelen voltam a Porsche 911-el (8. hely).

Eagle16
(MODERÁTOR)
Én is mentem már, utolsó lettem...(Corvett-el)
Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw

athomi
(PH! kedvence)
Ja, és volt a futamon egy F1-es pilóta, Nelson Pique.
[ Szerkesztve ]

athomi
(PH! kedvence)
Szomorú, hogy nem olvasta a végén vissza az írását, pedig nem egy hosszú szöveg.
[ Szerkesztve ]
Most volt az első Driftem...végre nem NFS hogy Balra jobbra rángatod és 20milkó
és mennyi idő a 24órás verseny?

capafog23
(őstag)
Ami a teszt olvasása alatt jutott eszembe:
Nekem bejön, hogy az ellenfelek is hibáznak és nem csak egy megadott íven vezetnek hanem igenis van olyan hogy nekiszálnak a falnak.

kerinagy
(senior tag)
Szaisztok! Controllerrel nem lehet irányítani? Logitech Dual Action

Eagle16
(MODERÁTOR)
Az nekem is nagyon tetszik. Volt olyan is hogy eldurrant az előttem levő hátsó kereke
Olyanokat repülnek hogy öröm nézni...

kdave9
(tag)
Karrier módban 24 perc, race dayben beállítható 12perctől 24óráig sokféle
-H-U-N-T-E-R-
(#975) (Darkwood) válasza (Darkwood) (#896) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)
Nos, a 8600M GS karin jól megy, de az irányítás az szörnyű.
Egyébként grafikailag ott van! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
mire gondolsz?
mármint irányítás.mi a gond vele?
A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(Darkwood)
(PH! addikt)
Iszonyatosan érzékeny, ha egy picit jobbra vagy balra fordulok, akkor rosszabb, mint egy drift verseny. Te ezt hogy oldod meg? 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Eagle16
(MODERÁTOR)
Hát...aki NFS-hez van szokva
Olyan az irányítás, mint a TOCA-ban. Szerintem jól eltalálták. (nem mondom hogy nem nehéz, mert akkor hazudnék)

HDR renderin
(őstag)
az tök zsir amikor lemegy a nap és kivilágitják a pályát,meg a kocsi fényszórói is felkapcsolnak!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

athomi
(PH! kedvence)
Minden autó máshogy irányítható, nincs két egyforma. Vannak benne könnyen és nehezen irányíthatóak. Legalább van benne kihívás.
24 perc? az már jó hosszu
a Corvette pl nehezen..utálom 

Eagle16
(MODERÁTOR)
Nekem az a kedvencem
383km/h a vége 

athomi
(PH! kedvence)
Corvette amúgy sem az irányításáról híres. 

kerinagy
(senior tag)
Csumi! Tényleg csak annyit hogy senki nem nyomja gamepaddal? Hogy lehet beállítani mert az options-ban csak billentyű van.

capafog23
(őstag)
Megcsináltam a 24h-s versenyt. Utolsó előtti voltam és a vége előtt elbasztam és utolsó lettem. 
Amúgy minden versenyhez meg kell venni az alapkocsit és utána lehet valami jobbat?

Eagle16
(MODERÁTOR)
Igen. Amúgy e-bay-en is lehet kocsit venni, csak nem szabad összetörni
(én mindig sajátot veszek, mert mindig összetöröm
)

kdave9
(tag)
Miért nem szabad összetörni? Amúgy én inkább vigyázok az autóra, így több lét kapok a szponzoroktól
-H-U-N-T-E-R-
Én Aston Martin párti vagyok 
de Mad-Max Körben verhetetlen

Eagle16
(MODERÁTOR)
Mert akkor levonja tőled a pénzt. (attól függ hogy mennyit, hogy mennyire törted össze)

HDR renderin
(őstag)
van egy AUDI az 420km/h felett megy csak nem tudom kihajtani!

akkor ezért kapok alig pénzt? hát én ugy előzök mintha roncsderbiznék
(#994) Sirandrish válasza HDR renderin (#992) üzenetére
annyival futok.

Eagle16
(MODERÁTOR)
A 24 órás futamon sem tudod megnézni a végét? Mert ott nagyon hosszú egyenesek vannak.
Sirandrish: de ez csak akkor van, ha az e-bay-en veszed az autód. (ott kicsivel olcsóbb)
Ha sajátot veszel, akkor zúzhatod ezerrel, nem von le pénzt 
[ Szerkesztve ]
na akkor ugylátom fel kell tennem ezt a gamét 
A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...
de ibéjen hogy kell verdát venni?

rankesz
(PH! addikt)
Csumi! Tényleg csak annyit hogy senki nem nyomja gamepaddal? Hogy lehet beállítani mert az options-ban csak billentyű van.
NA ez engem is érdekelne...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Én gamepaddal nyomom!Simán a costum controlsnál a megfelelő helyre kell benyomni azt amelyiket a gamepad egyes gombjaival akarod vezérelni! 
Family Guy Online - Closed Beta - Sikeresen kifejlesztetted a "kúszókendert"