''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Hirdetés
Téma összefoglaló
Syrius XIX
(PH! addikt)
Mostantól tudok jönni, ha van valaki!
Élő szeróhoz csatlakoznék!
Ha nincs szeró, akkor csinálok!
NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
Szeró készen van, lehet jönni! 

JJános
(PH! addikt)
Jövök, illetve jöttem. Sajnálom, hogy csak ennyi volt ma. 
PHWTCC-Extreme!

Syrius XIX
(PH! addikt)
Tegnapról: SPA Skyline
Még most is gondolkodom rajta, de valahogy nem sikerült rájönnöm, mi történt!
Szépen mentünk majdnem egészen a 2. kör végéig, amikor váratlan dolgok történtek!
Hová lett --Lorant--? 
Megmagyarázhatatlan esetek egyike!
NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Doz
(újonc)
Remélem lesz még szeró, ha érkezem! 
If you can read this you're TOO close.
hát ez csak rajtad múlik 
[ Szerkesztve ]
(#17957) 0414setsuna válasza Syrius XIX (#17954) üzenetére

0414setsuna
(tag)
- GRID.exe hibát észlelet ezért leállt
- elment a nete
- ledobta a szeró
Mondjuk mind3-nál kiírta volna hogy disconnected, de csak ezek közül lehetett valami mert a térképröl rögtön eltűnt a tag.
[ Szerkesztve ]
Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)

Rolly Dy07
(senior tag)
Egy szokásos versenynap! 2010.09.05-én futott versenyek összefoglalója kicsit megszínesítve. Kicsit gyakoroltam a videó vágást! 
Jó szórakozást! 
1080p felbontáson még dolgoznak a YouTube-osok! 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
Ha játszotok szóljatok jövök én is

Igaz nagyon kezdő vagyok 
http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

Rototti
(senior tag)
Dikk má, mondom: hát kié az a csodaszép motorháztető??? JÉÉÉ, az az enyém
neked is pont azt kell felvenned, amikor elcseszem 
Am jó vidi, látom elvagy... Ezek a szövegek... 
DozRacer: Na szóval írd meg nyugodtan, ha valami nem tiszta, de azzal, hogy alattam nem csúszik úgy az autó, ahogy a többiek alatt, nem tudok mit kezdeni. Nézd meg külső kamerából, ahogy RollyDy vezet. Alatta sem csúszik meg az autó, de attól még nem csítel... 
Nem ma kezdtem a gémet, a legtöbb autó viselkedését már kiismertem, tudom nagyjából, hogy melyiknek hol a határa, de persze néha így is megesik egy-egy megcsúszás.
zolisx4: Most is van szeró! Ha az 1.3-as patch fenn van, akkor menj fel multiplayerre és ott a privaton belül találod a szervert. Nem tudom, hogy most pontosan mi a neve, de ha nincs sok szeró, akkor próbálgasd végig mindegyikre a grid jelszót, ahova beenged, az a magyar szeró.
Ha nem enged be sehova, akkor nincs. 
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa

JJános
(PH! addikt)
Azt kell mondjam, hogy szemétséged határtalan. Nem rajtam múlik, mert a kapcsolatunkat te rontottad el.
Bejössz szeróra, és írod nekem, hogy JJ, hogy tünjek el.
Azt írnád egyszer, hogy tényleg hibáztál, és ne haragudjak. 
PHWTCC-Extreme!
na álljon meg a menet ÖREGAPÁM.
Sztem elég sokan látták ahhoz hogy azt mondják igazam van.
Felmentem a szeróra, és láttam hogy ott vagy, és egyből azt írtam hogy:
NE tűnj/menj el JJ
Na majd jönnek a többiek és leírják hogy ők mit olvastak.
Amúgy meg én nem bántam meg amit írtam. Elegem lett az önsajnálatból pár ember részéről, részben te is köztük voltál. Leírtam a véleményem, és kb ennyi. Érdekes mód Zyl-lel is nagyjából jó a viszonyunk, legalábbis nem mutatja hogy haragudna. Gurulunk egymás mellett ha kell, aztán az nyer aki jobb. Nemtom mit kell túl spirázni a dolgot.
[ Szerkesztve ]

JJános
(PH! addikt)
Rolly ez nagyon csúcs lett! 
PHWTCC-Extreme!

Tigerclaw85
(újonc)
nem szeretnék beleszólni, de elfelejthetnétek már végre! Nektek is, nekünk is jobb lenne, mert akkor többen tudnánk jáccani békésen egymás mellett...
nem pedig az van, hogy ha jön az egyik megy a másik, ez így nem jó!
Ha a kanyarban egy fénypárt látsz közeledni, húzódj le, nincs fékem... TooropOne, jelszo GRID

JJános
(PH! addikt)
Én csak azt láttam, hogy JJ. De az, hogy ne tünj el, szerinted probléma rendezés? 
PHWTCC-Extreme!
Nem semmi, VGR!

Syrius XIX
(PH! addikt)
Thx all 
Fics & Jr: amit ígértem: Szinkronrepülés, nekem tetszett 
[ Szerkesztve ]

YakQzA
(tag)
Grat! Nagyon jó lett! Még ilyet vagy százat!
Tudod mi a bajom? Az hogy nagyon magasra raktad azt a bizonyos lécet! 
De megpróbálok majd legalább ilyen jó videót csinálni.

