''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Hirdetés
Téma összefoglaló
Jim74
(PH! addikt)
Szia!
GRID 1.3-as patch-el + GameRanger nevezetű segédprogram kell hozzá.
GRID indítása nélkül a GameRangerbe belépsz, keresel egy GRID-es szobát és join-olsz. Az el fogja indítani a GRID-et. Játékon belül multiplayer menü és ott pedig LAN.
[ Szerkesztve ]
Keresem a Magyarország története című 24 részes könyvsorozat 18. részét (1920 - 1941)!!!
Ha nem megy Jim74 leírás alapján,írhatsz nekem privátot is,segítek ha tudok 
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /

zoli121
(tag)
Nagyon szépen köszönöm! 
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó.

dzsavermadar
(őstag)

>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar

Syrius XIX
(PH! addikt)
A videóval kicsit elmaradtam, de ez most nem napi, hanem heti videó lesz! 
+ A PowerDirctor-ral kísérletezek, gondolom minél többet készítek vele, annál gyorsabban fog menni, sry! 
Kb. 47 perc múlva lesz kész.
NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Syrius XIX
(PH! addikt)

dzsavermadar
(őstag)

>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar

dzsavermadar
(őstag)

Zodo
Elég halvány, de mégis valami. 

Jim74
(PH! addikt)
Ha jól értem, akkor 2013-ban jönne? Elmennek a sunyiba! Idénre ígérték... 
Keresem a Magyarország története című 24 részes könyvsorozat 18. részét (1920 - 1941)!!!
menjenek a ...csába előtte még biztos jön DIRT 4-5

intercooler felhasználónak 48 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Jim74
(PH! addikt)
Nekem nagyon elegem lett a cm-ből. Először kilövik a GRID szervereket, majd az F1 2011-ben ugyanazokat a hibákat benne hagyják, amik már a 2010-ben benne voltak (sajnos 2011-et megvettem
). most meg benyögik, hogy majd csak 2013-ban lesz GRID 2????? 
Én többet biztos nem veszek tőlük semmit. K*cs*g banda.....

zoli121
(tag)
Remélem hiba mentes lesz a Grid 2 ha már ennyit kell rá várni
Lehet pedig a dirt-nek sok köze nincs a realisztikus irányításhoz.Egyedül audi quattro miatt játszottam csak a 3-mal.
Nem vagyok angolos de én így értelmeztem:
E3-ra készül el ami minden évben, ősszel szokott lenni vagy 2013.
Szerk: Hibáktól én is tartok de hát már úgy sem vonz. 
[ Szerkesztve ]
Semmi bajom a dirt-el de nem csak rallyzni akarunk. Ha 13-ba jön csak akkor .........
Meglátjuk milyen lesz ez a cars ez idén jön 

Jim74
(PH! addikt)
Idén jön a C.A.R.S??????
Mikor, mikor????? 
Az még ????
[link]

Jim74
(PH! addikt)
A még idén az 11,5 hónap is lehet 
Ezaz F1 már-már félelmetes tempót diktál
.Nem tűnik olyan rosznak

dzsavermadar
(őstag)
Vérbeli tüntető!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)

dzsavermadar
(őstag)

dzsavermadar
(őstag)
Csak én vagyok itt???? 

[ Szerkesztve ]

Jim74
(PH! addikt)
Ahogy elnézem a topik aktivitását, úgy néz ki, hogy igen 
Még Syrius is eltűnt...
[ Szerkesztve ]

kovsol
(PH! félisten)
én minden nap benézek a képed miatt 

Rototti
(senior tag)
Én is. 
Kimi - The King of Spa
Én is figyellek benneteket! 

zoli121
(tag)
Én is szoktam olvasni! 

