''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Hirdetés
Téma összefoglaló
Doomgiver
(fanatikus tag)
Nemrossz
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving" |Live for Speed : ASUS' FaZeK, Racedriver GRID : Rhoperix , DiRT3 : FzKRacing , NFS W : Rhoperix |Simraceway: FaZeK | Battlelog/BF3: Fazzek

motormouse
(fanatikus tag)
...nemtom, vmi lehetne, még nem mondom biztosra, de ha egyéb elfoglaltságom nem lesz, akkor jövök borzolni a kedélyeket ![;]](/dl/s/v1.gif)

Doomgiver
(fanatikus tag)
Hölgyeim
Szerver készenáll a tesóm jóvoltából!
HellBull és a pass meg a szokásos... (aki nemtudná = grid) 
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving" |Live for Speed : ASUS' FaZeK, Racedriver GRID : Rhoperix , DiRT3 : FzKRacing , NFS W : Rhoperix |Simraceway: FaZeK | Battlelog/BF3: Fazzek

Steady74
(őstag)
A tegnapi nap néhány futama:

motormouse
(fanatikus tag)
...estefele (8-9-10től) érek rá majd valószínű, remélem leszünk sokan, van még kikkel találkoznom bőven 

Inv1sus
(PH! addikt)
Na pár vidi végre. Meglesem őket! 
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

Inv1sus
(PH! addikt)
Egyébként rajtam kívül van még valaki, aki teljesen belső nézetből autókázik? 

kpal
(PH! kedvence)
Az 1.3 speedhack elején nagy volt a tumultus előted el is szálltam. Jók lettek a vidik. 
[ Szerkesztve ]

Baluuuka
(tag)
Van vki rankeden?Rajtam kívül.
[ Szerkesztve ]

Steady74
(őstag)
hát igen, tipikus milánói start. nem tartják az emberek az egyenes vonalat, nekimennek a másiknak, stb... azért nem volt rossz a tegnapi csapat szerintem. ami külön jól esik, hogy ha előre köszönnek az embernek, külhonból 
Nem rég fent voltam, de még téged se találtalak. 

motormouse
(fanatikus tag)
...na akkor pupillákat függőlegesbe majd hatalmas tágra! ...kezdődik a bagoly műszak! ![;]](/dl/s/v1.gif)
...ki merre?

Baluuuka
(tag)
Mert derbyzek órák óta
de már rövid euroba vagyok 5 perce,fodrasz is itt van
Tollasbál irányába.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Baluuuka
Hát, pont ott nem kerestelek.. 
[ Szerkesztve ]

Baluuuka
(tag)
Hun vagy?
és te?
, mert senkit nem találok. 
[ Szerkesztve ]

Baluuuka
(tag)
euro rövid wekendel,fodrasz most lépett le
Moto és aki akar, gyertek itt vagyunk. 

Baluuuka
(tag)
itt van meg fodrasz csak ki ki rövid forwardon nekem meg leállt játék és nem tok visszamenni hozzátok

Baluuuka
(tag)
azóta próbálok visszamenni hozzátok folyamatosan,de nem jön össze nem is látom szerót
csinálok egy short euro-t

Doomgiver
(fanatikus tag)
Ez a Speedhack.. már nemigaz h nemtudnak értelmesen játszani 
Moto, te kivel mentél? 
Mi egy páran végül összeverődtünk. 
Később Steady is elő került. 
Kérdeztem a chaten a többieket, hogy ismerik-e Weekend-Warrior-t, de senki közülünk.
Csak azért kérdeztem, mert nagy ritkán látni és saját bevallása szerint, szinte csak hétvégén játszik, de akkor, hogy lehet ilyen adatlapja?
Szerk: Persze nem csak neki, sok ilyet látni rankeden.
Nekem kb. 5 nap on-line időm van kb. ugyanennyi km-rel. Töredék futam és győzelmi számokkal és mi az, hogy következő szinthez 49 pont hiányzik.

[ Szerkesztve ]
Mint, minden nap! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Baluuuka
(tag)
Így van.
Én már tolom fél napja... 
[ Szerkesztve ]
Én délelőtt toltam, meglepő módon egy Fair Orosz játékossal. Ketten Euro-n. 
Most értünk haza a moziból, kaja és talán jövők is, ha nem lesz más programom. 

kpal
(PH! kedvence)
Most dzsaver kollégával tolom f3-ban.