Rolly Dy07
(senior tag)
Igazán köszönöm mindenkinek akinek tetszik! 
De az az igazság, hogy értetek, ezért a közösségért csináltam, hiszen mi vagyunk rajta.
Nélkületek nem jöhetett volna össze és lássa meg ország világ, milyen jó csapat vagyunk! 
Very very big thx a PH Team és a HUN BS-Team versenyzőinek!!!

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
csináltam szerót. lehet jönni. és persze JJ is csatlakozhat
Daniel-PH-Team
grid

Rolly Dy07
(senior tag)
Igyekszek! És természetesen amint lesz anyagom kreálok még amennyit csak tudok!
Nagyon nehéz alá zenét találni, de megoldom mindig. 

Rolly Dy07
(senior tag)
Én zuhanyzás után csatlakoznék! Várjatok meg!

ok, egyenlőre csak én vagyok 
siess 
[ Szerkesztve ]

dzsavermadar
(őstag)
Két napja alig jut időm a Gridre.

Állandóan csak sétáltatok, sétáltatok, sétáltatok,sétáltatok,sétáltatok. 
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar

Doz
(újonc)
(#17976) dzsavermadar válasza Rolly Dy07 (#17958) üzenetére

dzsavermadar
(őstag)
Rolly!!!! Ez tökéletes!!! és Gyönyörű munka. Köszönjük.

>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
(#17977) Rolly Dy07 válasza dzsavermadar (#17976) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)
Thx Dzsaver! 
(#17978) Rolly Dy07 válasza Tigerclaw85 (#17945) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)
Örülök az első videódnak. De legközelebb, ha lehet egy kis akció is legyen benne, mert így nem biztos, hogy mindenkinek tetszik.

JJános
(PH! addikt)
Orvosi eset vagy. Rögeszmékkel. Sry.
PHWTCC-Extreme!
Nem tudom kikkel játszottam ,de jó volt .
Igaz csak a rajtnál láttam autót és mikor leköröztek
elment a net egy pillanatra és már nem tudtam vissza menni 

vviktor1
(fanatikus tag)
Szétkapcsolt a szerver valamiért, csináltam újat, kicsit vártam hátha jöttök vissza, de akkor majd legközelebb. Ne add fel, menni fog ez !
Köszi a játékot ! 
Alsóörs felett felszerelt nyaraló, zárt udvarral kiadó, foglalható Pü vagy mail
Láttam hogy ott voltál a listába de nem engedett be jelszót sem tudtam ,
Hát sokat kell gyakorolni ,nektek is köszi a játékot 

vviktor1
(fanatikus tag)
Jelszó : grid , mint mindig..
Alsóörs felett felszerelt nyaraló, zárt udvarral kiadó, foglalható Pü vagy mail

dzsavermadar
(őstag)
Kpal 8 emberrel végzett, bár ő is kapott rendesen. 
Én csak a végére értem oda, 
de itt még a halottat is ki akarta nyírni másodszor is. 
Alapos ember. Gratulálok. 

Derby
[ Szerkesztve ]
(#17985) Tigerclaw85 válasza Rolly Dy07 (#17978) üzenetére

Tigerclaw85
(újonc)
ne aggódjá
legközelebb csak a visszajátszást mutatom meg xD
Ha a kanyarban egy fénypárt látsz közeledni, húzódj le, nincs fékem... TooropOne, jelszo GRID

kpal
(PH! kedvence)
Tegnap már nem találtam vissza mikor kiléptem kicsit mert telefonáltam . 
Üdv!
Látom jó kis csatákat nyomtok esténként. Szabad csatlakozni? Haverral szoktuk nyomni, de csak úgy a közösben, de annyi marha van, hogy sokszor inkább kilépek 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Ventur@
(senior tag)
Szabad csapatni
. Belépő 1 azaz egy láda sör, mély hajlongás közepette nekem átadva
. Délutánonként, olyan 5-től érdemes benézni ide, hogy indít-e valaki szervert
.
Ááhhhh egy The Big Bang Theory fan-hoz van szerencsém
? Gondolom te is várod már a szept.23.-át. 4. évad startol
. Várom már mi jön ki a 3. évad zárásából Sheldon terén
.
Bazingaaa!
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n
A sör még a boltban, de a hajlongást megelőlegezem:

Így van, vagy 20x láttam minden részt
Én arra is kíváncsi leszek, mi lesz Penny és Leonard között. Yee how!! 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Baluuuka
(tag)

Baluuuka
(tag)

Rototti
(senior tag)
GRID 2 teasert is elnézegetnék mán... 
Kimi - The King of Spa
Én szívesebben is mint a Dirt-ét 

motormouse
(fanatikus tag)
...hát igenigen én is, ...facebook-on találtam, gondolom idővel lesz grid2 olaluk is vagy a twitteren
Na aki igazán tökös legénynek érzi magát az mutasson már be egy ilyen előzést:

Rolly Dy07
(senior tag)
PiP Videó Dugóval és Dozzal Nürbringen.
Egy olyan videó, ami két kamerával lett rögzítve és össze lett vágva. PiP 
Jó szórakozást! 
[ Szerkesztve ]
(#17998) dugojancsi válasza Rolly Dy07 (#17997) üzenetére

dugojancsi
(kvázi-tag)
betettem kedvencekbe
sok ilyet még 

Rototti
(senior tag)
Jó öltet! GR! 
Kis észrevétel: amíg "várunk" addig kicsit lehetne nagyítani a dugós felvételt, majd amikor közeledik a találkozás, akkor szépen lassan kicsinyíteni a végleges formára. 
Kimi - The King of Spa
Ha szabad kérdezni melyik progival csináljátok ezeket a videókat?