N.E.R.O.
(tag)
Mintha napok óta mindenki csak Read Only módban menne...
(Mondom én aki, már hónapok óta...)
Lehet lassan jön a tavasz és mindenkinek lett dolga...? 
Üdv:
N.E.R.O.

drr
(senior tag)
Messze még a tavasz, nem erről van szó.
Csak a megszokott rendre áll be mindenki: vagy X-en kommunikálunk, vagy nyílt titok, hogy este 7 körül van magyar szeró GR-en és megyünk. Nincs haldoklás, csak más úton beszélgetünk egymással 
zolee76

dzsavermadar
(őstag)
Bizalomgerjesztő, azt megmondom!
![;]](/dl/s/v1.gif)

[ Szerkesztve ]
(#27032) Syrius XIX válasza dzsavermadar (#27023) üzenetére

Syrius XIX
(PH! addikt)
Minden nap +nézem a hozzászólásokat, ami többnyire abból áll, h magammal beszélgetek! 
Nyugi Dzsav cimbi ezzel az érzéssel nem vagy egyedül, de a képeket követeljük ám! 
NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Syrius XIX
(PH! addikt)
Maximálisan 1-etértek, ezért nem is nagyon írtam ki az elmúlt napokban (1-2 hétben), h: "Szeró van!", ahogy írtad "nyílt titok", csak úgy jön le az egész, mintha senkinek semmi problémája nem lenne és nem is lenne mit +beszélni!? 
(Ami persze nem baj!)
- Az én +látásom viszont az, ha ITT nem beszélünk 1mással, akkor be fogják zárni a TOPIC-ot "érdeklődés hiányában!"
Szóljatok ha rosszul látom a dolgot (mert nagyon remélem, h rosszul látom a dolgot)! 

Syrius XIX
(PH! addikt)

Syrius XIX
(PH! addikt)
Ezek a videók is olyanok igazából, én +csinálom, de
igazán vannak hozzászólások, pedig
hiszem, h olyan nagy kaland lenne like-olni, vagy 1-2 szót odalökni alá. Legalább abból tudnám, van értelme! 
[ Szerkesztve ]
(#27036) Syrius XIX válasza Syrius XIX (#27034) üzenetére

Syrius XIX
(PH! addikt)
Kissebb malör történt a videóval, javítom, addig törlöm 

x63
(fanatikus tag)
Tegnap 00:45 -ig toltuk, rendes népekkel, még a szerómat is megdicsérték. 
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!

Syrius XIX
(PH! addikt)

Syrius XIX
(PH! addikt)
Ennek igazán örülök
, de pontosan most mire gondolsz? 

x63
(fanatikus tag)
Mikor elmentél Én lettem a szeró, asszem úgy éjfélig.
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
Van értelm!Mióta rátok találtam én mindíg meglesem a vidiket,van néhány dolog amit érdemes ellesni 

penge edy
(lelkes újonc)
merre vagytok ? szombat van Dallas nincs !!

Doomgiver
(fanatikus tag)
Zyl mi a zene címe ami a videó alatt van? 
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving" |Live for Speed : ASUS' FaZeK, Racedriver GRID : Rhoperix , DiRT3 : FzKRacing , NFS W : Rhoperix |Simraceway: FaZeK | Battlelog/BF3: Fazzek

dzsavermadar
(őstag)

Syrius XIX
(PH! addikt)
Best of Hardstyle 2011! (HD) [Part 2].

Syrius XIX
(PH! addikt)
Best of Hardstyle 2011! (HD) [Part 2].

Elírtad vagy 2-szer raktad be ugyanazt?Mind kettő Part2

Syrius XIX
(PH! addikt)
1* nyomtam OK-ra és 2* jelent meg 

Doomgiver
(fanatikus tag)
Sose baj 
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving" |Live for Speed : ASUS' FaZeK, Racedriver GRID : Rhoperix , DiRT3 : FzKRacing , NFS W : Rhoperix |Simraceway: FaZeK | Battlelog/BF3: Fazzek

Doomgiver
(fanatikus tag)
Szerintem ezt nemfogom tudni lekapni