Baluuuka
(tag)
Az tényleg meglepő,de ki tudja...lehet,hogy vannak még csodák?!
Én rengeteget derbyztem ma aztán este már euro.Derbybe volt egy rakás orosz,de jó fejek voltak.Állatkodtunk meg minden
.Lehet jó napjuk van ma
.Yak szólt rankeden,hogy van vmi szeró privát csak még zártkörű.20:45-től lesz szabad menni
.Én ott leszek.Arra pihenek most,mert már fáj mindenem ennyi játéktól.

Ok-ok, akkor benézek a privát szeróra, ha már nyílt lesz.

kpal
(PH! kedvence)
irjatok ha van szeró mert addig van kis dolgom.

dzsavermadar
(őstag)
Sziasztok!
dugójancsi a szeró. Megnyílt. 
Gyertek bátran, már 7-en vagyunk. 
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar

Inv1sus
(PH! addikt)
Egyébként a replayeket nem lehet elmenteni vagy valami? csak élőbe lehet felvételt készíteni a mérkőzésekről?

Baluuuka
(tag)

Rolly Dy07
(senior tag)
Köszi all!

Jót csapattunk!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
Még sem veszek
, ezek nagyon drága kütyük ahogy nézem. 

GuruZone
(senior tag)
Zodo én háromfélét javaslok, mindhármom megvolt még pár napja, a Momo-t pénteken adtam oda egy jóbarátomnak.
Logitech Driving Force GT [link]:
használtan itt-ott 13-14e, újonnan 20e. Sokak szerint jobb bizonyos tulajdonságaiban mint a G25 / G27. Nekem éppen most ez van, és iszonyat jó. Amúgy is ő jelenleg az egyetlen megfizethető kormány Logiéknál
Teszt: [link]
Logitech Momo Force [link]:
használtan 10e Ft, újonnan 16-18e, de már nem gyártják. Sűrűn volt vele pedál-probléma.
Logitech Wingman Formula Force:
használtan akár már 5e-ért, régi kormány, ettől függetlenül évekig toltam vele, máig nincs SEMMI baja, műanyagabb fogás.
[ Szerkesztve ]
ALCATEL One Touch IDOL 6030D és IDOL ULTRA 6033 okostelefonok névre szóló számlával és garanciával ★ Dual SIM, Dual Core és 1 GB RAM már 74000 Ft-tól INGYEN POSTÁVAL ★ infó: http://bit.ly/alca6030d és http://bit.ly/alca6033

kpal
(PH! kedvence)
Ez király volt 
Köszönöm szépen! 
Azért átolvasom, hátha karira becsúszik egy példány. 
(#16941) kpal
Igen
, ezt nagyon bírom, ha ennyien vagyunk! 
[ Szerkesztve ]

Rolly Dy07
(senior tag)
Köszönöm! 
Higgyétek el, hogy kormánnyal is tudni kell menni, de lényegesen egyszerűbb. És én mindenkinek azt kívánom, hogy legyen 1 jó kormánya, és ne sajnálja magától, mert iszonyat feelinget tud adni. Olyat lehet vele csapatni! Hiszen csak 1x élünk a jó életbe. Csűrni, csavarni, kuporgatni és tessék beruházni. Tessék karácsonyra kérni az asszonytól! 
Remélem itt egyre több emberkének lesz kormánya. Örülnék neki. 
Kormányra fel! 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

JJános
(PH! addikt)
Vettem én kormányt is, meg joyt, meg kontrollert is. De a billentyű is egy jó feeling.
Csak lassabb. 
PHWTCC-Extreme!

Rolly Dy07
(senior tag)
Igaz ez is természetesen.

Tudom, mert láttam pár "új kormányos" játékost küzdeni az első próbálkozások alkalmával, hogy nem könnyű, de "félig" viccnek szántam, hogy én is veszek egyet.
, mert akkor már túl jó lennék.

Viszont ez a karácsonyi kéréskör lehet, hogy felmerül bennem, ha eljön az ideje. 
Kaptam pár ajánlatot, cikkeket is olvastam róluk (szívem sajog bele, milyen cokpitek vannak), addig viszont nyúzom az 1,5k-s joyt. 
[ Szerkesztve ]

kpal
(PH! kedvence)
A G25-öt próbáltad nem tudod van külömbség G27-hez viszonyitva ?
[ Szerkesztve ]
Egy kérdés még aztán átmegyek a kormányos topikba.
Eladó Logitech Formula Force EX ugyanaz, mint a Logitech WingMan Formula Force ?
Megtaláltam a választ.
Este jövők addig keresgélek, okosodom a témában! 
kpal
Lehet, hogy már olvastad, de ha mégsem akkor talán segít a G25 vs. G27 kérdésedben.
[ Szerkesztve ]

dzsavermadar
(őstag)